(2) 

Fazıl Say Çalışma Odam

edaddy #288986 
Fazıl Say ın çalışma odası ile ilgili 2 sorum var
1-sayfa açılır açılmaz çalmaya başlayan hüzünlü piyano melodisi kimin hangi eseridir?

2-einstein,nazım hikmet ve beethoven büstlerinin sol tarafındaki çembere tıklayınca fazıl say'ın çalışma odasının arka kısmındaki piyanosu ile ilgili bir video çıkıyor videonun sonlarına doğru fazıl sayın çaldığı parçanın adı nedir

link
calismaodam.ntvmsnbc.com
(3) 

Kaç kredi?

edaddy #267296 
Ege üniversitesi Kimya bölümü matematik-2 ders içeriğinde 2 ders teorik 2 ders uygulama toplam 4 kredi 3 yazıyor..benim üniversitemde matematik-2 4 kredi..yaz okulunu egeden alamya çalışıyorum ders içerikleri uyuşuyor hocamın kabul etmemesi için bir neden var mı?
(3) 

Ege Üniversitesi yaz okulu hakkında

edaddy #264019 
Arkadaşlar Pamukkale Üniversitesi makina mühendisliğinde okuyorum ve yatay geçiş kasıyorum,fizik 2 ve matematik 2 den yaz okuluna kaldım,hem paü de yaz okulu açacak hocaların sorunlu olmasından hemde evimde olma isteğimden dolayı ege de yaz okulu okumak istiyorum.fizik 2 de bir sıkıntı yok fakat matematik 2 baya dertli..çünkü araştırdığım kadarıyla birbirinden farklı 2 genel müfredat var matematik 2 de..birincisi matematik bölümünün ve mühendisliklerin işlediği matematik 2 ki çok katlı integraller ve seriler ağırlıklı(hiç benlik konular değil) ikincisi ise fizik bölümünün matematik 2 si ki vektörler,dğrullar kısmı türevler ve azıcık çok katlı integrallerden oluşuyor.benim amacım fizik bölümünün matematik 2 dersini almak..internet sitesinden aldığım bilgiye göre fizik bölümü matematik 2 dersi açacak...eğer bu şekilde olursa hangisini yapmam makul olur?
not: fizik bölümünün matematikçileri kıldır,matematik bölümündekiler candır tarzı yorumları dikkate alacağım.
(12) 

Bu şifreyi çözmem gerek!

edaddy #248995 
Teknik resim hocamız internet sitesine final sorusunu koymuş fakat şifrelemiş,sınıfta bize "şifreyi çözene ekstra 25 puan vereceğim"dedi.

ftp://tdemir.pau.edu.tr/

sitesi bu şekilde,siteye girmek içinde şifre isteniyor:
kullanıcı adı : tdemir
şifre : td321

siteye giriş yapıldığında çıkan 043-password.EDRW dosyasının şifresini çözmem gerek arkadaşlar
(3) 

Yatay Geçiş ile ilgili

edaddy #236829 
Selamla Pamukkale Üniversitesi Makina Mühendisliğinde okuyorum.1. sınıftayım sene sonunda ege üniversitesi-9 eylül yada 9 eylül ikinci öğretime yatay geçiş yapmak istiyorum ve fakat aklıma takılan bazı soru(n)lar var.

1-Ben hazırlık okumadım başvuru koşullarında hazırlık okumayan öğrenci ya toefl tarzı sınavlardan belli bir puan almalıdır yada okulun yabancı diller yüksek okulunun yapacağı hazırlık sınavını atlamalıdır yazıyor bu sınavlar ne zaman yapılır?yani yatay geçiş başvurusundan sonra falan mı yoksa sene içindemi

2-alttan ders bırakarak yata geçiş yapılıp sonra geçilen üniversitede o ders verilir mi?

3-ilk dönemde alttan bıraktığım dersim yok (şükür) gerekirse yaz okuluna kalmayı düşünüyorum..yatay geçiş başvuruları yaz okulundan sonra mıdır? (pamukkale nin yaz okulu 12 ağustosta bitiyor)

4-okuduğum üniversitede 1. sınıfta staj var ancak illa 1. sınıfta yapılmak zorunda değil ön staj olarak geçiyor ama istersek sonraki senelerdede yapabiliyoruz,ders ekle-sil döneminde ders kataloğunda staj ders olarak görülüyordu yani ben yatay geçiş yapmak istiyorsam illa staj da yapmalımıyım? (staj yerine ingilizce kursuna gidip hazırlık atlama sınavını garantiye almak istiyorum)
(2) 

Rock Efsaneleri

edaddy #236826 
Radyo 3 te yayınlanan rock efsaneleri programının açılış müziğini bilen var mı?
(1) 

neden "the black swan" değil?

edaddy #224608 
böyle saçma birşeye neden kafayı taktım bilmiyorum ama şu aralar çok popüler olan geçen gün izlediğim bu süper filmin başında neden "the" takısı yok???
(1) 

Randall Amfilerinin myspace indeki parça

edaddy #172640 
Randall Amplifiers ın myspace ine girince çalmaya başlayan enstrümental wah efektli gitar solosu nedir kimindir?

www.myspace.com
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık