(4) 

Yenidoğan bebekte işitme problemi

fatihdr #401817 
arkadaşlar merhaba, 3 gün önce 3,5 kilo ağırlığında, 51 cm boyunda sağlıklı bir erkek çocuğumuz oldu :) bugün ilk muayenesine götürdüğümüzde sol kulak testten geçemedi ve 1 hafta sonra tekrar gelmemizi söylediler. anne karnındaki sıvının kulakta tıkanıklığa neden olmuş olabileceğini belirttiler ama benim içim rahat etmedi.. bu konu hakkında bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar var mıdır acaba??? çok moral bozucu bir olay, inşallah bir şey çıkmaz
(9) 

sağlam şarkı arıyorum

fatihdr #386216 
müzik bilgisi iyi bir insan değilim, sevdiğim çoğu şarkıyı tesadüfen keşfetmişimdir. mesela adele-rolling in the deep, hayko cepkin-melekler vs.. bunlardan bir kaçı. işte böyle çok sağlam, dinlemekten bıkmayacağım şarkılar arıyorum panpalar. haydi bileklerinize kuvvet
(2) 

Football Manager - Transfer Story Leaked

fatihdr #381934 
Agalar bu uyarının olayı nedir? Transfer hikayesinin sızmasının ne gibi bir zararını görebilirim?
(3) 

İkinci el işlemci

fatihdr #376263 
panpalar şu an elimde 1870 Mhz lik bir Core2Duo var. 2GB lik ram kullanıyorum. Sistem zamanının kral sistemiydi ama özellik 1,87 lik işlemcim sankim artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor gibi. Anakartım desteklemediği için i5 i7 fln kullanamıyorum. Bende madem öyle dedim quad core olayına gireyim en kötü.. şimdi panpalarım sorularım geliyor

* mevcut işlemcimden quad core lara geçmek mantıklı mı?
* ikinci el alayım diyorum, elimde patlama ihtimali yüksek mi?
* ekonomiklik ilkesinden vazgeçip anakart işlemci ve ram üçlüsünde günümüz teknolojisine ayak mı uydursam acaba? (para yok ama haberiniz olsun)

* eliniz değmişken şöyle güncel oyunları sorunsuz çalıştıran fiyat/performans oranı iyi bir ekran kartı söyleyinde tam olsun.

teşekkürler
(2) 

banka kredisi hakkında

fatihdr #352834 
sevgili duyuru ahalisi, seneye kısmetse bir dershane açmayı planlıyoruz 4 ortak. ama ben dahil 3 ortağın hiç birinde para yok. kredi çekeceğiz malumunuz. ama şöyle bir durum var ki, biz dershanelerde çalıştığımız için maaşlarımız asgari ücret gibi görünüyor. yani 2000-2500 TL civarı maaşlar alsak bile bankaya bunu gösteremiyoruz. Şimdi sorum şu: biz kişi başına 25-30 bin TL gibi meblağ belirledik. bankalar bunu bize verir mi? adi bir şekilde gerçek maaşlarımızı gösterdik, banka yine bunu verir mi? bu tür işlere giren kurumlar için devletin bir yardımı var mı? ekönömist gardaşlarımın yardımlarını bekliyorum, teşekkürler
(2) 

iPhone 3gs kapak değiştirme

fatihdr #315844 
kapak değişsinler ve ekran içine kaçan tozları temizlesinler diye servise yolladım telefonu. 950 tl verirsen yeni cihaz gönderelim dediler. sinli kaflı cümleler kurdum tabi. kapağı kendim açıp ekranın tozunu kendim temizlemeye karar verdim ama tırstım açıkçası. sizce bu olayı kendim halledebilir miyim? tehlikesi var mıdır? ekrana fln hasar vermeyelim sonra?
(4) 

Çin'de kamyonetin ezdiği küçük kız videosu

fatihdr #315765 
son günlerde dolaşan videodan bahsediyorum, şimdi link verip kimsenin haletiruhiyesini bozmak istemem. izlemediyseniz izlememenizi şiddetle öneririm. olaya gelince... günlerdir etkisindeyim, lütfen biri bana o yavrunun ölmediğini ve sağlığına kavuşacağını söylesin, lütfen olayın akibetinden haberi olanlar bilgilendirsin, gözümün önünden gitmiyor o görüntüler kaç gündür..
(3) 

iPhone'da ki YourTube programi

fatihdr #303804 
Bende calismiyor.. Ne indirdigim videolari izleyebiliyorum -"bu film oynatilamadi" hatasi veriyor-, ne de videolari iPod Library'ye import ediyor. Bilen panpalar bir el atarsa sukusunu veririm. MxTube kullan diyecekler olacaktir ama benim esas hedefim indirdigim videolari iPod'a import etmek, bildigim kadariyla MxTube bunu basaramiyor
(5) 

tarzan ingilizcesi çevirisi

fatihdr #206495 
Arkadaşlar Grooveshark ile yaşadığım bir sorunu mail yoluyla iletmek istedim. en son ingilizce dersini 96 senesinde alan biri olarak dilim döndüğünce bir şeyler karaladım ama saçma olmuştur elbet, sizce derdimi anlatabilmiş miyim? Saçma olmuşsa biri bana temiz bir metin oluşturabilir mi?

Hi;
I'm using Grooveshark Mobile App on my jailbroken iPhone 3GS. i bought Grooveshark VIP account 1 month ago and it expired a few days ago. i bought again yesterday but i cannot log in my VIP account on my phone. i'm entering user name and password; but program is asking: "you've used 2 weeks like it?".. i'm choosing "i'm vip" and again asking "you've used 2 weeks like it?"..

what can i do?

ps: finally, my english is very very bad, can you support me with Turkish language?
(3) 

Artwork hadisesi ve iPhone

fatihdr #203438 
Efendim şimdi netten yüklediğimiz parçaların çoğu malum 10293432048.mp3 şeklinde facia dosya isimleriyle geliyor. Bende bu duruma uyuz olan titiz bir insan olarak elimden geldiğince albüm bilgilerini eksiksiz doldurmaya çalışıyorum. Bunun için Windows Media Player daki "Albüm Bilgisi Bul" özelliğini kullanıyorum. Bu özellik sayesinde söz yazarından albüme kadar tüm bilgiyi bulabildiğim gibi albümlerin Artwork olayını da yüklemiş oluyorum otomatiken..

gelgelelim soruna..

Malumunuz iPhone'a şarkı atabilmek için iTunes kullanmak durumundayız. İşte bende bu Media Player aracılığıyla bilgilerini güncellediğim albümlerimi iPhone'a, dolayısıyla önce iTunes'a aktardığımda bir de ne göreyim? Özene bezene yüklediğim albümlerimin Artwork leri gitmiş oluyor. Bu sinir bozucu durumun bir çaresi yok mudur?

Not: dopisp kullandım sevmedim
(7) 

99 model VW Golf kaç para eder?

fatihdr #200749 
99 model temiz bir Golf'e ne kadardır? moesela 16.000 çok mu sizce?
(2) 

Ezel'de gecen hafta radyoda calan muzik?

fatihdr #127688 
------- SPOILER ICEREBILIR!!!!!!!!!--------

hayir "bir ihtimal daha var"i sormuyorum. Hak yoluna giden misirci abimiz radyoyu karistirmadan once calan sanat muzigini soruyorum. "Oy asiye" de degil ondan onceki sarki


------- SPOILER ICEREBILIR!!!!!!!!!--------
(5) 

iPhone OS 3.1.3 Jailbreak veya Downgrade

fatihdr #126696 
Saygıdeğer duyuru ahalisi, elimde Turkcell'den kontratlı aldığım bir adet iPhone 3GS 16 GB (37.hafta sanırım) bulunmakta. 3.1.2 de aslanlar gibi Jailbreak yapmış, aplikasyonların dibine vurmuşken mal gibi 3.1.3 e upgrade ettim telefonu. Ondan sonrası malum.. Ne blackra1n derdime çare oldu ne de redsn0w. geohot hibinosuda kırmaya niyetli değilmiş diye duydum sağdan soldan (steve jobs para yedirdi kesin) Benim jailbreak yapmam veya 3.1.2 ye geri dönmem lazım. yoksa kırırım bu telefonu. ne yapmam gerek a dostlar?
(2) 

bu videoda ki şarkı ne?

fatihdr #117574 
www.facebook.com

bi buldurun be ağabeyler, şarkı çok kısa olduğu için tunatic bulamadı.
(5) 

Star Wars serisinin sırası?

fatihdr #113667 
Star Wars serisini hangi sıraya göre izlemeliyim?
(4) 

iPhone Jailbreak ile ilgili sorular

fatihdr #108519 
Jailbreak hususunda bir kaç sorum olacak. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

* Netten indirdiğim bir iphone oyunu & uygulamasını jailbreak olmadan telefona atabilir miyim? Crackli uygulamaları iTunes ya da başka program vasıtasıyla Jailbreaksiz iPhone'a gönderebilir miyim? (Not: Mevcut iTunes üyeliğim var ve parayla birkaç birşey indirdim)

* iPhone'u Turkcell'den aldım, Jailbreak yapmam cihazı garanti dışı bırakır mı? Jailbreak yapmamı tavsiye eder misiniz?

* Jailbreak işlemi yanlış yapılırsa cihazı tamamen kaybedebilme riski var mı?

* Jailbreak işleminin tersi var mı? Eski haline getirme gibi bi durum.

* Jailbreak'ten sonra bir güvenlik açığı olduğunu duydum. Risk derecesi nedir?

* Jailbreak'ten sonra iTunes kullanabilir miyim crackli cracksiz herşey için?

* 10 yıllık bir bilgisayar tecrübem var,bu işi halledebileceğimi düşünüyorum. Sizce hiç bulaşmayım mı? Yoksa ben aslan-kaplanım, halleder miyim?

Açıklama: Neden gidip Google'a bakmadın derseniz Türkçe forumlara-sitelere güvenmediğim için deyip köşeme çekilirim. Sonuçta benim için çok pahalı bir makine ve yok yere heba etmek istemem

Sanırım bunlar bir çok kişinin aklındaki sorular, sabitlenirse sevinirim, sabitlenmezse de lanet olsun sizin gibi moderasyona derim. şaka lan şaka demem :)
(1) 

Counter-Strike AWP haritası?

fatihdr #104338 
Bundan 3-5 sene önce çok meşhur bir cs haritası vardı (1.5) için..

Karanlık bir mapti, karşılıklı iki tane ev vardı. Sadece sniperler alınabiliyordu. Evlerin arasında mayın tarlası ve bir uçurum vardı. uçurumda asma köprüler fln.. Çok zevkli bi mapti.. Bilen varsa lütfen ismini söylesin, çok müteşekkir kalırım
(1) 

Yazıcı (printer) tavsiyesi..

fatihdr #100281 
* Lazer
* Renkli
* Tarayıcı
* Fotokopi
* Ekonomik

bu özellikleri bünyesinde bir arada barındıran bir yazıcı arıyorum mamafih bulamadım. var mı böyle bir yazıcı? varsa da tavsiyeniz nedir?
(5) 

Fotoğraf makinesi en ucuz nereden alınır ki?

fatihdr #98794 
Uzun zamandır bir DSLR makine almak istiyordum. Hala da istiyorum. Şimdiye kadar kompakt makine kullanan ve iso miso vs.. hiçbir terimden anlamayan bir insan evladı olarak alacağım makineyi kulaktan duyma yorumlarla belirledim ve bir adet Canon EOS 450D almaya karar verdim. Sanırım üzerinde gelen 18-55mm lenste en azından acemiliği atıncaya kadar beni idare eder. Bende o zamana kadar iso yu fln öğrenmiş olurum herhal :)

Her neyse makineyi almaya karar verdim ama en zoru en sona kaldı. Nereden alacağım? Şimdi sorarım size ey Ekşi Duyuru ahalisi.. Bu meret en ucuz/en güvenli nereden alınır? Ebay? Hepsi Burada? Yalçınlar? Teknosa ya da diğerleri? Bi buldurun be abiler :)
(4) 

Bilgisayar Programcısı Olmak..

fatihdr #98634 
(Burası hikaye kısmı)

Efendim bendeniz yaklaşık 10 yıldır bilgisayar kullanan bir matematikçiyim. Lakin dönüp şöyle bir geçmişe baktığımda bilgisayarla olan münasebetim yaklaşık 17-18 yaşlarında Half-Life & Quake III oynamak ile başlamış (hayatımın en güzel yılları), o günlerden bu yana hep oyun oynama, çetleşme, sörf yapma vs.. gibi eğlencelik ama bi boka yaramayan aktivitelerle bugüne gelmiştir. 10 yıl sonra hala oyun oynayan bir kazık olarak geçen günlerime baktığımda öğrenebildiğim tek adam gibi şeyin, azcık Photoshop ve bir cimcik Max bilgisi ve gta vice city oyun hileleri olduğunu aklıma getirince canım sıkıldı. Senelerdir içimde bir ukte olan bilgisayar programı yazma olayına girmek istedim ama bu konuda sıfır bilgiye sahibim. Evet 10 yıldır bigisayar başındayım ama okulda gördüğüm dandik FORTRAN kodları dışında hiçbir programlama bilgisine sahip değilim. Hatta onlarıda hepten unuttum. Ama içimde deliler gibi koda yazıp, birşeyler üretme isteği var. hatta bu öyle bir istek ki, şu an ki mesleğim olan öğretmenliği bırakıp, bir bilgisayar programcısı olarak çalışmak hayallerimi süslüyor çok zor gibi görünse de..



(Esas kısım bura)
Şimdi arkadaşlar, ben programlama konusunda hiç ama hiçbirşey bilmeyen bir insan olarak soruyorum:

1- Bu işi evde kendi başıma öğrenebilir miyim? Cevap evet ise bkz: 2.soru ve sonrası
2- Ne ile? Hangi dille? Hangi kaynakları kullanarak başlamam gerekiyor?
3- Kitap alsam faydası olur mu? Acemiler için iyi bir site var mı?
4- Kendi başıma nereye kadar yükselebilirim ?
5- Zaman sınırlarımı zorlayıp kursa gitsem faydası olur mu?
6- Orta düzey İngilizcem var, bu iş için yeterli mi?

Gördüğünüz gibi çok hevesli ama bir o kadar da bilgisizim . Google da 3-5 arama yaptım ama hiç kayda değer birşeye rastlayamadım. Çok dandik şeyler de olsa program yazabilmek, birşeyler üretmek istiyorum. Bu işe bir uçtan başlamak istiyorum. Şimdi bu boşa geçen 10 yılın acısını çıkarmak için siz değerli coder ların değerli görüşlerini ve önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İmla hataları için şimdiden özür
(3) 

Bi şarkı sorup çıkıcam'

fatihdr #94526 
www.youtube.com

bu video'nun girişindeki müzik nedir acaba? (Enter Sandman'dan önce)
(1) 

Millenicom ve Doping ADSL2+ Hakkında

fatihdr #94176 
2 gündür bir özel no. dan ev telefonumu arayıp " efendim biz Çukurova grubuna bağlı bir şirket olarak sizlerin ttnet kullandığınızı öğrendik, biz kendi altyapımızla Doping ADSL hizmeti veriyoruz, daha ucuza daha hızlı cart curt" tarzında şeyler söylüyor. Kısacası tav etmeye çalışıyor Doping DSL e geçeyim diye. İşin açığı ben firmayı çok güvenilir bulmadım. Hatta bunu kendilerine de bildirdim . Hatta telefondaki adam bir ara "siz böyle düşünürseniz diğerleri ne yapsın biz nasıl müşteri buluruz" diye veryansın etti iyice kıllandım. Evet duyuru ahalisi bu firma nasıl bir firmadır? Bu hizmet nasıl bir hizmettir? Sizce güvenilir mi? Nedir bu ADSL 2+ ayağı? adam ttnet e5 se biz otobanız diyor. o9toban motoban iyice kıl kaptım nedir bu ayağa mı geliyorum acaba?
(5) 

Daş gibi bir "Araba Yarışı" oyunu arıyorum

fatihdr #91475 
Son yıllarda piyasaya çıkan, modifiye eksenli, hiçbir yarış zevki sunmayan (Undergorund 1 hariç tabi) oyunlardan ölesiye tiksinen bir insan olarak şöyle güzelinden, helecanlı bir araba yarışı oyunu arıyorum. rally'de olur, formula'da olur, Porsche Unleashed tarzı da olur. Artık aklınıza ne gelirse razıyım.. Ama güzel olsun
(8) 

Hangi Fotoğraf Makinesi ?

fatihdr #90454 
Şimdi efendim ben fotoğrafçılığa ilgisi olan ya da olduğunu düşünen, lakin kompakt makineler dışında eli başka makinelerin deklanşörüne değmemiş bir insan evladıyım. Yalan söylemiş olmayım eski bir Yashica Electro 35 im vardı ama detaylarını çok bilmem . Zaten uzun bir süredir de kullanmıyorum bozuk olduğu için. 2005 senesinde aldığım Sony Cybershot W7 isimli kompakt makine ile olan münasebetim kendisinin bu sene kaybolmasıyla sona erdi.

Her kompakt makine alan yurdum insanının yaptığı gibi bende önceleri 1 gb lık hafıza kartının yaklaşık 700 MB ını kendi ayağımın resimleriyle, kalan 300 ün 200 ünü düğün bayram resimleri ile doldurup kalan data kırıntılar ile boynu bükük facebook resimleri çekerek fotoğrafçılığa başladım. Sonra makro çekim yapıp "eki eki şuna bak hacı sineğe makro yaptım kıllarını say valla" modundan öteye gidemedim. Kısacası bu esnada ISO nedir? AF nedir? Diyafram nedir? Makinede yanan kırmızı lazerimsi ışık nedir? (AF Illuminator) CMOS nedir? Hiçbirini öğrenemedim. Çok kurcaladım ama bir sonuç alamadım. Sanırım biraz da ilk başlarda çok şahane sandığım makinemin artık benim fotoğrafçılık yeteneklerime cevap veremediğini anlamaya başladım. Artık çektiğim makrolarda sineğin kılları yerine gözlerindeki detayları yakalamak istediğimi anladım. Arının ağzındaki polen zerrelerini görüntüleme, hayvanlar gibi gece manzaraları çekme ihtiyacı hissetmeye başladım. Kısacası sanırım benim bir SLR makine almam gerekiyordu.

Sanırım bu işte 3 marka başı çekiyor, Nikon ve Canon çok iyiler, Sony ise onlarla arayı kapatıyor izlediğim kadarıyla. (tamamen net yorumlarına göre hareket ediyorum) Benim için büyük bütçeli bir iş olduğu için hemen karar verip pişman olmak istemiyorum. Her çektiğim fotoğraftan sonra fotoğrafa bakıp keyif almak çok önemli benim için. Makinenin karmaşık olması çok umrumda değil, gelişime açık biriyim ama ayırabileceğim max. bütçe 1200 bilemedin 1500 TL civarında. Sanırım fotoğrafçılığın neresinde durduğumu ve yeteneğimi!! az buçuk tarif ettim. "Profesyonelliğe geçiş yapanlar için ideal" cümlesi hevesimi kırıyor, makineyi gözümde küçültüyor anlamsız bir sebeple. O yüzden soruyorum dostlar: hangi makineyi almalıyım?

NOT: 2.el de alabilirim
(4) 

Premier League Hotbird'de izlenebilir mi?

fatihdr #90091 
Sanırım bu sene Spormax veriyormuş. Arap spikere bile razıyım yok mu ligi beleşe izleten kanal?
(5) 

KPSS-3 Puanı

fatihdr #86952 
Merhabalar, klasik bir soru olacak ama öylesine ve ilk kez girdiğim KPSS sınavından şu puanları aldım. (Fen-Edebiyat matematik mezunuyum ama öğretmenlik için değil memuriyet için girdim)

Bu puanlarla bir yere girebilir miyim? Kursa fln gidersem daha yüksek puanları alabilir miyim? Lütfen kurtarın beni şu dershaneden :) !!!!

Edit: Puanları resim olarak ekledim (bkz> sağ taraf)
(7) 

Dream Box hakkında bir kaç soru

fatihdr #86935 
Geçenlerede oturduğum binaya ortak uydu sistemi takan eleman : Abi sana DreamBox bağlayalım, baaaazı (anladınız) dijital platformları para vermeden izlersin hemde full paketlerini dedi ve bunun bana senelik 200 TL ye malolacağını söyledi. Şimdi ben kafama takılan soruları siz saygıdeger ekşi duyuru ahalisine sorayım:

1 - Bu DreamBox denilen hede yasal değil biliyorum, yakalanma riski nedir? Cezası nedir?

2 - Adam bana yıllık 200 TL ücret dedi. Bu cihaz bir kere bağlandıktan sonra ömür boyu kendi başına çalışmıyor mu? Nedir bu yıllık 200 lira davası? Faturası yok birşeyi yok neden yılda 200 lira talep edebilir? (o an soramadım sonradan dank etti)

3 - Bu cihazda takılma donma bekleme, kopma gibi sorunlar yaşar mıyım, yaşarsam hangi durumlarda ve ne sıklıkta. 1024 ADSL Bağlantısı kullanmaktayım. İşe yararsa 3G modem alabilirim..

Teşekkürler
(5) 

nasıl oluyorda oluyor?

fatihdr #86190 
Arkadaşlar uTorrent ile download yaparken hiçbir browser ile internette gezinemiyorum (chrome, firefox, ekisplorer) download- upload hızını kısıyorum olmuyor. saniyede 25 kb ile dosya çekerken bile olmuyor. nedir bu utorrentin internetimin üzerindeki hakimiyetinin sebebi?
(4) 

Atılım Üniversitesi - Yazılım Mühendisliği

fatihdr #85937 
Atılım Üniversitesi ve bu üni.ye ait Yazılım Mühendisliği bölümü hakkında fikirleriniz nelerdir?
(1) 

UOLP-SUNY

fatihdr #85797 
İzmir Ekonomi Üniversitesi - Bİlgisayar Mühendisliği ve UOLP-SUNY programı hakkında bilgi verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)
(3) 

Çalışan Proxy

fatihdr #80462 
elinde sağlam bir proxy adresi olan varsa ve bunu paylaşırsa pek müteşekkir olurum.

Not: kötü amaçlar için kullanılmayacak :)
(1) 

Bir kaç adet şarkı soracağım

fatihdr #77975 
İlki son zamanlarda yayınlanmaya başlayan langırtlı ülker dondurma reklamının şarkısı. Şarkıyı 50 defa dinlemişimdir, film müziği olduğundan da kıllanıyorum ama bulamadım vesselam.

İkincisi de şu gölgelerin oynadığı first sensation reklamında ki müzik. dırı dırı dırı dırı nı nı nı nı .. diye başlıyor :D
(5) 

Ares'e bir haller olmuş?

fatihdr #77831 
Telekom'un azizliği yüzünden 5-6 aydır internete bağlanamıyordum. Anlık MP3 ihtiyaçlarımı Ares ile karşılıyordum ama netten son sürümünü indirmeme rağmen bir türlü online olamıyorum. Acaba hala Telekom'un azizliği ile karşı karşıya mıyım yoksa Ares istifa mı etti p2p camiasından?
(2) 

Skystar 2 ile ne yapılır?

fatihdr #77454 
Sırf "fiyatı uygun, takayımda pc den tv izleyeyim" mantığıyla aldığım skystar 2 dijital tv kartının sanırsam bayağı bir meziyeti varmış. ben daha kartı bilgisayara ve çanağa bağlamış değilim. kart hakkında da hiçbirşey bilmiyorum. Kimileri bir internet olayından bahsediyor ama olay nedir ne değildir pek anlayamadım., işin açığı fazla da araştırmadım. bu işi bilenler veya "bak hacı şu site çok manyak" diyenlerin mesajlarını 4 gözle bekliyorum.
(1) 

Nikon Coolpix L3 webcam olarak kullanılabilir mi? Kullanılmıyorsa

fatihdr #77252 
Kullanılmıyorsa tavsiye edebileceğiniz, şöyle ışıklı/ışıksız ortamlarda canavar gibi çalışan bir webcam var mı?
(13) 

cam yuttum sanırım, eşimde çiğnedi.

fatihdr #76442 
"kaynım da bana kaydı" ile devam etmemi düşünüyor olabilirsiniz. veya saadettin teksoyun yeni programına antreman yapan iki manyak eş olduğumuzu düşünebilirsiniz ama tamamen kaza eseri yaşanmış bir olay. "borcam" kapta yoğurt mayalayan eşim kapağı sertçe kapatıp borcam kapağının hafifçe kırılmasına neden olmuş. sanırım kırılan cam parçalarıda yoğurdun içine düşüvermiş. herneyse, efendim ben bu yoğurdu yerken asğzımdan bir fasulye büyüklüğünde cam parçası çıktı. hemen yoğurdu süzdüm yapbozun eksik parçalarını tamamlamaya çalıştım. ama sanırım birkaç parçayı çiğnemeden götürmüş olabilirim. eşimde sabah yoğurt yerken çatır çutur birşeyler yedim dedi. bir parçayıda o götürmüş muhtemelen. sonuç olarak doktora gidilmeli mi. gerçi camın röntgende görüneceğini sanmıyorum ama. ölür müyüz yani kısaca bunu merak ediyoruz teşekkürler.
(7) 

Kısa dönem askerlik?

fatihdr #75481 
son zamanlarda askerlik süresinin 12 aya çıkarılacağı yönündeki haberleri askerliğini yapmamış her türk genci gibi bende yusuf modunda takip ediyorum. yalnız kafama takılan nokta şu; ilker amcamız tv de yaptığı konuşmada ne 2011 senesinden ne de 12 aydan bahsediyor. nedir bu işin aslı?
(6) 

Venedik-Roma turu

fatihdr #69435 
Temmuz aylarında uygun fiyatlı bir İtalya turunu nereden nasıl ayarlayabilirim? (Pasaportum ve vizem yok)gidiş geliş 2 kişi ortalama kaça patlar? Turizm ile uğraşanları veya daha önce tur tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık