(2) 

Pegasus kabin bagajında ve çantada işi ne ölçüde sıkı tutuyor?

s0phiesw0rld #1589273 
Kabin bagajı için ölçüler 55x40x20 cm ve ağırlık limiti de 8 kg.
Koltuk altına sığacak çantada ise 40x30x15 cm boyutu ve 3 kg ağırlık limiti var.

Şimdi benim satın aldığım paket bana bu hakları veriyor. ancak benim sırt çantam 3kg yerine 3.5 kg veya boyu 40cm yerine 45-50 cm diyelim; kabin bagajım da 60x43x22 ancak 8 kg sınırının altında.

Bu durumda ek ücret keserler mi? tutup da kabin bagajını ve sırt çantasını mezür ile ölçmüyorlar değil mi, ya da çok göze batarsa mı ölçüyorlar?

Ayrıca sırt çantasını ve kabin bagajını uçak altı bavulu gibi bir tartıda tartıyorlar mı? pegasus'un kuralları ne ölçüde sıkı?

Teşekkürler
(4) 

30 yaş üstü öğrenciler abonman (mavi kart) indiriminden faydalanacak mı?

s0phiesw0rld #1587399 
SB, anladığım kadarıyla tek basışlarda sadece yüzde 10 indirim uygulanacak. peki ya abonman indirimi, o da yüzde 10 indirim mi olacak sadece?

İkinci sorum da metro, otobüs, vapur vs arasında fark olacak mı tek basışlarda?

Teşekkürler
(2) 

Kullanılmayan cep telefonunu başkasına vermek hukuki açıdan sorun yaratırmı

s0phiesw0rld #1581659 
mı'yı ayıramadım karakter sınırından ötürü, kusura bakmayın.

Şimdi benim kullanmadığım bir cep telefonum var. Bunu ihtiyaç sahibi birine versem ve bu kişi de legal olmayan işlerde bu cep telefonunu kullansa benim başım ağrır mı? Kendi hattını kullanacak bu kişi, benimkini değil, tabi ki.

Teşekkürler
(3) 

Çapa'da öğrencilere ücretsiz diş dolgusu yaptırmak nasıl fikir?

s0phiesw0rld #1579837 
Sürekli dolgu yaptırdığım özel bir diş hekimim vardı, ancak son dolgu 3 ayda düştü. Önceki de 1 senede düşmüştü. Amalgam dolgunun da zararlarından bahsediliyor dolayısıyla kompozit dolgudan vazgeçmemem daha doğru olur gibi geliyor (değil mi?). Ancak diş hekimime ödeyecek param kısıtlı olduğu için de diyorum ki acaba Çapa'ya gidip orada mı dolgu yaptırsam öğrencilere? Kesinlikle yapma diye kötü tecrübeniz varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler
(3) 

Oy ve Ötesindeki Tutanaklar ile YSK'daki tutanakları nereden kıyaslayacağız

s0phiesw0rld #1557791 
Bilmeyenler için paylaşayım; Oy ve Ötesi gönüllüler tarafından sisteme yüklenen tutanakları gösteren güzel bir uygulama yapmış:

tutanak.oyveotesi.org

Ancak YSK'nın sitesindeki seçim tutanaklarına nereden ulaşacağız da Oy ve Ötesindeki tutanaklar ile kıyaslama yapacağız?
(2) 

İstanbul Avrupa Yakasında uygun fiyatlı veteriner kliniği

s0phiesw0rld #1500843 
Bildiğiniz kaliteli ve fiyatı uçuk olmayan yer var mı arkadaşlar? Sarıyer veya Beşiktaş civarı olursa iyi olur. Teşekkürler
(1) 

Yurt disindan TR'ye gelirken 1 kisi en fazla kac laptop getirebilir?

s0phiesw0rld #1482302 
Bazi sitelerde bir kisi artik bir laptop getirebiliyor diye duydum, ancak bazilari da iki laptop da kutusuz olursa biri is laptopu digeri de kendi laptopum olmak uzere iki laptop getirebilecegimi soyluyor, sizin bu konu hakkinda tecrubeniz var midir? tesekkurler...
(2) 

kapağı kırılan dell laptopumu nerede tamir ettirmeliyim?

s0phiesw0rld #1472371 
Laptopun garantisi geçti. Resmi Dell servisine mi götürmeliyim yoksa alelade bir tamirci kapağı tamir edebilir mi?

Eğer herhangi bir tamirci iş görür diyorsanız Beşiktaş, Mecidiyeköy gibi yerlerde tanıdığınız işinin ehli ve güvenilir bir bilgisayar tamircisi tavsiye eder misiniz.

Ayrıca resmi dell servisine götürmeliyim diyorsanız gerçek Dell servisine nasıl ulaşabilirim, zira internette birçok Dell servisi var gözüküyor.

Teşekkürler
(2) 

Kuveytturk Fiziki Altın Alımı Yapıyor mu?

s0phiesw0rld #1465276 
Herhangi bir günde Kuveytturk'e gitsem gram altın ve cumhuriyet altınlarını teslim edebilir miyim, yoksa bankanın altın gününü mü beklemem gerekiyor? Teşekkürler
(2) 

iş bankasından satılan altın fonu ne zaman hesaba geçer?

s0phiesw0rld #1442994 
dün sattım, ancak bugün halen yatırım hesabında gözüküyor. ayrıca dünkü fiyattan mı satmış sayılacağım yoksa hesabıma geçtiği zamanki fiyattan mı, hesabın değeri dün satmama rağmen değişmiş gözüküyor da?
(4) 

Aliexpress den logitech klavye alsam sorun olur mu?

s0phiesw0rld #1430213 
40 dolarlik klavye icin satici fiyati dusuk yazsa sorun olur mu? Ek vergi odeyeceksem ne kadar odemem gerekir ve eve gelir mi siparis, yoksa kargodan mi doner?

Gumruk siniri en son 27 dolardan sifirlanmis. Her seye vergi var ama ekstra odeme durumum olur mu onu merak ediyorum veya dogrudan cin e mi gider?
(3) 

microsoft all-in-one klavye android smart phoneda calısıyor mu?

s0phiesw0rld #1428588 
bir de logitech k400 mü microsoft mu önerirsiniz?
(6) 

acil - kargoyu teslim almama hakkımız var mı?

s0phiesw0rld #1406199 
bazı sebeplerden ürünü almaktan vazgeçtim ama kargo yola çıkmış. kargoyu almama ve vazgeçtim deme hakkımız var mı? yoksa teslim alıp benim mi kargolamam lazım? teşekkürler. site n11.com
(10) 

Ankara Antlasması ile ilgili birkaç soru...

s0phiesw0rld #1393226 
1-ingiltere yerine iskoçya, irlanda veya galler daha mantıklı olur mu?
2-danışman firmayı kesinlikle onerir misiniz, yoksa kendim halledebilir miyim?
3-basvuracagım isle ilgili hic tecrubem ve referansım olmasa red mi yerim?
4-mutlaka kendi isimi kurmak zorunda mıyım, bir firmada calısamaz mıyım?

tesekkurler
(18) 

kanada'da hemşirelik alanında lisans yapmak mantıklı mı?

s0phiesw0rld #1392818 
2 senelik bir program buldum:

www.bachelorsportal.com

30 yaşındayım ve işsiz bir mühendisim. kanada'da bölümümle ilgili yüksek lisans yapsam iş bulamam düşüncesi var (çevre mühendisiyim). acaba hemşireliğe orada sıfırdan başlasam mantıklı olur mu? iş imkanı bildiğim kadarıyla daha fazla çevre mühendisliğine göre. türkiye'de hemşireliğe başlasam ve yüksek için kanada'ya gitsem ömrümün 4 senesini daha yemiş olurum gibi geliyor.

fikriniz nedir? alternatif bir bölüm de söyleyebilirsiniz...
(12) 

çok para kazanma hırsı neden?

s0phiesw0rld #1385145 
ha renault'ya binmişsin ha bmw'ye, ha tek katlı bir evin var ha villan. parayı öldükten sonra da goturemiyoruz, ki bugunun akp'si o zihniyetle yolsuzluk yapıyor. o zaman nedir bu aşırı para hırsı, insanın iradesizligi ve kendisine parayla statü satın aldıgını sanması mı?
(4) 

30 yaşına gelmiş biri için lisans mı, yüksek lisans mı?

s0phiesw0rld #1382666 
işletme/endüstri müh/ekonomi yüksek lisans veya bilgisayar mühendisliği, psikoloji gibi alakasız bölümlerde lisans. hangisi daha mantıklı olur? lisans olursa bölümle ilgili çalışma yaşamına geç başlayacağım ama bilgisyar mühendisi olarak aç kalmam gibi geliyor. psikolojiden emin değilim tabii, yine de ilgimi çeken bir konu.

bu arada bilgisayar müh yüksek lisans yapma şansım var mı? lisansım alakasız bir mühendislikten. almazlar diye tahmin ediyorum

aklınıza gelen başka bir bölüm varsa yazabilirsiniz. bir de hangi üniversiteleri tavsiye edersiniz yüksek için. ytü, istanbul üniversitesi, marmara üniversitesi vs yüksek yapmaya değer mi? profilim odtü, itü, boğaziçi gibi üniler için düşük, başvuru bile yapmam bu ünilere.

evet, işsizlikten yüksek yapacağım da.
(18) 

yokus asagı hafif frene basarken debriyajdan cekince stoplar mı?

s0phiesw0rld #1381108 
arkadaslar yokus asagı hareketli araçta frene hafif basarsak ve vitesi 1'e veya 2'ye getirip debriyajdan cekersek araba stoplar mı stoplamaz mı? debriyajdan cekerken frene bastıgımızı varsayıyorum ama arac yokustan dolayı hareketli. mantıken araba hareketli oldugu icin frene bassak da stoplamaz gibi gelmisti, ama bugun denedigimde stopladı. deneyeniniz veya fikriniz var mı?
(6) 

türkiyede yuksek icin torpil gerekiyor mu ve yuksegin faydası olur mu?

s0phiesw0rld #1380512 
bogazici, odtu ve itu'ye lisans not ortalaması yuksek en iyi adayları alıyorlardır diye tahmin ediyorum ve kontenjan kısıtlıdır. peki ytu, istanbul universitesi gibi orta seviye universitelerde de torpil belirleyici mi?
(8) 

programlama yatkınlık ve büyük sabır isteyen bir şey mi?

s0phiesw0rld #1380052 
2 senedir programlama çalışıyorum ara ara. udemy, pluralsight ve lynda gibi sitelerden. tutoriallarda hocaların az çok ne anlattıklarını anlıyorum ama bana deseler ki bir aplikasyonu veya web sitesini bastan sona yarat, bunu yapamam valla. soyut düşünme yetisi falan mı eksik acaba bende? herkes programlama ogrenebilir deniyor ama buna pek katılmıyorum, sonucta hello world'den fazlasını yapmamız gerekiyor. bir de inanılmaz sabır gerekiyor galiba bir hatayla karsılasınca ekranı kırma istegi oluyor arada.

düzeltme: yani ara ara calıstım dediğim çok düzensiz degil. ayrıca kaynak kodlarını ide'lerde yuruterek ve az biraz modifiye ederek calıstım ama yine de programlama onemli olcude yatkınlık istiyor gibi geldi. ayrıca dillerin surekli guncellenmesi de isleri zorlastırıyor. keske programlama dili ogrenecegime normal dil ogrenseydim diyorum...
(4) 

meetup etkinlikleri paralı mı ve kalite nasıl?

s0phiesw0rld #1368356 
sb bir de genel olarak couchsurfing etkinliklerinden daha iyi midir?
(3) 

insanlar al-satta kar yapınca banka mı zarar ediyor?

s0phiesw0rld #1367794 
ya da diğer bir deyişle müşterinin zarar etmesi bankanın işine mi geliyor, müşteri zarar ederse kaybettiği para bankaya mı kalıyor? zira ne zaman volatilite fazla olsa bankalar makasları açıyor. eğer musterisinin doviz islemlerinde bankanın karı veya zararı olmuyorsa neden makasları acıyor?
(5) 

ingilizce'de hangi tense kullanılmalı?

s0phiesw0rld #1365165 
bir arkadaş eve geliyor diyelim ve kompozisyon yazmışız gelmeden evvel. arkadaş napıyorsun diyor bana, cevap olarak I have written an essay mi deriz yoksa I wrote an essay mi?

essay yazmaya devam etmiyoruz o yuzden past simple daha mantıklı gibi geliyor ama yazdığımız essay masada olduğu ve sonucunu gordugumuz için acaba present perfect mi doğru cevap?

ikinci senaryo olarak da arkadas geldigi esnada kompozisyon yazma eylemini surduruyor olsaydık bize napıyorsun dediginde I have been writing an essay mi demek I am writing an essay mi demek daha doğru olurdu?

tesekkurler
(10) 

film izlemek abartılmıyor mu?

s0phiesw0rld #1362644 
godfather ve fight club gibi kült filmleri hariç tutuyorum. bazı nostaljik filmler de hosuma gidiyor. ama onun dısında film izlemekten pek keyif almıyorum.

en iyi aksiyon filmi veya en iyi oyuncuların oynadıgı filmler bile anlamsız geliyor cogu zaman. korku filmleri zaten aptalca. romantik komediler de sıradan. iyi filmler bile sadece vakit gecirmelik izlenir diye hissettiriyor. kitap okumak gibi bir film izleyip de inanılmaz etkilendigimi hatırlamıyorum, hatta bir sure sonra hangi filmi bile izledigimi unutuyorum. o zaman da niye film izliyoruz sorusu aklıma geliyor. neyse iyi felsefe yaptım. =)

sizin fikriniz nedir?
(6) 

dolandırıldım mı, garantisi erken başlayan ürünün garantisi ne zaman biter?

s0phiesw0rld #1358047 
ısmarladığım telefon bugün elime ulaştı, ancak websitesinde seri numarasından aratınca 2020 nisan'ında garantisinin bittiğini görüyorum. satıcıya durumu bildirdim, dedi ki ürünün garantisi fatura tarihinden itibaren 2 senedir ve websitesinde yazan tahmini bitiş tarihidir.

doğru mu diyor yoksa dolandırıldım mı? teşekkürler
(1) 

samsung galaxy j7 veya j8'de navigasyon nasıl?

s0phiesw0rld #1357263 
telefonda pusula olmadıgı soylenmis ama gps var. bu durumda google maps aplikasyonu nasıl etkileniyor, bizi okla yukarı git, saga git vs diye yonlendirmiyor mu?
(1) 

avrupa'da master secimi ve sonrasında is bulma...

s0phiesw0rld #1357067 
lisans bolumu cevre muhendisligi arkadaslar. yas 30 ve is tecrubesi yok. populer bir bolum degil ve is ilanlarına bakınca almanya'da cok is goremedim cevre muh ile ilgili. zaten olanlar da akıcı almanca istiyor.

1- litvanya gibi baltık ulkeleri daha ucuz oldugundan master icin alternatif olabilir. almanya universitelerinin prestijinden dolayı almanya'da master yapmak icin ekstra ucret vermeye deger mi sizce? almanya mezuniyet sonrası 1 sene is bulmak icin hak tanıyor, zannedersem bu litvanya'da yok, değil mi?

2- almanya'da 2 sene kalınca is icin yeterli almanca ogrenilebilir mi?

3- masterı kimya muhendisligi, kimya veya gıda muhendisligi ustune yapsam daha mı mantıklı olur is imkanı acısından?

4- almanya'da master yaptım diyelim, almanya'nın bana is bulmak icin imkan tanıdıgı 1 sene icinde is bulamazsam neyime yarar master, sonucta o kadar para harcamıs olacagım? almanya master derecesi sonrası atıyorum kanada'da sıfır is tecrubesi ile is bulma ihtimalim, turkiye'de master yapmıs birine gore daha mı fazla olur almanya'nın prestiji acısından?

hepsini cevaplamak zorunda degilsiniz arkadaslar, tesekkurler
(6) 

kiralık kasaya konan dövize el konabilir mi?

s0phiesw0rld #1356620 
yoksa kiralık kasaya konan paraya/mala devlet hiçbir türlü karışamaz mı?

edit: sagolun cevaplar icin. peki kiralık kasanın dokunulmazlığı mevduat hesabından daha mı fazladır?

edit2: fark yok o zaman aralarında. teşekkürler
(4) 

ötv indirimlerinin kalkması telefonlara ne zaman yansır?

s0phiesw0rld #1354008 
çoktan yansıdı mı yoksa?
(3) 

1000-1500 lira bandında cep telefonu tavsiyesi

s0phiesw0rld #1353954 
merhaba arkadaşlar, biraz geç kaldım, ötv indirimi bitmiş gördüğüm kadarıyla. hangi modeli tavsiye edersiniz? huawei tavsiye eder misiniz yoksa hiç bulaşma mı dersiniz, samsung mu bakayım? teşekkürler
(1) 

wordpress ve dijital marketing bilgimi nasıl kullanabilirim?

s0phiesw0rld #1350819 
udemy ve lynda üstünden birer kurs almıştım her 2 konuyla ilgili. az buçuk front-end'de biliyorum ama kariyer.net'te bilgisayar mühendisliği diplomam olmamasından olsa gerek tecrübesiz ilanlarda bile iş başvurularıma dönüş olmadı. dolayısıyla öğrendiklerimi nasıl kullanabilirim, boşuna mı öğrenmiş oldum?

acaba ilginç olduğunu düşündüğüm bir konu için websitesi falan mı yapsam diyorum, en azından referans olur iş başvurularında. yoksa değmez mi?
(1) 

wordpress temalarının tam anlamıyla bedava olduğunu nasıl anlarım?

s0phiesw0rld #1350284 
gördüğüm kadarıyla çoğu temayı yükleyebiliyoruz ama bedava olunca kısıtlamalar oluyor ve widgetlar, akordeon menü vs çalışmıyor.

varsa hem bedava olan hem de kısıtı olmayan "twenty sixteen" teması gibi temaları nasıl bulabilirim?

teşekkürler
(7) 

Acıbadem Hastanesi tomografi, ekg ve röntgen ücreti nedir?

s0phiesw0rld #1349484 
özel sağlık sigortam özel hastanede olacağım ameliyatı kapsıyor ama filmleri kapsamıyor galiba. eğer kapsamıyorsa burun tomografisi, akciğer röntgeni, ekg gibi işlemler acıbadem hastanesinde ne kadara mal olur?

ya da ameliyat öncesinde bu işlemlerin ücreti ne kadar olur diye sormak için gidebilir miyim hastaneye? sürpriz bir rakamla karşılaşmak istemiyorum da.

teşekkürler
(4) 

tırnak mantarı ilacı kullanmaya değer mi?

s0phiesw0rld #1348176 
terbisil/terminus gibi ilaçların ciddi yan etkilerinin olduğu söyleniyor ve tırnak mantarı iyileşse bile sonradan tekrarlayabiliyormuş. doktor reçete etti, ama acaba hiç başlamasam mı? bir de kalp veya böbrek sorunu çıkarmak istemiyorum.
(3) 

şu marka güvenilir midir?

s0phiesw0rld #1348162 
ismi ligone, yarı fiyatı diyor ancak kaş yapayım derken göz çıkarmayayım:

urun.n11.com
(2) 

swap faizinin artması borsadaki yabancı yatırımcıyı nasıl etkiliyor?

s0phiesw0rld #1347888 
yabancı yatırımcı borsadan çıkabildiği gibi parasını dövize çevirebiliyor mu, yoksa merkez bankası türk lirası likiditesi sağlamıyor mu?
(2) 

merkez bankası rezervlerinin 3 hafta boyunca 10 milyar $ azalması neden?

s0phiesw0rld #1347873 
3 haftada 10 milyar dolara yakın para MB kasasından harcanmış ve bugün doların %5 yükselmesi de bu nedenle deniyor. MB seçime kadar kuru baskılamak için mi, dış borç ödemesi için mi bu parayı kullanıyor sizce?

yandaş basında ilgili haber bulmak güç ama dış basında yine gündem olmuşuz:

www.irishtimes.com

www.gazeteduvar.com.tr

bu da eski haberdi:

www.bloomberg.com

bir de Mb ba
(5) 

merkez bankası rezervlerinin azalması ve kura etkisi hakkında

s0phiesw0rld #1346526 
2 hafta önce 2.5 milyar dolar civarı azalmıştı, geçen hafta da 3 milyar dolar azalmış. anlaşılan tl'nin değer kaybını rezervlerini satarak makyajlamaya çalışıyor merkez bankası.

pekiyi, satılan 5.5 milyar dolar usd/tl kurunu ne kadar düşürmüştür? satılan rezervler ile ne yapılacak ayrıca?

bu da linki:

www.bloomberght.com
(10) 

Eksisozlukte meydana gelen tutuklama olaylari hakkinda

s0phiesw0rld #1346185 
Son 1 haftadir 2 yazar tutuklandi Yeni Zelandadaki sucluyu ovdukleri icin, ancak Hristiyanlar olmeli vs paylasimlarini yapanlara alinmis bir aksiyon yok. Bu saatten sonra muhalif kesim olarak Eksisozlukte rahat yazabilecek misiniz? Neticede yarin obur gun hukumeti elestirince bilgilerinizin emniyete verilmeyeceginin garantisi olmayacaktir ve Akp'nin tavri daha da sertlesecektir secimden sonra.
(10) 

Almanya'da hangi işi yaparsam para kazanırım?

s0phiesw0rld #1345929 
Çok para kazanmayı kastetmiyorum. ama hem çok bir ustalık gerektirmeyecek hem de para kazandıracak meslekler nelerdir?

yemek dükkanı açılabilir, peki bu işlerden anlamayan biri yapabilir mi? ya da bilgisayar tamir dükkanı, giyim dükkanı da olabilir?

ikinci olarak da iş açma fikriyle türkiye'den almanya'ya gidecek birine (müh diploması var) almanya'da çalışma vizesi verirler mi?
(6) 

30 yaşında Almanya'da master yapan biri orada iş bulabilir mi?

s0phiesw0rld #1345615 
artık yaş geçmiş midir yoksa ümit var mıdır?

lisans bölümüm çevre mühendisliği bu arada, ancak çevre mühendisliğinin karşılığı pek yok, zaten türkiye'de bölümle alakasız işler yaptım, dolayısıyla tecrübe de yok.
(5) 

1 dolar 10 lira olursa ne olur, hayatımızda ne değişir?

s0phiesw0rld #1345437 
soru başlıkta...
(4) 

bitcoin ile yurt dışına para kaçırmak mümkün mü, mümkünse nasıl?

s0phiesw0rld #1344325 
misal venezüella'dan abd'ye kaçan biri parayı dolar olarak elden götüremez, venezüella devleti el koyar. el koymasa bile maksimum sınır adam başı 10k dolar zaten.

peki bu kişi binance'da hesap açsa yüklü miktarda parayı kaçırabilir mi bu yolla? yani binance'dan bitcoin alacak, abd'ye kaçınca binance üzerinden bitcoini öncelikle dolara çevirecek ve yeni ülkede açtığı banka hesabına para aktaracak. bu işlem sırası doğru mudur (özellikle binance'da tutulan bitcoinin yine binance üzerinden dolara çevrilmesi doğru mu, yoksa türkiye'deki paribu'nun eşdeğeri başka bir platform gerekiyor mu onu merak ediyorum)?
ayrıca bu sistem binance'ın çökmesine karşın ne kadar güvenilirdir, yoksa ledger cüzdanlar daha mı mantıklı?

son olarak da parayı yeni ülkedeki hesabına aktarınca abd maliyesinden yetkililer bu para nereden geliyor demez mi, yoksa ufak paralar için önemsemez mi, ya da önemsese bile kaynağı bulamaz mı?
(5) 

Data Science mı Full Stack Web Development mı daha zor?

s0phiesw0rld #1342102 
Udemy'de bazı kurslar ilgi mi çekti, bu iki konu arasında zorluk bakımından büyük fark var mı?

Data Science için istatistik ve matematik bilgisi de gerekli, büyük fark yaratıyor mu bu durum? Ayrıca AI, Deep Learning, Neural Networks gibi terimler de var.

Çok zeki olmadıkça Data Science işine girmek anlamsız mı?
(2) 

veet mi Bim'in epi sir ağdası mı alınmalı?

s0phiesw0rld #1335840 
Veet'in ağdası Bim'inkinin 3-4 katı, bu parayı vermeye değer bir kalite farkı var mı arkadaşlar?
(4) 

Bankalar altın alıyor mu?

s0phiesw0rld #1335826 
Altın günü haricinde de bankalar altın alır mı?
(1) 

Kapalıçarşı'da kazıklanmayacağım bir kuyumcu tavsiyesi

s0phiesw0rld #1335817 
bir de atıyorum çeyrek altının satış fiyatı 360 lira ise kaç liradan almalı en az?
(19) 

quora mı eksiduyuru mu?

s0phiesw0rld #1333429 
eksiduyuru sadece tr'de değil tüm dünyada en iyi soru sorma sitelerinden bence. quora'da bile bir sürü gereksiz soru ve kişi var ama eksiduyuru eksisozlugun ilk zamanlarını andırıyor. umarım bu yapısı bozulmaz.

hangisini tercih ederdiniz?
(5) 

Burgan Bank güvenilir mi?

s0phiesw0rld #1333394 
Pek ismi duyulmamış bir banka. arkasında kuveyt sermayesi varmış. siz olsaydınız para yatırır mıydınız?
(3) 

merkez bankası faiz kararı en hızlı nereden takip edilir?

s0phiesw0rld #1333083 
en hızlı biçimde döviz al-sat yapmak için nereyi takip etmek lazım?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık