(6) 

iyi insan, kotu insan: kisi ayni, sartlar farkli.

bir varmis bir yokmus #821848 
su videoda gayet saglikli ve normal insanlarin hangi sartlarda nasil sadist insanlara donusebildigini anlatiyor. bu tehlike hepimiz icin gecerli dedigine gore. lutfen sadece 1 dakika ayirip bakin. ne dusunuyorsunuz? sinirlerim fena bozuldu. hepimiz izleyip ders almaliyiz bence.

www.ted.com
alt yazi seceneklerinde turkce var.
(2) 

Kopegin idrar tahlili icin

bir varmis bir yokmus #816778 
Daha once disi kopeginden idrar ornegi alan var mi? Nasil olacak bu is? Kopegimiz zaten cok korkak. Sopanin ucuna kap baglamayi dusundum ama sopadan da korkuyor.
(2) 

Erkekte yüze lazer epilasyon

bir varmis bir yokmus #814253 
Traş olmaktan bıkmış ve lazerle bu dertten kurtulursa çok mutlu olacak birine tavsiyeniz var mı? Hangi lazer cihazı iyidir, sonuç tatminkar olur mu yoksa kıl çıkmasını tamamen durdurmak mümkün değil mi?
(5) 

BARF mamayi nerden aliyorsunuz?

bir varmis bir yokmus #754068 
Nereden aliyorsunuz? Kendiniz kasaba yaptiriyorsaniz da net bir sekilde tarifi yazarsaniz cok sevinirim.
(1) 

antalya duaci, kopek egitim merkezi ve digerleri

bir varmis bir yokmus #605314 
Bugun gordum dehsete kapildim. antalya duacida vipkennels oldugu iddia edilen yer web sitelerinde gulluk gulistanlik gorunuyor diger her egitim yeri gibi ancak durumlar cok farkliymis.. orada kopegi olan varsa da acilen alsin


videoyu kaldirmaz ise bunyeniz bunu okuyun: www.facebook.com

bu da video ama ben izleyemedim tamamini webtv.hurriyet.com.tr
(7) 

Eryaman'daki olaylar ve kopek dusmanligi

bir varmis bir yokmus #390049 
Sozluk formatina uygun yazamiyorum o yuzden buraya tasimak istedim. Kopeklere tecavuz edilmesi, yakilmasini savunanlar var. Gercekten var misiniz siz? Olen kopekler degil de, asil haber konusu sizlersiniz aslinda. Belgesel konusu olursunuz siz. Ama Turkiye sartlarinda daha bi 80 sene sonra filan.

Bilmiyorum itiraf edecekler mi ama bu insanin olmesi kopek saldirisi sonucu degildir.
Olamaz demiyorum, olabilir ama olmasi icin cok ciddi sebepler gerek. Birakin adli tip ve polis aciklama yapsin. Daha tek bir resmi aciklama yok. Dunyanin obur ucundaki haberler ulasiyor bize. eger kopegin insani oldurmesi normal olsa her gun gorurduk. Sevmek zorunda degilsiniz o kopekleri ama mecburuz iste nereye tikalim? Sen 80 yasinda gelip de hicbir ise yaramadiginda seni de ayak bagi oluyorsun diye itip kaksinlar ister misin? ama bu zihniyeti besliyorsun farkinda misin?
(2) 

tez ciltletmek

bir varmis bir yokmus #290362 
ne kadara yaptirdiniz? ankara'da neresi var yapan?
(1) 

Ankara-yavru kediye yer

bir varmis bir yokmus #277781 
Fotograftaki yavru kediye yer bulmam lazim. Sokakta yasamaz, zaten buldugumda olmek uzereydi, veterinerde tedavi oldu ama hala yeterli degil, dogru duzgun yemek yemesi lazim. Ben de pazartesi tatile gidiyorum. 2 hafta gecici bakabilecek varsa o da kabul.
(4) 

kutuphane neden acilmiyor?

bir varmis bir yokmus #204666 
kitap kampanyalari cogunlukla bir okul uzerinden yurutuluyor.
ankara'da milli kutuphane disinda universitelerin, bir de tubitak'in kutuphanesi var.
zaten kitaplar pahali oldugu icin bir cok kisinin korsana gucu yetiyor.
hayal ediyorum, koylerde kasabalarda kasvetli olmayan kutuphaneler olsun, okumaya hevesli kisilere aliskanlik kazandirilsin.
her semtte birden fazla cami var, belki yetmiyordur dogrudur ama 10 cami yapiyorlarsa 1 tane kutuphane yapsalar ama yok. bagislarla kuruluyor kutuphaneler komik degil mi?
kutuphane nasil kurulur bilmiyorum zaten gucum yetmez. gucum belki suna yeter. online-kutuphane sistemi. daha cok cocuklar icin dusundugum sistemde her sey ucretsiz. bir kitap gondererek baska bir kitap isteyecekler. en uygun fiyatli kargo ne ise onunla calisilsa, masraflar da donation seklinde yapilirsa bu is yurur mu bilmiyorum.

bu kadar laftan sonra duyurumu ekleyeyim: 31 mart 2011'e kadar suren bir kitap toplama kampanyasi buldum.
www.gorelesol.com
(1) 

VEGAN Dukkan Yok mu?

bir varmis bir yokmus #203383 
Deri olmayan ayakkabi sormadigim yer kalmadi, olanlar da hic gozume hitap etmiyor, kar botu seklinde var zaten.
Turkiye'de vegan urunler satan yer var mi, internetten siparis almali, Ankara'da olmasina ihtimal vermiyorum zaten.
Nine West'te buldum bir tane fena degil ama 250'den 180'e dusmus. O kadar para verecegime bir kopegi tedavi ettiririm daha iyi sanki, yoksa hayvan sever gecinip bunlara tonla para vermek celisiyor. Belki de daha yuksek teknoloji gerektirdigi icin pahalidir bilmiyorum. Ama yayginlasmasi hos olurdu. Talep yok ki getirtsinler. Ben sordugumda, ilk defa soran oldu diyorlar haliyle. Her yer deriyle dolu ya bir dusunun hayvan sektorunu. Ucuz deri icin daha cok hayvan, daha dusuk standartlarda uretim. Zaten 5 liraya deri terlik varsa, uzak dogu'dan geliyordur onlar da kanserojen maddelerle temizleniyordur. Her ne ise, getirten olursa yurt disindan alirim, gezmedigim sanal dukkan kalmadi...

edit: deichman ya da nasil yaziliyorsa, ayakkabilarinin hicbirinde deri kullanilmadigini ogrendim.
(5) 

proxy seysi

bir varmis bir yokmus #140714 
makale araniyor duyurularina yazacaktim aslinda ama aklima baska bir sey geldi. aradigim makale harvard universitesinin sayfasinda da cikti ama yine springer'a yonlendiriyor. bu okulun springer uyeligi var anladigim kadariyla. benim okulumun springer uyeligi yok. sormak istedigim sey, bu proxy denen sey uzerinden bir sekilde gitsem harvard'dan ornegin, baglaniyor gibi gorunsem ben bu makaleyi indiririm. ya gozunun capagini yiyim var midir boyle guzide universitede bulunan ve proxy server kurmus olan arkadas, olmaz cok buyuk ihtimalle, ben yine de sorayim dedim.
aradigim makale simdilik su adsabs.harvard.edu
(10) 

bir isim hatirlamaya calisiyorum

bir varmis bir yokmus #117480 
buyuk ihtimalle hic bilmedigim bir isim ama meshur bir erkek oyuncudan bahsediyorum. oyuncu oldugu konusunda da %100 emin olamiyorum. sinema odullerine baktim bulamadim. lokum gibi bir ses, derinden. rutkay aziz gibi insani sarsan bir ses tonu var. 60 yaslarinda esmer hafif kir sacli, 180 boylarinda, biyikli. halil ergun degil, ask-i memnu'da oynayan degil. kurtulus filmi gibi bir filmde rol almis olabilir. sesine ve goruntusune en yakin bulabildigim isim haluk kurdoglu. bu aksam ogs giselerinin oldugu yerde karsilastik. iyi aksamlar dediginde, acaba sair miydi dedim. siir gibi konusuyordu. kim kim kim olabilir yardim edin. hafizami bu kadar zorladigimi hatirlamiyorum. diziizle.net'teki butun dizilere baktim, cagrisim yapan bir sey bulamadim. kafanizda bir isim canlanmistir umarim. kendimden nefret ettim hafiza eksikligi yuzunden. bu arada ben hic isim bilmem. o yuzden akliniza gelen isimleri cekinmeden yazarsaniz sevinirim.
(1) 

msn sifremi unuttum

bir varmis bir yokmus #61368 
ama windows otomatik giriyor. live messenger'dan sifreyi bulup cikaracak bir yontem sunabilirseniz cok sevinirim.
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık