(6) 

Vücut geliştirme

mvpdirk #357911 
bu ay içinde spor salonuna başlamak istiyorum. öncelikli amacım göbeği eritip, oldukça düşük olan omuzlarımı şekle sokup biraz da kol yapmak. bunun için nasıl çalışmam lazım haftada kaç gün gidip neler yapmalıyım? bir de en kısa ne zaman gözle görülür bir gelişim elde edebilirim haziran ayının ortalarında mezuniyete yetişir miyim :)
(1) 

Kredi kartı bonus ve puan sıfırlanması

mvpdirk #348119 
twitter'da arkadaşım ''yarın yıl sonu olduğu için bonuscard'lardaki bonuslar sıfırlanıyor'' gibi bi ileti paylaştı. doğruluk payı nedir diğer kartlarda da oluyor mu böyle bişey?
(4) 

ipod touch 4g ses azalması

mvpdirk #340335 
ios 5.0.1 güncellemesini yaptıktan sonra müzik sesini son seviyeye getirmeme rağmen eskisi kadar yüksek çıkmıyor ne yapmam lazım? bi de ios5 çok kasıyor yea yok mu bi çözüm?
(1) 

suni deri ceket boyama?

mvpdirk #327531 
suni deri ceketimin renkleri kaymaya başladı. normal deri gibi suni de boyanır mı boyanırsa istanbul'da nerde yaptırabilirim?
(1) 

çalışan birinin sağlık raporu ve maaş durumu

mvpdirk #327304 
babam hastalığından ötürü 3 ay çalışamaz raporu aldı ve bu süreçteki maaşını devlet karşılayacak. parayı ptt'ye yatıracakmış ama ne zaman yatıracağı konusunda sıkıntı var. kimisi diyor her ay düzenli yatıracak kimisi de sağlık raporunun bittiği tarihte 3 aylık toplu para yatıracaklar. hangisi doğru bilen var mı?
(4) 

Kan verme

mvpdirk #317916 
bir kişi ne kadar sıklıkta kırmızı veya beyaz kan verebilir bunun süresini merak ediyorum.
(1) 

Samsung telefon alarm krizi

mvpdirk #310792 
alarm kurulu olmamasına rağmen her gece saat 12de telefonun alarmı çalıyor çıldırıyorum. nasıl düzeltebilirim bunu?
(8) 

Kanda demir ve b12 eksikliği

mvpdirk #303230 
dün babam son 1 haftadır halsizlik şikayetiyle hastaneye gitti ve doktorlar yatırılmasını istedi dünden beri hastanede yatıyor. tahlillerde demir ve b12 eksikliği çıkmış serum veriliyor. bugün ise belinden ilik alınmış bu ne anlama geliyor sadece kontrol amaçlı mı yoksa demir ve b12 eksikliği iliklerde soruna yol açar mı?
(5) 

Otobüste maç izleme

mvpdirk #302679 
akşam beşiktaş maccabi maçı esnasında pamukkale turizmin otobüsünde olucam. otobüste star tv gösteriyor ama maç esnasında star şifre falan girer mi daha önce bu tarz bi tecrübesi olan var mı?
(2) 

Yeni sekme

mvpdirk #295421 
firefox'ta yeni sekme açınca search.babylon gibi bi zımbırtı çıkıyor. ben istiyorum ki ya boş sayfa çıksın yada google. yardım pls.
(6) 

Sol bacak uyuşması

mvpdirk #286079 
son 2-3 gündür sol diz kapağımın arka kısmı karıncalanıyor. ara ara da göğsümün sol tarafına çok kısa süreli ve hafif bir ağrı girip çıkıyor. kalple ilgili bir durum olmasından şüpheleniyorum. nedir ne değildir normal bişey midir bi yardım edin lütfen tırsmaya başladım.
(4) 

Paypal hesaba para aktarma

mvpdirk #278104 
paypal hesabımda 13.67 dolar para var ve bunu banka hesabıma aktarmak istiyorum. adım adım para aktarımını anlatabilir misiniz?
(3) 

çene eklemi ağrısı

mvpdirk #277440 
ağzımı açıp kapadıkça sağ çene eklemimde bi ağrı hissediyorum. sebebi nedir nasıl geçer? bi de işin içinden diş ile ilgili bi sıkıntı çıkmaz inşallah?
(3) 

Gittigidiyor - garantisiz telefon

mvpdirk #259391 
urun.gittigidiyor.com

şu telefonu almak istiyorum. fakat piyasada bulamıyorum. haliyle buradan alacağım gibi duruyor.

fakat daha önce hiç garantisiz bir telefon almadım. nasıl garantisiz oluyor o konuda da fikrim yok.

anlayan arkadaşlar 2 satır fikir versin. yanlış iş yapmayım
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık