(2) 

Dreambox nedir? Onunla neler yapılabilir?

aeolus #97333 
Almış bir çılgınlık gidiyor.Kime sorsam "aabi süper alet lig tv beleş" diyor ama açıkla nasıl deyince kem küm.Behey güzel insanlar.Bu dreambox nedir? Tamam anladım internet destekli, linux tabanlı bir receiver ancak nasıl nereden alınır, nasıl kurulur, şimdi adam "bayaa ligtv izliyorum" diye yemin etti bizim başımız kel mi? Nolur bana "ultimate guide" hazırlayın, link verin şu kula yardım edin yav.
(4) 

ABD'den gitar getirebilecek olan var mı?

aeolus #76700 
Bizimkisi fukara hayali.Var mıdır böyle bir babayiğit?
(1) 

Bir şarkı arıyorum yav

aeolus #73883 
geçenlerde radyoda dinledim, hatırladğım sözleri:
"beşiktaş üsküdar..... birkaç dakika kadar.... koskoca kıtalar.. artık bizde yakın" gibiydi. kimsöylemekte bu şarkıyı bi yardım edin ha uşaklar.
(1) 

Erasmus hakkında?

aeolus #69033 
Selamlar.Bugün baktım Erasmus çıkmış bana ama çeşitli sebeplerden dolayı gidememe durumum var.Dilekçeyle bu hakkımdan vazgeçsem seneye tekrar başvurabiliyor muyum bu Erasmus şeysine? Yoksa gitmezsem bidaha ömrü hayatım bıyunca başvuramıyor muyum? Ha bu arada İTÜ'de okumaktayım.
Şimdiden sağolun
(4) 

Beyoğlu Tünel ve Karaköy ile ilgili birkaç soru.

aeolus #67925 
Selamlar insanlar,
Bir proje için araştırma yapmam gerekiyor da.İki sorum var:

1- Neden Beyoğlu Tünel'de müzik marketler toplanmış, bunun geçmişle ilgisi olabilir mi? Fikirleriniz nelerdir?

2- Bankalar caddesinin olduğu Karaköy'de Merkez Bankasını şubesi var.Bu bölgede bankaların hemen hepsinin şubesi var.Bunun mantıklı açıklaması nedir yani daha yeni kurulmuş bankalar bile özellikle oraya şube açıyorlar.Amaç ne? Karaköy'ğün eskiden beri böyle bir misyon yüklemesi mi söz konusu?

Şimdiden sağolun.
(1) 

AMD anakart tavsiyesi...

aeolus #64798 
Arkadaşlar selamlar, AMD için 250TL yi geçmeyecek anakart tavsiyesi verebilir misin.İşlemci olarak Phenom düşünüyorum ona uygun bir tavsiye olursa sevinirim.
Sağolun şimdiden
(2) 

Biostar Anakart?

aeolus #64742 
Selamlar efendim. Şimdi AMD tabanlı bir anakarat almayı planlıyorum ve birçok araştırmadan sonra biostar ın TA-790 GX anakartını almaya karar verdim. birinci sualim, bu anakartı nasıl bilirsiniz?

İkincisi ise istanbul'da hiçbir yerde bulamıyorum bu mereti nereden alacağım yau?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık