(1) 

tekirdağda kahvaltı

eloharp #784995 
Nerde yapabiliriz?
(3) 

uçak bileti

eloharp #770680 
selam,

skyscannerdan bilet sorguluyorum. almak istediğimi gidiş dönüşü seç diyorum (ikisi de anadolu jet) geziko diye bir siteye yönlendiriyor, orda tam çıkan fiyat ekstra ücret yok. ama anadolu jetin sayfasından aynı rezervasyonu yapınca 11 lira daha fazla fiyat çıkıyor. fikri olan var mı? gezikodan almak istemiyorum bileti.
(1) 

MATLAB kurulu olan biri şu kodu çalıştırabilir mi? çok kısa:)

eloharp #758522 
selam,

bilgisayarında matlab kurulu olan bir arkadaş şu kodu çalıştırıp sonucunda bana bir histogram ekran görüntüsü verebilirse çok sevinirim.

histfit(70 + 3.5.*randn(1000,1))
(1) 

pl/sql için kitap

eloharp #548168 
ileri seviyede olmasa da sql biliyorum. pl/sql öğrenebilmem için bir kitap önerebilir misiniz? alıp kendi kendime çalışmak istiyorum. türkçe olsun, başta sql anlatıp ordan plsql e geçebilir.

teşekkürler.

not: cevap alamadığımdan yineledim bir kez daha.
(2) 

ağustosta askere giden ne zaman döner?

eloharp #541575 
Soru başlıkta. Ocağın kaçı gibi?

Not: kısa dönem.
(2) 

florya akvaryuma nasıl?

eloharp #519457 
Selamlar, kadıköyden bakırköye deniz otobüsüyle gidip, inilen yerden akvaryuma nasıl geçilebilir? Otobüs, minibüs neye binmeli?

Teşekkürler
(3) 

göztepe köprüsünden marmara üni ye

eloharp #494099 
selamlar,

göztepe köprüsünde hangi otobüs veya minibüs e binersem marmara üni göztepe kampüsüne gidebilirim?

teşekkürler.
(2) 

e-10 gecenin köründe var mı?

eloharp #473421 
Mesela şimdi saatlerine baktım 24 saat görünüyor.
harita.iett.gov.tr

Ben bu gece gittiğimde 01:20de kadıköyde otobüs bulabileceğim dimi? Alternatifim yok da kesin emin olmam gerek.

Teşekkürler.
(2) 

sakarya mı maltepe mi? (yüksek lisans)

eloharp #413796 
merhabalar, bir yüksek lisans sorusu da ben sormak istiyorum size. elimizde iki seçenek var sakarya mühendislik yönetimi (uzaktan eğitim), maltepe üni türkçe e-mba. tabiki iş hayatı için konuşacak olursak hangisi yapılmalıdır? mühendisim, bilişim sekötüründe çalışıyorum. şuna bak diyebileceğiniz alternatiflere de açığım cevaplar için şimdiden teşekkürler.
(4) 

Ösym sisteminden ALES başvurusu

eloharp #388450 
Selamlar, sanıyorum ki bugün itibariyle ales başvuruları başlamış bulunuyor. Ben ösym sistemine giriş şifremi bildiğimden girebiliyorum, fakat orda gelen listede 2012 ilkbahar ales yok.
Önce bankaya 40 lira mı yatırmam gerekiyor orda sınavın belirip işlem yapabilmem için?
Atmden yatırıcam ilk defa, orda ales olduğu seçilebiliyor mu? Aydınlatırsanız sevinirim.
(2) 

maltepe-girne mahallesi

eloharp #358470 
Ey ahali, maltepede bulunan girne mahallesini nasıl bilirsiniz? Yaşanılabilir bir yer mi? Tam mevki olarak doğuşkent sitesinden bahsediyorum. Küçük büyük her yoruma ihtiyacımız var.
(2) 

sözlükle alakalı bir soru

eloharp #343804 
sözlükte herhangibir başlıkta en çok beğenilmiş olan entry, mümkünse entryleri yi nasıl görebilirim?
(2) 

doğalgaz faturası

eloharp #337519 
istanbulda kesilmiş bir evin doğalgaz faturası istanbul dışında bir şehirdeki bankada ödenebiliyor mu?

ayrıca bankada ödenirken fatura götürmek gerekiyor mu yoksa sadece isim, adres, fatura no vs bilgisi de yeterli midir?
(1) 

teknosa hediye çeki sorusu

eloharp #245568 
teknosanın sitesinden 500-1000 lira arası alışverişte verilen 50 liralık hediye çekini kullanma koşullarında kafama birşey takıldı. bu çeki kullanmak için bir limit var mı, örneğin bu çeki 500lira üstü birşey alırken kullanabilirsiniz gibi. yani ben çeki kazandıktan sonra mesela 49.99 lira olan ürünü sadece çek ile alabiliyor muyum direk?

imza: teknosanın adama 50 lirayı havadan vermeyeceğine inanan insan. yanıltın beni.
(1) 

laptop mause sorunu

eloharp #242125 
format atıp win7 ultimate kurmuştum makinaya. tek bir sorun var çok gözüme batmıyor ama yine de sorayım dedim belki çözümü basittir. mause touch padin page up/down kısmı çalışmıyor. donanımsal bozuk değil formattan önce çalışıyordu. ne yapmak gerek?
(2) 

windows 7 kurulum sorunu acil

eloharp #233569 
merhaba format atıp win 7 yi kuruyordum laptopuma ama tam kurulumun son aşamasına gelip bütün ayarlar da bitince ekranda welcome yazıyor ya, tamam işte o yazı bir anda shutting down oluyor ve restart atıyor makine, sonra da recovery diye bir uygulamaya geçiyor(acer) windows falan hiç gelmeden. 2 kere denedim 2sinde de aynı sorun oldu. nerde sorun var, herşeyi doğru yaptığımı düşünüyordum? acil yardıma ihtiyacım var gibi tıkandım.
(4) 

ALES banka işleri

eloharp #232131 
merhaba, ilk defa Alese giriyorum, yarın kayıt olacağım.

yarın sınav merkezine uğramadan önce bankaya gidip parayı yatırsam olur mu ilk? Randevu falan bişeyler yazmışlar önce randevu mu almak şart, çünkü bankaya en önce uğramak en kolayıma gelecek de.

Bir de bankaya gidip alese girmek istediğimizi söylediğimizde sanırım yönlendiriyorlar herhangi ekstra bir şeye ihtiyaç yok değil mi?
(2) 

toefl ile ilgili birkaç soru

eloharp #231877 
merhaba, toefl ile ilgili 2gündür netten araştırma yapıyorum baya bilgi topladım, öğrendim ama yine de bazı çekincelerim var buraya bir sorayım istedim, orta seviyenin üstünde ingilizcesi olan bir insan olarak herhangibir kursa gitmeden sadece internet ortamındaki olan dökümandan (kaplan vs..) çalışarak, dizi film vs yi izleyerek, okuyarak 80i geçebilir miyim?

28Mayıstaki sınavı gözüme kestirdim yani 77gün var, olur mu bu iş? Düzenli çalışabilen bir insanım. ayrıca bu dönemki son sınav o sanırım, yazın sınav yapılmıyor değil mi?

kurssuz olmaz derseniz dil kurslarıyla ağustos, eylül gibi görüşmeye başlıycam, malum denemesi pahalı bir sınav sonuçta.

bir de mesela ben kendim hazırlandım ettim ama kayıt etmeyi hemen yapmayıp, olacak gibi düşünürsem atıyorum 15-20 mayısta kayıt etmek istesem kendimi edebiliyor muyum, kontenjan sıkıntısı vs olur mu?

deneyimlerinizi aktarırsanız gerçekten çok memnun olurum, şimdiden yazanlara teşekkürler.
(3) 

aveadan vodafona hat taşıma

eloharp #148288 
aveadan vodafonea hattımı taşıycam ama kaç günde tam olarak geçer? ona göre başvurcam da
(4) 

harem üsküdar minübüsü

eloharp #145262 
acıbadem köprüsünün altından geçiyor mu?
(1) 

hangi biletix gişesi?

eloharp #141227 
malumunuz yarın sonispherein tek günlükleri satışa çıkıyor. arkadaşım istanbulda biletlerimizi alacak, ama netten değil, direk gişeden cash olarak. sizce millet maç gibi galyana gelirmi gişelerde sıkıntı olur mu? mesela caddebostandaki gişede yoğunluk olur mu yarın için?
(2) 

sirkeciden piyerlotiye nasıl?

eloharp #140272 
evet başlıkta görüldüğü gibi sirkecide vapurdan inicez, piyerlotiye çıkmak istiyoruz teleferikle, tam olarak hangi otobüse nerden binmeliyiz arkadaşlar?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık