(1) 

exel de sayısal sonuçları

ground #61310 
her hafta 100 küsur kolonluk hep aynı sayıları oynuyorum. ve tek tek kontrol etmektense exele aktardım ve ctrl+f ile değiştir yapıyorum oradanda biçim ayarını seçip tümünü değiştir diyorum ve yine resimdeki gibi çıkan rakamlar belli bir renk oluyor. ama bunu çıkan her sayı için ayrı ayrı yapıyorum. sorum şu:
ben nasıl bir komut ile çıkan rakamların hepsini aynı anda gireyim ve bana 3 ve daha fazla tutatn kolonları ayrıca göstersin. mümkün değil ise sadece o rakamların olduğu hücreleri biçimlendirsi. nası olabiliritesi var mı ?
mümkün ise öküze anlatır gibi izah edin (bir arkadaşım için ehe ehe)
(1) 

bilim vce teknikteki x küçük çinli sorusu

ground #59015 
yıllar evvel bilim ve teknik dergisinde sorulan bir soru idi.
bilmem kaç tane küçük çinli dünya küresi üzerinde birbirini görmeyecek şekilde nesıl yerleştirilir diyordu.
bu soru zamanında dünyayı kasıp kavurmuş hatta abd de gazeteler ek olarak vermiş oyuncakçılarda mı neyin yok satmışımış. işte o soruyu ve cevabını arıyorum o yıllarda net falan yok idi de bulamamış idim.
(ee şimdi buldun mu ? )
(5) 

firefox da dosyaları nereye kaydediyor. ve daha önceden girilmiş kullanıcı adları.

ground #58934 
mesela (explorer da)nette bir film seyrediyoruz ve daha sonra bu dosyayı sakladığı yerden (Temporary Internet Files)kopyalayıp kaydedebiliyoruz bir yere. peki bunu firefox da nereden bulabiliriz kaydetmiyor ise bunu nasıl sağlarız.
ikinci olarak :
kullanıcı adı veya hotmail hesapları gibi birdenn fazla kullanıcıyı beni hatırla gibi fobnksiyonları yok mudur.
1 ... 89101112   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık