(5) 

amazon'dan alınan telefonun Türkiye'de garantisi var mı?

ikinci ihtimal #495743 
Bi türlü emin olamadım. Telefonu tedarik eden firmaya göre değişiyormu bu durum acaba?
(1) 

Yurtdışından telefon getirtme prosedürü

ikinci ihtimal #495579 
Selam. Arkadaş gelecek hafta ABD'den telefon getirecek ama pasaportu dolu. Bayramda İsviçre'ye gidip gelen bir başkasının pasaportuna işletebiliyo muyum?
(2) 

Samsung Galaxy Note s2

ikinci ihtimal #495561 
www.amazon.com

Arkadaşlar factory unlocked international version diyor. Bunun Türkiye'de çalışmaması gibi bi sorun çıkmaz di mi?
(5) 

Samsung galaxy s3 ABD'de daha ucuz degil mi?

ikinci ihtimal #483444 
1 ay sonra ABD'den arkadas gelicek. Bi telefon alsam dediydim. Mesela Samsung Galaxy s 3

Ebay'e baktim 858 dolar:


www.ebay.com


Şurada 1415 TL

www.sanalreyonum.com

Ne yapmalı acaba?
(7) 

Akıllı telefon alıcam

ikinci ihtimal #483051 
Herkese selamlar, yaşım olmuş 40, eskiden teknolojiden biraz anlardım, ama artık yeni ürünlere bakınca, özelliklerini anlamaya çalışınca başım dönüyor. Eldeki nokia e 63'ü sallayıp yeni bi akıllı telefon alıcam, aşağıya nası bi şey istediğimi maddeler halinde yazıyorum, buna en ucuz hangi ürün uyar, varsa bilginiz söylerseniz sevinirim.

-İnterneti canavar gibi olsun, kasmasın, hızlıca açılsın hem mobil siteler hem de mobil olmayan siteler, ekranı da çok küçük olmasın ki siteleri rahatça göreyim.
-Facebook Twitter, işte benim yaşımda bir adam ne kadar kullanıcaksa o kadar olsun. Onun dışındaki anlamadığım sosyal medya olmasa da olur.
-Sesi berrak olsun hem telefonla konuşurken hem müzik dinlerken.
-Email programı hızlı ve kullanışlı olsun, mailler üzerinde gezerken, maili açmaya gerek kalmadan ekranda mailin ilk satırlarını görebileyim. Ayrıca yalnızca benim önceden belirlediğim adreslerden e-mail gelirse sesli titreşimli uyarı versin geri kalanları uyarmasın (Böyle bi program bilen varsa özellikle yazarlarsa iyi olur)
-Zevzeklik maskaralık değil de insanın hayatını kolaylaştıran uygulamalar olsun
-Kamerası da kuvvetli olsun icabında.
(3) 

Gümüşlük'te pansiyon

ikinci ihtimal #448156 
Selamlar, Bodrum Gümüşlük'te orta karar pansiyon fiyatlarını bilen var mı? Nerde kalsak, ramazanda indirim yaparlar mı?
(2) 

Seneye faizler ne olur?

ikinci ihtimal #353222 
Şimdi ev almak için kredi alsak faizler çok yüksek deniyor. Sizce gelecek sene yaşanacak durgunluk yüzünden faizler daha da yükselir mi yoksa biraz azalır mı?
(1) 

İnternette Avrupadan Futbol videoları?

ikinci ihtimal #301912 
Arkadaşlar evde TV açmayı sevmiyorum, canım istediği zaman haftanın karşılaşmalarından özetleri seyredebileceğim bir web sitesi var mıdır acep? Üç beş kuruş neyse vermeye de razıyım yani.
(4) 

Besiktas'ta mac izleme

ikinci ihtimal #238555 
Merhaba arkadaslar Besiktas'ta bu aksamki FB Bursa maçını izleyebileceğimiz nezih fakat fazla pahalı olmayan bir yer biliyorsanız söyler misiniz? Teşekkürler. Sigara içilmeyen bi yer olsa daha iyi.
(4) 

Adalar'da kalınacak yer?

ikinci ihtimal #191180 
Selam, iki çift olarak bayramın sonlarına doğru İstanbul'da iki günlük adalar gezmesi yapalım diyoruz. Diğer çiftin beş yaşında bir kızı var. Önerisi olan var mı? Özellikle kalacak çok aşırı pahalı olmayan yer önerebilirseniz iyi olur.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık