(3) 

mac os x adium messengerda file transfer slow sorunu

TATLIEKŞİ #151928 
Merhaba duyuru sakinleri adium messengerda dosya gönderme ve almada 5k ya takılmış bulunmaktayım. Nasıl bu sorunu gideririm port mu açmam lazım?
(1) 

Adobe flash cs3 sıfırlama

TATLIEKŞİ #145873 
Merhaba sakinler, flash cs3 ü ilk kurduğum gibi yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim?
(4) 

internetten ödeme yöntemi

TATLIEKŞİ #133993 
Merhaba duyuru sakinleri, şimdi bir web tasarımı yaptım ve karşı taraf ödemeyi kredi kartı ile yapmayı teklif ediyor. Gerçek bir kredi kartına sahip değilim. Garantiden bir sanal kartım var ve paypay kullanıcısıyım. Paypal aracılığıyla kredi kartından ödeme yapılsa bu ödemeyi hesabıma aktarmam mümkün müdür?
Ya da farklı bir yöntem var mıdır? paypal ile ödeme mümkünse tr.wikipedia.org bu linkteki bilgiler işimi görür mü?
şimdiden teşekkürler.
(2) 

Sourberry mobil

TATLIEKŞİ #124966 
Merhaba duyuru sakinleri elimde windows mobile 6.1 os sahip cep telefonu var. Sourberry yi dinlemek istiyorum ama flash player yükleyemedim? bir çok yükleme yaptım ama negetif. nasıl dinlerim illaki tarayıcı mı deiştirmeliyim?
(2) 

msn-hotmail yeni hesap açma problemi

TATLIEKŞİ #117108 
Msn den yeni hesap alınmıyor duyuru sakinleri.kayıt ol diyorum bütün bilgileri giriyorum ve herseferinde böyle bir ileti alıyorum:

Bir günde oluşturulabilecek Windows Live ID sayısı sınırına ulaştınız. Lütfen bir gün bekleyin ve yeniden kaydolmayı deneyin veya yardım için desteğe başvurun.

Hata kodu: 450 : 0x800482d4 : 2010-01-02T02:38:45 GMT

dedim ip den oluyordur diye modeme reset attım cookiesleri sildim yine olmadı. Olmuyor.

Bu olayı nasıl çözebilirim. Dedim bu sorunu çözse çözse duyuru sakinleri çözer. Şimdiden teşekkürler.
(9) 

Medyanın aldatmacılığı ile ilgili filmler aramaktayım

TATLIEKŞİ #112717 
Medyanın gücünü anlatan filmleri arıyorum hangileridir bunlar? Kesin bilen duyuru sakinleri vardır.
Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Michael B. Binford beyfendiye ait bir makale aramaktayım

TATLIEKŞİ #110451 
" the democratical personality:functions of attitudes and styles of reasoning " Bu makaleyi aramaktayım hiç bir yerde bulamadım. Bayram hediyesi olur da buradan bulurum. Bir duyuru sakininde kesin vardır diye düşünmekteyim.

Şimdiden teşekkürler.
(2) 

anakart da ekran kartı pawer kablo sorusu

TATLIEKŞİ #102952 
Merhaba elimde gigabyte G31M-ES2L anakart var. Bu karta www.eksenbilgisayar.com adresteki ekran kartının güç kablosunu anakartın hangi pinine takmam gerekiyor?

klavuzda;
Kartta, anakartın kenarında bulunan 6 pinli veya 8 pinli güç konnektörü bulunmaktadır, lütfen PCI-E güç kablosunu sistem güç kaynağından 6 pinli veya 8 pinli güç konnektörüne bağlayın.

Bir de dipnot var. 2 Güç konnektörlü üst uç kartlarda, lütfen her birini özel PCI-E güç kablosuyla doğrudan ATX güç kaynağından bağlayn. Denmiş.

çözemedim bağlayacağım noktayı neresi oluyor bu nokta?
(4) 

sanal kredi kartı yurt dışı site alışveriş sorunsalı

TATLIEKŞİ #102148 
Merhaba arkadaşlar şimdi bir adet garanti sanal kredi kartım var. rapidshare.com dan üyelik almak istiyorum. Nasıl yapabilirim? euro hesap actım ama sanal kredi kartı ile ilişkilendiremiyorum. sadece Tl hesabımı görüyor. ürünü tl olarak mı alıyoruz banka bunu euro ya mı ceviriyor? yani ben sanal kartımla rapidshare üyeliği alamaz mıyım? rapid türkiye satış sitesine hiç bulaşmak istemiyorum 7 lira geciriyorlar. Direk resmi sitesinden üyelik almak istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
(7) 

ıssız adada gecen bir film arıyorum.

TATLIEKŞİ #100690 
Merhaba duyuru sakinleri şimdi bir adaya düşen bir adam var sanırım bruce willis ama emin değilim. Bu adam adadaki tek arkadası elma-top kafa ile konuşuyor. Belki de bezbol topuydu sanırım işte bir toptan yaptığı kafa ile konuşmakta tahminimce 2000 li yıllarda izlemiştim. bu filmi arıyorum bilenleriniz izleyenleriniz vardır kesin. şimdiden teşekkürler.
(3) 

7.1 destekli media

TATLIEKŞİ #98798 
Merhaba duyuru sound uzmanları ve sakinleri şimdi elimizde 7.1 ses sistemi var. Arkadaşım almış Okadar alma dedim. 7.1 destekli dvd bulamzsın sesi hakkıyla alamazsın die ama dinletemedim:) şimdi 7.1 destekli DVD filmler ya da internetten indirebileceğimiz 7.1 destekli media varmıdır? bunlar sanırım dts oluyor? biraz araştırdım 7.1 destekli dvd film satan bir e dükkan bulamadım. Nereden bulurum bu 7.1 destekli dvd leri?

Bence 7.1 destekli media yoksa elinizde gereksiz bir şey değil mi? Yaygınlaşana kadar 5.1 sistemleri kullanmak gerekir diye düşünmekteyim.
(3) 

VLC Media Player video bölme olayı

TATLIEKŞİ #92472 
Merhaba arkadaşlar vlc player ile filmleri bölünebildiğini duymuştum. Bu olay nasıl oluyor? Mümkün müdür? Eyer doğruysa gerçekten muhteşem. Eyer asılsız bilgi ise bana başarılı avi mp4 uzantılı dosyaları bölen program önerileri yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

TTMail Kullanıcı İşlemleri Yeni Kullanıcı sistem hatası

TATLIEKŞİ #84184 
Merhaba arkadaşlar ttnet de yeni ttmail uzantılı hesap acarken bu aralar bi hata var. Adamlar 15 gündür yapamıyor. Her aradığımızda sistemde hata olduğunu ve sorunun giderilmesiyle ilgili çalışıldığını söylüyorlar ama hiç bir sey değişmiyor. Ben de bunu böyle görünce sözlük ekibinden ve eksiduyurudan yazılımcı arkadaşlar veya aspx den anlayan web master arkadaşlar yardım edebilir mi diye düşündüm. Ayrıca bu konuyu bir yazar arkadasın sözlüğe taşıması çok güzel olur kanımca:)

İşte hata raporu bu:

System.Exception: İşlem Sırasında Hata Oluştu ---> System.Exception: An arithmetic overflow occurred, the resource capacity specified was too large. at MPS_WS.Wrapper_Obj.CreateRequest(String namespaceName, String procedureName, String[] parameters, String[] values, Queue nodes, String username, String password, DsKullanici ds) --- End of inner exception stack trace ---
(1) 

proaktif kriz iletişim planı? help!

TATLIEKŞİ #74722 
Merhaba uyuz bir arkadaşım var:) bu proaktif kriz iletişim planı hakkında bilgi topluyor. Ödev olarak verilmiş. bulamıyor bana sataşıyor. bilenler veya şirketin de bu konu ile ilgili döküman bulunduranlar ve kaynak gösterebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
(1) 

Resimdeki filmi aramaktayım

TATLIEKŞİ #68602 
Bu karede görünen filmin ismi neydi arkadaşlar.?
(3) 

web'den video yayınlama

TATLIEKŞİ #67214 
Şimdi split cam isimli program bu işi yapıyor. Bana web arayüzünden izlemeyi saglayacak program lazım. Yani 192.168.2.100 yaptığım da filmi izleyebilecem. yada mms://192.168.2.10:8080 olarak vlc playerden izlenebilecek. bir program arıyorum nasıl yapabilirim bu olayı?
(2) 

Streamripper kayıt hatası

TATLIEKŞİ #66167 
Merhaba sourberry de foca fatihinin programını kaydediyordum. Program bitti kaydı bitirdim o da ne!? klasöreerişemiyorum. Resimdeki hatayı veriyor?

Bunun nedeni ne olabilir?
çözümü var mıdır?

şimdiden teşekkürler.
(6) 

Kanal D HD reklamlarında düşen uçak görüntüsü

TATLIEKŞİ #55762 
Arkadaşlar hani bu reklamda bir uçak düşüyor kanadı kırılıyor ya yere çakılıp. O hangi filmin karesi o filmi bulmam lazım.
(3) 

Call of duty 4 multiplayer LAN sorunu

TATLIEKŞİ #55277 
Merhaba saatlerce forumları geziyorum ama kimse yazmamış bu oyun ağda nasıl onanılıyor? Şimdi multiplayer den oyunu açıyorum yeni server oyunu seçiyorum. Bir konsol çıkıyor orada loglar falan çıkıyor arada bir ip yazıyor ağdaki makinanın yerel ip sini yazıyorum olmuyor bir komut mu yazmak gerekiyor o konsola ki oyuna başlasın? Nerede ne ayar gerekiyor? güvenlik duvarını da kapatıyoruz her iki makinada ama yine olmuyor. Bu konuda cevap verirseniz çok sevinirim.

Forumlarda sorulan bütün sorular online üzerine kimse ağda oynamıyor mu bu oyunu.

Şimdiden teşekkürler.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık