(1) 

Su kisa videoyu anlayamadim?

speedy #1555558 
Sosyal medyayi minimumda kullandigimdan belki de. Ne atiyorlarmis bu adama: youtu.be
(2) 

Xiaomi kamera artık para istiyor

ananiyimioguz #1555557 
Cok onceden 2 tane xiaomi kamera almistim. Biri sabit biri de 360 dönebiliyor.

Neden aldim, evde yokkan hareket algilamasi falan vardi.

Simdi is yerine koydum cok işimize yaniyor kapının onunde biri durursa bildirim geliyor.

Ben zannediyordum ki bu kameraya para verince bu hizmet de icinde oluyor. Xiaomi home uygulamasindan girip gorucez istedigimiz zaman diye biliyordum.

Şimdi paket satın alın diyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı yoksa mecbur alicaz mi?

www.hizliresim.com
(12) 

türkiye'de ziyaret etmeye değer mezarlık var mı?

mark greg sputnik #1555555 
"ne alaka" diyenler olabilir. zamanında arkadaşımla lviv'deki liçakiv mezarlığını ziyaret etme şansımız olmuştu ki yolu düşen herkese tavsiye ederim. bakın ben inançsız insanım. oraya gidene kadar affedersiniz gtümüz çıktı bizim, ayakta duramıyorduk. kapısına kadar geldik, büfeden kahve aldık, "geri dönsek mi" diye düşündük; hani daha içeri girip gezmesi ve geri dönmesi imkansız geliyordu.

yalnız oraya girince öyle rahatladık ki resmen ruh olup uçtuk. arkadaşım da aynı fikirde. hani yalnız olsam diyeceğim ben çok sapıttım ama yok. ki kendisi bana kıyasla çok daha rasyonel, makul, dengeli birisidir. oradaki hikayeleri okumak, o kadar "ölü"nün arasında saatlerce dolaşmak yıllar sonra bile asla unutamadığım, müthiş etkili bir anı olarak kaldı aklımda.

benzer tarzda türkiye'de gidilip görülebilecek mezarlık yahut şehitlik öneriniz var mı? ben işin tamamen "ölümlü" olduğunu hatırlama, hafifleme, mental öğrenme kısmındayım bu arada. kimin yattığı önemli değil. ha orada hikayeleri, fotoğrafları varsa daha iyi elbette. o daha yardımcı oluyor.

bizim mezarlıklarımız inanılmaz iç boğucu maalesef, özensiz. ama güzelleri de vardır herhalde. nerede onlar?
(2) 

bir websitesinin kurallarını ihlal etmek - dava

avatar is back #1555554 
diyelim ki abd merkezli bir şirket var ve bunların sunduğu bir hizmette yapmamalarını istediği bir şeyi yaptığımızı varsayalım. örnek olarak bir yüksek lisans ödevini yapay zekaya yaptırmak, ödev satmak vs vs gibi. hem şirket'e göre yasak hem de belki bazı ülkelere göre yasak (bildiğim kadarıyla her ülkede bu konuda net bir şey verdiğim örnekteki gibi)

ve şirket dava açmak, soruşturma açmak istedi diyelim. bu işler nasıl yürüyor acaba? tr vatandaşı olarak, tr dışı bir ülkede bunu yaparsam durum ne oluyor acaba? bilgisi ya da fikri olan var mı?
(3) 

Hangi Iphone 14 kamera koruyucu?

ananiyimioguz #1555553 
Jelatin ve kılıf aldik ama telefoncu dedi ki bende suan kamerayi koruyan kılıf yok, o yuzden normallerden vereyim. Zaten onu cok onermiyorum toz topluyor dedi kameranin oldugu kisimlar.

Direkt oraya takilan koruyucular daha iyi dedi.

Onu da arastirdim, 3lü tek parca kare seklinde olanlarla, yuvarlak kapak halinde tek tek takılanlar olarak 2ye ayriliyor sanırım.

Hangisini tercih etmeli? Kimisi ışığı kestigi icin normalde diafram acik olmasina ragmen az ışık giriyor kameraya diye yorum yazan olmus.

Kullanip memnun oldugunuz var mi?
(1) 

Tat ve koku kaybı hk.

esin #1555551 
78 yaşında amcam uzun süredir tat ve koku kaybı yaşıyor, gittiği Kulak Burun Boğaz ve Nöroloji doktorlarından bir netice alamadı şikayeti devam ediyor,psikolojik olarak çok yıprandı, Anadolu yakasında özel veya devlet hastanesinde önerebileceğiniz konusunda uzman bizzat tanıdığınız doktor tavsiyesi rica ediyorum, teşekkürler.
(3) 

Ziraat Bankasının karı nereye gidiyor, Öğretmenler nereden maaş alıyor?

ya ben lan neyse #1555550 
iyi günler

2 sorum var ve ikisi de başlıkta. öğretmen olarak kamudakileri kastediyorum.

iki sorunun cevabı da devlet ama hangi bakanlık, varsa hangi müdürlük vs...
(1) 

gmail kurturma hesapları

1195 #1555549 
merhaba. diyelim ki x gmail hesabım ana hesabım ve bu hesaba y,z,q gibi farklı emaillerime x hesabımı kurtarma olarak ekledim. x hesabımda bu eklenen mailleri tam olarak nerede görebilirim?
(1) 

Kullanılacak Motor Tipi

heritage #1555546 
Merhaba,
Bana iki tane motor lazım. Bir tanes bir kolu hareket ettirecek, diğeri de bir makarayı saracak. Kol, düğmeye basıldığı zaman dairesel hareketle bir noktaya gelecek. Sonra ilk konuma geri dönecek. Diğeri de düğmeye basılı tutulduğu sürece sarma işlemini gerçekleştirecek. Bunu yapmak için nelere ihtiyacım var? Tüm ayrıntılarıyla anlatabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
(3) 

kuzey kore'yle ilgili

sanemz #1555545 
madem basına kapalı, görünmeyen taraflarının sefalet içinde olduğunu nerden öğreniyorlar?
(3) 

İngiltere’den Mac Getirmek Taxfree

Aydan Dustum #1555544 
Merhabalar,
Arkadaşım turist olarak İngiltere’ye gidecek. Mac aldırmak istedim ama fiyatlar burası ile aynı. Taxfreeyi araştırdım ama net sonuca varamadım. Brexit sonrası taxfree kalktı mı? Online’da yokmuş normal mağazadan alsa arkadaşım havalimanında %kaç iade alır acaba?
Teşekkürler

Yurt dışından gelen akıllı çocuk saati

Yanni #1555540 
Selamlar,

Ben yurt dışında yaşıyorum. Türkiye'deki yeğenim sitelerinde hep yok oluyormuş. Böyle babasının onu arayabileceği ve takip edeceği bir saat almak istiyorum.

Fakat marka konusunda hiç bilgim yok. Bir de bu saatler Türkiye'ye girince nasıl kullanıyorlar? Pasaport kaydı gerekli mi? Turkcell sim mi veriyor?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkür ederim
(1) 

Bir telefon numarasının son arama yaptığı konumun tespiti?

fobfilm #1555539 
Bunu hangi kurum yapar? Mesela cinayet işleyip, polis tarafından aranan biri var diyelim. Hata yapıp bir telefon hattından bir arkadaşını arıyor. Arkadaşı da bu numarayı ihbar ediyor. "Bu numara en son x konumundaymış" ya da "Arkadaşını aradığında x konumundaymış" tespitini yapan kurum hangisi? Emniyet direkt tespit edebiliyor bunları diye tahmin ediyorum :)

Bodrum'da Satılık RKS Blazer 50 XR Scooter + iki adet kask

vercingetorix #1555538 
Hem kendi aracımız hem de şirket aracımız olduğu için kullanmıyoruz. Fazlalıktan dolayı satılık yani. Kışa girmeden önce kayışlarını, yağını değiştirip sibop ayarı yaptırıp garaja koyduk. 5 aydır kılıfı ile muhafazalı şekilde duruyor.
İlandaki fotoda da görebilirsiniz, sadece sol tarafta ufak bir kırık var, toprak zeminde park halindeyken sola yattı ve plastik kısmı biraz kırıldı. Onun dışında hiçbir sorunu, sıkıntısı yok.
Koruma demirleri var, çok az yakıyor, araç ehliyeti ile kullanılabiliyor. 2 adet kullanılmamış kask var elimizde, onları da almak isterseniz ayrıca görüşürüz. Biri S, biri M beden.

İlan linki ve fotolar şurada:

www.sahibinden.com

Fiyat: 24.500 TL

glocalzone kullandımızmı ?

aslindasorunumpsikolojik #1555535 
yolcu yanında eşya getirme konusunda glocalzone dışında alternatif varmı ?
glocalzone kullandınızmı ? verim aldınızmı ?

abd amazondan en son sipariş verdim, 8 paketin 5'i gümrüğe takıldı.
resmen bankalardan döviz satmadıkları gibi gelen paketlerin yarısını geçirmeyin emri gitmiş gümrük memurlarına.

abd amazona geri gönderin dersem o paket bizim gümrükten abd amazona geri dönermi ?
(3) 

Luxell Mini Fırın - Kek pişirme ayarı nasıl?

jonas #1555534 
Hayatımda ilk kez kendim kek yapayım dedim, aşırı canım istedi, 180 derecede yapıp yaktım. Yeniden yapacağım.

Fırın, Luxell mini fırın. Hem dışının hem içinin kıvamında pişmesi, kekin güzelce kabarması için bu tip fırınlarda kaç derecede ve kaç dakikada pişirmeyi önerirsiniz?

Bir de öncesinde kaç dakika ve kaç derecede boş fırını ısıtmak lazım?

Şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar.
(1) 

birisine toki çıkmış mı öğrenebileceğim bir liste var mı?

debian #1555532 
e-devletten bireysel olarak kendi adımıza girip sorgulama yapabiliyoruz bunu biliyorum ama tüm talihliler için bir liste vs var mı acaba toki istanbul ev çekilişi için? arsa için mesela liste var aynı şekilde ama bana istanbul için ev listesi lazım.
(4) 

Vize basvurusu: Pasaporttaki gibi yazin demek...

unidentified floating object #1555531 
Turkce karakterli haliyle yazin demek degil mi? Ismim pasaportta turkce karakterlerle yazilmis, niye ingilizce karakterle yaziyoruz?
(1) 

Bose QuietComfort Earbuds II

hede hodo #1555530 
Almayı düşünüyorum. Yorumlar da fena değil gibi.
Kullanan var mı? Tavsiye ediyor musunuz?
(10) 

bugun neler yapacaksınız? Planlarınız?

baldan kaymak #1555529 
SB.
(2) 

Evcil köpeğin dudak yalaması

vedatchilipeppers #1555525 
Arkadaşımın evine ne zaman gitsem hayvan çıldırıyor kafayı yiyor üstüme zıplayıp dudaklarımı yalamaya başlıyor. Biraz ittirince gidiyor sonra tekrar geliyor, artık saldım bir noktada ittirmiyorum da üzülmesin diye köpüş :D Niye özellikle dudaklara fokus oluyor anlamadım. Yani sokaktaki köpekler hiç böyle yapmıyor max gelip kafasını dizime koyup yatıyor. Kedi desen saçı başı kıyafeti yalıyor ama dudak yalama işine giren kedi hiç görmedim. Bu köpek niye böyle bunun sebebi nedir sizce?
(4) 

en iyi seçim şarkıları

semaforo de medianoche #1555522 
sizce ideolojisinden, kime, hangi partiye yapıldığından bağımsız en iyi seçim şarkıları neler? coverlardan ziyade orijinal şarkıları soruyorum aslında ama isterseniz 2 kategori için ayrı ayrı da yazabilirsiniz. benim favorim geliyor kılıçdaroğlu. akp'nin haydi bir daha'sı ve mansur'un yavaş gardaşım yavaş'ı da dile takılıyordu. 3'ü de orijinal bunların.

edit: dsp'nin ak güvercin geliyor'u da güzeldi ama cover gerçi
bizler meclise de güzeldi.
(3) 

Twitterim bozuldu

unidentified floating object #1555521 
Profilime girince tweetleri karisik gosteriyor. Son attiklarim en ustte gorunmuyor da onceden attiklarim karisik sirayla ustte gorunuyor. Son attigimi gormek icin asagilara iniyorum. Neden boyle oldu? Twitter boyle bi yer mi artik elon'un isi mi bu?
(7) 

Istanbul'da lahmacun

balpolen #1555520 
Bu soru daha once soruldu ama yine sorayim. Favori lahmacunculariniz neresi? Benimkilerden biri Buket lahmacun mesela

Iyi bayramlar bu arada
(1) 

italya veya roma ile alakalı detaylı belgesel öneriniz var mı?

ala09 #1555519 
selamlar herkese. şu ülkeye gitmeden detay detay öğrenmek istiyorum tarihi belgesel öneriniz varsa sevinirim. çok iyi bi vlog varsa da kabulum.
sağ olun
(8) 

Bayramın 2.günü eski patronlara tebrik mesajı atmak geç veya ayıp olur mu?

psmstc #1555518 
1.günü unuttuk 2.günü atılan mesajların bir ayıbı olur mu yani? Şimdiden teşekkürler.
(7) 

Hiç Lamborghini'ye bindiniz mi ?

Yourcousinmarvinberry #1555517 
Autoshow'larda vs olanını kastetmiyorum tabii, baya ön veya arka koltukta binip gittiniz mi ?

Bu arada Lambo değil de başka bir hypercar olduysa o da olumlu.
(4) 

Basaksehir - Fener macina 5300 kisi gitmis

neck_and_neck #1555516 
Basaksehir - Fener macina 5300 kisi gitmis. Simdi okudum da cok az degil mi? Trukiye'nin en iyi takimlarindan. Karagumruk Olimpiyatta oynuyor sanirim, buyuklerle mac oynuyor koca stad bombos. Karagumruk Umraniye macina 120 kisi gitmis:) Ordan gecen falan da mac varmis, gidelim izleyelim falan demiyor mu? Pirlo'yu gormek icin bile gidilir yani. Baska ulkede olsa neyse de futbol iste kitlelerin afyonu, yoldan adam cevirsen Jesus, Okan onu niye oynatmadi, suraya sunu koyacaksin diye akil verir sana o derece futbol fanatikligi, hobisizlik var ulkede zaten. Ne oldu, taraftarlik bitti mi, biletler mi pahali? Sen rakip takimdansin diye bilet mi satmiyorlar? Hadi ev sahibinin seyircisi yok, buyuklerin taraftar gruplari organize olup, ev sahibinin tarafindan mac izleyemez diye kural mi var?
Not: y.disi
(2) 

TLS Contact Form Hatası

rakunzelll #1555514 
Merhaba.

İsviçre vizesi için Tls Contact'ın sitesinden online form doldurmaya çalışıyorum. Hiçbir Türkçe karakter kullanmadan doldurdum, problem yok. Ancak bilgileri yazarken büyük harf de küçük harf de kullansam büyük olarak yazıyor ama yine büyük/küçük kullanmak fark etmeksizin küçük algılıyor. Onu da formu tekrar doldururken otomatik doldurmada küçük harflerle çıkmasından anladım.

Nasıl bir kombinasyon yaparsam yapayım ı-i harflerinde sorun çıkarıyor ve formu finalleyemiyorum, sürekli hata veriyor. İnternette birkaç kişi daha aynı sorundan bahsetmiş ancak çözümünü yazmamışlar. Formu defalarca doldurdum ama işlemiyor, delirmiş durumdayım.

Daha önce aynı şeyi yaşamış olanlar nasıl çözdüklerini yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :'ı

Arama kutusundan aynı problemi arayıp buraya ulaşanlar için çözümü yazayım:
- Caps locku kesinlikle kapatın,
- Baş harfler dahil komple küçük yazın. Klavyede "amerika" şeklinde yazdığınız bir metni kutuya "AMERIKA" olarak yazdığını göreceksiniz; problem yok,
- İsminizde dahil Türkçe karakter kullanmayın, formdaki tüm metinler İngilizce karakter olsun,
- Telefon numaralarının başına ülke kodunu yazarken + koymayın,
- :, & gibi özel karakterler kullanmayın, adresteki daire numarasını falan yazarken de no:1 değil de no 1 yazın,
- Verdiğiniz mail adreslerinde sadece ülkeye ait ve com gibi standart uzantıları kabul ediyor maalesef. Ben formdaki hataları komple düzelttikten sonra burada takıldım, ı-i sorunu sandım ama sonradan düştü jeton. Bizim şirketin info@eksi.studio gibi bir uzantısı vardı ve studio uzantısını kabul etmedi, yurt dışındaki şubenin mailini girdim studio yerine ülke uzantısı olanı, onu kabul etti.

Bir de hata aldıktan sonra çerezleri falan temizleyip, sıfırdan log in olup baştan doldurun formu. Önceki yazdıklarınız satırın altında otomatik doldurma olarak çıkarsa da oradan seçmeyin, baştan kendiniz yazın. Önceki yazdığınızı seçince satır pembe olup hatalı kısıma dönüşüyor çünkü.

Bu şekilde doldurduktan sonra nihayet kabul etti ve randevu adımına geçebildim. şimdiden herkese kolay gelsin.

acil medipol mega bağcilar hastanesi a+ kan

bolkoskaloloska #1555513 
tarık çaldıran adına medipol mega üniversite hastanesinde acildeyiz arkadaşımın babası şu an yoğun bakıma alındı ve acil a rh+ kan ihtiyacımız var. son 1 yılda dövme piercing yapılmamış olması,24 saat içinde alkol ve ilaç alınmamış olması, kronik hastalığı olmaması ve 50 kg üzeri olması kaydıyla acil kan ihtiyacımız var!

vsco yardım

kavanoz necati #1555511 
vsco premium üyelik aldım. ama premium özellikler açılmıyor. yazmama rağmen geri dönüş de olmadı. android kullanıyorum. bunu yaşayan varsa bana yardım edebilir mi?
(4) 

takma isim mi, gerçek isim mi kullanılmalı?

AWD #1555510 
ilüstrasyon, grafik tasarım ve photoshopta türlü muzırlıklar yapacak,
eserlerini türlü mecralarda satışa sunacak,
sosyal medyada bir ihtimal fenomen olacak biri için hangisi daha iyi olur, neden?
(1) 

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin olayı nedir ?

Yourcousinmarvinberry #1555507 
Daha ilk defa bugün bir yerde görebildim kısa bir şey, sanırsam türbanla alakalı bir dizi yapmışlar.

Mevzusu nedir özet geçebilecek birisi var mı ?
(2) 

dell bilgisayar açılırken tuhaf sorun

war of the world #1555506 
Dell latitude e6430 model bilgisayarımı gayet düzgün bir şekilde kullanabiliyorum, işim bitince bilgisayarı kapat diyerek kapatıyorum. Fakat bilgisayarımı kapattıktan sonra açmak için güç düğmesine basınca dell ve windows logoları görünüyor ancak daha sonra bilgisayar siyah bir ekranda takılı kalıyor. Bilgisayar siyah ekranda takılı kalınca ben de güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp tekrar açıyorum ve bu sefer bilgisayar düzgün bir şekilde açılmaya başlıyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir?
Format atıldı
Sabit disk chkdsk ile kontrol edildi
Ram, wifi adapter gibi donanımlar kontrol edildi hala aynı sorun devam ediyor
(3) 

En kötü kokan çiçek hangisi sizce?

ditu #1555505 
Kokusuyla ortamda rahatsızlık yaratacak bir çiçek var mı bildiğiniz? teşekkürler

dunyada karsilasmis gibi - alinik bilet

elvis00 #1555497 
24-25-26 nisan oyunlarindan herhangi birine, iki adet alinik bilet icin;

buradan veya 05334102324 numarasina whatsapp’tan ulasabilirsiniz.

tesekkurler…
(5) 

Devlet Hastanesi / şikayet

Carlito Brigante #1555496 
Merhaba,

İstanbul'da bir devlet hastanesi hatası yüzünden az kalsın babamı kaybediyordum. Olayı kısaca aşağıda özetlemeye çalışacağım.

11 nisanda babam kolonoskopi oldu bu hastanede. yarı baygın şekilde çıktı tabii. Eve getirdim. karnım ağrıyor diye sızlanmaya başladı ertesi güne kadar. Biz de yeni narkozdan çıktı bir de makatta işlem yaptıkları için bu sızlanmanın normal olabileceğini düşündük. Ama ağrısı sabaha kadar uyutmadığından sabah yine aynı hastanenin acil bölümüne gittik. Dün kolonoskopi olduğunu ve sabaha kadar karın- kasık bölgesinin ağrısının geçmediğini ilettik. tahlil vs yapılmadan sadece ağrı kesici ve kas gevşetici iğne yapıldı ve birkaç ilaç yazıp yolladılar.

İyi dedik bu iğne ve ilaçlarla kendine gelir dedik. O gece de hiç ağrısı durmadı ve gittikçe kötüye gidiyordu durum. Ertesi gün (13 Nisan) babam aradı ve artık duramadığını çok canının acıdığını söylüyordu. Ben de ambulans çağırdım ve farklı bir hastanenin aciline gittik.

Bu hastaneye de durumu belirttik. Kolonoskopi sonrası karın bölgesinin ağrısının hiç geçmediğini ilettik. Tahliller yapıldı, MR röntgen ulrason çekildi ve sonuç olarak bize iç organlardan birisinde bir kaçak olduğu söylendi. Mide de olabilir vs ama kolonoskopi yapılmış ise kalın bağırsakta olabilir dendi. Küçücük bir sızıntı bile bu acıyı verebilir dediler. Acilen ametliyata alınacak ve karnı komple yarılacak, ve bağırsaktaki hasara bakılacak dendi. Bizde mecbur kabul ettik tabii.

Apar topar ameliyata girdi. 2 saat sonra doktor " kalın bağırsakta 5 santimlik yırtık vardı tamir ettik. ama 2 gün boyunca vücuda akıntı olduğundan yoğun zehirlenme var. yoğun bakıma alacağız" dedi.

Dünya başımıza yıkıldı. Yoğun bakımda ne kadar kalacağını bilmiyoruz tabi. enfeksiyon çok fazla vücutta. yoğun bakım doktoru da her an herşey olabilir. iç organlar iflas edebilir vs diye bize bilgi verdi.

O üzüntü ile hastaneden ayrıldık. Ne yapacağımızı bilmiyorduk. Ertesi gün ( 14 nisan) hastaneden aradılar ve babamı servise çıkaracaklarını ilettiler. Sevinçten ölecektik.

Bağırsağı dışarı almışlar. uzunca bir süre dışkılamayı karnında ki torbaya yapacakmış. babam hala hastanede ve tedavisi sürüyor. Bayramımımz biraz buruk geçiyor. Ama çok şükür bu haline.

Şimdi ben bu süreçte öncelikle kolonoskopi yapan doktoru, sonrasında ise acilde bize tahlil yapmadan sadece iğne yaparak yollayan doktoru şikayet etmek istiyorum. o gün kan tahlili yapmış olsa enfeksiyonu görecek ve babam bir gün daha erken işlemlere başlamış olacaktı.

E nabızda babama yapılan tüm işlemler var. Cimere şikayet etmem sonuç getirir mi? yolsa farklı yollardan da şikayet etmeliyim.

Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın.
(15) 

Tepkiniz ne olurdu?

karayel #1555494 
çocuğunuz çöpünü yere atsa ve biri yere atma bak ilerde çöp var oraya at dese tepkiniz ne olurdu?
(2) 

bu iki PC arasında dev fark var mı?

heroarchetype #1555492 
donanımdan anlayan arkadaşım hoş geldin. bu iki hazır sistem PC arasında gidip geliyorum. biraz daha paraya kıysam, bu anakart ve ekran kartına değer mi?

www.itopya.com

www.itopya.com?
(5) 

eksi2023 nokta com resmi site mi

benibulmanlazim #1555489 
kullanıcı ve şifre girsek patlamayız dimi.
(1) 

Atıvan’ın etkisi

substituent #1555485 
Merhabalar. Doktor belirli durumlarda kullanmam için ativan expidet 1mg yazmıştı. Geçen de ilk kez kullandım. İlacı direkt ağzıma attım hızlı bir şekilde eridi.

Açıkçası etkisini hissetmedim. Ativanı kullanma sebeplerim 1 saat sonra dahi devam ediyordu. Sadece sonrasında 2 saate yakın uyabildim sadece, o sa ativan dan mı yoksa yorulduğumdan mı bilmiyorum.

Sanırım ativanı dilaltında almak gerekiyormuş, ben de dilüstünde eridi. Yanlış kullandığım için mi etkisini hissetmedim acaba, yani çok fark ediyor mu kullanma şekli? Yoksa ben de işe yaramadı mı?

Teşekkür ederim.
(3) 

16 yaşındaki kardeş ile yurt dışı seyahati

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1555484 
haftaya bir boşluğum oldu araçla yunanistan’a geçeyim dedim. 16 yaşındaki kardeşimi de götürmek istiyorum ama sınırda problem olur mu? anne baba sağ ama şu an yurt dışındalar.

Antalya'da İthal Tütün

joker hakki #1555483 
George Karelias arıyorum hiçbir yerde yok. Nerede bulunur? Mümkünse Lara tarafında. Teşekkürler.
(1) 

Instagram storylerimi goruntuleyen yeni hesaplar

unidentified floating object #1555482 
Her storyimi yeni acilmis hesaplar goruntuluyor, 0 takip/ci 0 gonderi, hesap isimleri yabanci isimler ve sayilar. Pp yok. Acaba bot mudur bunlar ya da ne bileyim boyle anonim browsing ozelligi falan mi var? Yoksa her seferinde yeni hesap acan sapigim mi var acaba anlamadim.

Edit. Link de yok.
(1) 

9-10 yaş erkek çocuğuna ne hediye alınır?

boyalı kuş #1555479 
Sb.
İyi bayramlar!
(2) 

Saw'da Otoparkta yer bulunmama sorunsalı

put it in your appropriate place #1555478 
Saw'da İspark otoparkında yer kalmamış. Bugün Pegasus mesaj attı yer kalmadı. Başka bir otopark var mı Saw'da?
(1) 

Parti A ilinde ittifaksız girerse ve o illerde yüzde 7'yi geçemezse...

ya ben lan neyse #1555476 
ama ittifakının ülkedeki oyu yüzde 7'yi geçerse A ilindeki oyları mv çıkarmak için geçersiz mi sayılıyor? tip'in durumu gibi.
(3) 

Taksit vs Peşin

adwokat #1555475 
Spor salonum aylık ödersem 550 lira. Yani senelikte 6600

Tek seferde peşin ödersem 5300

Sizce hangisi. Kenarda param var. İstesem öderim. Olumsuz etkilenmem

Ama karlı olanı yapmak isterim. Sizce hangisi kârlı?
(3) 

yurtdışına gitmenin en kolay yolu nedir?

vss #1555474 
arkadaşlar kamuda öğretmenim ve aynı zamanda bilgisayar mühendisliği diplomam var. yurtdışına en rahat nasıl çıkabilirim?

almanya şimdi alıyormuş 6 puanlık sistem falanla da tavsiye eder misiniz?
(7) 

sizce hangisinde kalmalıyız?

andlee #1555472 
fiyatı en uygun olan konum az uzakta. 3 gece için 8000 tl.

www.booking.com

13.500 tl 3 gece için ev gibi. kendi yeme içmen yapabilirsin. konum iyi.

www.booking.com

12.500 3 gece. hotel. konum herhalde en iyisi.

www.booking.com
1 ...  ... • 600    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık