(2) 

hotmail ve office 365 ten mail alamama ve google workspace

spadæs #1590435 
Merhaba bir arkadaşıma yaşadığı sorunla ilgili yardım etmeye çalışıyorum ama bir türlü çözüm bulmadım sorun şu : kendisinin bir eticaret firmasından alınmış hazır bir web sitesi var ve mail hizmetinide bu firma saglıyordu son 1 aydır hotmail hesabından ve office 364 üzerinden gelen hiç bir maili alamıyoruz ama gönderebiliyoruz giden maillerde sorun yok. ama bir çok müşterisi bu şekilde mail atıyor ve sorun yaşıyor. firmayla konuştum yandex altapısında sorun var bize taşıyın dedi taşıdık çözülmedi sonra biz sunucu alt yapımızı degiltirdik sorun onlardan kaynaklanıyor çözecegiz dediler ama çözemediler googleın mail hizmetini kullanın aylık ödemeli vs dediler google workspace aldım mailleri oraya yönlendirdik mx kaydı vs yaptık 2-3 gün geçti hala olmuyor google workspace e de gelmiyor. e ticaret altapısını kendi kullandıgıma taşıyım dedim ama 2 yıllık ön ödeme yapmış bunu nasıl çözebiliriz sorun ne olabilir

Bilgisayar değişimi sonrası saçmalayan ağ baglantısı

spadæs #1589409 
merhaba biribirine bir yıldır lan kablosu ve basit bir switch ile baglı 4 bilgisayarımız vardı. sorunsuz bir şekilde muhasebe programı kullanıyorduk ve ortak klasörde 2 excel dosyasını beraber kullanıyorduk. bilgisayarlardan birini degiştirdikten sonra bilgisayarlar birbirini görmemeye yada görüp parola ve şifre istemeye başladı. ağa bir bilgisayar daha katılana kadar şifre istemeyen bilgisayar şifre istiyor ve bilgisayarlarda şifre filan da yok. muhasebe programı hala sorunsuz çalışıyor ama ortak dosya düzenleyemiyoruz. internette yazan her şeyi yaptım ama çözülmedi. ortak excel düzenlemek için başka bir program vs var mı ?
(2) 

Ankarada Makarnacı tavsiyesi

spadæs #1574990 
merhaba Ankarada tadıyla ön planda olan makarnacı arıyorum. Son zamanlar da gittiginiz yeni açılmış bir yer filan var mı önerebileceginiz. akollü bir mekan önerirseniz daha iyi olur. teşekkürler.
(1) 

burda ne yazıyor ? ingilizce çeviri

spadæs #1574510 
19,76 euro iade edebilirim mi diyor 19.76 euroluk kısmı iade edemem mi ?
farklı translateler farklı şekilde çeviriyor

Thank You for contacting Air Serbia Call Center.

In accordance with the fare rules of Your nonrefundable fare, we can make refund on voucher of the unused airport taxes only is permitted, amounting 19.76 EUR per passenger for tickets 11111111111111 Additional services are nonrefundable. The funds would be credited back to bank account linked to payment card used for this transaction. The refund process takes 7 to 30 days to complete.
(4) 

bu iş yerine server kurmak gerekli mi ?

spadæs #1570189 
merhaba yeni bir yere taşınıp eleman sayısını artıracagız. server kurma konusunda bilgimiz yok. ne işe yarıyor onu da bilmiyoruz. iş yerimiz ise şu şekilde

Toplamda 5 bilgisayar var 2 tanesi en alt katta tek işleri fatura kesmek ve yazıcıdan çıktı almak. 3. katta 3 bilgisayar var bunlarda sadece muhasebe girdisi yapıp bazen fatura kesiyor. muhasebe programı için ana bilgisayara ve yazıcıya lan kablosu ile baglı olacaklar (iki bilgisayarken böyle yapmıştık). Her bilgisayardan mail alıp gönderiyoruz bunun haricinde işle alakalı başka bir kullanımımız yok.

ne yapmalıyız lan çoğaltıcı diye bişey alıp tüm bilgisayarları lan ile baglasak yeter mi illa server mı lazım ?
(4) 

Ankara Seğmenler parkına alternatif ?

spadæs #1526954 
Seğmenler yalan oldu galiba eski tadı pek kalmadı diyor herkes.

sandalyemizi nereye atıp bişeyler içiyoruz kızlı erkekli rahatsız edilmeden?

çansera mı ?
(1) 

e-ihracat için altyapı firması ?

spadæs #1418523 
Hali hazırda E-ticaret için bir firma ile anlaşmamız var ancak yeterli gelmemeye başladı. Yavaştan e-ihracata başlamak istiyoruz ve bu iş için ayrıdıgımız bir bütçemiz var profesyonel bir altyapı istiyoruz. tsoft e-ihracatta diğerlerine göre daha önde gibi ama hipotenüsü de inceliyoruz. Kulllandıgınız altyapılar var mı ? ya da önerebileceginiz bir çözüm.
(2) 

Sanal pos / Ödeme aracı ama hangisi ?

spadæs #1384669 
E-ticaret sitemizde hali hazırda bir bankanın sanal posunu kullanmaktayız. ama yıllık maliyeti payu iyzico gibi aracıları ikiye katlıyor.
Sanal posta başka kartlara taksit yapılmaması dışında sorun yaşamadık. ama yinede maliyet bize alternatif aratıyor. tavsiyesi olan var mı? payu ve iyzico arasında seçim yapsanız hangisini tercih ederdiniz.
teşekkürler.
(1) 

turkishexporter.net vs tradeatlas hangisi daha iyi?

spadæs #1354540 
dış alım taleplerini görüntülemek ve b2b pazarına ulaşabilmek için hangisini kullanmalıyım. ya da bunlar harici platform tavsiye edebilecek olanınız var mı? teşekkürler.
(1) 

Whatsapp'da konum atarken çevrede beliren hazır konumlar hakkında...

spadæs #1312847 
işletmemi bunlar arasına nasıl eklerim ? whatsapp hangi haritayı kullanıyor ? google maps'e kendimi ekledim. Webde arattım foursquare kullanılıyor yazıyor ancak oraya da ekledim yinede işletmem hazır olarak çıkmıyor. ne yapmalıyım ?
teşekkürler.
(1) 

TDV- Dış Ticaret Uzmanlık eğitimi hakkında bilgisi olan var mı?

spadæs #1311316 
Ankara'da verilen bu kursa katılmayı düşünüyorum ancak kurs hakkında bazı çekincelerim var. Daha önce katılmış olan ya da tdv hakkında bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerinizi payalaşabilir misiniz?
teşekkürler.
(1) 

DX e iade edien kargomu nasıl geri alırım ?

spadæs #1192861 
20 gün kadar önce dx ten gelen kargom ptt tarafınan evime getirilmeden geri çine gönderildi ben şimdi bu kargoyu nasıl alçağım ? ya da paramı geri alıp aynı siparişi nasıl verebilirim? daha önce dx ile bu tür bi sorun yaşayan oldu mu ? yapmam gerekenler neler ?
(2) 

Yılın bu zamanı Ilgaz dağında hava durumu nasıldır?

spadæs #1179576 
Önümüzdeki hafta ılgaz dağında 1 hafta kalmak zorundayim, normalde kayak yapılan bir yermiş haftaya orda kar olur mu ? Hava durumu 15-20 derece gosteriyor Sizce nasıl giyinmeliyim ?
(2) 

amerikada düğün masrafları ?

spadæs #1133826 
Amerikada bizdeki gibi düğün masraflarını bir tarafa kitleme adeti var mı ? erkek yada kadın tarafı öder gibi ? teşekkürler.
(9) 

ekşi duyuru chat ne zamandan beri var ?

spadæs #1037096 
anasayfanın en altındaki chat bölümünden girilen yer chat.eksiduyuru.com ne zamandan beri aktif?
(3) 

trende bestelenmiş bir parça?

spadæs #1022158 
büyük ihtimalle türü rock ya da ona yakın bir şey. müzigini ve sözlerini hatırlamıyorum ancak tek hatırladıgım sanatçının tren yolculugu sırasında rayların,trenin sesinden ilham alarak bu müzigi yaratması. böyle bir parça duyan bileniniz var mı? teşekkürler.

edit: Megadeth - Train of Consequences degil.
(3) 

hangi bakteri türü hangi hastalığa neden olur ?

spadæs #1018887 
bunun sıralanmış listelenmiş bir hali var mı? şu şuna, bu buna neden olur diyebilecegimiz kısaltılmış bir kaynak aradım bulamadım.
(1) 

Eskiden TRT de yayınlanan hugo benzeri oyun?

spadæs #1013208 
hugo zamanından sonra trt de yine telefonla baglanan çocukların oynadıgı bir oyun vardı evlerin arasında dolaşıp görev yapıyorlardı hatta bazı bölümlerde genel kültür soruları soruluyordu hatırlayanınız var mı?
(4) 

beyin yakan windows 10 sorunu !!1!bir!!!onbir1!

spadæs #979134 
2 gün önce windows 10 a geçtim hiç bir sorun yoktu ama şimdi oyun yüklemeye çalıştıgımda oyun yükleniyor ama program files da nede pf(x86) içerisinde dosyalar yok. oyunların kuruldugunu biliyorum çünkü yükledikten sonra çalıştır dedigim zaman oyun başlıyor ama oyundan çıkınca girmenin yolu yok masaüstüne kısayol at dememe ragmen atmıyor,aratıyorum bilgisayarda bulamıyor. iki oyun denedim ikiside aynı işin kötü yanı c nin boyutuda artıyor yüklenince kesin orda.
yolu degiştirip başka yere kuruyorum d ye masaüstüne filan yine yok. googleladım yinede sonuç yok.tavsiyesi olan var mı ?
(2) 

Kolay bi şekilde Pdf düzenleme Programı arıyorum

spadæs #971011 
Şipariş formunu düzenlerken herseferinde hazır olan pdf yi yazdırıp üzerinde düzenleme yapıp imzalıyorum ve tekrar taratıp yazdırıyorum
bu işlemi kısaltmam lazım direkt pdfyi kolayca düzenlesem imzamıda eklesem bilgisayarda var mı böyle bir şey. Teşekkürler
mobilim imla yüzünden k bakmayın.
(1) 

üniversite topluluguna kapadokyada otel önerisi.

spadæs #910089 
22-23 Mart tarihlerinde okulun fotograf toplulugu ile kapadokyaya gidicez bi kaç yer buldum ama bide duyuruya tıkırdatayım dedim. 45-50 kişiyiz otelle işimiz şu,sabah giriş yapıcaz,kahvaltı dan sonra gezip, akşam yemegi yiyecegiz, ertesi günde kahvaltı yapıp kaçıcaz. ürgüp-çavuşin-göreme-ortahisar bu bölgelerde bildik oteli olan tavsiyesi olan var mı deyü bi soram dedim.
gereginin yapılmasını arz ederim.
(7) 

yurt dışında yaşayanlar/tecrübesi olanlar sokak hayvanı sorusu ?

spadæs #891982 
hayvan kısırlaştırma sorusunun altına yazılmış londra da sokaklarda kedi köpek yok filan diye. harbiden böyle mi? prosedür nedir sokakta görülünce hemen alınıp bir yere mi götürülüyor? var ama azlar mı? sadece büyük şehirlerde mi yok?
(2) 

bizim ligin maçlarını veren online bahis sitesi varmıdır?

spadæs #882306 
sb.

paramı yatırsam iddiamı ordan oynasam lig maçlarını versede izlesem türü ?

lig olmasa bile türk takımlarının şampiyonlar ligi uefa maçlarını veren ?

teşekkürler.
(4) 

Gelecekbilim Kongresi - Ijon Tichy'nin Hatıraları buldurmaca!

spadæs #869217 
Ben bu kitabı nasıl bulacağım İnternette yok yada ben bulamadım. ankarada bunu bulabilecegim bir sahaf var mı?
(3) 

Nargile marpucu-hortumu nasıl temizlenir?

spadæs #867534 
kumaş kısmın altında karton var o ıslanır diye yıkayamıyorum google da birşey demedi ne yapayım. içindeki koku nasıl gider? içinden bi sıvı geçirsem sirke filan olurmu ?
(3) 

4 bilgisayarla knight online (evet hala )

spadæs #863159 
bir kaç arkadaş tekrar saralım dedik takılacaz biraz aynı evden baglanmak istiyoruz ama ip sorunu var hotspot shield elit satın alsak çare olur mu bize ?
(2) 

tek modem 4 farklı ip ?

spadæs #863013 
aynı evdeki 4 arkadaş farklı bilgisayarlarla ip sıkıntısı olan bir oyunu aynı anda oynamak istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz? kaça patlar? teşekkürler.
(3) 

clash of clans klanı olan?

spadæs #851751 
beni klandan attılar klanı olan varsa beni bi alsın bea :D
(2) 

bayramın ikinci günü ankara bolu yolu trafik olurmu?

spadæs #841453 
soru başlıkta. Ankaradan boluya
(8) 

teması korku olan film? korku filmi degil !

spadæs #840956 
korku filmi aramıyorum korkuyu işlesin anlatsın vs. psikolojik tarzda filan varmı böyle bir film. google duyuru filan arattım bulamadım. tşk.
(2) 

kedisi olan abilerim ablalarım bi baksanız

spadæs #840709 
kedimin sırtında deriyi gösterecek kadar tüy dökülmesi var deride kızarıklık,yara vs. yok tüyler tutam halinde dökülmüş tek tek dökülmeler degil mantar aşısı pire damlası yapılı. veterinere gidecek ama önce burda da sorayım dedim neden olabilir
sürekli kuru mama ile besleniyordu ama anne babam her isteyince tavuk eti verdiler 1 aydır bu olabilir mi?. sorun yapan şeyi bulursam ne kadar sürede çıkar tüyler geri?
(2) 

ntv spor basketbol spikerleri

spadæs #835000 
şu an maçta anlatım yapan kişilerin isimleri nedir sürekli anlatandan ziyade hafif kalın sesli yorumcunun ismi nedir?
(3) 

yetiştirme yurtlarında büyüyenlerin kimlikleri?

spadæs #824583 
hep merak etmişimimdir bu kişilerin bilinmeyen bilgileri anne baba yada dogum yerleri vs. kısımlarında ne yazıyor boşmu bırakılıyor. eger hiç bir bilgi yoksa ad soyad dışında komple boşmudur ?

soyadlarını nasıl seçiyor bu kişiler :/
(2) 

anime sinema önerisi olan varmı

spadæs #821011 
Appleseed Alpha (2014)
War of the Worlds Goliath (2012) bu ikisini izledim hoşuma gitti bu tür anime sinemalar arıyorum resident evil leride izledim önerisi olan varmı
(1) 

internet explorer ekşi sözlük kayması (capsli)

spadæs #820015 
diğer tarayıcılarda sorun yokken explorer dan girince sözlük böyle oluyo çözüm önerisi olan varmı explorer kullanıyorum sadece çözmem lazım.
(2) 

domain host sitesi önerisi

spadæs #790176 
şu anda kullandığım şirket webkur ancak memnun değilim siteme ulaşamadığım zamanlar oldu site yavaş açıldı en büyük sorun ki (en çok kullandıgım servis) mailde problem oluyo güncelleyip adres defterimi kaybetmeme sebep oldular iş gününde bakım oldu mail atamadığım zamanlar çabası hadi bana yeni site önerin teşekkürler.
bu arada html bilgim filan yok joomlayla site yaptım belki lazım olur
(5) 

kedimde pire var galiba napacam lan!

spadæs #787292 
Şimdi arkadaşım kedinin tüyleri arasında gezen böcek gördü yakalayamadık hemen tüylerinin arasına kaçtı aldık hemen banyoya yıkadık hatta şampuanla! Ama sonra kuruladıktan sonra baktık hala var çok degil gibi ama bi böcek var veterineri aradım yarın ilk iş gidicem ama korkum ev yönünden ne olur pire yumurtladıysa napacam çarşafımı yıkadım yerleri sildim banyp yaptım limon kabugu kaynatıp evin her yerine sıktım çıldıracam kediyide sevemiyorum huylanıyorum salonda bi başına takılıyor üzülürüyorum yalnız miyavliyor öneriler neler kedinin icabına vet bakar evi ne yapcam
(3) 

gastrit hastasının içebilecegi bi alkol varmı ?

spadæs #767276 
midenin can çekişmesini saglamayacak bişey normalde viski rakı ve tekila içerim önerisi olan ?
(2) 

online poker oynamak

spadæs #749418 
facebook kullanamıyorum o yüzden ordaki pokerleri oynayamıyorum bu yüzdden bana internet sitesi olan saglam bi site lazım not:sanal para ile oynayacagım online casino aramıyorum
(6) 

biz neden böyleyiz :D burayıda piç ettik :D

spadæs #746498 
www.ustream.tv

uzaydan canlı yayının yanındaki chat şeylerinde ölümüne trol yorumlar var :D neden ülkece trolüz hep şaka hep cıvıtma filan :D biri diyo niye bulut var biri yıldız tekel bayi adresi soruyo :D uzaylı karılar nerde diyen oldu :D herkes türkçe konuşuyo biri gelmiş türk varmı diyo :D
(3) 

tüm hayatını iyilik,dogru olan şeyler, insanlık için harcamış insanlar ?

spadæs #708363 
bu tür insanlara örnek verebilirmisiniz ve ne için savaştıklarını. herkesin bildigi yada kimsenin bilmedigi kişiler kimler? araştırma konusu için bir kişi belirlemem lazım.teşekkürler
(2) 

kedi mantarı tedavi ettirme sorunu daha önce geçirmiş olanlara soru

spadæs #697684 
kedimin kafasında mantar başladı büyük ihtimal. 50 kuruş büyüklügünde beyaz açıklık var veterinere götürmem gerekiyo ama ancak 5 gün sonra götürebilirim kafasını kaşımış kanatmış biraz 5 gün kadar bir sürede yayılmaması için ne yapabilirim kendi kendime ? gecikme sebebim maaşım 5 gün sonra yatıyor muayene aşı filan yüksek tutacaktır. kedim 5 aylık bombay önerileriniz nedir.
(2) 

eski negatif film tarayıcı

spadæs #690356 
elimde hp scanjet 3970 model bi tarayıcı var film tarama özelligide varmış ama bilgisayara baglayınca sadece normal belge tarayabiliyorum 4 farklı tuşu var ama hepside aynı etkiyi yaratıyo driverı yok baktım sizce nasıl olur bu olayın çözümü
(1) 

Vampir Günlükleri / The Vampire Diaries köken vampirler ile ilgili

spadæs #677149 
bu köken vampirler,3 kardeş ne zaman kaçıncı sezon,bölüm vs dahil oldu ?
(3) 

vampirli anime

spadæs #670972 
daha önce izlediginiz çizgi diziler varmı bu yönde
(1) 

dünya genelinde yeni çıkan müzikler, hit ler ile ilgili site

spadæs #657356 
dil kültür veya tür farkı gözetmeksizin dünyadaki yeni çıkan yada hit olan şarkılara ulaşabileceğim siteler veya youtube kanalları ama önceliğim site olması böyle yerler var mı sürekli aynı şeyleri dinlemeyi sevmiyorum yeni şeyler arıyorum fikri olan beri gelsin. teşekkürler.
(6) 

savaş fotografçıları ve fotografçılık hakkında film

spadæs #655774 
the war photographer ve the bang bang club ı izledim çok begendim bunlara benzer film varmı? teşekkürler.
(3) 

what the hell vs What the hell happened

spadæs #619972 
bu ikisi arasında ki fark ne ?
(5) 

piknik kömürü ile nargile yaksak ne olur?

spadæs #616510 
evde nargile kömürü bitmiş sadece mangalla giderken kulandıklarımız var nargile ayagına ölmeyelim ?
(2) 

offerings to the god of speed nedemek

spadæs #604070 
soru müsait bir yerde.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık