(2) 

t-shirt boyama

drink the stars #66911 
resimdeki tişörte bayıldım, nasıl boyanır bu?

sitesinde malzemeleri şu şekilde listelemiş:
Materials:
Speedball Screen Printing Ink
A lovely photo of Jim Sturgess
Mod Podge
Stencils and brushes

ben de arkadaşıma selfih jean klibindeki tişörtlerden boyamıştım ama bu kadar detayı nasıl veriyoruz, malzemeleri de anlamadım zaten. bilen biri varsa el versin şu garibe :)
(1) 

divx playerda ses kayması

drink the stars #66095 
evet sorunum bu. bi film izlerken ileri sarcam derken yanlışlıkla yapmış olabilirim, ses geriden geliyor, hem de rahatsız edici bir biçimde, yani ciddiye alınmayacak gibi değil. marka-model: toshiba SE-R0268. çözümü bilen varsa lütfen yazsın. fişi çek, tekrar tak demeyiniz, denedim olmadı. teşekkürler şimdiden.
(2) 

battle for middle earth

drink the stars #65297 
başlıkta adı geçen ea games oyununu ortalara kadar getirdikten sonra bilgisayara format atmam gerekti. ben de c:/programlar/ea games klasörünü olduğu gibi harici diske attım. şimdi geri kurdum oyunu, harici disktenini de yerel diskteki yeni klasörle değiştirdim. ama kaydettiğim hiçbir oyun açılmıyor! hata mı ettim? eğer hata etmediysem kaydettiğim oyunlar nerde? lütfen yardım edin :(
(3) 

antibiyotik

drink the stars #64698 
boğaz üşütmesi sebebiyle a-ferin kullanıyordum, doktor olan dayımın tavsiyesiyle bu akşam itibariyle antibiyotiğe başlıyorum (amoklavin bid 1000 mg). a-ferin'i kullanmaya devam etmemin bir sakıncası olur mu? bırakmak pek mantıklı gelmiyor da, yine de danışayım dedim. dayıya sormayı unuttuk.
(1) 

yüksek lisans

drink the stars #64271 
efendim seneye işletme mezunu olacağım inşallah. ve yüksek lisans yapacağım, kararlıyım; lakin nerede nasıl olacağı konusunda ciddi bir kararsızlık söz konusu. ilk sorum "illa yurtdışı" teorisi doğru mu, yoksa türkiyede iyi bir üni.de yapsak da olur mu? türkiyede kalmayı tercih ederim çünkü. bir diğeri de nereleri tavsiye edersiniz, mutlaka yapan, duyan birileri vardır. ücretsiz/burslu olması tabi ki tercih sebebi. teşekkürler şimdiden.

not: mba değil illa ki. bambaşka bir bölümle de devam edebilirim.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık