(1) 

film

inkey #47181 
öncelikle iyi akşamlar herkese..

ben bi film arıyorum yine.. filmle alakalı hatırladığım bi sahne var ..en başlarında bi yerlerde okyanusta yol alan bi gemi var, bu gemi bi sisin içine giriyor ve o sisin etkisiyle bütün mürettebat sağır oluyodu..daha sonra sisten çıkınca kendilerini 2. dünya savaşının içinde buluyorlardı..böyle garip birşeylerdi işte..ne olabilir bu filmin ismi hatırlayan var mı? şimdiden teşekkürler.
(14) 

öksürük geçirme?

inkey #44988 
yaklaşık bir buçuk iki hafta önce nezle olmuştum. ilaç kullanmayı sevmeyen bi insan olduğumdan doktora gitmeyip, vitamin takviyesi, greyfurt suyu, nane limon derken nezleden kurtuldum. ancak öksürüğüm hala geçmedi bazen böyle boğulucak gibi oluyorum geçmiyor meret. vizelerde yaklaştı sınavlarda öksüren uyuz insan modunda olup kendimin ve milletin konsantrasyonunu bozmak istemiyorum.

ne yapmam gerekir bu öksürükten kurtulmak için doktora gitmeden, yadımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
(2) 

film

inkey #44122 
merhaba..

bir film arıyorum ben ama bi türlü bulamadım. hatırladığım tek şey afişiyle ilgili.

afişinde istanbul sirkeci liman taraflarından bi beyoğlu kulesi manzarası var. pastel tonlarda bir afişti. tek bi adam var, üstünde siyah pardosü var ve sırtı dönük..arkadan bakınca adrian brody'e benziyor =) hatırladıklarım bu kadar. yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler.
(6) 

sorular

inkey #39982 
şimdi efendim benim üç sorum var.

1- yer imlerini başka bir bilgisayardan ulaşabileceğim şekilde yedekleyebilir miyim? [browser mozilla firefox 3.0]

2- bir pdf üzerinde istediğim yazıları silebilir miyim? eğer evetse nasıl yapabilirim? galiba şifresiz bir pdf elimdeki ama yine de sil vs gibi bir şey göremedim. abby fine reader denilen program yaparmış sanırım ama başaramadım. ayrıntılı olarak açıklayabilirseniz çok sevinirim.

3- resimdeki şahıs kimdir? cern mühendisiymiş sanırım, aşk meşk meselesi istemeye gidicez bir el atın.

istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. :P şimdiden teşekkürler
(5) 

Sahaf

inkey #36411 
ankarada nerelerde sahaf vardır? eski yayından kalkmış kitaplar arıyorum. ayrıntılı tarif veya adres verebilirseniz çok şukela olur. teşekkürler.
(5) 

Notebook ekran sorunu

inkey #34682 
hali hazırda kullanmakta olduğum acer marka bir notebookum var. ekranı geçtiğimiz hafta garip bir hal aldı. tam ortasından böyle kalın siyah bir çizgi geçiyor 2-3 cm kalınlığında boydan boya, ölü piksel gibi ama değil. neyse efendim ben yetkili servisine gittim, lcd bozulmuş dediler, garantisi dolduğu için 360 $ gibi bir fiyat biçtiler. ben de yaptırmadan geri döndüm bilgisayarı da alıp. bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim öyle fahiş fiyatlar tutmayacak şekilde. dışarda bi yerlerde ekran satılır mı?[şehir ankara]
(7) 

Yeşil Pasaport

inkey #33963 
merhaba

ben yeşil pasaporta başvurmak istiyorum ama aklıma bir şey takıldı. babam 1. derece memur olarak emekli oldu ve onun yeşil pasaportu var, bende sanırım onun kontenjanından başvurabiliyorum. ancak yeni sosyal güvenlik yasasından dolayı geçtiğimiz aylarda bir yerde bir aylığına çalışmıştım. şu anda çalışmıyorum ama bu çalışma benim yeşil pasaport almama engel midir? [ nolur olmasıııın :) ]

edit: cinsiyet belirtmeyi unutmuşum, kadın efendim..
(2) 

Kavak yelleri

inkey #32272 
merhaba..

bugün tekrar izleyince yine aklıma geldi..deniz in aslı için hazırladığı videonun fonunda çalan şarkı pek pinhani şarkısı gibi durmuyor. kim söyler nedir ne değildir bilen var mı?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık