(1) 

Mad Men

redskull #194795 
bugün kaçıncı bölüm yayınlanıyor e2de?
(2) 

Bana neler oluyor?

redskull #194776 
Son birkaç aydır keygen müziklerine sardım. Bağımlılık derecesinde acayip zevk alıyorum. 90'ar çocuğuyum bundan olabilir mi?
(1) 

ÖSS Sorusu nam-ı diğer ygs/lys

redskull #187243 
en son 2005te össye girmiş biri olarak. Lisede mezun olunan alan olayının değişiğ değişmediğini merak ediyorum. Sözel mezunuyum mesela Hukuk'u tercih edebiliyor muyum eski sistemde edemiyordum ve puanım düşmeden girebileceğim diğer alanlar neler bunu merak ediyorum
(1) 

AIESEC hakkında

redskull #186019 
Ankara'daki şubelerine gitmeyi düşünüyorum. Eğitim programı falan yapmışlar. Nedir ne değildir bu kuruluş bir faydası var mıdır?
(4) 

Fransızca bilenler bir baksın

redskull #184595 
merhaba;

fransızca ingilizcedeki present perfect tensete cümle kurmak istediğimizde hangi kipi kullanmamız gerekiyor. Örneği "so far, we have only discussed on this issue." cümlesi nasıl çevriliyor.

İkinci olarak present continious tensinin fransızcadaki karşılığı ne. Düz "preset simple" mıdır bunun karşılığı, "en train de" kalıbı da kullanılıyor peki zaman olarak en uygun karşılık nedir?
(2) 

facebook chat

redskull #184593 
bu uygulamadaki sesleri nasıl kapatabiliriz?
(2) 

Yüksek Lisans Bölüm Tercihi

redskull #173458 
uluslararası işletmecilik mi yoksa Çalışma ekonomisi mi? Lisansım çok abuk bi bölümden reklamcılık. Hangisi işime yarar özel sektörde?
(2) 

Ankara Üniv. Yüksek Lisans Başvuruları

redskull #169795 
arkadaşlar ingilizce transkript kabul ediliyor mu (fotokopisi) başvurularda bilen var mı?
(3) 

Yüksek Lisans Başvurusu Yürütmeyi Durdurma

redskull #162860 
Merhaba;

YL mülakatında abuk subuk şeyler sordular ve mülakatta elediler beni. Sordukları sorulardan ve tavırlarından daha önce alacaklarını belirlemişlerdi anladım yani. Şimdi bunun yanlarına kalmamasını istiyorum. Hiçbir şekilde alınan adayların başarı sıralamasını yayınlamadılar. Mülakattan önce yazılı sınav yapmışlardı bunun da sonucu belli değil. İlk sorum bilgi edinme hakkı kanunu kapsamında kazanan adayların başarılarını, mülakat sonuçlarını falan istemeyi düşünüyorum. Özel üniversiteler bu kanun kapsamında yer alıyor mu?



İkinci olarak da başvurumun yeniden değerlendirilmesini ve mümkünse farklı hocalardan bir jüri önünde tekrar mülakata alınmayı talep edebilir miyim. Bu da olmazsa idari yargıya başvurup bir şekilde yürütmeyi durdurma/yeniden mülakata alınma gibi bir şey talep edebilir miyim yardımlarınızı bekliyorum...
(2) 

Bu soru bilkentlilere

redskull #157140 
FEASS building neresi, merkez kampustemi nası giderim??*
(7) 

Kaporta Hasar Vol2

redskull #154413 
2005 civic sport arabam var. Sol arka kapı komple boyanacak dedi servis. Sorum şu usta kendisine güveniyor renk farkı olmaz dio bilgisayarlı aletleri falan da varmş sizce boyatayımmı çok rahatsız etmio açıkcası beni. Boyandıktan sonra renk farkı olur diye korkuyorum araba siyah bu arada
(3) 

Kaporta Hasar Bir Bakın

redskull #153693 
merhaba
geçen gün reşit galip caddesinde park yerinden çıkarken bi takım embesiller yüzünden arabayı sürttüm. Sol arka kapıda sorun. 5x1 cm'lik bir şekil halinde hafif beyaz bir iz kaldı. Boya kalkmadı ve çok zor fark ediliyor. Bunun dışında kaporta da çok hafif yamuldu. Şimdi bunu düzeltmek istiyorum. Autoking'e gideceğim. Ankara'da 2 tane var malum hangisine gideyim uzman arkadaslar warsa bi el atsınlar... :(

resim için burdan:
www.resimupload.com
(1) 

uluslararasi iliskiler kaynak önerisi

redskull #152874 
merhaba. Bilkentte yuksek lisans icin essay sinavina girecegim. Ir teorileri ve guncel olaylarla ilgili yararli buldugunuz cok agir olmayan basili ve mumkunse web kaynaklarini önerebilirseniz cok makbule gececek.
(4) 

Yüksek Lisans Soruları (IR)

redskull #152487 
selam;
bilkent uluslararasına başvurdum. Ayın 4'ünde kompozisyon sınavı olacakmış. Şimdi ilk sorum Bilkent'teki hocaların essaylerde özellikle dikkat ettiği bir nokta var mı bunu öğrenmek istiorm. İkinci olarak da tanıtm sayfasına şöyle bir şey var "An essay question which blends IR Theory knowledge and explanations of actual events" sınavın teması bu. Şimdi bu konuda bir şey yazabilmek için bana ne tür bir kaynak önerirsiniz. Ya da bu actual eventleri takip etmek için analizlerin falan yer aldığı sağlam yabancı siteler falan önerebilirseniz çok iyi olur.

Çok teşekkürler
(2) 

Essay Sorunsalı

redskull #151331 
essayler minimum kaç kelime olmalı master başvurusu için avrupa birliğiyle ilgili bir şeyler yazmam gerekiyor. Bir de referans gösterme olayı normal makalelerde olduğu gibi mi oluyor?
(5) 

Yüksek Lisans Bilgi

redskull #150999 
selam Ales 70 sözel, 65ea var üds 92, ortalama 3.20
bilkent, hacettepe gibi yerlerden iyi bir programa girebilir myiim bu skorla?
(5) 

MBA için Üniversite

redskull #147729 
Ales'ten 60-65 alıorm ortalamam ve dil sınavım baya iyi ales dışında. Ankara'da muhtemelen özel bir okulda ama gerçekten bi şey öğrenebileceğim adam gibi bir yer olsun istiyorum. Laf olsun veya hava olsun diye master yapanlardan değilim esasında. Çankaya ve TOBB öne çıkıyor bunlardan hangisini tavsiye edersiniz buralarda işletme masterı yapan birileri varsa yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

KPSS Sorusu

redskull #144894 
reklamcılık ve halkla ilişkiler bitirdim tek oturuma giriyorum. Yabancı dile de gireceğim. Nerelere girebilirim bu şekilde???
(2) 

kpssye nasıl gircem?

redskull #144076 
4 yıllık reklamcılık ve halkla ilişkiler okudum bakanlık falan fark etmes devlete kapağı atmam lazm. kpssnin hangi oturumuna gireceğim?
(8) 

ingilizcee yardım

redskull #143808 
"son 3 ay içerisinde arabanızı değiştirdiniz mi?"
bunu ingilizceye çevirebilir misiniz.

Çok teşekkürler.
(2) 

Hazırkart Yurtdışında Bakiye Sorgulama

redskull #143598 
Yurtdışında iken konuşmalarda kalan tl bilgisi türkiyede olduğu gibi telefona geliyormu, *123# sorgulaması yurtdışındayken çalışıyor mu?
(2) 

Yıllık Yazısı Sorunları

redskull #142270 
Liseden beridir hiç yıllık yazısı yazmadım. Şimdi üniversitede arkadaşlar istio mezuniyet için nası bir şeyler yazayım?
(2) 

İngilizce Kelime Çevirisi

redskull #141240 
Kefil?

Noterden tasdikli 1200tl meblağlı kefaletname?

kdv tahakkuk fişi?3

şirket imza sirküleri?
(2) 

Yapı Kredi Bireysel Emeklilik Danşmanlığı

redskull #136682 
buradan aradılar mülakat için. Nasıl bir iştir kapı kapı dolaşıp pazarlama gibi mi yoksa şubede mi görev alnıyor_
(4) 

Mutlak Değer Sorusu

redskull #136420 
merhaba soru şu şekilde:

|x+3|= 2x+7 eşitsizliğini sağlayan x değeri nedir?

burada x+3'ü hem 2x+7'ye hem de -2x-7'ye eşitledim 2 tane sonuç çıkıyor cevaplarda aynı 2 şık mevcut. Napsam?

bir de 2. soru var;

|2x-3|≤5 eşitsizliğini sağlayan tamsayıların toplamı kaçtır?
(1) 

Amerikan Pasajı Nerede

redskull #135127 
İzmir'deki Amerikan pasajını soruyorum nerede bu tabelada falan ne yazar tarif edebilir misiniz?
(2) 

Rasyonel Sayıların Negatif Üssü

redskull #134769 
Parantez içindeki rasyonel sayıların negatif üssü nasıl alınıyor. Mesela 1/3'ün -2nci kuvveti neye eşit?
(3) 

Saç Dökümesi

redskull #134629 
Şu anda 23 yaşındayım. Bugüne kadar hep düzenli beslendim. Annem diyetisyendi. Her türlü vitamini falan filan aldım. Ailede baba ve anne tarafında kellik yok. Buna rağmen çok çok çok sık olan saçlarım 20 yaşından itibaren dökülmeye başladı ne yapsam da kar etmedi. Abuk subuk kozmetik önerilerinizi kendinize saklayın diye söylüyorum. 21-22 yaşlarında dökülme peak yaptı şu an şakak kısmından gerilere doğru çok ciddi bir ilerleme var hala da devam ediyor. Bu arada küçüklükten beri hep kepek problemim vardı bilmem bu da bir etken olabilir mi. Bunu paylaşmamdaki amaç saç dökülmesnin nedenleri ile ilgili yazılan çizilen her şey yalan mıdır bunu merak etmem. Yani hayatımda bugüne kadar çok ciddi stres, travma falan yaşamadım, beslenmem iyidi, genetik olarak da bir problem yoktu öyleyse neden bu saçlarım döküldü?
(7) 

Parmaktaki Çatlak

redskull #134596 
1 hafta kadar önce sağ ayağımdaki küçük parmaklardan birini çarptım. Doktor küçük bir çatlak olduğunu söyledi ve parmağı bandajladı. Neyse bu bandaj olayına falan alışamadım sürekli çıkıyordu. Bugün 1 hafta doldu bu parmak hala şiş ve özellikle yürürken ciddi şekilde rahatsız ediyor. Sizce ne yapmalıyım?
(1) 

üds ile ilgili

redskull #132830 
3 yanlış bir doğruyu gibi atraksiyonlar var mı bu sınavda?
(1) 

ankarada djarum vanilla

redskull #132673 
acil krize gridim bu ürünü satan bir yer yok mu bilkent, çayyolu civarında?
(3) 

Neden Bütün İnsan Kaynakçılar Dişi?

redskull #129451 
evet soru bu. bilmem kaç kere mülakata gittim bütün insan kaynakları uzmanı kadın bir allahın kulu açıklarsa çok sevinirim. Kadınların bu departmanla ilgili doğuştan on olarak getirdikleri bir switch mi var nedir bu işin sırrı?
(3) 

Çağrı Merkezi'nde çalışanlar var mı?

redskull #129255 
bir kaç güne mülakata gideceğim ne sorarlar ne tavsiye edersiniz?
(2) 

Gittigidiyor Sorusu

redskull #109655 
gittigidiyorun tahsil ettiği %10 komisyonunun içinde çeşitli kalemler sıralanmış. Bunun içinde gittigidiyor komisyonunun oranı ne kadardır? İkinci el de kdv oranına ilişkin bir düzenleme var mıdır?
(4) 

Eskisehirde captain black arıyorum

redskull #101383 
arkadaşlar bilen var mıdır orijinalinden captain black nerede bulunur bu şehirde?
(4) 

GittiGidiyor ile ilgili bir soru

redskull #86881 
selamlar
bu gittigidiyor'da satılan abercrombie ve diğer marka kıyafetler, t-shirtler falan orijinal mi yoksa fason üretim mi? Eğer orijinal değilse binlerce insanı kandırıyorlar bu suç değil mi?
(1) 

3G Neden Hala Aktif Değil?

redskull #86879 
Merhaba
30 temmuz oldu hala turkcell Ankara ümitköy'de yok sadece vodafone var. Daha ilk günden operatörlerimiz çuvalladı gibi geliyor...
(1) 

Sözlük Hesabıyla İlgili Acil Yardım

redskull #86120 
Bir arkadaşım sözlükten uçurulmuş ve gerekçesini öğrenmek istiyor. Nick: ifio moderatörlerden birine iletirseniz çok sevinecek.
(3) 

N95 Symbian Programları

redskull #82168 
selamlar;

n95 telefonum için güzel programlar arıyorum ama bulduklarım hep imza sertifika hataası vs.sorunlu çıktı iyi bir site bilen var mı? hatta zip halinde varsa gönderebilirse çok daha şukela olur.
(3) 

ALES LES Farkı ne?

redskull #79386 
Merhaba;

GRE olayından vazgeçtim ALES'e çalışıyorum şimdi de 2005 basımlı abimin LES kitapları var içerik olarak aynı mıdır sanıyorum sadece ismi değişti değil mi?
(5) 

Yüksek Lisans Yardım

redskull #78965 
selamlar;

gelecek döneme mezun oluyorum ve iyi bir yerde yüksek lisans yapmak istiyorum odtü,h.tepe gibi. Şimdi İngilizcem baya iyi ama matematik ile ilgili özel bir kabiliyetsizliğim söz konusu. Sizce ALES mi yoksa GRE mi daha uygun lisede sözel okudum ve öyle aşırı bir matematik bilgim yok. GRE'deki matematik soruları kolay geldi ama orda da Verbal baya kasıyor sizce ne yapmalıyım?
(1) 

Efes Antik Kenti Bilgi

redskull #76660 
Çok acil Efesle ilgili istatistiklere ihtiyacım var yani her yıl kaç kişi giriyor, yerli yabancı bunlar hangi ülkelerden gibi bayadır arıyorum ama bulamadım lütfen yardım...
(1) 

Office Publisher Benzeri Program

redskull #75015 
Merhaba

Basit broşürler falan tasarlayabileceğim photoshop kadar komplike olmayan publisher muadili bir program arıyorum. yardım pls.
(4) 

Photosohop için Eğitim Videoları

redskull #72722 
photoshop for dummies tadında programın temellerini öğrenebileceğim basit videolar arıyorum mümkünse youtubedan olmasın. Çok teşekkürler.
(5) 

Staj için SSK Primi Sorunsalı

redskull #72720 
Staj yapacağım yer ssk primimi kendim yatırmamı istedi afallamış durumdayım ama bu stajı da yapmam lazım böyle bir şey mümkünmü nereye, nasıl yatacak bu prim ve tahminen ne kadardır çok zor durumdayım acil cevaplarınızı bekliyorum.
(1) 

Tema-Cep Telefonu Melodisi Olayları!

redskull #61813 
Merhaba
şöyle coldplay'in falan güncel mp3 formatında zil seslerini bulabileceğim mümkünse ücretsiz güvenilir bir site adresi arıyorum.
Birde N73ME'de gördüğüm o süperötesi yeşil temayı her yerde aramama karşın muvaffak olamadım lütfen yardımmm.
(1) 

Erasmus ile İlgili bir Soru

redskull #57436 
tekrar merhabalar;
hamdolsun erasmusu da atlattım ancak şimdi şöyle bir sorunum var. Anadolu Univ'de okuyorum ve burada eşleştireceğim derslerin not karşılıkları çok saçma. Mesela Hollanda'da minimum koşulsuz geçme notu olan 5.5.'in yerel karşılığı DC olarak gözüküyor ki bu not esasında koşullu geçme notu. Böyle garabetler var mesela. şimdi sormak istediğim erasmus'ta aldığım derslerin hepsi seçmeli olarak sayılacak; ama mesela ben sadece iyi olan dersleri saydırıp diğerlerini saydırmasam olabilir mi böyle bir şey daha önce erasmus deneyimi yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum.
(5) 

ADSL Soru

redskull #57434 
annem ben yurtdışındayken limitliye çevirmiş adsl'i bir de 2 senelik sözleşme imzalamış neyse gittik TT'ye değiştirdik tekrar limitsize şimdi sorum bunun için bir sonraki fatura dönemini mi beklemem gerekiyor yoksa hemen geçiş sağlanıyor mu?
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık