(3) 

turkcell arama engelleme / sürekli rahatsız eden numaradan kurtulma

zozjotejmnk #144719 
böyle bir servisi var mı turkcell in? belirli bir numaranın beni rahatsız etmesini istemiyorum. acaba turkcell e gitmem mi gerekiyor, kendim de yapabilir miyim? sagolun canlar.


Edit: ya da bu kişinin beni rahatsız etmemesi için ne yapabilirim? polis işe yarar mı? tatlı dilden anlamıyor.
(3) 

Beyoğlu hayal kahvesi

zozjotejmnk #143794 
buraya 18 yaşından küçük 2 kişi gitse acaba girebilir mi? sıkı kontrol ediyolar mı acaba?
(5) 

Ödenilemeyen Cep telefonu faturası

zozjotejmnk #142664 
Selam duyuru insanları,

şöyle bir sorunumuz var efenim

ben, turkcell den sözleşmeli olarak alınma bir iphone sahibiyim. bu ay aşırı aşırı derecede fazla gelen bir miktardan dolayı, faturamı zamanında ödeyemeyeceğim. bu durumda bu turkcell bana ne gibi şeyler yapar? sözlemeyi fesh etme gibi bi durum var mı acaba? sen ödemeni aksattın, şimdi kalan bütün miktarı peşin ver gibi bir şey der mi bana? ne olur durumum? teşekkürler
(5) 

Bu bilgisayarın ederi nedir?

zozjotejmnk #139616 
tinyurl.com

nedir bunun ederi? bu yazılan fiyat eder mi? garantisi yokmuş ama kullanılmamış ürün.
(1) 

Ziraat Türkiye Kupası - Trt1

zozjotejmnk #133676 
selam renkdaşlar,

bu ziraat türkiye kupası maçları trt1 de yayınlanıyor iyi hoş. peki bu maçlar uyduda şifreleniyor mu? daha önce hep maçları stadda izledim. bugun gidemeyeceğim. evde bi şekilde izleyebilir miyiz uydu varmış sadece. teşekkürler.
(6) 

Yanlış hesaba havale.

zozjotejmnk #130837 
yanlışlıkla başka bi hesap numarasına havale yaptım bankamatikten. geri alabilme yolum varmı? şuanlık bankaya ugrama şansım yok. onun için buraya soruyorum. az buz değil 100 lira gönderdim(benim için yüksek bi rakam. malum öğrencilik) bişeyler yapamaz mıyız? su mu içmek lazım?
(4) 

tivibu ile bi türlü bişey izleyememek

zozjotejmnk #130144 
1 mbit internet hızım var. üye olmadan biraz araştırdım sözlükte felan 1mbit ile donmadan, takılmadan izlediklerini yazanlar var ama ben bunlarda neden değilim? hiç birşey izleyemiyorum takılmadan. tivibu açıkken de hiç birşey açmıyorum internetle alakalı. nedir benim problemim? nasıl düzeltirim? saolun.
(1) 

Lily allen şarkısı sorusu

zozjotejmnk #123129 
klibi hatırlıyorum biraz sadece. çok eğlenceli bi klipti. yolda yürüyen insaların orasından burasından çekip, uzatıyodu, genişletiyodu, üstten bastırıp kısaltıyodu felan. lily allen gibi hatırlıyorum ama olmayadabilir. teşekkürler.
(3) 

Rapidshare den dosya indirememe!?

zozjotejmnk #118117 
Başlıkta olduğu gibi rapidden dosya indiremiyorum. açılan sayfada free user a tıkladığım zaman resimdeki sorunla karşılaşıyorum? çözümü nedir?

bide zahmet olmazsa şu linkdeki dosyayı indirip, başka bi siteye upload edebilcek bi yardımsever arıyorum.teşekkürler duyuru.



edit: indirdim sonunda sağolun.
(1) 

Lakers - Cleveland

zozjotejmnk #115800 
sözlükte cuma gecesi saat 24:00'de ntvsporda yazmışlar fakat hala başlamadı. başka bi kanalda mı? bugun 25 i değilmiydi? hatta 26 oldu. kafam karıştı valla.
(6) 

iphone uygulama&oyun

zozjotejmnk #115534 
selamlar,

Sizin için en iyi iphone uygulaması ya da oyunu hangisi? yani mutlaka yüklemelisin dediğiniz? tabiki jailbreakli iphone için konuşuyorum.

bir de dediklerinizi nerden indirebileceğimi yazarsanız süper olur, yazmazsanız da olur ama yazarsanız daha iyi olur :)

cevap üzerine edit: er kişiyim, pek oyun felan olmadığı için: worms, ganstar, guitar rock tour.. felan bunlarla oyalanıyorum.
(1) 

Combofix kullanım?

zozjotejmnk #114906 
tarama mı herneyse bişey yaptı ve bi metin belgesi çıkarttı. şimdi ne yapıcam? temizledi mi? bu kadar mı? bu program hakkında hiç bişey bilmiyorum sadece çalıştırdım. ne yapıyım şimdi?
(2) 

video dönüştürücü

zozjotejmnk #103721 
iphone uma video, film felan atabilmek için kullanışı kolay, kullanışlı, iphone a uygun formata dönüştürecek program arıyorum.
aramaya vaktim yok kusura bakmayın teşekkürler.
(1) 

iphone 3gs aldım sonunda ama!?

zozjotejmnk #99920 
selam iphone sorularından sıkılmış dostlar,

hiç bişey bilmeden gittim aldım bu aleti. ilk defa aldım elime yani. çok sorunlarım var bununla. bir sorum olucak. ben buna bi mp3 atıp zil sesi yapamıyorum bu şarkıyı. şarkıyı atıyorum dinliyorum ipodda ama zil sesi yapamıyorum bunu. nette biraz bişeyler buldum ama çok karışık geldi inanmadım size soruyum dedim. bana bunu tane tane anneye anlatır gibi anlatabilicek bi yardımsever arıyorum.teşekkürler saolun.
(1) 

ilaç içsem bişey olur mu?

zozjotejmnk #99594 
selam gece kuşları,
bir iki kadeh alkol aldım, ağrı kesici ve grip için ilaç içmem gerek bişey olur mu?saolun.
(2) 

Bu kadar pahalı olmasını nedeni?

zozjotejmnk #97671 
www.vatanbilgisayar.com

şu linkdeki laptop ın bu kadar pahalı olmasının nedenini bi türlü anlayamadım.bilgisayardan pek anlamıyorum bi ram e bakarım bi ekran kartına okadar ama bunun ikiside düşük nedir bunun özelliği bi anlatabilirmisiniz?
cevabı alıyım silicem duyuruyu.
(3) 

Turkcell den kontratlı iphone alınır mı?

zozjotejmnk #96967 
Biliyorum sıkıldı herkez bu sorulardan 6124 tane vardır heralde ama 1 tanede ben soruyum dedim aramaya inanıyorum fakat bulamadım.

evet soru başlıkta iphone almaya karar verdim 3gs tabiki ve yurtdışında getirme gibi bi şansım yok sizce kontratlı almak mantıklımıdır?
yada salaklıktır şöyle şöyle yap diye bi tavsiyesi olan varmıdır?
saolun teşekkürler.

Not: evet bugün 2. soruşum bu soruyu 1 tane cevap aldım pek tatmin edici olmadı bugün yarın almak istiyorum telefonu onun için yararlı bilgilere ihtiyacım var kusura bakmayın.

Cevap üzerine edit: 16 gb 3gs orta paket yada küçük paket düşünüyorum pek telefonda konuşan bi insan değilim ama hayvani şekilde mesaj kullanırım.
(5) 

İftar için Kadiköy ve çevresi mekan arayışı.

zozjotejmnk #94843 
Selam ahali kadiköy civarların zengin ve güzel lezzetli mönüsü olan pek te pahalı olmayan bi mekan arayışı içindeyiz gidip görenlerden tavsiyeler beklemekteyim teşekkürler saolun.
(2) 

Bi facebook sorusuda benden?!

zozjotejmnk #93751 
Merhaba yardımsever dostlarım..
benim de bi sorum olacak.eklediğim resimde de görebilceğiniz üzere bir kaç gündür facebook anasayfam böyle birbirine girmiş şekilde. aşşağı felan kaydıramıyorum sadece bu ekteki resimde ibaret bi anasayfam var. bu sorunu nasıl halledebilirim? aramaya inandım baktım ama aynı şikayette bulunana rastlamadım.varmıdır benim gibi problemi olan nasıl çözeriz?saolun teşekkürler.

edit: bi arkadaşımı ekte deşifre etmişim nese sorun değil.
(12) 

Ipodumu can yoldaşımı bozdum =(

zozjotejmnk #93033 
Ey yoldaşlar 4 5 senedir sahip olduğum can yoldaşım herşeyim ipod nanomu bozdum =(
nasıl bozdun derseniz bende anlamadım usb aracılığıyla bilgisayarımdan şarz ediyordum 1 2 kere reset atmak zorunda kaldım bilgisayara şarz olurken birden kabloyu çektim ve öylece kaldı hala şarz olurmuş gibi ekranda bağlantıyı kesmeyin yazısı var hiç bişey olmuyor ışık mışıkta gitti ne yapıyım bunu vadesi doldu mu kendisi yarın çok lazım bana =(
(4) 

cro magnon

zozjotejmnk #88577 
geçen aradığın karikatürü buldum pdf şeklinde gönderebilirim sayıyı yada ekliyim buraya ama 100 bin liramı isterim ona göre :))
(5) 

Mavi ekran sorunu

zozjotejmnk #87608 
biliyorum bu konuda baya duyuru var aradım ama benimkisinden bulamadım aramaya inanıyorum..

şimdi baya eski bi laptop bu mavi ekranı veren bir kaç gündür durup dururken kapanıyordu hiç mavi ekran vermedi ama firefoxdan felan 2sekmeden fazla açınca çat kapatıyodu kendisini şimdi artık hiç açılmamaya başladı açılırken tam mavi ekran veriyo ve açılmıyo kapanıyo verdiği sorun bu;

STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x82357AE0,0xC0000102,0x00000000)

Napıyım vuruyum mu duvara ?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık