(12) 

bayramda nereye gidiyorsunuz?

asabi #836209 
5 günlük tatil var.. var mı planınız?
(2) 

YHT öğrenci indirimi?

asabi #826075 
merhaba sevgili duyurucular..

bu kodumun yht'sinde öğrenci indirimi ne kadar? genç diye bir tarife koymuşlar ama 26 yaş ve altını kapsıyor.. 26 yaş ve üstü öğrenciler için bir indirimi yok mu bu davutgillerin?
(5) 

bu böcekte neyin nesi?

asabi #811302 
son zamanlarda evde bir kaç tane gördüm bunlardan.. fazla yaşamıyorlar ters dönüp ölüyor salaklar.. nedir bunun türü?
(2) 

orta boy bavul alacam bu nasıl?

asabi #806932 
www.hepsiburada.com

başka fikri olan var mı?
(1) 

20 temmuz istanbul boğazında yüzme etkinliği

asabi #804711 
Kayıtlar cartlar curtlar bitmiş.. gidip kayıt dışı atlayıp yuzebilir miyim ki? :)
(5) 

hikaye devam ediyor.. yardım edin.. :)

asabi #797550 
başlangıç burada (git: 632230)
geçen seneden bu yana söz atıldı.. :) üstelik bunda payım büyük. arap çocuk kızın babasına dert yanarken ocak ayından beri değişti kız, tr'de biri var hep onun adı.. 24 saat onun adı falan demiş.. baba beni sevmiyor büyük ihtimal çünkü kızın türkiye'ye gelmesi yasak.. :)

ama tabii geldi babasından gizli.. annesi ile ingiltere'ye gitti oradan türkiye'ye geçti.. 10 gündür birlikteyiz, el ele diz dize gezdik, tozduk eğlendik.. buraya kadar herşey güzel.. sorun şurda;

kız arabistan'da tıp okuyor. bu sene son senesi olacak.. ama ondan sonra stajı var.. "specifications" mı ne öyle bir şey dedi.. onu yapmadan türkiye'ye gelemem ki dedi.. ee onu da katarsak 4-5 sene daha orada olcak.. burda da yapabilir mi bilmiyorum.. oranın sistemi ile buranın ki farklı mı fikrim yok.. bu birinci sorun..

ikinci sorun ailesi, tabii ki babası.. :) türkiye'ye gelmesi bile yasak iken bana vermesi çok zor.. çok büyük kavga çıkar 2 sene benimle konuşmaz dedi.. büyük bir mücadele olur dedi.. olsun dedim varım ben, her türlü yanındayım dedim..

ne olcak bu hikayenin sonu sevgili duyurucular? napıyım ben.. nasıl devam ettirilir ki bu iş? türkiye'de olsa herşey çok kolay ama o kadar uzakta ne yapabilirim? öyle birşeyin içine düştüm ki ne yapacağım bilmiyorum..

help me!
(8) 

kişisel video arşivimi youtube'da saklasam ne olur?

asabi #782512 
merhaba pazar ayincileri,

cep telefonum ile çektiğim videolarımı hem bilgisayarımda yer kaplamasını istemediğimden hem de dilediğim zaman kolayca izleyebilmek için hem de pc, telefon bozulmalarına karşı yedekleme amacıyla youtube'a "özel" olarak yüklemek istiyorum.. herhangi bir sıkıntı olur mu ileride?
12   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık