(3) 

kariyer.net te

gman #284429 
ingilizce olarak verilmis bi ilana ingilizce cv ve onyaziyla mi basvurmak gerekir?
(2) 

su ariticisi

gman #277857 
memlekete dondum. bizimkiler bi aritici almislar. cesme suyunu tad olarak gayet icilebilir bi hale getiriyor tamam ama aritma sirasinda yararli ve/veya gerekli mineralleri de goturmez mi ki? aklima takildi.
(4) 

x much?

gman #276864 
ingilizcede böyle bi kullanım var sanırım. dizilerde filan birkaç kez denk geldi. soru sorar gibi x much? diyorlar. ne demek oluyo?

şu ana kadar denk gelenler: wine much? paranoid much? gibi şeyler.
(3) 

internet radio + last.fm scrobbling

gman #274084 
merhabalar,
şöyle her tarzdan müziğin olduğu, istediğinizi seçip dinleyebildiğiniz internet radyoları var ya. ben bunun last.fm skroplu olanını arıyorum. yani ikisini bağliym, ne dinliyosam last.fm'de çıksın.
(2) 

askerlik

gman #268107 
merhabalar. askerlikle alakalı hiçbirşey bilmeyen birisi olarak 4 yıllık lisans eğitimimi bu dönem tamamladım. şu ana kadar evime herhangi bir kağıt vs. de gelmedi bildiğim kadarıyla veya askerlik şubesine gidip de bir işlem yapmışlığım yok. benimle okuyan bazı arkadaşların evine kağıt gelmiş diye duyuyordum geçen senelerde, okul gerekli işlemleri yapıyor şeklinde söylentiler duyduğum için ben de hiç irdelemedim. şimdi mezun olduğum için sanırım erteletmek için askerlik şubesine başvurmam gerekecek. açıkçası hiçbirşey bilmiyorum. Biraz aydınlatabilir misiniz ne yapmam lazım?
(6) 

en çok şarkı yazılan kadın adı

gman #267848 
gece gece öyle birden aklıma geldi the turtles'dan elenore'u dinlerken. michelle,angie vs. gibi acaba en çok hangi kadın adına hitaben şarkılar yazılmıştır?
(6) 

ales internet üzerinden başvuru

gman #230562 
merhabalar,

ales'e başvurmak için ais.osym.gov.tr adresine girdim. Ancak

Bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz, internet üzerinden başvuramazsınız!

şeklinde bir uyarı aldım.

Daha önce de Şubat ayında UDS başvurusunda bulunduğum için bu sınava internetten başvurabileceğimi düşünüyordum. Ales için mi bu mümkün değil yoksa sorun benim henüz bir sınava girmemiş, sadece başvurmuş olmam mı?

Bu arada sınav ücretini de henüz yatırmadım. Bundan dolayı da olabilir mi?
(4) 

yolculuk filmi

gman #223949 
merhabalar,
hollanda'da yaşayan bir arkadaşım eşiyle beraber motorsikletle oradan istanbula kadar sürecek bir yolculuk yapmayı planlıyor( evet macerayı seven tipler )

ben de fatih akının temmuzda filmi gibi karadan avrupa turu ya da buna yakın temalı film ya da belgesel arıyorum önerebileceğim.

var mı bildiğiniz?
(2) 

hacettepe üni. ösym başvuru merkezi

gman #219961 
merabalar. üds ye başvuracağım ama ösym nin sitesinde başvuru merkezleri neresidir diye bir açıklama yok. hacettepe üniversitesininki nerdedir? beytepe mi sıhhiye mi bilen var mı?
(3) 

hiç bir yerde bulamadığım bir şarkı

gman #183571 
şimdi bir şarkı var.
şarkının adı the end of summer, söyleyen ise flipron.
ben bu şarkıyı bulmak için grooveshark, fizy gibi siteleri, google mp3 bulma yöntemini kullandım. last.fm e baktım, last.fm deki tüm şarkıların tam versiyonunu dinleten bi chrome eklentisi vardı ona baktım. Youtube a baktım. Limewire da arattım. Şu an bulunduğum ağda torrent kullanmam mümkün değil ama torrente de bakmıştım diye hatırlıyorum. Ama hiçbirinde bulamadım.
Hatta grubun myspace sayfasında bile bulamadım.
Online olarak da olsa dinlemek istiyorum bu şarkıyı. Başka nerelere bakılabilir?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık