(18) 

Eastpak kullanan yetişkin erkek

carisch #1544461 
Düz gri renk eastpak çanta 30-35 yaş aralığında erkek için garip mi? bu çanta benim bildiğim liseli çantasıydı ama 2010larda. Şu an sağlam ve sade bir model olarak bunu bulabildim. zaman zaman sırt çantası ihtiyacım oluyor fakat üzerinde kocaman logo olan yarı-sağlam spor markaları da almak istemiyorum.
(2) 

market veya fast food zinciri kasiyeri

tabudeviren #1544460 
bim, şok, a101 gibi marketler veya mc donalds, burger king vb fast food dükkanlarında kasiyer olarak başlayıp daha ileri pozisyonlara giden birini tanıyor musunuz?
(1) 

fransa'dan oyun konsolu ve başka birkaç ürün daha.

sanat guresi #1544458 
series s, series x ya da ps5 olabilir. hangi mağazalardan alabilirim? stoklar ne durumdadır? bunlara vergi iadesi alabilir miyim? aynı şekilde robot süpürgeler de daha hesaplı mı?
(2) 

tahlil sonucu - b12 + ferritin

MtKrt #1544456 
merhaba,
kan testi yaptırdım ve sonuca göre sadece b12 ve ferritin düşük değerde görünüyor. diğerleri referans değerlerine göre normal görünüyor.

aile hekimine sadece bu tahlil sonucunu göstermek ve ne olmuş demek için gitmeye değer mi?

bu 2 şeyi normal değerine getirmek için ne yapılmalı?
i.hizliresim.com

Kadıköy'de localı cafe

ilkinci #1544451 
Arkadaşlar Kadıköy'de iki üç kişilik iş toplantısı gerçekleştirebileceğimiz locası olan kafe var mı bildiğiniz?
(5) 

ameliyat öncesi alkol ?

dr doofenshmirtz #1544450 
doktor kırmızı şarap tüketme yazmış sonradan farkettim. bu alkolü kesme olayı kırmızı şaraba has bir durum mu yoksa tüm alkollü içecekleri bir hafta öncesinden kesmem mi gerekiyor? ameliyat 2 ocak yılbasında planım var. :/

Linkedin eski iş başvurularını silme

zurt #1544449 
Merhaba, linkedin üzerinde 5 yıl önce yaptığım iş başvuruları bile hala duruyor.
Silmenin yolunu araştırdım fakat bulamadım, jobs --> my jobs kısmından silinmiyor.

Bir yolunu yöntemini bilen var mıdır?
(1) 

Ekşi sözlük yazarına ulaşma

stejerners #1544448 
Rica etsem @serjorahmormont bana ulaşabilir mi? Mesaj atabilir misiniz?
(5) 

yurtdışı iphone 14 pro max almak

Weeze3r #1544447 
selamlar, şu an iphone 13 kullanıyorum kapalı kutu 14 pro max satın alıp kaydını yaptırıp kullanma planım var.

pasaportum yok. toplam kayıt maliyeti pasaport vs. hepsi dahil bana ne kadara gelir acaba?

1 aylık iphone 13 sıfır almıştım bunun yerine YD iphone 14 pro max veya pro almak mantıklı mı?
bildiğim kadarıyla ülkemizde bir garantisi söz konusu değil YD iphoneların.
(4) 

Kadıköyde müdavimi olmalık cafe

foreignsilhouette #1544444 
Selam dostlar. Eskiden ankarada çokzel, tüm günü geçirebildiğimiz kafeler vardı, ortadünya, sarkaç vs. Kadıköyde böyle yerler var mı sevdiğiniz? Yoksa bu olay artık bitti mi? Bilgisayarını kitabını alıp gidip huzurla vakit geçirdiğin müdavimlik kültürü artık yoğu mu? Çok hızlı lan herşey artık. Teşekkürlers.
(1) 

Eşya sigortası

solenkol #1544443 
Aramızda yaptıran var mı? Hangi sigorta firmalarından mennunsunuz?
Ayrıca teminatlarda nelere dikkat etmemiz gerekir? Ben özellikle beyaz eşya ve elektronik eşyaları dahil etmek istiyorum.
(3) 

Finansal takip uygulaması

adwokat #1544441 
2023’te her ay harcama ve kazançlarımı not edebileceğim, güzel grafiklerle bana yaptığım harcamaları vs. bana gösterebilecek bir uygulama arıyorum.

Güzel para kazandığımı sandığım aylarda bi bakıyorum para bitmiş. Boğazıma çok harcadığımı biliyorum ama her ayı detaylı analiz etmek istiyorum.

Var mı böyle bir uygulama? Teşekkürler.

İSS hangisi

nivoandmira #1544440 
superbox,redbox veya magnet kullanan varsa aramızda eksi yönleri neler ?
(4) 

Bu turktelekom ve ttnet aboneliklerinden nasil kurtulacam?

avatar is back #1544438 
yurtdisindayim, tt mobil hattima ve evdeki nete her ay 250-300'er lira hesap geliyor. maillerime veya twitter desteklerime cevap vermiyorlar.

edevletten mobil imza ile giris yapamiyorum cunku turk hattima sms gondermeye calisiyorlar (yurtdisi numarami eklemem ragmen illa turk hattini girin diyor ve o hattimda su an calismiyor sms vs de gelmiyor)

acayip gicik oldum, peder kontrati biten ev netini kapatmak icin gitmis, oglunuz gelsin demisler. hic bir sekilde bi cozum bulamiyorum 2-3 aydir gereksiz ve kullanilmayan seylere 2bin civari odeme yaptik.

ne olacak yok mu bi cozum kafayi yiyecegim ens on
(2) 

Sakız adasından supplement almak

tekil3.şahıs #1544437 
Sakız adasını bilenlere soruyorum, supplement alınabilecek bir yer var mı varsa fiyatlar ülkemize nazaran nedir?
(4) 

bulaşık makinesi tablet haznesi açılmıyor

1195 #1544435 
yıkama esnasında açılmıyor ve sadece ıslanmış olarak duruyor. 3. defa olunca etrafını iyice temizledim, contası da normal gözüküyor. 4. kez üst üste olunca pes ettim. zaten normalde neye göre açıldığını bilmemekle birlikte, sorunu nerede arayacağımı da bilmiyorum. ne yapsam?
(5) 

macOS'ta Harici HDD'e Low Level Format

Huan8 #1544434 
Var mı imkan? Program bulamadım. Yapan varsa yardım rica ediyorum.
(3) 

almanya'daki en iyi prepaid sim hattı

1195 #1544429 
sanırım kullanım kalitesi için konum farkediyormuş, konum. niederbayern, aşağı bavyera.

tam aldi talk alacakken, vodafone'un "callya" isimli prepaid sim sunmaya başladığı gördüm. vodefone kapsama alanı için çok mantıklı geldi ama az tuzlu ve hidden costları var gibi. sizce hangisi?
(1) 

bilgisayarda durduk yere bozulan medya dosyalarını kurtarabilir miyim?

mark greg sputnik #1544428 
bilgisayarımdaki bazı video ve fotoğrafların zaman içerisinde çalınamaz hale geldiğini görüyorum. küçük simgeler oynatma işaretlerine dönüşüyor. oynatmak istediğimde hata veriyor. streamable'a filan bile yükleyemiyorum, "dosya video değil!" uyarısı veriyor.

yani durduk yere değil muhtemelen sebebi var ama yıllardır aynı cihazı kullanıyorum, bunları bir yere taşımış da değilim. ne zaman o klasörlere işim düşse görüyorum ki bazı fotoğraflar, videolar vs. gitmiş...

bu codec veya başka bir şeyle ilgili olabilir mi, ne bileyim farklı bir oynatıcıyla çalıştırma şansım olabilir mi? veya başka bir yöntem? bissürü çok güzel şey vardı, üzülüyorum böyle teker teker kaybolunca. cloud mloud da kullanasım gelmiyo pek kafam almıyo öyle şeyleri.
(6) 

Oksuruk sonrasi kan

mirafiori #1544425 
10 gun kadar once 1 gunden kisa suren bir soguk alginligi oldu, o zamandan beri kuru oksuruklerim var. Bazen oksuruk krizi geliyor gunde 1-2 kere, ozellikle sabah uyandigimda, ve krizler sonrasinda kan geliyor. Oluk oluk kan degil de eger tukurursem kirmizi yani. Gun icinde tek tek oksururken yok.

Doktora gorunmeli mi yoksa normal midir? Ben basitce tahris oluyor olabilecegini dusundum.

almanya'da inşaat mühendisliği ya da mimarlık yapan aramızda var mı?

turbo sadık #1544423 
oradaki bazı betonarme projelerinde kolonların süreklilik teşkil etmediğini gördüm ve şu an şoktayım. illa mimar mühendis olmasına gerek yok haritacı arkadaş da duruma hakimdir. demirlere neden gönye atılmıyor da c ya da u ile bağlıyorlar acaba. elinde proje olan daha önce çalışmış olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
(3) 

videodan profesyonel çeviri hizmeti

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1544422 
bilimsel bir webinardaki ingilizce konuşmaları tercüme ettirip videoyu türkçe altyazılı olarak paylaşmak istiyoruz. konuşmaların transkripti yok. videodan dinleyip çevirmek gerekecek. bu tarz bir hizmet veriyor mu tercüme büroları veya kimlerle iletişime geçmek gerekir?
(7) 

Hiç yemek yememek

northern eagle #1544421 
Hayatımdan yeme düzenim de dahil olmak üzere çok sıkıldım. Uzun bir süre hiçbir şey yemeyip sadece vitamin hapları ve sıvı takviyesiyle devam etmek istiyorum. Böyle bir deneyim yaşamış olan var mı?
(1) 

Ronaldo-Real Madrid

Kaleci Saçlı Forvet #1544420 
Ronaldo şu an kulüpsüz olduğu için bireysel antrenmanlar için Real Madrid tesislerini kullanıyor, malum Real'de Benzema da sakatlığından dolayı uzun süre yok, bu süreçte Ronaldo en azından bi 6 aylığa transfer olur mu yoksa bitti mi o iş tamamen? Teşekkür ederim.
(5) 

ikea hemnes divan kullanan var mı?

elorelia #1544419 
salon ısınmadığ için, bi orta odamız var, o odaya bundan alalım dedik. hem de misafir vs yedek yatak olur diye düşündük.

bebek büyüyünce de odasına taşır çocuk yatağı gibi kullanırız dedik.

ama kötü yorumlar da gördüm emin olamadım. bu şekilde kullanan var mı,, tavsiye eder misiniz?
(3) 

Kapıda ürün iadesi nasıl çalışıyor?

biseysorcaktim #1544415 
internetten bir ürün almıştım. kutuyu açmadan iade etmem gerekti bir sebeple. hepsiburada, kuryeyi gönderelim evinizden alsınlar dedi. kurye geldi ve teslim ettim.

ancak şöyle bir şey var. kurye benden o ürünü aldığında ürünün kutusu açık mı kapalı mı diye bir kontrolde bulunmadı. hatta iade ederken aldığım ürün yerine hıyar koyup koymadığıma bile bakmadı.

bu sistem nasıl işliyor tam olarak? kargocu benden aldıktan sonra ürünü açıp dener, kullanır ya da başka bir ürünle değiştirirse ne olur mesela? ya da ben aldığım ürün yerine başka bir şey iade etseydim sonra iadem reddolunca da "ben iade ettim kargocu değiştirmiş" desem ne olur?

anlamadım, tamamen güven üzerinden mi işliyor sistem yoksa kargocu ürünü benden alırken kontrol etmeli miydi, kutuya koyup ambalajlamama bile izin vermedi, araç yolun ortasında kaldı hemen gitmem lazım dedi.
(2) 

sağ click

godik #1544414 
Arkadaşlar önceleri sanırım ekşi sayesinde haberdar olduğum fakat şu an bulamadığım hayat kolaylaştıran bir uygulama vardı.
Ekranda o anda görünün linkin üzerine gelince tıklamadan ön izlemesini küçük bir pencerede açan bir uygulamaydı. (belki de chrome uzantısı)
hatırlayan bilen gören duyan varsa yardım rica ediyorum.
(3) 

Omuz MR sonucu

Take it away honey #1544412 
Sporda omuzu sakatladım. Pazartesi randevum var ama merak ediyorum ne kadar kötü omzum? Anlayan varsa raporda ne diyor? Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Evcil hayvan-hediye

sacrilegious #1544409 
2 ay önce çok sevdiği kedisini kaybeden arkadaşıma onu hatırlatacak güzel bi hediye vermek istiyorum. Var mısır önerisi olan?

Teşekkürler
(1) 

Diyabetik nöropati

naksidil #1544408 
Ayaklarımda diyabete bağlı hafif bir his kaybı var. hiç hissetmiyor değilim yani. Doktorumuz anneme his kaybı olmamasına rağmen muhtemelen b vitamini eksikliği nedeniyle yaşıyla da alakalı olabilir chalia adlı bir hap vermişti. bana vermedi. (b vitamini değerlerim normal)

şimdi başka bir diyabetli hasta ile görüştüğümde nöropati için doktoru ona vermediği halde hemşire bir arkadaşının "aaa vermmesi lazım diyabetlilere verilir muhakkak" demesi üzerine apikobal diye bir hap kullanmaya başladığını söyledi.

içeriğine baktığımda chalia ile muadil ilaç olduğunu görüyorum. kafamın karışma sebebi doktor sırf b vitamini değerlerim normal olduğu için mi vermedi. nöropatimin tedavisi için vermesi gerekir miydi acaba.

son olarak ben bu chalia'dan içmeye başlasam mı? 27 aralık'ta randevum var gidince soracağım ama fikir almak istedim.

Teşekkürler.
(1) 

Atık camlar para ediyor mu?

ofelia #1544402 
Bir sürü cam biriktirdim evde, belediyenin cam kumbarasına atıyorum genelde ama bunlar az da olsa para ediyorsa çöp toplayan abiye vereceğim bu sefer. Onlar alıyor mu cam, hiç denk geldiniz mi?
(4) 

Kiracının evi alt kiraya verdiğini ispat etme

onune3012 #1544400 
Merhaba, başlık doğru bir ifade mi oldu emin değilim ama şöyle bir durumumuz var. Babamın yakında kentsel dönüşüme dahil olacak bir dairesi var ve kiracısı (1 bekar erkek) bu süreçte zaten mağdur olacak diye şu an çok çok komik bir fiyata kirada kalmasına izin veriyor, zam yapmıyor.
Şimdi apartman yöneticisinden öğrendik ki, evde yazdan beri iki yabancı kadın kalıyormuş, aidatları da onlar ödüyormuş. Evin başkalarına kiralanması gibi bir durum söz konusu yüksek ihtimalle. Arayıp konuşsa doğruyu söylediğinden nasıl emin olunabilir? Yönetici kesinlikle araya girmem diyor. Apartmanda komşular birbirinden pek habersiz, sabit bir kapıcı da yok.
Bu durumu yasal olarak nasıl ispat edebiliriz sizce?
(8) 

Fakirlik içeren yatırım sorusu

abuzer #1544399 
Her ay 5-6k civarı kenara koycam ama Nisan ayında kullanicam biriktirdigim parayı (Euro olarak). Ne yapsam da en kazançlı şekilde geçirsem bu sureyi? Dolar mi, Euro mu, altın mi? Faize mi koyim? Kur korumalı mi? Teşekkür ederiiim
(1) 

Almanya'da reçete ile satılan bir ilacı nasıl alabilirim?

portakal #1544398 
Türk vatandaşı biri olarak gerekirse uçak bileti alıp gidebilirim ama reçete ile satılan bir ilacı, nasıl yazdıracağım? Bunun en kolay yolu nedir?

excel simülasyon sorusu

owaki #1544396 
www.math.hkust.edu.hk

bu ilk soruyu excelde nasıl "simülasyon bazlı" bir spreadsheete dökebilirim acaba?
(12) 

bu gözlük nasıl?

fakat #1544395 
akila.la

30 yaşında erkeğim, nasıl sizce

not: aldım arkadaşlar. tarzım değil ama olsun istiyorum, tarz yapacağım :) umarım yakışır
(6) 

Hanima telefon önerisi

logisticsmanager #1544394 
Esimde benim eski telefon vardi. Sarj etmeyi falan bıraktı garip bir şeyler oluyor telefona.
Tamir ettirmeye değecek bir telefon değil zaten temiz 4 yıllık ve hor kullanildi.

Simdi yeni telefon bakıyorum ve önemli olan sey;
Video çekimi. Eşimin kendi websitesi var ve onun için video cekse iyi olur diye bir ara konusmustuk.
Onun dışında hiçbir özellik önemli değil. Telefonu podcast dinlemek ve whatsapp dışında kullanmayan birisi.

Çok pahali olmasa iyi olur çünkü telefonu hor kullanıyor. Kendi isi gereği sürekli mutfakta olduğu için telefon yok un alıyor yok cikolata sıçrıyor vs. Yani riskli ortamda.

Iphone dedim ama hem pahali gelecek onun kullanımina göre hem de hayatımızda Apple ürünü sıfır (benim iş telefonu hariç), bilgimiz de sıfır.

Bir de tabi telefondan beklentisi video dışında sıfır olduğundan iphone'mus ayseymis yok bilmem kaç core islemciymis falan sıfır onem taşıyor.
(2) 

Kan tahlilinden ne kadar süre önce sağlıklı beslenmek lazm

condom kurşunu #1544393 
Geçen hafta gidecdktim normalde bi hafta boyunca da besleneme dilkat ettim alkol almadım ama gidemedim. Haftaya gideyim diyorum. Yine bi hafta beslenmeme dilkat edip allol almasam sonuçlarım iyi çıkar mı? Herhangi br hastalığım yok çok şükür ama arada hemogram, d vitTmini vb gibi tahliller yaptırıyorum yaş geldi 40’a.
(2) 

gdg devfest nedir

obez kirpi george #1544391 
işe yarar bişey midir bu, yıllardır duyuyorum, birileri çıkıp şunu yaptık, böyle bir teknoloji var süfer lan vs diye konuşuyor sanırım konferans tadında, bi faydası var mı bize, googledan öğrenemeyeceğimiz bişey katıyor mu yani
not: developerım
(4) 

IMEI kaydı, gün sayısı

tellioglu #1544390 
Imei numaramı kaydetmeden 120 gün kullanabiliyoruz deniyor. Peki ben telefonu uçak modunda çalıştırsam, sadece wifi'ya bağlansam telefonu açmış sayılıyor muyum?
(7) 

trafik sigortası teklifi alamıyor oluşum

huzurlarinizda huzursuzluk #1544388 
Bu dolandırıcı sigorta şirketlerinden trafik sigortası teklifi almak istiyorum, 29'unda poliçem bitecek. Araç 16 yaşında benim bildiğim trafik sigortası ile aracımın yaşının bir ilgisi yok! Zorunlu ya hani! Ama bu dolandırıcılar geçen senelerin aksine teklif vermiyor. Arayın falan yazıyor ekranda, aramadım ama daha. Tüm sitelerde böyle yazdı.Yaşayan var mı sormak istedim. Teklif veren tek şirket var, o da ray sigorta, son 4-5 yıldır oradan yaptırdım sanırım ondan. Hasarsızlığın son basamağındayım 7.basamakta. Verdiği teklif 2.800 tl. Bir de kaza yapsaydık yatırıp kötü emellerine alet edecek demek ki. Daha zamanım olduğu için telefon ile arayıp muhatap olmak istemedim kimse ile henüz, siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
(4) 

yurtdisindan gelecek kargo/posta

aydonno #1544385 
ekside yurtdisi kargo basliginda ptt calisanlari yurtdisindan calisan kargilari aciyor demis birisi bu dogru mudur? avustralyadan bi kargo gelicek bana henuz verilmedi ama. muhtemelen pttden alirim burdan. boyle bi sey olabilir mi basina gelen var mi. millet elleyip duracaksa paketimi hic gelmesin daha iyi vazgecicem ona gore kararsiz kaldim
(5) 

kutu peynirin içindeki su

hlot #1544384 
kutudaki beyaz peynirlerin içinde, peynirin tamamını kaplayan su oluyor ya, o suyu dökmememiz mi gerekiyor?

ben mesela ilk açtığımda bütün suyu döküyorum, sonra oradan zaman içinde yiyorum. geçen gün kenarından sararmaya başladı peynir. ben suyunu dökmeseydim de sararacak mıydı acaba?
(1) 

1980 Otel Odaları

parcaliham #1544381 
1970lerin sonu 80'lerin başında bol yıldızlı otellerin mesela Shareton'ın falan Türkiye'deki otellerinin iç tasarımını, fotoğraflarını nereden bulabilirim?
(1) 

Kedinin çenesinde şişlik

voyager 1 #1544380 
Merhaba,

Bu akşam 1 yaşında tekir kedimizin çenesinde şişlik olduğunu fark ettik. Şu an çok daha belirgin oldu. Çenesi aşağı doğru uzamış gibi oldu ve alt dudağı belirginleşti. Yarın veterinere gideceğiz ama tadımız kaçtı yine de. Ne olmuş olabilir? Mama az yiyor ve sürekli yalanıyor. Çene aknesi gibi gözükmüyor bir kızarıklık yok.
(5) 

Satranç

AlsterWasser #1544379 
taaa kreş zamanında satranç öğrendim ben. milattan önceye denk geliyor.

öğrendim dediğim işte çocukken ne olcak tüm taşların hareketleri, temel kurallar falan öğretmişlerdi hatta temel bazı açılışlar falan da öğretmişlerdi de onları sonra tabi unuttum.

o yaştan bu yaşa toplasanız 50 sefer ya oynamışımdır ya oynamamışımdır.

zaten yeteneksiz de olduğumu düşünüyorum. çünkü ta çocukken yetenekli olan çocuklar vardı gerçekten.

ama meraklandım yine bu sıralar.

şimdi sadece temel kuralları bilen bir noob olarak ne yönde nasıl bir yol izlemeliyim ki hobi olarak en azından keyif alarak satranç ile vakit geçirebileyim ?


nasıl çalışayım? ne öğreneyim? neye dikkat edeyim?


açıklamalı oynanışları izliyorum mesela zevkli oluyor.
(9) 

Kavgalı Arkadaşı Özlemek/Affetmek

parcaliham #1544377 
Selamlar,

Geçmişte sevdiğim, sıkı dost olduğum ve birçok ortak paydada buluştuğum dostumla ortak bir iş sebebiyle, bana olan borcunu 1 buçuk yıl geciktirmesinden sonra kendisinden kibarca ama net bir şekilde rica ettiğim için, onun sert ve bel altı bir maili sebebiyle ilişkimiz kesildi. Mailine hiçbir zaman cevap vermedim. Ödemeyi de üçüncü bir arkadaşıma yapmasını istedim ve bir daha da hiç temas kurmadım.

Bu olay 2020'nin ilk aylarında oldu. Şimdi bu 'arkadaşımı' özlüyorum arada bir. İyi bir insandı, diyorum içimden. Belki sert mi üstüne gittim, diyorum. Ama bir yandan da bu hayat böyledir, şimdi neden haklı olduğum bir meselede ben adım atıp iyice haksızmış durumuna düşeyim, diye de düşünüyorum.

Yakın geçmişte, bir iki olay sonrasında bir hikayenin her insan için başka bir açısı, perspektifi olduğunu ve her insanın kendi hikayesine ne kadar sıkı sıkı bağlı olduğunu gördüğümden beri kendi hikayem dahil, hiçbir hikayeye doğru düzgün inanamaz ve güvenemez oldum. O da kendince haklı işte, insan böyle bir şey, diyorum. Bunu da kendimce hafifletici bir unsur gibi düşünüyorum.

Siz böyle bir durumda ne yapardınız? Tamamen haklı olduğunuzu düşündüğünüz bir meselede geri adım atıp, karşınızdaki insanı kazanmayı tercih ettiniz mi? (Aşk/romantik ilişkileri dışarıda bırakarak soruyorum)
(1) 

python bilen (ücretli/web scraping)

kisa #1544375 
Merhaba,
python şart değil tabi ama daha rahat olur diye düşündüğümden yazdım. iki alışveriş sitesinden belli bir ürünü satan satıcıların listesini almak istiyorum (hepsiburada ve trendyol) bu listeyi alabilecek bir uygulama yazabilecek birisi var ise mesaj atabilir mi?
(4) 

hicbir sekilde goz muayenesi icin randevu bulamiyorum

kedi olmus gidiyorsun #1544374 
tum istanbul'u sectigim halde asla cikmiyor, var mi bu isin bi puf noktasi? nasil randevu bulabilirim? sabah 8de de baktim gece 11de de baktim hicbir sekilde cikmiyor.

Ameliyat için 6 ay sonrasına randevu alınabiliyor mu?

ya ben lan neyse #1544368 
bel fıtığı ameliyatı için soruyorum. kamu hastahanelerinde.

iptal edilme ihtimali var. iptal olayı yüzünden kimseyi mağdur etmeyeyim. 6 ay sonrasına ameliyat için randevu alabiliyor muyuz?
1 ...  ... • 734    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık