(8) 

hesaba gelen yanlış para

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili #1523138 
Biri hesabıma 10 bin lira para yollamış. yollayanı tanımıyorum. kendi bankamı aradım. dedilerki karşı tarafın istek oluşturması lazım. yollayanın bankasını aradım, yollayan istek yollayacak dedi. e para kaldı benim üstümde. ne parası belli değil. nasıl iade edeceğim bunu ben?
(2) 

eski gazeteler

avamys #1523136 
eski gazeteleri nereden, nasıl okuyabilirim? (istanbul) arşivler nerede vardır ve nasıl erişebiliriz?
(1) 

Yeni Çıkan Kitaplar

rare #1523135 
Yeni çıkan kitapları İstanbul Kitapçısı'nın sitesinden takip ediyordum ama tasarım yenileyince çıkış sırasına göre değil, popüler olanları önde gösterecek şekilde değiştirmişler. Keza Kidega, Eganba, Kitapyurdu gibileri de popülerleri öne çıkarıyor.

Kitapları gerçekten çıkış tarihlerine göre sıralayan bir site var mıdır bildiğiniz? Goodreads tarzı bir yer bakmıyorum.
(2) 

İş bankası Online Şube'de tarayıcı hatası alan var mı?

ehti #1523133 
sb

bıktım bu bankadan, sorun bende mi acaba?
(4) 

İstanbul Caddebostan - Baltalimanı Gidiş Yol Tarifi Sorusu

anyelios #1523132 
Merhaba, cumartesi günü öğlen caddebostan'dan Baltalimanına gitmem gerekiyor en hızlı ve kolay ne şekilde gidebilirim?
(8) 

online kahve siparişi

turk kizi #1523131 
kahhve.com'dan siparis veriyorum normalde memnunum ama fiyatlar artmış geldi biraz. siz nereden sipariş ediyorsunuz? Moka pot için espresso, filtre kahve makinesi icin filtre kahve siparisi vericem. Spesifik öneri varsa alırım.
(1) 

Ppt’yi pdf yaparken yanlarda beyaz alanlar kalmask

regina phalange #1523130 
Yani ppt’de gördüğüm gibi olmuyor pdfe çevirince. Yukarda yanlarda beyaz alanlar kalıyor. Onu nası tam ekran yapıp pdfe çevirebilirim?
(1) 

Bu hangi markanın logosu?

diyojenimtırak #1523129 
ikinci el kulaklık aldım da markasını bilemedim

imgyukle.com
(8) 

Borsada al-unut mantıklı mı?

goodman #1523127 
Şu an borsa için özellikle twitterda önüme 10 yıl önce şu kadar alsaydınız şimdi 3 milyondu va gibi girdiler çıkıyor. Şu anda da sasa al unut, vesbe al unut 10 yıl sonra villanı alırsın gibi öneriler var. Sizce mantıklı mı, dolar bazında baktığımda sanki hala değersiz gibi görünüyor türk borsası.
(4) 

Karaköy’de ne yapmalı

hede hodo #1523126 
3 gün buralardayım. Nereleri görmezsem, nerde balık yemezsem eksik kalır?
Yer mekan önerilerinde bulunabilir misiniz?
(2) 

12 Mayıs vakıfbank Fenerbahçe maç bileti

Olric #1523124 
Bilet satışları biletinial.comdan yapiliyormus galiba, ne zaman başlayacak bilen var mı?
(5) 

Çocuk için pasaport harcı ne kadar?

robin one persie #1523121 
2 yaşında çocuğum için pasaport harcı ödeyecek miyim? Ne kadar ödemeliyim. Nvi sitesinde detaylı bilgi yok maalesef.
(7) 

trendyol cüzdan bakiyesini nakde çevirmek

life of pasha #1523119 
şirketten gelen 3900 tl tutarındaki miktarı nakde çevirmek istiyorum. altın alamıyormuşum. başka bir yolu var mı biliyor musunuz ?
(7) 

kapı mı önce takılır yoksa parke mi?

yeahbutso #1523117 
kapıcı ile parkeci turşu limondan mı sirkeden mi yapılır kavgasına girdiler.

kapının tüm iskeleti değişiyor yenisi takılacak.

parkede laminant. parkeci önce ben takmalıyım, yoksa kapıyı çizerim diyor.

kapıcı da önce ben takmalıyım yoksa parkeyi çizerim diyor.

parkeci ben 11 yıllık parkeciyim diyor, kapıcı da ben 10 yıllık kapıcıyım.

arada kaldım, nedir doğrusu?
(1) 

makul fiyatlı şık tablolar

denizzz #1523115 
internette hangi sitelere bakabilirim bu tip ürünler için? tablo dışında aklıma gelmeyen başka orijinal dekor malzemeleri de olabilir.
(2) 

Fahri trafik müfettişi aracılıgıyla ceza

liberal #1523114 
Fahri trafik müfettişi polise demiş polis te ceza yazmış, şimdi buna itiraz etsem sonuç alabilir miyim 1.800 TL boşa mı gidecek?

Polis memurları bu fahri müfettişlerden kamera görüntüsü istiyor mu yoksa sözüne itibar mı ediyorlar.
(3) 

Kadıköyde en ucuz cıktı nerden alınır?

rebecca #1523113 
Sb.
(5) 

Kira Sözleşmesinin Feshi Hk. (Kiracı)

digits #1523112 
Merhaba arkadaşlar.

Ev sahibinin fahiş kira artışı neticesinde evden taşınma kararı aldık.Kira sözleşmem bundan 5 yıl önce imzalanmıştı. 2022 Temmuzda yenileme dönemi geliyor.

Yenileme gününden en az 15 gün önce yazılı olarak fesih bildiriminde bulunmam gerekiyor ve bunu sanırım garanti olması için noter kanalıyla yapmak gerekiyor?

Ev sahibi Almanya'da ikamet ediyor.

Fesih bildiriminin sözleşme bitiminden/yenileme tarihinden en az 15 gün önce ev sahibine tebliğ edilmesi eline ulaşması gerekiyormuş.

Bunu nasıl sağlayabilirim?

Siz kiracı olduğunuz ve evden çıkmak istediğiniz dönemlerde fesih bildirimlerini ne şekilde yapmıştınız?
(3) 

dogayi seven hem de sehir hayatindan kopamayan biri icin ideal barinma

buenosdias #1523108 
bastan soyliyim su an hayal kuruyorum. piyango oynadim:) olumlama yapiyorum.

diyelim 15 milyon lira cikti piyangodan.

haftasonlari icin besiktas'da 1 ev.
haftaicleri icin zekeriyakoy'de 1 ev.

mantikli olur muydu? baska fikri olan?
(3) 

Temetti hesaplama

regina phalange #1523106 
25bin lirayla borsaya gireyim diyorum. Popisi yüksek bi hisse var herkesin bildiği. Her sene temettü de veriyor bu kağıt. Ben bunun temettü hesaplamasını nasıl yapabilirim? Bir de istediğim zaman paranı hemen çekebilşyor muyum yoksa fonlarda olsuğu gibi birkaç gün bekliypr muyuz?
(3) 

Son kredi kampanyası

psychosocialll #1523103 
Son vagon mu? Köprüden önce son çıkış mı? Evin yoksa aldın aldın mı?
(1) 

Yurtdışından arabayla gelip uçakla tatile gitmek

admin #1523102 
Selamlar,
Yurtdışında yaşıyorum ve Türkiye’ye arabayla geldim.
1 haftalığına yurtdışına tatile gitmem için aracı gümrüğe mi bırakmam gerekiyor tam olarak, bunun prosedürünü bilen var mı?
(6) 

İphone şarj kablosu sorunsalı

erdoyil #1523100 
İphone orijinal şarj kablosu, adaptörü çok pahalı. Şarj kabloları çok çabuk yıpranıyor. Şarj kablosu ihtiyaç olunca nereden, ne alıyorsunuz? Orijinal kablo ile aynı işi görecek makul fiyatta bir marka var mı acaba? İphone'nun alınabilir olduğu günlerden kalma telefonlarımız var. Son ekonomik tablo ile bırakın yeni telefon alabilmeyi şarj malzemesi v.s. bile alamıyoruz.
(10) 

Uzun Vade Yatırımda Stop Konulur mu?

anx #1523099 
Merhaba,

Al-sat yapmayacağım, 10 sene boyunca her ay düzenli yatırım yapacağım bir portföy oluşturdum kendime.

Uzun vade yatırım yaparken stop kullanıyor musunuz peki? Örneğin, her ay thy alıyosunuz, %10 veya %20 düşerse satar o ay yatırmam nakitte beklerim gibi bir stratejiniz var mı?

Hastaneden verilen cd nin,başka bir doktora yollanamama sorunu.ACILL

yoruldumamayorgundegilim #1523098 
Değerli duyuru halkı,selam olsun sizlere.
Dostlarım acil olarak yardımınıza ihtiyacım var.Bir aile büyüğümüz malesef pankreas kanserine yakalandı ve yaklaşık 7 aydır süren mücadele içinde.Kendisi avrupada tedavi oluyor.Türkiyeden konusunda uzman bir doktor bulduk.Doktor bizden hastanenin vermiş olduğu cd leri yollamanız istedi.lakin biz teknoloji cahili,doktor abimizin sekreterya ekibi bizden cahili derken 2 gündür yollayamadik şunu.konu bizim açımızdan çok acil.doktorun sekreteri "dicom olan dosya bizim için önemli" diyip duruyor.hertürlü yolla denedim.ama açılmıyor diyor.varmi derdimize derman olabilecek bir kardeşim.inanin konu sıkıntılı boyutta acil.size dosyanın ekranda görünen halinin fotosunda atıyorum.umuyorum çözerim şu derdi.simdiden müteşekkirim bilin lütfen.
(2) 

Ek$i karma puanı

fucking machine in my head #1523097 
karma hesaplanırken favorilenme sayıları dahil ediliyor mu? ek$i sözlük hesabım 10 yaşında evet 10 yıla karşılık 215 entrym var fakat entrylerimin favorilenme ortalaması da hiç fena sayılmaz.. daha önce debe'ye seçilmiş bir entrym de olmuştu(3.sıradan) ek$i şeyler'de de zira. 10 yıldır karma puanım çıkmadı merak ettim.

eksisozluk.com
(5) 

skoda octavia ve dsg şanzıman sorunu

kakamelsokoban #1523096 
selam sevgili duyurucular. malum ev almak artık hayal oldu, son faiz indirimiyle 1 milyon altındaki tüm evler 2 milyon bandına tırmandı hiç boş hayalin peşinde koşmayalım arabayı değiştirelim dedik.

elimizdeki arabayı satıp üstüne biraz daha koyup minimum 2015 model skoda octivia alalım istiyoruz. bunu tercih etme sebebimiz tamamen içinin ve bagajının geniş oluşu. arkada gerektiğinde 2 çocuk koltuğunun arasına ben rahatça sığayım, uzun tatillerde sorunsuz gidebilelim, 4-5 sene rahatça kullanabilelim düşüncesi

2. çocuğumuz henüz yok ama seçimden sonra mülteci sorunu çözülüp ekonomi biraz düzelirse kızımızın bir kardeşi olsun istiyoruz, en çok da kendisi istiyor işin aslı.
edit: arabayı çok beğenerek aldık, tüm expertiz sürecini ve sonrasındaki bakımlarını yaptırdık ancak 1 sene bile kullanmadan dsg şanzımanı elimize verdiler ve 45-50 bin tl arası masraf açtı bize. onu yaptırdık daha 1 ay bile sağlam binemeden yakıt pompasından, alt takımlardan ses gelmeye başladı. elde avuçta ne varsa tamire verdiğimiz için götürüp baktıramıyoruz bile nasılsa yaptıramayız şu aralar diye. diyeceğim o ki bizim gibi benzer endişeleri yaşayıp alayım mi diyen olursa almayın kardeşim. bundan sonra dsg araçlar Allaha yakın bize uzak :(
aynısını seat leon isterken de yaşamıştık aman dsg şanzımandan uzak durun dedi herkes diye almaktan vazgeçtik. şimdi baktık octavia da dsg şanzımanlı ve skoda kullanan kimle konuştuysam herkesin bi elinde patlamış. 5 sene önce 5 bin lira girdi, 3 sene önce 9 bin lira girdi, geçen yaz 15 bin girdi diye anlatıyorlar. satacağımız arabayı ekspere soktuğumuzda eksperle görüştük seneye kafadan 20 bini var dsg şanzıman arızasının dedi hepten korkuttu.

ne dersiniz dsg şanzımanlı araba alınır mı, yoksa hiç riske girmeyip şunu al o da geniştir dediğiniz araba tavsiyelerine açığım.

opel insignia baktık, turbo arızası var o da 20 bin civarı tutuyor dediler, ona da korktuk.

cevap verenlere şimdiden teşekkürler
(5) 

çerezleri kabul et?

in vino veritas #1523094 
her sitede cikiyor surekli reddediyorum hatta bazilarini reddedemiyorsam siteye girmiyorum filan ama et diyip gecersem nolur merak ediyorum. surekli bi cerez konusuna kafa yormak can sıkıyor internette bir seyler arastirirken. siz napiyorsunuz? telefondan bahsediyorum bu arada. butun ozel verilerimiz telefonlarimizda sonucta. basimiza bi is gelir mi kabul edip gecsek?

wordpress yazı bağlantı rengini tek bir renge sabitleme

stationary traveller #1523093 
wordpesste bir yazıda yer alan url rengini nasıl hep aynı renk yapabilirim? sitenin temasına uygun bir renk yapmak istiyorum, her defasında değiştirmek yorucu oluyor
(1) 

Köpeğimizi yeni eve alıştırma

rumeli beylerbeyi #1523091 
Merhabalar,

3 gün oldu taşınalı. Evde bırakamıyorum, inanılmaz ağlıyor, haykırarak havlıyor, uluyor. Beni perişan etti bu çocuk. Önceden böyle değildi tabi. Alışması için ne tavsiye edersiniz?

4 yaş dişi, golden

tradingview göstergelerde dört işlem

bebekbebesi #1523090 
göstergelerdeki iki farklı parametreyi oranlayıp yine aşağıdaki yerde grafik olarak görüntülemek istiyorum

bunu nasıl yapabilirim?
(3) 

Kimliğe isim ekleme?

furry burns #1523089 
Merhaba arkadaşlar,

Şimdi benim şöyle bir sorunum var, ailem bana kimlikte bir isim koymuş, pratikte ise hep başka bir isimle seslenmiş. Hatta öyle ki annemin, babamın okul içinde arkadaşlarım garipsemesin diye kullanmaları hariç 1 kere dahi kimliğe yazdıkları isimle seslenmediler bana. Akrabalarımın vs. bir çoğunun haberi dahi yok, sosyal medya profillerinden sonra öğrendiler. Ama bunun yanında okulda, işte resmi kimlikte olan ismimle tanınıyorum, yakın arkadaşlarımın tamamı da o ismimi kullanıyor. Yani bu iki ismi de kullanmak istiyorum, bir isim değişimi değil de kimliğime ikinci bir isim, bu aile ve akrabalarımın kullandığı ismi eklemek istiyorum. Bunun prosedürü nedir, internette biraz baktım ama direkt bahsettiğim duruma bir açıklama göremedim. Dava açılması gerektiğinden bahsedenler olmuş, daha önce yapan oldu mu, olduysa nasıl bir süreçtir yardımcı olabilir misiniz?
(4) 

Civciv boyutundaki ürünün kargoyla gönderim ücreti?

hadi ya la #1523088 
8 gram ağırlığında, yaklaşık 40 cm uzunluğunda bir şarj kablosu göndermem gerekiyor 1000 km mesafeye. Yurtiçi kargo ile masrafı ne kadar olur?

Diğer bir fikir, Dolap uygulamasından gönderecek olursam anlaşmalı kargo gibi bir durum varsa daha uyguna gelir mi? Direkt arkadaşıma göndermek istiyorum.

edit: Aydın'dan Hatay'a.
(5) 

Dow Jones mu SP500 mü takip etmeliyiz?

dolantindr #1523085 
ABD piyasalarını takip açısından dow jones'u mu, SP500 endeksini mi takip etmeliyiz?
(3) 

Asus zenbook garanti

not dark yet #1523083 
Elimde kapalı kutu Asus ux334 a4107t i7 10510U 16-512 GB bir zenbook mevcut. Garantisi birkaç gün sonra bitiyor. Satıp satmamaya karar verememiştim bir türlü Mediamarkt’tan ihtiyaç üzerine alıp kendi bilgisayarım tamir olunca açmadan kaldırmıştım. Şimdi ne yapsam garanti uzatılıyor mu? kaça gider yaklaşık satsam, en mantıklısı ne olur, fikriniz nedir? Teşekkürler.
(3) 

Tez, kaynakça ve APA stili

The colors of my sea perfect color me #1523082 
Tezimi bitirmek üzereyim ve yazmaya başladığımdan beri apa stili istendiği için Google akademikten bulduğum kaynağın künyesini alıntı yap deyip apa formatında olanı kopyala yapıştır yaparak kaynakçaya ekledim. Şimdi sona gelmişken içime kurt düştü. Arkadaşlarim yok çev. yok şu kısmı italik vs diye uğraşırken hem de. Enstitünun tez yazım kılavuzunda herhangi bir kaynak türü şöyle yazılacak diye belirtilmemiş apa stili sadece belirtilmiş.

Şimdi bu durumda benim yolum yanlış mıydı? Yoksa geri dönüp her kaynağın türüne bakıp kendim yeniden mi künye oluşturacağım?

Teşekkürler.
(2) 

300 bin civarı araç

syozkn #1523079 
halihazırda citroen c4 aracımız var. 2013 model. satsak 250 falan ediyor arabam.com verilerine göre. kazası falan yok hadi 260-270 eder en fazla.


km'si 160 bine geldi. çok uzatmadan elden çıkaralım diyoruz. 50 bin, hadi max 100 bin üzerine koyup en azından bir kaç model yükseltelim, km düşürelim falan amaç.

otomatik olmalı, tüplü olmamalı, mümkünse abartı yakmamalı, yine c segmentinden bir şeyler olursa da iyi olur. var mı önerisi olan şunlara bak diyebilecek?

yurtdışından alınmış hp laptop için türkiye servisleri hizmet veriyor mu ?

lhunardaien #1523078 
arkadaşlar merhaba,

hollandadan alınmış bir hp laptopım var, laptopun garantisi devam etmekte. türkiyede garanti hizmeti alabiliyor muyuz, bilgisi olan var mı acaba ?

Teşekkürler
(4) 

sevdiğin iş mi? iyi ilişkiler mi?

rojava kurd u kurdistan #1523076 
profesyonel hayatı iyi insanlar; nasılsınız?

5 aya yakın çağrı merkezinde çalışıyorum kölelik gibi bir iş, hızlı konuşutuğm için bazen arayanlardan şikayeter geliyor.

hatta bazen öyle telefonlar geliyor ki;

- telefondaki kişiyi anlayamayıp (kask kötü ayarlanmış oluyor vs.) tekrar ettirince, türkçe bilmiyor musun kardeşim? diye sorular geliyor.


-yaptığım işi sevmiyorum,bütün gün telefon başında yazı yazıyorum. yukselme sansim pek yok.

+üstlerimle iyi bir ilişkim var. ve son aylarda deneme süremin bitip süremin bitip şirket çalışını olmam için 1 haziranda yani kontratımın bitiminden 9 gün önce sorumlu kişiyle görüşmem var.


bunun yanı sıra geçen hafta bir iş için başvurdular,. bu tarz müşteri ilişkileri bu kadar ön planda olmayan, daha önce severek yaptığım bir görev için bana 4500lira öneriyorlaR.

+gerçekten kabul etmeyi çok istiyorum ancak şöyle bir durum var;

-birkaç defa olmak üzere iş sözlemesi öneriyorlar.

- ingilizce bilmek şart (uzun zamandır pratik yapmadım, şivem var ama söylenenleri tekrar ettirmeden anlayabiliyorum. bunun yanı sıra calısanlar arası konuşma dili genel olarak ingilizce)


+ telefon görüşmeni 7dk'da tamamlamak için dönen bir sayaç olmayacak teklif edilen işi kabul edersem

- şuanda çalıştığım yeri yüzüstü bırakmamak için 2, 2.5 ay sonra bırakabilirim

-süresiz işçi sıfatıyla sözleşme yapacak mı şuanda bilmiyorum.


çok kararsız kalıyorum. rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
(2) 

Chrome vb tarayıcılarda sekmeler arasında geçiş

500 days of summer #1523070 
Merhaba arkadaşlar
Chrome veya benzeri bir tarayıcı üzerinden iki farklı sekme açıyorum. Bu sekmelerden birincisi 30 sn ikincisi 15 sn görünsün tarzı bir döngü ye ihtiyacım var. Bunu yapabilirmiyim?
(5) 

Yarın dolar bozdurmak

i-pek #1523066 
Merhaba yarın ev almak için dolar bozduracagim. Simdi kredi açıklaması olduğu için düşebilir mi? Öğlen 3e kadar zamanım var, ne zaman bozdurayim? Direkt cep uygulamasından daha karlı olduğunu söyledi banka. Hiçbir fikrim yok piyasalara ilgili. Öneriniz olur mu? Teşekkürler.
(6) 

istanbul disi ev alanlar

Kittie #1523064 
buna nasil karar veriyorsunuz?
ya da ankarada yasiyorsaniz ankara disi diye dusunebilirsiniz tabii ki soruyu :)
herkesin mutlaka bi tanidigi yer, insan mi oluyor?
ev almak istiyorum kendime. kiralar hepinizin malumu. inmez artik. bu garip duzen oturdu cunku. ben de ev sahibi olmak istiyorum.

istanbulda imkansiz ama bazi sehirlerde sansim var.
remote da calisiyorum. o yonden de sorunum yok.
ama nereden bakmali? babam arastirmak lazim diyor ve oyle her sey oldugu gibi bu konu da kaliyor.
sari siteye bakiyorum, tamam sehri gozume kestiriyorum ama istanbuldaki gibi ilce secemiyorum ki. bildigim sehir sayisi turkiyede istanbuldan sonra bir tane. orasi da istanbuldan pahali turizmden dolayi.

nasil bilgi edinirim kisacasi?
tesekkurler simdiden.
(2) 

bu haberde ne denilmek isteniyor?

bebekbebesi #1523062 
'Embarrassment': Two CalMac ferries to be built in Turkey

1- türklerin yapmasından utanç duyuyoruz
2- iskoçyalılar yapamadığı için kendimizden utanç duyuyoruz

www.heraldscotland.com
(6) 

kredi ve enflasyon sorusu

hlot #1523061 
arkadaşla enflasyon-kredi konularını tartışırken "enflasyon, kredi alana yarar" dedik, yani şöyle, eğer gerçek enflasyon kadar maaşın da artarsa aldığın kredinin ödemesi eskisi kadar sana koymaz.

diyelim ki aylık kredi ödemesi 1000 lira, maaşın şu an 5 bin lira (buna "3 sene öncesi" diyelim), yani maaşının %20'si krediye gidiyor. diyelim acayip enflasyon oldu, birkaç sene sonra her şeyin fiyatı 10 katına çıktı ama maaşın da 10 katına çıktı. 50 bin lira alıyorsun (buna "günümüz" diyelim), kredi ödemen 1000 lira, dolayısıyla maaşının sadece %2'si krediye gidiyor. tamam, böyle bakınca avantajlısın gibi duruyor ama e aldığın her şeyin fiyatı 10 katına çıkmış, durumunun aynı olması lazım gibi geliyor ama pek öyle gözükmüyor.

şu durumdaki birisi, "günümüzdeki" maaşıyla, 3 sene öncekine kıyasla daha çok şey (eşya, gıda vs.) alabilir mi, alamaz mı? nereyi kaçırıyoruz?
(2) 

Sabiha Gökçen havalimanı ndan Çanakkale ye nasıl giderim?

Topalordek #1523057 
Merhaba, soru başlıkta, Sabiha Gökçen den otobüsle Çanakkale ye geçmem gerekiyor ama nasıl yapabilirim?
(5) 

güzel bir laptop çantası için hangi markalara bakabilirim?

floydian #1523055 
omuz askılı ufak bir çanta bakıyorum. çok casual olmasın keten kumaş gibi görünümlü falan ama ağır baba çantası gibi de olmasın tamamen deriden falan. internette resmen o kadar çok model var ki kayboluyorum. bir de bire bir incelemem lazım o yüzden marka öenrisi isteyeyim dedim.
(2) 

istanbulda nereden ev tutmalı

Barki #1523051 
beyoğlu şişhane metrosunun yakınlarında bir iş yerinde çalışmak üzere istanbula taşınma ihtimalim doğdu. fakat kiralar innnanılmaz artmış, osmanbey kurtuluş taraflarında tutabilsem ulaşım yönünden çok rahat ederim aslında ama dandik evlere 10k+ kira istiyorlar.

hem bir tık daha uyguna ev tutabileceğim, hem de şişhane metro muhitine 1 saat veya daha kısa sürede varabileceğim nerelerde ev tutabilirim sizce?

1+1 30 yıllık eve 8-10k kira vermek istemiyorum gerçekten...

İstanbul midye kokoreç tavsiyesi

regina phalange #1523049 
Varsa tavsiyeniz alıırım. Bir de bu kadar cok midye var ki piyasada denizlerimizde bu kadar cok midye var mı yoksa bunlar yetiştirme midye mi midir? Denizden olmaması daha iyi galiba zehirli Atıkları ihtiva etmezler böylece. Doğru mu düşünüyorum bilmşyorum ama.
(1) 

grafik tasarımcı için saat ücreti

knight of cydonia #1523047 
ambalaj tasarımı üzerine çalışacak bir grafik tasarımcı arkadaşım var. iş görüşmesi esnasında kendisinden saatlik ücret teklif etmesi istenmiş. piyasadan bihaberiz. ortalama ne fiyat söylese?

ek: grafik tasarımcılar kendi saatlik ücretlerini de yazabilirler.

Satılık Macbook Air - 7200 TL / Ankara

floydian #1523046 
Selamlar,

Bir arkadaşım macbook bilgisayarını satıyor. İlgilenen olursa diye buraya da yazayım dedim.

letgo.onelink.me

Ankara içi elden inceleyerek alabilirsiniz. Kargo olmaz hak verirsiniz ki.
1 ...  ... • 978    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık