(14) 

arabadan anlayanlar

hatasızcoololmaz #938916 
hocam ben 4 yıldır vw polo kullanıcısıyım. gel gelelim servisten (mersin opat) hiç memnun olmadığımdan önümüzdeki yıl aracımı değiştirme niyetindeyim.

doğuş otomotivi wolfsburgtaki vw headquarter fabrikasına mail ile şikayet etmiş ve "biz burada çok meşgulüz doğuş otoyu arasana!" şeklinde bir cevap almıştım.(ulan salak zaten türkiye distribütöründe sorun var, tr temsilcini , tr temsilcisine şikayet et dedi adamlar)

neyse konuya döneyim değerli oto profları, sanayi çakalları vw deneyimini unutturacak, yakıt tüketimiyle üzmeyecek marka önerilerinizi bekliyorum.

(aklımda:toyota,honda,ford üçlüsü var tereddütteyim)
(3) 

memeden başını kaldırabilen varsa bi baksın

hatasızcoololmaz #934638 
vay amk ne memeymiş adamlar götümüze uranyum çubuğu sokmak üzere millet hala taşaklarıyla düşünüyor. olm şu işlerden bi kurtulalım söz villada skiştiricem hepinizi. neyse konuya gelelim:

arkadaşlar geçenlerde akkuyudaki santralin kurulacağı yer hakkındaki çed raporunda sahte imza kullanıldığını okumuştum. bunu mahkemeye taşıyan bir kişi ya da kuruluş var mı? yürütmeyi durdurma üzerine bir karar çıkar mı? çünkü bildiğim kadarıyla devlet eliyle dahi yapılsa evrakta sahtecilik ciddi bir suçtur.
santralin kurulumu ve işletilmesiyle ilgili devam eden bir dava var mı?
varsa ne durumda?
(1) 

kat mülkiyeti kanunu-kmk-üzerine

hatasızcoololmaz #924696 
çok değerli avukat-hukukçu-yönetici abilerim~ ablalarım...

kat mülkiyeti kanununa göre bir site yönetimi:

1-müteahhit kaynaklı hataların bedelini, kat maliklerinden tahsil edebilir mi? veya "müteahhite dava açıldı ama kim bilir ne zaman sonuçlanır? hizmetlerin devamı için eller cebe!" diyebilir mi?

2-yönetim kurulu kararı alabilmek için her toplantıda minimum kaç adet kat malikinin katılımına ihtiyaç vardır? kurul kararının altına kat maliklerinin de imzası gerekmez mi?
(1) 

samsung smart tv üzerine

hatasızcoololmaz #919087 
televizyonum samsung smart 6 serisi internete bağlanmak için sanırım bir aparat almam gerekiyormuş adı nedir? ne diye sormam lazım? bir de piyasasını bilenler varsa aşağı-yukarı kaça satılır?
(3) 

little alchemy hakkında

hatasızcoololmaz #919000 
arkadaşlar bilen bilir çok basit ama hastalık oyunlardana biridir little alchemy neyse burda 520 elementin 515 ini buldum ama kalan 5 tanesini napsam bulamıyorum. var mı aranızda bilen oynayan ? bi beyin fırtınası yapsak?

allahını seven üstüme fikir atsın
(5) 

çılgın bir ressamın hayatı üzerine

hatasızcoololmaz #916224 
düşünüp bulamadığım bi film var. modigliani-dali-picasso ya da van gogh değil. ,film fransada geçiyor. adam çılgın bi ressam hatta bir dönem akıl hastanesinde falan yatıyor.

adamın beyaz tenli adama göre oldukça genç, çok güzel bir karısı küçük de bir kızı var. kızının ağzına güvercin falan kıstırıp poz verdiriyor. derken adam akıl hastanesine yatırılıyor ve kadın başka bir adama aşık olup hamile kalıyor. fransada geçiyordu.

bilen bulan varsa insaniyet namına söylesin :(
(1) 

busuu.com üzerine

hatasızcoololmaz #884561 
bu sitedeki dil eğitimleri gerçekten ücretsiz mi? birden fazla dil seçebiliyoruz mu? kullanan arkadaşlar anlatırsa sevinirim.teşekkürler.
(2) 

tamam mıyız-gaylık

hatasızcoololmaz #884221 
baş karakter temmuz' un eşcinsel olduğu yorumlarını okudum sözlükte. hangi sahnede geçiyor ki bu?
(1) 

yolcu uçağı similasyonu

hatasızcoololmaz #884220 
bu işlere çok meraklı bir dostum için soruyorum.

en gerçekçi-en iyisi hangisidir? online girebileceği ya da satın alabileceği uygulamalr var mıdır? teşekkürler.
(2) 

yeşilçay

hatasızcoololmaz #882974 
türkiyede bulabileceğim en kaliteli yeşilçay markasını araştırıyorum. poşet çay olursa daha kolay olur. önerilerinize açığım.
(1) 

komikli bi gif arıyorum

hatasızcoololmaz #865005 
bi barda 2-3 eleman oturuyorlar. birisi diyor ki "ben ateistim!"

diğeri diyor ki: "ben deistim ayol!"

diğeri diyor ki: "ben agnostiğim abi!" vs.
ortada kilolu gözlüklü bi abi var diyor ki "tövbe diyin gençler olmaz öyle!"

tam o anda mekana bi kamyonet dalıyor ve sadece şişko-gözlüklü ayakta kalıyor ve kafası tivorlu ismaile dönüşerek haykırıyor: "hay maşşallaaahh!"

abi bu gifi nerde bulabilirim?
(1) 

lefke avrupa üniversitesi

hatasızcoololmaz #832552 
acil ve ilk yardım bölümü ders programına ihtiyacım var acil help pls :(
(2) 

alış-veriş cahili

hatasızcoololmaz #803737 
değerli abilerim-ablalarım ben teknoloji özürlü bir kardeşiniz olarak 14. yaş gününde yeğenime hediye bakıyorum. kendisi assassins creed hastasıdır. çok güzel kapşonlu sweetshirtler buluyorum ama hep yabancı sitelerde bu işten anlayan arkadaşlardan ücreti karşılığında yardım bekliyorum. eğer ki bu ürünleri türkiyede satan birileri varsa onlara da açığım.
(1) 

yeni tüketici yasası üzerine

hatasızcoololmaz #780106 
ing banktan 2009 yılında çektiğim konut kredisinin son taksidini 26 haziranda yatıracağım. yeni çıkan yasayla beraber hesap işletim ücreti-dosya masrafı gibi bankaların haksız kazançlarının yasallaştığı yönünde söylentiler duydum. bunlar doğru mudur? artık itiraz etme hakkımız yok mu?
(5) 

yetkili-etkili abiler!

hatasızcoololmaz #771820 
sözlükte link ver,yorlar ben linke tıklayınca aynı sayfada açılıyor bağlantı. halbusi ben yeni sekmede açmasını istiyorum nasıl düzeltebilirim?
artzı windows 7 için uygun antivirüs desem ne dersiniz?
(3) 

bu adam kim?

hatasızcoololmaz #739361 
uzun zamandır sözlükte gördüğüm bu şahsın adını bilen var mı? bu sahne hangi filmdendir?

c1304.hizliresim.com
(1) 

african ritm ve siba bu melodiyi tanıyanınız var mı?

hatasızcoololmaz #732465 
videoda arka planda çalan müziği bilen var mı?

www.youtube.com
(1) 

kafasına göre açılan internet sayfaları

hatasızcoololmaz #716974 
tarayıcı olarak genelde google chrome ya da firefox kullanıyorum
ben nette takılırken kendi kendine yok hediye iphone 5s yok bilmem ne rpg oyunu yok bilmem ne erotik sitesi ya da alış-veriş sitesi sayfaları açılıyor. çerezleri engelledim ama sorun çözülmedi...

var mı fikri olan?
(5) 

sprey krem şanti

hatasızcoololmaz #694397 
amerikan filmlerinde görüp heves ederdim olsa da hayvan gibi ağzıma sıksam deyu...

geçenlerde bi arkadaşım hediye etti ilk önce kahveye sıktım biraz o kadar sonra buzdolabına koydum ama şimdi istediğim kadar sıkayım sadece gaz çıkıyor yok mu bu işin bi adab-ı muaşereti?
(1) 

facebook hakkında

hatasızcoololmaz #553669 
ey ahali! belki sene 2013 diyeceksiniz... belki mağara terk diyeceksiniz eyvallah ama facebookta ne foto ne de video paylaşamıyorum sitede mi sorun var ?benim hesapta mı var? bilemiyorum sorunuma el atanlara beşlik çakılacaktır şimdiden teşekkürler.
(1) 

işyerinde ekşisözlüğe giremiyorum

hatasızcoololmaz #551920 
facebook,youtube sitelerine de giremiyorum ayrıca hotmail üzerinden sign in olamıyorum ve mailime bakamıyorum.ultrasurf programının son sürümünü indirdim o da 22 apple diye saçma bi arama motoru yükledi bilgisayara şimdi onu da silemiyorum bi akıl verin a dostlar
(2) 

sağlıklı beslenme

hatasızcoololmaz #545457 
arkadaşlar haftada 2-3 gün 1/2 saatten az olmamak kaydıyla egzersizimi yapıyorum(ağırlık çalışma veya yürüyüş),alkol-sigara kullanımım yok,her hafta mutlaka 2-3 kez yeşil çay veya zencefil çayı ve yine haftada en az 3 kez gece yatmadan kefir içiyorum.ancaak....................................

5 senedir bırakamadığım bir alışkanlığım var: o da yazın yerini ice tea ye bırakmak üzere bol bol diet kola tüketmek.günlük tüketimim max 1,5 litre
ailemde kanser öyküsü yok ama 9 yıl önce babamın beyin dokusunda çok küçük bir kitle tespit ettiler ama almaya gerek görmediler.ablamda da geçen ay karaciğerinde kistik oluşum gözlendi. nette yığınla bilgi var ama çok çelişkili bilgisi olanlar paylaşsın.
(2) 

ps3 ten anlayanlar

hatasızcoololmaz #545421 
sevgili duyuru ahalisi ps3 te assasins creed brotherhood-god of war III vb oyunlara online olup türkçe yama yapabiliyor muyuz.mesela elimdeki orjinal oyuna tr altyazı ekleyebilir miyim?
(1) 

ps3 için oyun önerileri

hatasızcoololmaz #532478 
2 kişilik ilerlemeli oyun arıyorum
bir de ps2 de crash bandicoot racing diye bi oyun vardı hem karting yarışı yapabiliyor hem de rakiplere bomba-füze vs atabiliyordunuz bu ve benzeri oyun önerilerinizi alayım beyler~bayanlar!
(5) 

video arıyorum

hatasızcoololmaz #531153 
abilerim aplalarım!!
geçenlerde akıllı tv de bi video izledim basketbol maçı gibi bi ortam vardı güzel bi kız seyircilere ikramlık bişeyler dağıtıyordu.küçük zenci bi çocuk kıza bakarken ağzı açık kalıyordu bilen bulan varsa dilesin benden ne dilerse
(3) 

kart aidatı

hatasızcoololmaz #530614 
değerli duyuru ahalisi 18 ekim itibariyle 1o yıldır kartlarını kullandığım 2 bankaya iadeli-taahütlü olarak dilekçe gönderdim(genel müdürlüklerine) 2 ay oldu halen cvp yok sizce ne yapmalıyım?teşekkürler.
(1) 

slayt gösterisi

hatasızcoololmaz #503855 
slayt gösterisinin yalnızca belirli sayfalarını yazdırmak istiyorum... ne yapmalıyım?
(1) 

revivogen türkiye'ye döndü mü?

hatasızcoololmaz #470939 
bilenler bilir... siyah şişede revivogen diye bi şampuan vardı. son 2 senedir bazı gümrük problemleri nedeniyle türkiyede bulmak mümkün değildi. bi forumda türkiyede satışının yeniden başladığını öğrendim doğru mudur?
(2) 

bilgisayardan anlayan panpalar!

hatasızcoololmaz #452380 
biraz önce notebook mavi ekran verdi ve şöyle bi hata imzası çıktı:

BCCode :1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 005E0028 BCP3:A8EA3C68
BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:3_0 Product:768_1

şimdi bu ne anlama geliyor?
(7) 

asansör sorunsali

hatasızcoololmaz #421280 
4 katlı binanın 4. katında oturuyorum. ev bana ait. diğer komşular asansör istemiyor "yaparsan sen yap biz ortak olmayız" diyorlar. acaba sadece zemin katla benim ev arasına yani kata özel bi asansör yapılabilir mi? maliyeti ne kadar olur?
(2) 

dosya masrafını nasıl geri alabilirim??

hatasızcoololmaz #409604 
2009 yılı haziran ayında çektiğim ev kredisinin dosya masrafını nasıl geri alabilirim elimde dosya masrafını ödediğime dair bir belge yok ve işin kötüsü miktarı net olarak da hatırlamıyorum...
1-ne kadar dosya masrafı ödediğimi nasıl öğrenebilirim?
2-bundan sonraki yasal prosedür nedir?
(1) 

rehberlikçi panpalar!!

hatasızcoololmaz #387981 
varsa bana bir dönebilir mi? malum sınavlar yaklaştı bi konu danışmak istiyorum!!!
(1) 

videonun girişindeki parça

hatasızcoololmaz #379340 
bulan olursa çok on numara dua edicem
www.youtube.com
(2) 

beyaz saç-saç beyazlaması

hatasızcoololmaz #377025 
televizyonda gördüğümüz greyaway vs ürünleri kullananlar var mı aramızda?
tavsiye eder misiniz?
(2) 

cartoon network meraklıları

hatasızcoololmaz #376973 
bilenler bilir regular show-sürekli dizi diye gayet makara bi çizgi film var. bunun tanıtımlarında ıslıklı~tempolu şahane bi müzik var onu arıyorum var mı bilen?
(5) 

metro fm de duyduğum bi şarkı

hatasızcoololmaz #291913 
şarkının nakaratında çok net "in the middle of the night baby...crazy...come and hold me tight" kelimeleri geçiyor. bi bulduruverin beah!
(1) 

sayfamdan çıkamıyorum

hatasızcoololmaz #256013 
terk butonuna basıyorum ama ortamdan ayrılamıyorum..."ben" sekmesine basınca da iç içe geçmiş sayfa çıkıyor...ctrl+f5 yaptım olmadı nedir bu sözlüğün derd?
(4) 

power fm deki parça girişleri

hatasızcoololmaz #255136 
pek sevgili hassas kulaklı şahsiyetler...bu power fm de parça girişlerinde mesela inna'nın parçası girerken şarkıyla uyumlu jingle lar oluyo...bunları gerçekten o solisti bulup söyletiyorlar mı? yoksa sesi benzer konservatuar öğrencisi falan mı buluyorlar?
(1) 

dolu yağışı

hatasızcoololmaz #252250 
meteorolojik olarak tahmin edilebilir mi_? edilebiliyorsa nasıl?
(1) 

sildiğimiz bi entry veya entrynin bi kısmı?

hatasızcoololmaz #249413 
ekşi sözlükte yazdığımız bi entry yi silip başka bi başlık altında kullansak döyzb kategorisine girer mi? bir de bir entrymizin bir kısmını kesip başka bi başlıkta kullansak aynı şekilde sakınca doğurur mu?
(3) 

kuru bamya sorunsalı?

hatasızcoololmaz #249409 
geçenlerde aktardan kuru bamya aldım....hani şu kolye gibi asılı olanlardan eve getirip yıkadım sonra usulünce 30-40 dk. pişirdim gayet güzel yumuşamasına rağmen yerken ağzımda çıtır çıtır etti ve bamyanın tüyleri dilime battı...bu durum k.bamyada normal midir? değilse nerede hata yaptım?
(5) 

telefon önerisi olan

hatasızcoololmaz #246561 
emektar N73 üm iyice yıprandı yakın zamanda değiştirmek istiyorum ama dokunmatik telefon istemiyorum...radyo ve mp3 çok dinliyorum...kulaklığının çok dayanıklı olmasını istiyorum... var mı önerisi olan?
not:mümkünse nokia dan şaşmam şaşamam...
(4) 

dr oetker?

hatasızcoololmaz #244930 
dr oetker marka milk shake karışımları vardı...muzlu,vanilyalı,çilekli,çikolatalı çeşitleri vardı bunun... bi kaç haftadır hiçbr yerde bulamadım...bilenler var mı?
(1) 

monin şuruplar?

hatasızcoololmaz #244927 
monin kokteyl şuruplarını nasıl saklamalıyız? bozulup-bozulmadığını nasıl anlarız?
(6) 

bu nedir?

hatasızcoololmaz #242760 
çok sevgili diş perileri! alt kesici dişlerimin tam ortasını kürdan ile karıştırırken bir parça koptuğunu hissettim sonra aynada kontrol ettim dişlerimin arasındaki bölge gayet normal görünüyordu...kopan parçayı inceledim diş parçasına benzemiyor ama diş gibi sert sanki kurumuş bi alçı parçası gibiydi zorlayınca ufalandı.... neyse her akşam dişlerini mutlaka fırçalayan biri olarak soruyorum...nedir bu?
(2) 

yıllar öncesine ait bir oyun

hatasızcoololmaz #241146 
playstation-1 platformunda bir oyun vardı "brigandine_the legend of forsena" diye acaba bunu nereden bulabilirim?indirebilirim? bu türde oyunlar ps-2 ve 3'te de var mıdır? bu türün genel adı nedir?
(2) 

büyük ikramiye nasıl tahsil edilir veya büyük ikramiye entrysi

hatasızcoololmaz #236863 
herhangi bi şekilde kendisine büyük ikramiye vuran talihliler kafayı-gözü yarmadan nasıl bu meblağı tahsil ediyorlar... konuyla alakal çok detaylı bi entry vardı ama ekşide bulamadım sadece "50 milyonluk kupon nasıl tahsil edilir" diye bi şey kalmış bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
(4) 

piyano çalışmak için klavye

hatasızcoololmaz #234901 
piyano kursu almak istiyorum evde de çalışmaya devam edebileceğim bir klavye tavsiye edebilecek var mı? fiyatlar ne civardadır?
(1) 

mydonose da çaldı

hatasızcoololmaz #225342 
2-3 gün oluyor duyalı kanye west tarzı elektro sesle söylüyordu bi erkek vokal içerisinde geçtiğinden emin olduğum sözler ise şöyle:"you dont feel pain anymore,you dont love me...love love....live , live" neydi ki bu parça?
(1) 

baz istasyon

hatasızcoololmaz #223991 
4 katlı binanın en üst katında oturuyorum daire bana ait yan binanın çatısına baz istasyonu kurmuşlar...mutfaktan bakınca arada aşağı-yukarı 5 metre mesafe var...ne yapmalıyım? sağlığa zararı var mıdır?şikayet edecek olursam nereye şikayet edilir?

mobil görünümden çık