(12) 

Butun filmler mutlu sonla bitmek zorundami

burcem #796759 
Hepsi mi mutlu sonla biter arkadaş. Hep sonunda kizla erkek birbirine kavusur mutlu mesut yasarlar. Yokmu bunlarin birbirine kavusmadiklari, mutlu sonla bitmeyen, salya sümük ağlatan bir film.
(2) 

digiturk+internet kampanyası

burcem #791161 
www.digiturk.com.tr
bunu kullanan varmı acaba. sizce nasıl bu kampanya. 60tl diyor ama 3tl 24 ay boyunca modem ücreti ve ilk ay 30tl digiturk aktivasyon bedeli alıyor. ttnet'ten kurtulmak istiyorum artık.
(3) 

facebook fiyat ile ücret arasındaki fark

burcem #790022 
Facebooka ödeme yapınca alınan şeyin fiyatını ödemem gerekirken bide ekteki resimdeki gibi ücret diye bişey alıyorlar. nedir bu ya. ikisinin farkı ne. niye daha fazla para alıyor.
(2) 

kot pantolon boyama

burcem #788164 
mağazadaki ışıklar sağ olsun önleri sarı sarı taşlanmış iğrenç renkte bir kot almışım. rengi açılsın diye çamaşır suyunda beklettim bir gece. daha giyilebilir oldu ama yinede bişeye benzemedi. kumaş boyası alıp boyasam nasıl olur. nerede satılır, nasıl yapılır, güzel olur mu? yoksa daha bi facia bişeye mi dönüşür?
(3) 

İngilizce ôzel ders

burcem #787247 
Kaç yaşına geldim hala ögrenemedim ingilizceyi. Herkes dil okullarinin iyi olmadigini soyluyor. İnternette ilanlar var ders veren universite ogrencileri, öğretmenler vs ozel ders alsam nasil olur. Ama dershaneden cok cok pahaliya geliyor. Saatligi 40-50tl. Hangisi daha iyi olur acaba. O kadar para vermek mantikli mi?
(3) 

Taksimden zorlu center'a nasil giderim

burcem #784491 
Tesekkurler
(1) 

google midas

burcem #782892 
ya nedir bu ya bir arkadaşıma kart bilgilerimi vermiştim kartımdan
GOOGLE* Midas GOOGLE.COM/CH GB yazan küçük miktarlarda paralar çekilmiş bilen var mı bunu. Telefonla ilgili bişey ama çözemedim. Ona da şimdilik soramıyorum. Yardım lütfen.
(9) 

protein ağırlıklı kahvaltı önerisi

burcem #776692 
sabah uyandığımda kahvaltı hazırlamaya pek vaktim olmuyor. herkes haşlanmış yumurta diyor ama onu haşla,soy,ye çok zaman alıyor. bazen 5 yumurta beyazını yiyorum ama asla doyurmuyor beni.doyurucu, proteini fazla, pratik önerileriniz var mı beni poğaçadan kurtaracak. teşekkürler.
(2) 

samsung s3 whatsapp fotoğraf gönderme

burcem #770114 
iphoneda tek seferde 10 fotoğraf gönderebiliyorum. bunu samsung s3 telefonda yapabilir miyiz? teşekkürler.
(3) 

ne izlesem yahu

burcem #762391 
romantik dışında ne önerirsiniz.
teşekkürler.
(4) 

şu unutkanlığıma bir çare bulun

burcem #744540 
ya inanılmaz unutkanım. özel hayatımda fazla sorun olmasa da iş hayatında çok sıkıntı yaşıyorum.
bir firmanın muhasebesinde çalışıyorum ve ezberimde imkansız hiçbir şey tutamıyorum. biri soruyor şu ne kadar ödedin diye kayıtlarıma bakmadan cevap veremiyorum. kayıtlarıma bakamadığım da dışarıda olduğumda bir şey sorarlarsa batırıyorum ortalığı resmen.
ama şöylede saçma bir durum var sevdiğim şarkılar olunca yıllar geçse de çıkmıyor aklımda. onlar nasıl hafızamda kalıyor ben bile kendime inanamıyorum bazen.
düzenli besleniyorum, düzenli uyuyorum, haftada 3 gün spor yapıyorum. nasıl geçecek bu durum.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık