(6) 

karikatür

vosvos #448477 
Nerde olduğunu hatırlamıyorum. ama uykusuz değildi. böyle bi adam sürekli ters ters cevaplar veriyordu. herkesi bozuyodu. kimdi o??
(1) 

Erin Bode - Holiday Şarkı Sözü

vosvos #435153 
Hic bıyerde bulamıyorum sarkı sözlerını yardımcı olabılır mısınız???
(1) 

Sırbistan Niş'e yolculuk

vosvos #431397 
Merhaba! 14-20 ağustos nişte bir caz festivali var gitmek istediğim. hem ucuz hem güvenli nasıl gidilebilir. balkan trenlerinin pek iyi olmadığını duydum. önerilerinizi bekliyorum. uçak otobüs tren fark etmez. ama olabildiğince ekonomik olsa iyi olur
(1) 

fizik öğretmenliği mi fen bilgisi öğretmenliği mi??

vosvos #429775 
merhabalaar!! fizik öğretmenliğinde okuyorum. fen bilgisine yatay geçiş yapmak mesleki gelecek açısından fark eder mis sizce? her şekilde ikisi de öğretmenlik sonuçta ama lise öğretmeni olmakla ortaokul öğretmeni olmak arasında maddi veya iş bulma vb açısından sizce çok farkı var mıdır? bu 4+4+4 ün orta okul öğretmenleriine dez avantajı veya avantajı var mıdır?
(2) 

korku filmi öneri

vosvos #414583 
öneri cinli perili büyülü vb kaliteli korku filmi var mı acabaa??
(3) 

sunum programı

vosvos #406627 
1 saate sunum yetiştirmem lazım öneri sunum programı var mı powerpoint dışında??
(2) 

holly brook- saturdays

vosvos #405938 
bu şarkının akorlarını çıkarmakta zorlanıyorum. yardım edebilirsenşz çok sevinirim:) internetteki tablar pek işe yara gibi gelmedi
(2) 

bisiklet önerisi

vosvos #390511 
böyle en fazla 200 tl ye bisiklet arıyorum. tavsiyeniz var mı? dağ bisikleti vb bişey değil amaç şehir içi ulaşım.
(3) 

babama doğum günü hediyesi

vosvos #378085 
babama doğum günü hediyesi olarak bi şarkı yorumlayıp kaydedip göndericem. şimdi böyle baba sevgisi temalı güzel bi şarkı var mı aklınıza gelen??:D
(6) 

Caz versiyonunu beğendiğiniz şarkılar neleer?

vosvos #374990 
Mesela sarah menescal dont speaki, queen latifah california dreamini, renee olstead hit the road jacki falan çok güzel caza dönüştürmüş. böyle aklınıza gelen başka örenkler var mı?
(4) 

öneri tempolu caz şarkılar??

vosvos #364380 
caz bar program repertuarı için dinlemekten zevk aldığınız caz bossa nova swing vb şarkılar neleer? balladlar dışında
(1) 

İngilizcesi iyi olan biri yardım edebilir mi?

vosvos #364208 
Beatles'ın a taste of honey şarkısını patricia barber söylemiş. fakat sözlerinin başında bir ekleme var. onu da aratınca bulamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. www.youtube.com şarkı budur.
(4) 

ses kayıt cihazı

vosvos #357980 
babamla kayıtlarımızı studyoda değil de evde yapmak istedik. bunun için bilgisayarda ne gibi bir sistem kurmak lazım? ya da nasıl bir ses kayıt cihazı önerirsiniz?
(6) 

çaktırmadan adres öğrenmece

vosvos #357979 
bir arkadaşımın doğum günü yaklaşmakta. adresini öğrenip hediye yolluycam. bir ortak arkadaşımızdan rica ettim bi konu içinde adresini sorması için. sorucak ama bahanemiz ne olsun. neden sordun dediğinde ne cevap verelim bilemedik. yardım ediin lütfeen!
(2) 

sahne ve gösteri sanatları yönetimi bölümü hakkında tavsiye!!

vosvos #323716 
merhabalar.. arkadaşlar odtüde okuyorum ama okuduğum bölümümün kişiliğimle alakasız olduğunu farkedip asıl ilgilendiğim konuyla ilgili bişeyler yapmak istedim. bilmiyorum ne kadar mantıklı ama. şimdi akılmda bilgi üniversitesinin sahne ve gösteri sanatları bölümü var.( hep özel üniversitelerde var bölüm) bu bölümde okuyan veya bilgisi olan var mı? tavsiyeleriniz çok önemli benim için. bir de odtü gibi bir devlet üniversitesinden istanbulda bi özele geçmek benm gibi maddi durumu ortanın az altı olan biri için baya zor olucak. fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
(10) 

ünlü stüdyosu

vosvos #317227 
böyle youtubeda görmüştüm.. bi stüdyo vardı böyle bazı gruplar ya da şarkıcılar orda şarkılarının akustik versiyonlarını falan yapıyolar. dinlerken keyifliydi ama şimdi hatırlamıyorum. yardım edebilir misiniz?
(9) 

sahne performansı

vosvos #293395 
sahne performansı iyi ve enerjik olan kadın sanatçılardan bildikleriniz kimler? sahnedeki duruşunu değiştirmeye çalışan biri için öneri lazım. bol bol izlemeli konser vidyolarını.
(1) 

bilgisayardaki aynı dosyalardan kurtulma

vosvos #290291 
bilgisayardaki aynı dosyalardan bir dünya kadar var. bir program 4000 tane duplicate buldu ama silmek için program ücretli hale getirilmeliymiş. böyle bildiğiniz pc yi fazlalıklardan kurtarabilecek bir program var mı? genelde müzik dosyaları sorun yaratmış. aynı şarkıdan 5 tane falan var mesela. bu konuya çözüm getirebilecek bir müzik dinleme programı da olabilir sadece.
(4) 

internette radyo

vosvos #275458 
acaba internette belli bi müzik seçtikten sona ona benzer sanatçıları veya müzikleri öneren bir radyo var mı bildiğiniz müzik keşiflerinde bana yardımcı olabilecek? ücretsiz üyelik de olursa güzel olur :)
(1) 

ankarada ses terapisi

vosvos #240130 
acaba ankarada ses hastalıklarında uzmanlaşmış bildiğiniz bi doktor var mı? nodül tedavisi için ses terapisine ihityacım var. özellikle iş bankasıyla anlaşmalı bildiğiniz varsa önerebilir misinz?
(3) 

Konser repertuarı için yardım!

vosvos #235182 
arkadaşlar birkaç aya sahne alacağız bir üniversite topluluğu adına. şarkılar caz olacak ama herkes tarafından sevilebilecek caz parçalar. mesela sade-smooth operator. bunun gibi önerileriniz var mı.dinleyicilerin sıkılmasına imkan vermeyecek tarzdan. veya caz yorumlanabilecek şarkılar.maroon 5- sunday morning gibi. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)
(4) 

müzik grubu için ilan

vosvos #228140 
arkadaşlar garaj.com gibi müzik grubu kurmak için ilan verebilceğim başka bi site var mı önerdiğiniz?
(9) 

Çift Ses!!

vosvos #184336 
Merhaba arkadaşlar.. arkadaşım ve ben çift sesin muhteşem gittiği şarkılardan bir repertuar oluşturmak istiyoruz. yabancı-türkçe önerilerinizi bekliyoruz..çalıştığımız ilk şarkılar one more cup of coffie ve green grass .sizden gelicek tavsiyelerle repertuarı ve ufkumuzu genişletmeyi çok isteriz.
teşekkürler şimdiden (:
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık