(2) 

Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi Hakkında

Lethe #80464 
Selamlar.

C.T. Sahnesinde bir konsere gideceğiz. Lakin mekanı daha önce hiç görmedim. Sorum şu şekilde, konseri ön saflardan ama kenardan mı izlesek (ona göre bilet alsak) yoksa tam cepheden görecek şekilde uzaktan mı alsak? (En geriden oluyor bu)
www.biletix.com (A, H arasındayım yani)

A bloktan ses kalitesi konusunda sorun olur mu, bazı konserleri tam cepheden izlemediğiniz sürece seste ciddi sıkıntılar ortaya çıkıyor, vokali adamakıllı duyamıyorsunuz vs. Hatta sahne demirlerinden sanatçı görünmüyor falan (höh). Diğer taraftan H blok da çok uzak kaçıyor sanki. Mekan çok büyük mü, ses düzeni nasıl? Baya kararsız kaldım, arada önemli fiyat farkı da var, yardımcı olursanız müteşekkir olurum. (Özellikle de Loreena McKennith konserine gidenler bir değerlendirme yaparlarsa duacı olacağım.)
(10) 

Uyumamak!

Lethe #77178 
Evet sorum bu. Ziyadesiyle zorlaşan dersler ve yaklaşan sınavlar nedeniyle en azından gece 3-4'lere kadar ders çalışmak için uyumamak istiyorum! Gel gör ki, saat 22.00'den sonra göz yorulması, sıcak havanın etkisi vs ile kendimi daha fazla kasamıyorum ve en geç 00.00 sularında uykuma dalmış oluyorum.

Bunu nasıl engellerim; geçmiş tecrübeler, medikal yöntemler vs hepsi kabulümdür.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık