(2) 

Php'de OOP için yardım

maden suyu #174682 
Php'de OOP'u tam anlamıyla öğrenebileceğim türkçe veya kolay anlaşılır ing kaynaklar önerebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
(5) 

450W üstü Power Supply önerileri ?

maden suyu #173446 
HD 4850 ekran kartım var. harici psu almam gerekiyor ama o kadar çok marka model varki kafam çok karıştı. şimdilik sadece elimdeki kartı max performansla kullanmama yetecek bir psu arıyorum.

ocz ürünleri çok pahalı. cooler master'lar denilene göre çok sesli çalışıyor. kimse memnun değil. birkaç iyi marka daha var ama fiyatları el yakıyor.
fsp ve high power gibi markalar var, fiyatları uygun gözüküyor. sizce güvenilirmidir ?

120 lirayı aşmayan, 450W üstü kaliteli psu önerilerinde bulunursanız çok şukela olur. şimdiden teşekkürler.
(2) 

Hepsiburada arızalı ürün hakkında bir soru ?

maden suyu #173095 
arkadaşlar ben hepsiburada.com dan kasa aldım. içindeki psu arızalandı. alalı 2 ay oldu hemen hemen. 30 gün dolduğu için değişim yapılamıyor haliyle.
bende arızalı ürün formunu doldurdum, derdimi anlattım ve bana bir kod verdiler. bildiğim kadarıyla yurtiçi kargo ile anlaşmalılar. yurtiçi kargoya gidip tam olarak ne yapmak gerekiyor.

1. karşı ödemeli gönderimler sadece ürün değişimlerindemi oluyor. arızalı ürün gönderiminde kargo parasını kullanıcımı veriyor ?

2. psu ile kasa birlikte geldiler. tek ürün adı altında aldım ikisinide. yani sadece psu'yu göndersem yeterlidir değilmi ? illa kasanın tamamını istemezler.

şimdiden teşekkürler.
(3) 

Kredi kartı iptali hakkında bir soru ?

maden suyu #170069 
Arkadaşlar, kart kapatma mevzusu hakkında araştırdığım kadarıyla gerek şube gerek telefon bankacılığında binbir zorluk çıkarıyorlarmış. bende direk olarak "kartım kayboldu/yenisini istemiyorum" yönetimini kullanmayı düşünüyorum. fakat borçlarımın tamamını hala ödemedim. taksitle yapmış olduğum alışverişlerim var.

şimdi ben kartı kapattığımda, taksit olarak aldığım ürünün tüm taksitlerini bir keredemi vermem gerekiyor; yoksa 5 taksitle aldıysam eğer, 5 ay boyunca kartım kapandığı halde ekstre mi gelecek bana. bunu merak etmiştim. şimdiden teşekkürler.
not: kullandığım kart cardfinans go.
(2) 

Bilgisayarın açılmaması ile ilgili.

maden suyu #169964 
arkadaşlar oyuna girmeden önce torrenti açtım oyunu açtım. oyunda bölüm yüklendi tam açılcak bilgisayarda görüntü gitti. kasada sadece yeşil led yanıyor. reset tuşuna bastım hiç bişi değişmedi. sonra power'a 5sn basılı tutup kapattım. ardından tekrar açmaya çalıştım. yine yanıtsız kaldı bilgisayar. sadece yeşil led yanıyor. kırmızı, hdd'nin ledde hiç bi kıpraşma yok. sorun ekran kartı, ram, hdd de değil kanımca. anakart, işlemci, psu geliyor aklıma. pcyi o gün kapadım uyudum. ertesi sabah açtım çalıştı. neden böyle bişi oldu anlamadım. işlemci ısınsa reset atardı böyle yanıtsız hale gelmezdi diye düşünüyorum. sorun ne olabilir sizce ve tekrar etme olasılığı varmıdır ?
(8) 

Vücut geliştirme hakkında ?

maden suyu #169012 
sevgili romalı kardeşlerim.

şimdi ben oldukça kilolu bir insanım. vücut geliştirme salonuna yazıldım. ve hoca bana 4 x 20 set/tekrar ağırlıklı bir program hazırladı. omuz vs gibi zor hareketlerdede 3 x 10 set/tekrar şeklinde. şimdi sormak istediğim şu.

bana hep yapabildiğin ağırlığı yap diyorlar. şimdi minimum ağırlıktayken çok rahat 4 set yapıyorum. ama ağırlığı bir kademe yukarı arttırdığımda 2. setten sonra 3. sette 10 - 15 yapabiliyorum en fazla. 20 olması gerekirken olmuyor. ben bu durumda ağırlığı düşürüp kaldığım yerden devam mı etmeliyim; yoksa aynı ağırlıkta kalıp, dinlenip diğer set'e geçip 20'ye kadar yapabildiğimi mi yapmalıyım.

bunun haricinde konu ile ilgili arkadaşlar işime yarıyacak ufak tiyolar da verirlerse çok müteşekkir olurum. şimdiden çok teşekkürler.(uzun oldu biliyorum :))
(2) 

Cevahir AVM açılış/kapanış saati ?

maden suyu #166208 
bilen varmı :/

yarın açılır açılmaz orda olmam gerek.
(3) 

dim mak olayı hakkında ?

maden suyu #166132 
daha önce bir filmde ölüm dokuşu şeklinde rastladım bu olaya. ama adını bilmiyordum. ama en son "The Men Who Stare at Goats" filminde de geçince adının (bkz: dim mak) olduğunu anladım. tek vuruşla rakibiniz pasifize oluyor(hatta ölüyor). bilimsel olarak böyle bir olay mümkün müdür ?
(7) 

salata sosu nasıl yapılır ?

maden suyu #166110 
şöyle yapımı kolay, her salataya uyacak sos tariflerinizi yazarsanız süper olur.
(4) 

Bilgisayarı iç/dış temizlemek ?

maden suyu #165712 
ben bilgisayarın içini sabunla traş olurken köpüğü dağıtmak için kullanılan o sarı fırça ve elektrikli süpürge ile yapıyorum. araştırmalarım sonucu "statik elektrik" riski olduğu belirtilsede ev gibi bir ortamda başka pratik çözüm göremedim(kompresör vs); bu konuda sizin önerileriniz nelerdir?

ayrıca kasanın/monitörün(lcd) dışını nasıl silersiniz. kuru-ıslak-cifli bezlemi yoksa başka bir ürünlemi ? herkes düşüncelerini yazarsa senirim.
(3) 

uygun fiyata gerçek converse

maden suyu #165277 
kanyon'un arkasında bir dükkan varmış orda uygun dedi arkadaşım. haftaya gitmeyi düşünüyorum. başka nerelerde bulurum bilen duyan ?
(2) 

gözümde bişeymi var ?

maden suyu #165276 
şimdi yeni banyodan çıktım. gözümü kırpınca sanki bişi batıyo. kıl filan kaçmış gibi. baktım aynaya siyah bi nokta gördüm. elimi ıslatıp almaya çalıştım alamadım. çok rahatsız ediyor beni şu an. her göz kırpışımda bişiler hissediyorum. psikolojikmi yoksa.
(5) 

Vücut geliştirme ve obezite hakkında

maden suyu #164960 
arkadaşlar, kilom 125 boy 1.77 yaş 19. arkadaşımda aynı yaşta. vücut geliştirmeye başladı.
hafif göbek var ondada. daha 2-3 hafta gitti ama ufakda olsa değişimler mevcut, somut örnek olunca inancım arttı iyice. şimdi bende kararsız kaldım. çalışıyorum ama masa başı bir işte. g.t göbek zaten salınmıştı ama iyice abarttım. eğer bende bu salona gitsem kilo verirmiyim. vücut geliştirme ile kilo verilirmi. kaslar gelişir, yapılır, yağlar şekil alır ama erimez diyen var, düzenli devam edersen illaki kilo verirsin diyenler var. iyice kafam karıştı. bu konuda ilgili arkadaşlar düşüncelerini belirtirse sevinirim.
(4) 

Bilgisayarımı böcekler bastı !

maden suyu #164926 
arkadaşlar ya böyle minicik, minnacık beyaz bir böcek gördüm lcd'nin üstünde. daha önce crt vardı. lcd'yi aldıktan 2 hafta sonra görmeye başladım. böyle minnacık. bir toplu iğne başından daha daha ufak. hareket ediyor ekranımda. birsürüler. sildikçe geliyorlar. odada 2 defa bilgisayarın yerini değiştirdim hala gitmediler. bilgisayar masamdanda şüpheleniyorum.

lcd nin çevresinde, kasamın üstünde. odada duvarın diplerini raid max'la ilaçladım. ama tamamını değil. odam çok rutubetli. hiçbir böcek yok. ancak çok nadir sinek ve bu beyaz minicik böcek var. kimdir nedir tanıyan karşılaşan varmı. napmam lazım.
1234567   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık