merhaba general pattonlar.
internet üzerinden online multiplayer oynayabileceğimiz güzel bir amiral battı var mıdır ?
internet üzerinden online multiplayer oynayabileceğimiz güzel bir amiral battı var mıdır ?
şimdi beyler, bu olay çok sık başıma geliyor.
diyelim evde anneniz, babanız, misafir falan filan herneyse işte birileri var ve televizyon izlemek istiyorlar. salona gidiyorlar, tv yi açıyorlar, izliyorlar FEKAT ! sizin de izlemek istediğiniz bir şey var fakat uydu üzerinden izleniyor. salondaki televizyondan başka hiçbi tv de uydu yok... internetten uydu kanallarını izleyebilir miyiz?
biraz araştırma yaptım bana pek mümkün değil gibi geldi, hı ?
diyelim evde anneniz, babanız, misafir falan filan herneyse işte birileri var ve televizyon izlemek istiyorlar. salona gidiyorlar, tv yi açıyorlar, izliyorlar FEKAT ! sizin de izlemek istediğiniz bir şey var fakat uydu üzerinden izleniyor. salondaki televizyondan başka hiçbi tv de uydu yok... internetten uydu kanallarını izleyebilir miyiz?
biraz araştırma yaptım bana pek mümkün değil gibi geldi, hı ?
bilenler var mıdır bilmiyorum, yine de sorayım dedim.
efendim cod 4 oynamak için joystick aldım, joytokey ile pcye konfigürasyonunu falan ettim. daha dün oynamaya başladım. bugün de oynuyordum birden bire adam hep geri gitmeye başladı, baktım joytokeye auto falan açık değil. tekrar oynadım adam hep geri gidiyor... bi not defteri açtım, baktım durup dururken joystickte hep geri tusu basıyor, ekranda sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss çıkıyor sürekli. ben birşey yapmıyorum, ara sıra s tuşunu basıyor joystick. lütfen yardım edin. sorun joystickte olabilirmi ?
efendim cod 4 oynamak için joystick aldım, joytokey ile pcye konfigürasyonunu falan ettim. daha dün oynamaya başladım. bugün de oynuyordum birden bire adam hep geri gitmeye başladı, baktım joytokeye auto falan açık değil. tekrar oynadım adam hep geri gidiyor... bi not defteri açtım, baktım durup dururken joystickte hep geri tusu basıyor, ekranda sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss çıkıyor sürekli. ben birşey yapmıyorum, ara sıra s tuşunu basıyor joystick. lütfen yardım edin. sorun joystickte olabilirmi ?
call of duty, medal of honor vb. oyunları bağlantı sorunu falan olmadan oynayabileceğim, xfire, hamachi benzeri bir program varmıdır ?
nereden ucuza bulabilirim ? bütçem 250 tl'ye kadar. vatan bilgisayar da diğerlerinden biraz pahalı sanki... başka nerelerde vardır ? hı ?
...vardı. böyle küçük kırmızı elbiseli bir kız, çilli suratı var. hayvanları böyle "aay ççookk sevvimmlli" diyip sarılıyordu, çok sıkı sarılıyordu böyle hayvanların gözleri dışarı çıkıyordu, neydi bu ?
kal of duti nin tüm serisi (1. dışında) blgisayarda bir joystick ile oynanabilir mi ?
1-2 hafta önce combofix indirmiştim, sonra işimi görmedi diye sildim. ama daha sonra bilgisayarı her açışımda bir uyarı geliyor "C://ComboFix/CF8979...... bulunamadı. Bir uygulama çalıştırmak istiyorsanız listeden program seçin." gibi bir şey. Buna tamam dedikten sonra bilgisayar yavaş yavaş kendine geliyor, masaüstü simgeleri teker teker yerleşiyor falan. kayıt defterinden falan da bütün dosyalarını sildim ama nafile. ne yapalım da bu uyarıyı silelim ?
böyle web sitelerinin 5-6 sene önceki halini gösteren bir site var mıdır peki ? yani site yazacaksın, tarihi gireceksin, zınk diye karşına çıkacak ? hı ?
nasıl bişeydir ? güzelmidir ? internetten konusuna falan baktım pek iç açıcı gelmedi bana. izleyen varsa yorumları nelerdir ? izleyeyim mi yani önerir misiniz ?
...en çabuk hangi yiyecek, içecek geçirir ?
beyler hani bu profilimizde ismimizin yanında parantez içinde bir şeyler yazıyor ya, onu nasıl yapıyorduk ?
istanbul - avrupa yakasında playstation 2 için guitar hero baterisini nereden bulabilirim ? (beşiktaş - eminönü - sarıyer gibi yerlerde biliyorsanız daha iyi olur.. ama her yeri söyleyebilirsiniz yav...)
beyler, bir sorum olacak. guitar hero'nun hangi oyunlarını orijinal olmayan bir konsolla oynayabiliriz ? ( play station 2 )
yahu şimdi bir temizleyeyim içini şu kasanın diye açtım, temizledim, sonra içindeki ana işlemci, power supply, ram falan filan ile birlikte bütün işlemcilerin aslında çok küçük bir alan kapladığını gördüm, peki dostlar, o zaman niye bu kasalar böyle hayvan gibi ? içindekilerin tam olarak sığacak küçücükten birşey yapsalar olmuyor mu ?
kendi elimle çizerek çizgi film yapmak istiyorum... bunun için var mısır bir program ?
yav bu amerika , ingiltere falan dondurmaya ice-cream değil de frozen yogurt mu diyorlar ? hani onların yaptıkları dondurmada yoğurt mu var yoksa yoğurdu falan mı donduruyorlar (bu biraz saçma oldu) ?
yav şimdi facebookta birinin gönderdiği her durumu, fotoğrafı,videoyu vb. görmek istemezseniz o gönderinin üstündeki çarpıya tıklayarak "abdül'den gelenlerin tümünü gizle" diyoruz ya,abdülün paylaştığı şeyleri yenden görebilmek, onu geri almak için ne yapcaz, nası yapcaz ?
indi benim bilgisayar zamanının en iyi modeliydi fekat şimdi demode oldu... ve artık call of duty 3 oynamaktan bıktım daha ekşınlı şeyler istiyorum arkadaş... bilgisayarın sadece ekran kartı ve ,RAM ini arttırsak oyunları çalıştırır değil mi ?
yoksa daha başka şeyleri de mi şeyettircez ?
yoksa daha başka şeyleri de mi şeyettircez ?
cumartesi günü soğuk bir ice tea içmiştik, o günün akşamından başladı, hala midem bulanıyor. kusma, ateş falan yok ama çok rahatsız ediyor beni ve hiç iştahım yok. sağlık ocağınaymış, hastaneyeymiş falan hiç gitmeye halim yok. ne olabilir sizce ?
canım acayip sıkılıyor... öyle böyle değil neredeyse 1 saattir internette mal mal dolaşıyorum. can sıkıntısından başım ağrıyacak... durduk yere we dont ned no education diye bağırıyorum ne yapacağımı bilemedim... ne yapmalıyım? yardım edinnnn !!!11bir!ein!one!uno!!
not: evde yalnızım. çevredeki herkes tatilde.
not: evde yalnızım. çevredeki herkes tatilde.
indi bu yaz günlerinde izlenecek güzel bir film arıyorum. imdb nin 250 listesindeki nerede ise her filmi izledim.. bunu dışında var mı bana önerileriniz? (türk yapımı olmasın)
notebook alacağım, yardım edecek var mı ? bu üç markadan yani dell,asus ve hp arasından hangi markayı veya modeli önerirsiniz, sizin kullandığınız birşey var mı?
iphone 5 çıkıyormuş galiba. bu şeyi almak mantıklı bir şey mi ? bunu sıradışı yapan şey nedir ?
internetten biyerden duydum baktım resimlerine falan. yabancı sitelere de baktım, forumlarda falan çok met ediyorlar bu şeyi çok lezzetli diye. nedir Türkiyede satılır mı bu biliyor musunuz?
the godfather oyununda arabadan nasıl iniliyor? oyunun options bölümünde ve internette bulamadım.
yeni aldığım bir samsung monte bar gt 3200 telefonum var. herşeyi 10 nomero. fekat, video çektiğim zaman videoları hafıza kartına kaydediyorum, çok uzun olunca mesela 5 dk falan olunca videoları oynatmıyor ve "desteklenmeyen ortam" diye bir mesaj çıkıyor. telefonun kendi hafızasına göre, içine ancak 3 dk falan video kaydedebilyorum. telefona kaydedince gayet güzel oynatıyor. hafıza kartında sorun olabileceğini pek zannetmiyorum. ama yine aynı marka, aynı model bir telefonun vardı ve "yav herhalde bi tarafı bozukmş bunun" dedim ve telefonu aynısı ile değiştirdim. ama yine aynı sorun karşıma çıktı. sizce sorun nedir? yazılımında mı bir problem var? ne yaptıysam çözemedim.
telefonumu değiştirmek istiyorum.en son telefonum motorola l9 idi. önceki telefonlarımdan birkaçı da motorola idi ve hepsi de çok çabuk bozuldu. samsung ve nokia arasında kararsız kaldım. dokunmatik telefon sevmem, çok basit telefon da istemem. şık ve fonksiyonel, dayanıklı olacak. ben Samsung Niagara ile Nokia 5130 arasında kararsız kaldım. bunlar arasında veya başka telefonlardan bir öneriniz var mı?
tom cruise oynuyordu filmde.yine böyle patlamalı aksiyonlu bilimkurgu filmiydi.uzaylılar makine halinde dünyaya geliyordu falan. filmi çok iyi hatırlıyorum ama adını unuttum bir an.
bir şarkıyı merak ettim yine..
hani fiat reklamı var bu sıralar. geçmişten geleceğe fiat mı ne bişeyler söylüyor. birbirinden gelişmiş arabalar otobandan geçiyor. şarkıda da "no more, no more..." falan filan diyor. yardımcı olursanız sevinirim.
hani fiat reklamı var bu sıralar. geçmişten geleceğe fiat mı ne bişeyler söylüyor. birbirinden gelişmiş arabalar otobandan geçiyor. şarkıda da "no more, no more..." falan filan diyor. yardımcı olursanız sevinirim.
şu yeni renault fluence reklamındaki şarkı... hani kız kapıyı aç(a)mayıp babasına açtırıyor ya. bayağı da eski bir şarkıydı sanırım.
videolar bazı telefonlarda ya mp4 uzantılı, ya da 3gp uzantılı oluyor. ya da ikisi birden. başka bir telefondaki mp4 videosunu diğer telefon oynatmıyor. realPlayer her türlü video dosyasını 3gp ye çeviriyor ama hiçbirini mp4 e çevirmiyor. böyle bi program varsa yardımcı olabilr misiniz?
daha önce de duyduğum ama adını ya hatırlayamadığım ya da adına hiç dikkat etmediğim bir şarkı. elvis presley in bir şarkısı ama ondan önce birçok sanatçı da bu şarkıyı seslendirdi. sadece melodisi var aklımda. geçen gün gördüm, cnbc-e kanalında, memphis beat adlı dizinin, reklamlar arasında gösterilen bölüm fragmanlarında çalıyor. her gün beynimde yankılanıyor bu şarkı. umarım gereken bilgiyi vermişimdir.
www.cnbce.com
www.cnbce.com