(6) 

hangi kahve ekipmanını alayım? syphon vs v60 ve kahve değirmeni

rahmi pinkfloydoglu #1440825 
nespresso kapsüllü makinem ve french pressim var yanına bir kahve ekipmanı daha alıcam.

syphon mu alayım yoksa v60 mı? ve bunların ucuzu pahalısı da var. Bim'e mesela 10 TL'ye plastik v60 gelmiş bugün gidip onu alayım yanına da iyi bir öğütücü ve syphon mu alayım?

syphon için daha ucuza markalar da var. hario olmasına gerek var mı?

bir tanede öğütücü alacağım. hario'nun mini öğütücüleri hem french press için hem syphon için öğütme imkanı verir mi?
(9) 

ihtiyaç sahiplerine eski mobilyaları verir misiniz?

rahmi pinkfloydoglu #1440514 
yeni 2 takım mobilya aldık. evdeki 1 takım eski mobilya için bunları ne yapmayı düşünüyorsunuz, ihtiyaç sahibi bir aile var isterseniz onlara verebiliriz falan demiş mobilyaları getirenler. kardeşim beni aradı bende versinler dedim. daha öncede evin kombisini değiştirirken eski kombiyi ihtiyaç sahibi birisine vermek üzere götürmüşlerdi. içime kurt düştü götürüp satmıyorlardır di mi?
(3) 

tinder nedir?

rahmi pinkfloydoglu #1440427 
huawei 6 ay beleş tinder plus üyeliği veriyormuş bende aldım. daha uygulamayı açalı 15 dk old birisi seni beğendi diye bildirim geldi. aa ne güzel kim beğenmiş diye bakayım dedim görebilmek için gold üye olmam gerekiyormuş. ee bu uygulamayı adam akıllı kullanan herkesin gold üyeliği mi olması gerekiyor? ben şimdi birisini beğendim diyelim beğendiğim kişinin gold üyeliği yoksa beni göremeyecek ve kavuşamayacak mıyız?
(6) 

Bira icince aptallasiyorum

rahmi pinkfloydoglu #1439919 
Bildigin sarhos oluyorum. Viski sarap vs ictigimde de sarhos oluyorum tamam da bira icince uykum geliyor bi degisik oluyorum. Niye boyle oluyorum?
(1) 

Samsung s7 edge engellenen kisiden sms

rahmi pinkfloydoglu #1435504 
Engellenen bir kisi sms attiginda yine bildirim gidiyor mu? Soru sacma gelebilir engellemenin mantigi bu degil mi diyebilirsiniz ama ben huawei kullaniyorum birisini engelledigimde dahi bildirim veriyor. Kara listeye aldiginiz su kisi size mesaj atti diye.
(1) 

Covid-19 bina karantinası

rahmi pinkfloydoglu #1428335 
hangi durumlarda oluyor? bizim üst katta 60 yaşlarında karı kocayı korona sebepli götürdüler. bina karantina altına alınır mı?

www.milliyet.com.tr
(3) 

Çalışmayan kişiye ev kredisi çıkar mı?

rahmi pinkfloydoglu #1428118 
Amcamdan 75.000 TL alacağım var, benimde bankaya 75.000 TL kredi borcum var. Alıp bankaya borcumu ödeyeceğim. kendisi bana ödeyemediği için bende ödeme yapamıyorum.

Bir tane boş dairesi var 200.000 TL'ye satıp bana ödeyeceğini söylüyor ama satmak için pek aceleci değil, benimde kredi ödemekten imanım gevredi. Diyorum ki düşük faizli kredilerden çekip alayım ancak benimde 4 bin TL maaşımın zaten 2.000 TL'si krediye gidiyor. evde benden başka çalışan yok. evim kira değil. bana kredi vermezlerse çalışmayan kardeşim adına kredi başvurusunda bulunsam sadece evin ipoteği karşılığı ve benim kefilliğim veya bir ev daha ipotek ettirsem kredi verirler mi?

Edit: bu şartlarda başvursam bana kredi çıkabilir mi?
(6) 

Amazon.com yuksek kargo ve vergi

rahmi pinkfloydoglu #1423622 
Bi kahve makinesi bakiyorum. Urun 25 dolar kargo ve vergisi 180 dolar cikiyor. Baska urune bakiyorum urun 169 dolar, kargosu vergisi 450 dolar. Yanlis mi bakiyorum? Virus var almayalim diye mi yapiyorlar anlamadim.

www.amazon.com

www.amazon.com
(4) 

Ekmek banmalik zeytinyagi+sarimsak ikilisi

rahmi pinkfloydoglu #1420439 
Izmir'de yemistim 4-5 sene once, baligin yaninda veriyorlardi ekmek banip yiyiyorduk. Cok hosuma gittiginden evde de yapayim dedim ama yaptigim ve yedigim arasinda daglar kadar fark vardi:)

icinde baska neler vardi bilmiyorum belki eksik malzeme kullanmisimdir belki yag guzel degildir.
Hatirladiklarim zeytinyagi, sarimsak, limon. Baharat vs de vardi.

Tarifi olan varsa denemek istiyorum kisaca eksik yaptigim nedir?
(4) 

Xiaomi mi kablosuz kulaklik kullanan var mi?

rahmi pinkfloydoglu #1419838 
Android telefon ile ozellikle? Kulakligi 1 hafta oldu alali telefona baglayinca telefonun gotu basi ayri oynuyor. Muzikleri calmiyor, telefon agirlasiyor, internete baglanmakta zorluk cekiyor falan. Kulaklikta mi bir sikinti var neden olur bu? Telefon mu dandik yoksa? (huawei mate 20 lite)
(7) 

Ikinci kedi tavsiyesi

rahmi pinkfloydoglu #1419291 
Evde bir tane dana var 3.5 yasinda kisir. Ekte fotografini koydum. Yanina bir kedi daha almayi dusunuyorum. Oyuncu bir kedi olsun istiyorum. Sarman mi alayim tekir mi alayim?
Birde sitenin bahcesinde bir kedi yavrulamis 1 haftalik mama vs veriyorum ama yavrulari daha gormedim. Analari bol tuylu birsey onlardan bir tanesini de alabilirim.
O da soyle birsey ama bu kadar tuylu degil.
encrypted-tbn0.gstatic.com
(9) 

Hiv icin asi ilac vs.

rahmi pinkfloydoglu #1418497 
Malum Covid-19 icin asi calismalari devam ediyor. En erken 1 sene icinde bulunacak diyorlar. Ebola icinde birseyler bulundu insanlar o defteri kapatti gibi. Hiv icinde bildiginiz boyle bir calisma var mi? Uzun suredir bilinen bir virus ancak asisi bulunmadi.
(4) 

Duyurunun eczaci ve doktorlari: idrar yolu enfeksiyonu icin ilac

rahmi pinkfloydoglu #1417146 
Daha once tetradox kullandim iki kez ancak es tedavi olmadigimiz icin tekrar etti. Dun online doktor hizmeti ile bir doktorla gorustum.
Cipro 750 mg
Flagyl 500 mg
Azitro 500 mg recete etti. Ilaclardan bir tanesi korona hastalari icinde kullaniliyormus. Suanda korona degilim ama bu ilacim kullansam ve sonrasinda korona virus pozitif olsam olumsuzluk yaratir mi dedim yok dedi.
Bu boyle diyince internetten ilac isimlerini arattim. Cipro icin masallah oldurmeyip surunduren bir ilacmis. Azicik tirstim. Ne yapayim kullanayim mi bu ilaci yoksa muadili daha az tehlikelo bir ilac icin farkli bir doktorla mi gorudseyim?
(1) 

Antibiyotik sabah dozunu unuttum

rahmi pinkfloydoglu #1403430 
Ilaci yanima almamisim. Sikinti olur mu?
Tetradox
(4) 

ingilizce eğitim için tavsiye-cambly.com

rahmi pinkfloydoglu #1399314 
merhaba

28 yaşımdayım hala doğru düzgün ingilizceyi öğrenemedim. ingilizce kursuna gitmek için vaktim var ama üşengeçlikten gitmem diye düşünüyorum. cambly diye bir uygulama var. hocayla birebir çalışıyorsun özel ders gibi.

30dk*5gün*12ay=4788 TL
60dk*5gün*3ay=3822 TL

gibi bir ücreti var. bunlardan birisine üye olsam belirtilen sürede ingilizcemi ne kadar geliştirebilirim? yanına ek olarak kaynaklar alsam, günde dolu dolu 2 saatimi bu işe ayırsam sizce başarabilir miyim?

ingilizce bilgim konusunda bir değerlendirmeye katılmadım ancak en fazla A2 seviyesindeyimdir.
(3) 

Bilgisayar acilmiyor ssd sorunu

rahmi pinkfloydoglu #1387973 
Bugun durduk yere bilgisayar coktu. Yenk kurulum yapmaya calistim olmadi. Ssd'nin bozulduguna kanaat getirerek yeni ssd alip taktim bilgisayar acilmadi hic. Ekrana goruntu gelmedi. Tekrar eski ssd'yi takip bilgisayari acmaya calisinca yine goruntu gelmiyor. Ne sikintisi olabilir?
(4) 

Yavru kedinin kör olan gözü için veteriner tavsiyesi

rahmi pinkfloydoglu #1384734 
bugün akşam üstü aşağıdaki duyuru açmıştım. aldım veterinere götürdüm, gözü iptal olmuş kurtulmaz artık dedi. ameliyat için 1000 TL fiyat biçti ama sokak kedisi olduğu için 500 TL'ye yaparız dedi. Ameliyat sonrasında 10 gün kadar klinikte kalacakmış onun ücreti olarak istiyor. kar etmeyeceğim vs dedi ama bilmiyorum daha ucuza veya belediye veterinerlerinde halledilebilir mi?

www.eksiduyuru.com

pbs.twimg.com :large

Kartal-İstanbul

edit: Çok sevimli bir yavru evdeki kediyi atıp bunu alasım geldi :)
(4) 

Yavru kedi gozu iltihaplanmis

rahmi pinkfloydoglu #1384695 
twitter.com

Agliyor veterinere goturssm kurtulur mu
(2) 

Yazar engelleme fasilitesi

rahmi pinkfloydoglu #1381872 
Bu ozelligi yeni kullanmaya basladim. Telefonda kullanirken yazar nickine tiklayip engelle, basliklarini engelle diyorum. Bilgisayarda kullanirken de ayni seyi yapiyorum veya tema++ ile engelliyorum ancak yinede engelledigim yazarlarin basliklari ve entrylerini goruyorum. Yanlis yaptigim bir sey mi var?
(4) 

Perde yikama

rahmi pinkfloydoglu #1376235 
Ekteki fotografta bulunan iki perdeyi ayni anda yikarsam renkleri birbirine girer mi?
eksiup.com

Perdeleri tek mi yikamam gerekiyor? Yaninda nevresim vs yikayabiliyor muyum?
(2) 

Istanbul anadolu yakasi e sigara alinacak magaza

rahmi pinkfloydoglu #1373902 
Sabit bir magaza bildiginiz var mi? Gidip magazadan gorerek alacagim. Internet siteleri dolandirici kayniyor.
(26) 

soyadı önerisi

rahmi pinkfloydoglu #1366200 
soyadımı değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı? zaten çok az kullanılan belki hiçkimsede olmayan bir soyadım vardı, orjinal olsun istiyorum. ne olsun?

daha önce böyle bir duyuruya Yussufhanoğlu diye bir örnek vermiştim. Süpertitiz de aklımdaki bir diğer isim.
(2) 

Anne icin telefon onerisi

rahmi pinkfloydoglu #1356403 
Annemin telefoni kafayi yedi (5s) calismiyor artik, surekli acilip kapaniyor, anneler gunu gecti ama yinede hediye olarak bi telefon alayim dedim. Vodafone 125 tl taksitle nokia 5 pro veriyor sizce alinir mi?

Eski telefon sarji bitene kadar surekli elma ekraninda takili kaliyor tamiri kolay ve ucuz birsey ise eger onu da tamir ettirebilirim

www.mediamarkt.com.tr
(6) 

corona virüslü kediyi kısırlaştırma

rahmi pinkfloydoglu #1349010 
2 yaşındaki dişi british kedimi kısırlaştımak için dün veterinere gittim. bu ırk kedilerde corona virüsü oluyor isterseniz test yapalım dedi, test sonucu pozitif çıktı. ameliyattan sonra fip olma durumundan bahsedince kısırlaştırmaktan vazgeçtim ve kızgınlık önleyici iğneden vurup kediyi geri getirdim. bu kedi bir kere doğum yaptı ancak bi güçten düşme, bitkinlik vs olmadı. demek istediğim bağışıklık sisteminde bir sıkıntı olmadı ki ağır bir hastalık geçirmedi fip vs gibi.

veteriner bu durumda kedilerini ameliyat ettirenler olduğunu herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi ancak yinede durumu açıkça anlattığı için ameliyatı yaptıramadım. bağışıklık sistemini güçlendirici 3 iğne vurup daha sonra ameliyat edebileceğini söyledi ona da güvenemedim. ne yapacağımı bilmiyorum.

bu duruma düşen kedi sahipleri olup yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
(5) 

Kediler kisirlastirma sonrasi huy degisimi oluyor mu?

rahmi pinkfloydoglu #1348225 
Cok kisa surelerde kizginliga girdigi icin sali gunu disi kedimi kisirlastiracagim. Kendisini hic sevdirmeyen bir kedi kendileri. Acaba diyorum ameliyat sonrasinda huyunda bir degisiklik, daha munis bir kedi olur mu?
(1) 

Superbox 4.5g dns degistirme

rahmi pinkfloydoglu #1345425 
Arayuzden de degistirsem ag baglantilarindan da degistirsem degisen birsey olmuyor. Vpn kursam o da yavas oluyor. Nasil cozerim bu isi?

Modem huaweinin linkteki modeli

encrypted-tbn0.gstatic.com
(6) 

aşağıdaki çiçeklerden hangisi?

rahmi pinkfloydoglu #1339005 
sevgililer günü için bunlardan birisi gönderilir mi? yoksa direk kırmızı gül vs mi göndereyim?


1-) bloomandfresh.com
2-) bloomandfresh.com
3-) www.ciceksepeti.com
4-) www.ciceksepeti.com
5-) www.cicekdiyari.com
6-) www.cicekdiyari.com
7-) www.cicekdiyari.com
8-) www.cicekdiyari.com
(5) 

Ttneti nereye sikayet edeyim

rahmi pinkfloydoglu #1321394 
6 aydir port sikintisi nedeniyle internet hizmeti alamiyorum. Btk’ya ve cimer’e sikayet ettim ancak faydasi olmadi. Simdi ulastirma bakanligina sikayet edicem. Onlarinda online sikayet bildirme hizmeti yokmus, mecbur mektup yazdim bende.

Islemleri hizlandirabilmek icin baska nerelere sikayet edebilirim? Cumhurbaskanligi, icisleri bakanligi, genelkurmay daha nerelere yazayim?
(1) 

Kedinin gozu acilmadi

rahmi pinkfloydoglu #1320665 
Kedim 5 tane yavru dogurdu. 2 haftalik oldular. Dun itibariyle kardeslerinin gozu acildi ancak bu yavrunun gozunde bir problem var sanki.

Veterinere mi gotureyim? Biraz pamukla sileyim mi? Yoksa korkulacak birsey yok mu?

hizliresim.com
(5) 

Bedelli askerlik sağlık sorunu nedeniyle erteleme

rahmi pinkfloydoglu #1316053 
esansiyel tremor ve vertigodan 1 sene erteleme verdiler. Seneye tekrar muayene olmaya gittiğimde başka bir doktor senin birşeyin yok hadi askere diyebilir değil mi? bedelliden vazgeçip parayı geri alayım diyorum ama tırsıyorum. seneye askere yollamaya kalkarlarsa bedelli askerlik hakkım yanacak. ne yapayım bilemedim.
(2) 

Bedelli askerlik erteleme

rahmi pinkfloydoglu #1315319 
esansisyel tremor sebebiyle eğitim araştırma hastanesine sevk ettiler. MR çekilde, kan tahlilim çıkmadı henüz. Doktor erteleme verebiliriz, muafiyet biraz zor dedi. şimdi benim askerliğimi ertelerlerse yatırdığım parayı geri alacak mıyım?
ve diyelim ki bu sene için askerliği ertelediler, seneye gidebilirsin dediler. seneye bedelli askerlik yapabilecek miyim?

Genelkurmayı aradım telefona bakmıyorlar.
(3) 

Cafe duvarina resim, graffiti vs

rahmi pinkfloydoglu #1314386 
Kuzenimle beraber cafe/kahvalti evi tarzi birsey aciyoruz. Dukkanin bir duvarina birseyler cizelim, dikkat cekici olsun, insanlarin ilgisini ceksin, esprili olsun istedik.

Benim aklima pulp fictionun meshur sahnesi geldi, jules ve vincent’in eline cay versek dedim ama bilmiyorum yapabilir miyiz?


encrypted-tbn0.gstatic.com


Sizin onereceginiz bir fikir varsa duymaktan memnun olurum. Duvar 25 metrekate falan. Cok guzel dekd yazilir aslinda :)
(6) 

Bedelli askerlik saglik sorunu sebebiyle iptal durumunda

rahmi pinkfloydoglu #1312611 
Yatirdigimiz ucreti geri alabiliyor muyuz?

Sabah parayi yatirdim bankaya. Gorevli personel bu islemin iadesi/iptali yok bilginiz olsun dedi.
Daha sonra askerlik subesine gidip islemleri yaptirdim, aile hekimine muayene olmam icin yonlendirdi. Aile hekimine rahatsizligimi soyleyince seni askere almayabilirler, sevk etmem lazim dedi. Uzun lafin kisasi simdi ben heyet karariyla askerlikten muaf olursam yatirdigim parayi geri alabilir miyim?
(8) 

Kediden kuduz bulasma ihtimali

rahmi pinkfloydoglu #1309969 
Dukkanda bir kedi yavrulamis, yavrular ve kedinin fotograflarini asagiya ekledim. Az once yemegini verdim mamasini yedi suyunu icti sonra biraz seveyim dedim. Kendisini sevdirdi de ama daha sonra ne olduysa birden tisladi. Bir tirnagini bacagima sapladi. Bacagimda kanama falan yok sabunladim falan ama tirsmadim degil. Sokakta gezen bir kedi. Kudur bulasma ihtimali nedir? Birde yavrular 15-20 gunluk gibi ama kedinin karni halen sis bu neden olur?
(1) 

Port sorunu

rahmi pinkfloydoglu #1307750 
Netspeedin size vdsl verebiliriz gazina gelerek turknet aboneligimi kapattirdim. Simdide port yok size internet veremiyoruz diyorlar. Neyse ben telekomu arayip port actirma talebinde bulundum ama 1-2 sene bile bekleyen varmis. Nasil yapmam lazim bu islemi hizlandirmak icin? Altyapi icin para istiyorlarsa para vereyim kurtulayim su dertten.
(4) 

Bitcoin al-sat

rahmi pinkfloydoglu #1299697 
Al-sat yaparak para kazanilir mi burada? 2 bitcoin alsam cevirebilir miyim? Birde komisyon oranlari nasil oluyor? Al-sat yaparken dolardaki gibi kurus mu oynuyor yoksa 10-20 dolar civari mi?
(2) 

Su raporu degerlendirecek doktor var mi?

rahmi pinkfloydoglu #1298433 
Arkadasin torunu, 8 yasinda kiz cocugu, bilinen bir rahatsizligi yoktu. karin agrisiyla acile gidiyorlar, yapilan tahlil sonucu resimde. Tetkikler henuz tamamlanmadi ancak tumor karacigere dogru yayilmis durumdaymis.
(12) 

Honda civic alayim mi?

rahmi pinkfloydoglu #1282693 
2018 model eco executive
lpgli
Full + full modeli
118 bin tl

Daha once 2 arabam oldu. Birisi benzinli polo, digeri astra hatchback. Ilk defa sedan araba alacagim. Bu paraya sifir olarak alabilecegim en iyi araba bu gibi. Alirsam en az 5 sene kullanirim bir daha degistirmeyi kolay kolay dusunmem.

Simdi arac icin nakit olarak cok bi pazarlik yapmadilar ancak bagaj havuzu, kaucuk paspas, kopek baligi anteni hediye ederiz dediler. Cam filminide siz hediye edin dedim bizim oyle bir hizmetimiz yok ama calistigimiz yerde uyguna yaptiririz dediler. Benim merak ettigim neleri pazarlik unsuru edebilirim? Mesela daha guzel bir jant olsun desem olur mu? Hic anlamam pazarlik isinden. Ne tavsiye edersiniz?

www.honda.com.tr
www.honda.com.tr
www.honda.com.tr

Pazarlikla aksesuarlardan birseyler koparabilir miyim? Yok derseniz hic cingenelik yapip kendimi rezil etmeyeyim.
(5) 

garanti bankasından dolar alayım mı?

rahmi pinkfloydoglu #1281378 
araç satışından gelen 54.000 TL var. yeni araç alıp almayacağım henüz belli değil. TL'de duracağına dolar mı alayım?

şuanki kur ile 12.543,66 USD, 10.462,20 Euro alabiliyorum.
1 dolar=4.3050 TL
1 Euro=5.1615 TL

kur iyi mi yoksa nakit olarak çekip döviz bürosundan mı alayım?
(3) 

başkanlık seçimi nasıl olacak?

rahmi pinkfloydoglu #1280439 
ilk turda bütün partiler kendi adayıyla girecek seçime o tamam. peki 2. tura en yüksek oy alan 2 aday mı girecek? yoksa bütün adaylar yine seçime girecek mi?
(2) 

uber

rahmi pinkfloydoglu #1276097 
için araç alsak, kendimiz çalışmak zorunda mıyız? şöför tutup çalıştırabiliyor muyuz?
(3) 

Kedimin gozu kisildi

rahmi pinkfloydoglu #1274917 
9 aylik bir kedim var resimlerini ekliyorum. 2 gun boyunca 3 tane kediyle beraber ayni evde kaldi. 2 gun sureyle yiyip icmemis, eve getirdigim gunden 2 gun sonra sol gozu hafif kisilip sulanmaya basladi. Dun aksam veterinere goturdum acil, veteriner kan tahlili yapmadan virus veya mikrop bulastigina dair birsey soyleyemem ama goz icin damla yazabilirim dedi. Bende belkide sadece gozunde birsey vardir bir iki gun ilaci kullanalim gecer diye dusundum ama bugunde sag gozunde ayni kisiklik olmus ve sulaniyor. Birazda keyifsiz gibi ama yemesinde icmesinde bir sikinti yok. Onun disinda eskisi gibi hareketli degil.

Doktorun verdigi damlalarin isimler vigamox ve gentagut her bir gozune ikiser kez gunde 3 kere uygulamami soyledi.

Diger kedilerden bir virus mu kapti acaba? Yanina gittikleri kedilerde ev kedisiydi. Stresten boyle birsey olabilir mi? Acaba kavga ettilerde gozune mi vurdular ne yaptilar bilmiyorum. Kendi veterinerime ulasamiyorum suanda. Resimlerini ekliyorum asagiya tavsiyede bulunursaniz memnun olurum. Hemen kan testini yapayim mi yoksa ilaclarin etki etmesini mi bekleyeyim?

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
(1) 

amerikan vizesi ücreti ne zaman ödeniyor

rahmi pinkfloydoglu #1266653 
bütün işlemleri tamamladım. randevu tarihi alıcam fakat ödemeyi kredi kartı ile değilde nakit olarak postane veyahut banka hangisiyse oradan yapmayı seçiyorum. ancak tarih kısmına geçemedim bir türlü. sistem ödeme yapılmadan gün vermiyor değil mi?

ek olarak; devlet memuruyum, evim, arabam var, yaş 26, bekar bir adama turistik vize verirler mi?

not:bankada nakit param yok.
(6) 

Viski bozulur mu?

rahmi pinkfloydoglu #1264132 
Gecen cumartesiden kalma, yarisi icilmis chivas, arabanin bagajinda cantanin icinde duruyor. Sallana sallana bozulmus mudur?
(1) 

Vakifbank bankomat kart sifresi

rahmi pinkfloydoglu #1262400 
Kartimi kaybettigimden dolayi yeni kart gonderdi banka sagolsun. Yeni sifre belirlemek icin bankayi aradim otomatik yonlendirmeden kart numarasini girdim telefona mesaj geldi kartinizin parolasi sudur diye. Ancak bu gonderdikleri parola 4 haneli. Onceki kartimda 5 haneli parola girmistim. Sabah cikmadan karti anneme vericem gitsin para ceksin diye. Bankamatik bankomat kartta 4 haneli parolayi kabul eder mi yoksa ben yanlis birsey mi yaptim?
(2) 

kedi-kanarya birlikte yaşar mı?

rahmi pinkfloydoglu #1260285 
böyle bir birlikteliğe şahit olan var mı? aynı evde besleyebilir miyiz?

arkadaşımın kanaryası var. hayatınızda görüp görebileceğiniz en uysal ve evcil kuş olabilir, kedi gibi aynı. omuzda geziyor falan anlatamam nasıl birşey olduğunu gel deyince gelen git deyince giden bir kuş olmuş aşırı ilgiden. benim kedi bu kadar kendini sevdirmiyor(hatta benim kedim hiç kendini sevdirmiyor).

neyse bu kuş kızgınlığa girmiş herhalde kuştan anlayanlar öyle söylüyor. eşi aldık yanına koyduk mesele o değilde kuş sahibine çok ilgi gösteriyor, karşılık görmeyince trip falan atıyor, yanına eş koyunca sadece eşine ilgi gösterip sahibine ilgiyi keser mi acaba? keserse arkadaşım kahrolabilir. çok kötü bir bağ oluşmuş aralarında. o yüzden kuşun ilgisini kesmesini istemiyoruz. (bencillik derseniz kabul ederim)

şimdi ben bu dişiyi alıp kendi evime getirsem diyorum. benimde scottish straight cinsi uysal 7 aylık dişi bir kedim var. beraber anlaşabilirler mi yoksa arkamı döndüğüm gibi kedi bunu mideye indirir mi? ne dersiniz ne yapmalıyız sizce.
(4) 

digitürk kutuları

rahmi pinkfloydoglu #1260137 
digitürkü iptal etmek istiyorum diye fax çektim. şimdi bugün aradı bir tane yetkili işte iptal etmeyin şunu bunu verelim falan dedi. nereye kadar süründürebiliyorum merak ettim.

teklifini kabul etmezsem bir üst kademesi ne olacak, ne kadar indirim kopartabilirim? 2 senedir digitürk kullanıyorum, hiç maç izlemediğim halde lig tv falan en üst paketten 100 tl ödüyorum.

birde sözleşme yapmayı kabul edersem eğer receiverın değiştirilmesini talep etsem olumlu dönerler mi? en dandik olanından var galiba bende. diğer receiverların bir numarası var mı? gerek yoksa hiç öne sürmeyeyim onu.
(1) 

Samsung galaxy ace 5830i için cyanogenmod benzeri rom

rahmi pinkfloydoglu #1249880 
bu telefonu 10-15 gün kadar kullanmak durumunda kalacağım, ancak mevcut yazılımda whatsapp kullanılamıyor. whatsapp yükleyebilecek bi rom biliyor musunuz? önceden cyanogenmod vb değişik romlar vardı ama listede desteğini göremedim.
(9) 

Kedim ayağımı ısırıyor

rahmi pinkfloydoglu #1244801 
4 aylık bir yavru kedim var, arada oyun oynarken vs elimi ısırıyor, oyun oynuyor falan ona tamam itirazım yok ama yürürken odadan odaya geçerken dur gitme der gibi ayağımı yakalayıp, çorabın üzerinden dişlerini ayağıma geçiriyor. hoşuma gitmiyor değil ne güzel oyun yapıyor diyerek hoşlanıyorum fakat namussuz fena acıtıyor. bir sıkıntısı mı var acaba, yoksa tamamen oyun amaçlı mı?

birde verilebilecek en iyi yaş mama hangisidir? arada ben yemek yerken falan sulanıyor gelip masaya çıkmaya çalışıyor, yemek vermiyorum hiç. baharatlı olduğundan zararı olur diye. versem sıkıntı yaşar mıyım?
(4) 

Amazondan telefon almak

rahmi pinkfloydoglu #1242267 
Vergisini odeyince mumkun gibi gozukuyor.

Acaba yanlis mi okuyorum?

www.amazon.com

mobil görünümden çık