(14) 

içinde deniz olan film?

velasco #947063 
beyler bayanlar,içinde "denizin" başrolde olduğu iç açıcı film arıyorum. bilen?
(7) 

instagram daki habersiz profil takipleri

velasco #931873 
birisi sözlükte yazmış. şimdi görünce aklıma geldi. burada sorayım dedim. insatagram'da haberim olmadan saçma sapan profillere abone oluyorum. sizde de oluyor mu; veya bu olay nasıl düzeltilir?
(4) 

eskilerden android güncelleme yardımı galaxy ace

velasco #897703 
selam. babanın artık eskilerde kalmış samsung galaxy ace telefonu var. zannedersem yaklaşık 100 yıl önce güncelleme gelmiş; fakat kendisi bu olayı yeni fark ettiği için güncellemeyi telefonuna yeni yüklemiş. sorunda burada başlıyor. telefon güncellemeyi yüklerken %46'da takılı kalmış. ilerlemiyor. buna ne yapılabilir? bilenler yardımcı olursa sevinirim.
(4) 

bir insan kendini "otobiyografik" olarak tanıtırken ne demek ister?

velasco #868960 
selam. sözlükte "elif aybüke koçak" hakkındaki açılmış başlıktaki videoyu izledim. kendisinden otobiyografik bir kişilik olarak bahsetmiş. ne demek istemiş bu kardeşimiz? bilgisi olan?
(14) 

deyim arıyorum yardım edin!

velasco #862607 
selamlar. baştaki iyiyse diğerleri de onu takip eder manası çıkacak bir deyim - atasözü arıyorum. var mıdır güzel türkçemizde bunu çıkartabilecek bir deyim?
(3) 

validedebag korusu hakkinda?

velasco #852989 
selamlar herkese. o taraflari cok bilmedigim icin soruyorum.bu konuda acikcasi bilgi kirliligi var. ozellikle koru etrafinda oturanlar cevaplandirirsa sevinirim. bu koru meselesinde bazilari orada agac bile yok diyor, bazilari agaclari katlediyorlar diyor, bazilari da agac yok; ama etrafta cami cok, camiye gerek yok diyor. bu isin asli astari nedir? kim hakli, kim haksiz? buyrun söhpete
(1) 

mandıra filozofu nerede çekilmiş?

velasco #844322 
şimdi tv'de gördüm. bu film nerede çekildi bilen var mı?
(4) 

kültürel marksizm hakkında türkçe kaynak?

velasco #842616 
selamlar. kültürel marksizm hakkında türkçe kaynak aramaktayım; fakat netten gördüğüm kadarıyla yeterli bilgi bulunmuyor. var mıdır bildiğiniz kaynak?
(3) 

fuckyouverymuch.dk tarzı blog?

velasco #841694 
bilenler bilir fuckyouverymuch.dk yı. bildiğiniz başka blog/site var mı o tarzda?
(2) 

bu adamın yaptıkları gerçek mi?

velasco #840733 
www.youtube.com

seyrederken, bazen yaptıklarına inanamadım. vay arkadaş dedim. size de sorayım dedim: bu adamın yaptıkları %100 gerçek mi?
(2) 

radio paradise sizde açılıyor mu?

velasco #839267 
gelmiş geçmiş en efsanevi radyo yayınını yapan radio paradise, yaklaşık 2-3 saattir browserimda açılmamakta. acaba sorun genel mi; yoksa bana mı özel? dinleyen varsa acil cevap.
(1) 

set üstü ocak "h" yazıyor

velasco #836159 
bilen varsa sevinirim. az önce ateş olmadığı için set üstü ocakta yaktım sigaramı. ocağın yaktığım kısmında h harfi yazıyor şimdi. ne demek bu? ne yapılabilir??
(3) 

ağız içi morarması neden oluşur?

velasco #820893 
selamlar. babamın ağzının içinde (sağ iç yanak kısmı diyelim) morarmalar oluştu. neden oluşur bunlar? sanki biraz endişelendik. bilgisi olan var mıdır??
(1) 

bu millet neden şimdi konvoya çıktı?

velasco #816344 
birileri yine konvoya çıkmış. kornalar, motorsiklet patinajları yapıyorlar. yine saçma sapan asker uğurlaması falan mı var? bilgisi olan?? veya akpliler şimdiden kutlama mı yapıyor?
(10) 

cb. secimleri 1.tur mu; yoksa 2.tur mu gitmek lazim

velasco #815226 
Simdi, vatandaşlik gorevimi yapip cb secimleri icin oy kullanmak istiyorum; fakat

1- oy kullanacagim yer ile su an bulundugum yer arasinda 800 km mesafe var.

2- maddi durumlardan dolayi sadece 1 defa oy verme hakkim var.

sizce ilk turda mi gitmeli; yoksa ikinci turda mi? Ben ikinci tura gideyim diyorum; ama tayyip ilk turda secilirse kendimi suclu hissederim, yuzum kizarir, konusacak yuzum olmaz. vs.

sizce ne yapmali? Birinci turdan gideyim mi, yoksa dusuncem dogru mu?
(2) 

fm 2014 nosteam download crash sorunu

velasco #808951 
selamlar. uzuun uzun zaman sonra, eski göz ağrım fm serisini oynamaya karar verdim ve fm 2014 yükledim. oynamaz olaydım. "nosteam" downloadını yükledim, babalar gibi de oynamaya başladım; fakat 30 eylül'e gelince oyun kilitleniyor. bütün forumlara baktım, aynı sorun birçoğunda oluşmuş. update i yüklemeyi öneriyorlar. update i de yükledim hiçbir işe yaramıyor. yapılması gereken nedir bilen var mıdır?
(1) 

casper laptop ses sorunu

velasco #804112 
sevgili bilgisayar mühendisi arkadaşlarım. laptop'ı açtığımda müzik dinlerken, oyun oynarken vs. ses sisteminde hiçbir problem yaşamıyorum; fakat internete girdiğimde, youtube vs gibi yerlerden bir şeyler izlemek istediğimde ses hiçbir şekilde gelmiyor. neden oluyor bu? var mı bir fikri olan?
(7) 

whiskas sorunu

velasco #799891 
Beyler bayanlar, bir hata yaptim ve migros'da whiskas kedi mamasinin %40 indirimli oldugunu gorunce aldim; fakat simdi kedi whiskas'dan baska mama yemiyor. Onune baska mama koydugumuzda yuzune bile bakmiyor. Eski haline yeniden nasil dondurebilirim?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık