(6) 

Muğla’da 3-4 gün ne yapalım? Arabayla mı gidelim?

kırmızıayakkabılıgargamel #1557322 
Arkadaşlar Muğla’da olacağız bi eğitim öncesi 3-4 gün. 18-22 Mayıs tarihlerinde. İstanbul’dan arabayla gidersek hem yol masrafı daha uygun oluyor hem de şehiriçinde araba kullanımıyla daha fazla yer gezebiliyoruz. Ama çok mu yorucu olur pazartesi işe dönecek biri için Muğla’ya arabayla gitmek?

Biz kalacak yer olarak, Marmaris ya da Datça diye düşündük. Emekli gibi bi yerde konaklayıp ordan çıkmaya da biliriz(uçakla gidersek?) ne önerirsiniz?

Yıllık olarak takipçi sayısını öğrenebilme platformu

ampirikukumil #1557321 
Arkadaşlar merhaba,

Tezim için bazı firmaların yıllar içerisinde sosyal medyalarındaki takipçi sayılarındaki artışlarını öğrenebileceğim ücretsiz platformlar var mıdır ?

Örn,

Starbucks Tr'nin 2020 yılında duyurduğu bir kampanyanın, firmanın sosyal medya hesaplarında ne kadar bir takipçi artışına sebep olduğunu öğrenmek istiyorum.
(1) 

Eskiden resim çizilen bir site vardı

yarey #1557320 
Millet resimlerinin linkini paylaşıyordu.
Linki açınca resmin an be an nasıl çizildiğini izliyorduk. Hızını yavaşlatip hizlandirabiliyorduk.
Veya direkt tıklayınca resmin son halini direkt görebiliyorduk.
Bi ara sözlükte de paylasiliyordu

Neydi o site?

Teşekkürler
(2) 

Kpss ön lisans

EasyTiger #1557318 
Merhaba,

Bu sınavın ekim 2024’te yapılmasının planlandığını okuyorum. Bu sınava girmek için yaş sınırı var mı? Arkadaşım 41 yaşında olacak, detayları anlamaya çalışıyoruz.
(1) 

umre seyahat acentasi

monicapp #1557312 
umra ya da hacca gidis icin en guvenilir en bilinen firmalar hangileridir? turk de olabilir yabanci da olabilir
(4) 

Valiz önerisi

stejerners #1557311 
4 teker kumaş valiz mi iyi sizce yoksa escape markasının 2 tekerlekli olan hostes valizi mi sağlam olur? Sadece uçakla olan uzun yolculuklarda hangisi daha iyi gider?
(7) 

İstanbul 1. Bölgede İyi Parti mi CHP mi?

PhoenixRising #1557308 
Cumhurbaşkanlığında CHP'ye vereceğim kesin, ancak milletvekilliği konusunda hala kararsızım ve taktiksel oy kullanmak istiyorum. Acaba son milletvekiline, sizce hangi parti daha yakındır?

1- Şu ana kadar hep CHP'ye basıp geçmiş bir insanım. Gerek Kılıçdaroğlu'nun yaptığı son hamleler, gerekse de, CHP'nin seçim sürecindeki duruşu, takdirimi kazandı.
- Seçime, İmamoğlu ve Yavaş'ın da katılımını sağladığı ve yarışa farklı bir boyut kazandırdığı için, Meral Akşener'e de sempatim var.

Sonuç olarak, hangi parti bir ekstra milletvekili çıkarmaya, AKP'den bir vekil daha çalmaya yakınsa ona oy vermek istiyorum. Sizce bu hangisidir?

İl il anket sonuçları var mı?

michael_knight #1557307 
İl il (veya seçim bölgesine göre) milletvekili seçimleri için anket sonuçları var mı?
Bir tane bile bulamadım.

taktikseloy.com'da bir bilgiler var ama onların da kaynağı tam belli değil. Bir kaynağı temel almışlar ama yerel bilgi varsa onları eklemişler vs. Şeffaf gelmedi bana açıklama.
(2) 

Seo açısından hangisi daha mantıklı?

yeahbutso #1557306 
Bir danışmanlık şirketi finans, vergi ve dış ticareti ayırmak istiyor.
Ayrı web sitesi mi yapmalı, ayrı sub domain'mi yoksa ayrı sayfa yeterli mi?
(1) 

twitter da hiç takip etmediğim

respect #1557305 
takip ettiklerimin de takip etmediği az takipçili hesaplar nasıl benim önüme düşüyor?

Ne oldu bu twitter a arkadaş ya

Bunlardan engellemek dışında nasıl kurtulabilirim?
(6) 

Anketlere göre TİP milletvekili çıkarabiliyor mu?

michael_knight #1557304 
Anketlere göre TİP milletvekili çıkarabiliyor mu?
Kesin çıkaracakları, çıkarmaya çok yakın oldukları ve çıkarmalarının imkansız olduğu illerin listesini bulabilir miyim?

İl il anket sonucu da hiç göremedim, var mı? Mesela İstanbul 2.bölgede hangi parti ne kadar alır gibi görünüyor?
(1) 

aynı ikamette yaşayan seçmen

respect #1557303 
Eskiden baktığımda apartmandakileri görebiliyordum şimdi göremiyorum.

Sorun nedir?

Vfs globalden alınan randevuyu öne çekmek mümkün mü

condom kurşunu #1557301 
Parası neyse veriirim
(5) 

49 Euro Ticket

Mistyimage #1557300 
49 Euroluk bilet nasıl alınır? DB sitesine baktım abonelik için Iban vs. istiyor. Abone olmadan kolayca online almanın bir yolu var mı?
(10) 

apple watch bileğimi yaktı

damba #1557299 
arkadaşlar selam,

apple SE kullanıyorum, dün bileğimden çıkardığımda saati bi acı hissettim, baktım ki bildiğim yanmış nokta şeklinde ve ertesi güne kadar su toplamış. minik bir kırmızılık ve nohut kadar bi su toplama durumu var. internette ingilizce ve türkçe araştırdığımda pek çok insanın benzer sorunlar yaşadığını gördüm. daha beter yanıklar da oluşmuş hatta.

sorum, bu şirkete neden dava açmıyoruz? bu çok büyük bir ihmal değil mi? daha kötüsü de olabilirdi saati çıkarmasaydım belki. ne yapabilirim bununla ilgili?
(1) 

YouTube a telefondan giremiyorum

e mice #1557297 
Giremiyorum derken ne video ne shorts açıyor. "Something went wrong tap to retry" dan öte gidemiyorum. Uygulamayı sildim tekrar yükledim sorun aynı.

Benzer sorun yaşayan var mı acaba? Çözdüyseniz nasıl?

Telefon modeli iPhone SE. Uygulama için güncelleme de gözükmüyor.
(6) 

İstanbul 3.Bölge Erkan Baş’ın durumu kritik mi?

wertyu #1557296 
Ben ikametimi bir yıldır çalıştığım Bodrum/Muğla’ya aldım sanıyordum. Tip adayı Mehmet Aslantuğ’a ve Kılıçdar’a basıp geçecektim. Yalnız eski evim İstanbul 3.Bölgedeymiş. Bir oy KK’ye vereceğim bir oy da CHP, Yeşil Sol Parti, ya da TİP’e vereyim diyorum. Erkan Baş’ı mecliste görmeyi çok isterim. Bizimkiler(babamla, annem) de çok sever. Baraj engeli var mı? Seçilme durumu kritik mi? Değilse Tip’e vermeyelim boşuna. Akp’nin daha az mv çıkartması için hangisi mantıklı. 3 oyla çok bir şey değişmez gerçi.
(6) 

Delinen duvara vida

mysticriver #1557295 
Merhaba,

Saçma bir soru olabilir ancak bu işleri hiç bilmiyorum. Evde bir duvar deldik raf montelemek amacıyla. Ancak vida duvardan düşüyor sanırım kısa delmişiz. Yeni dübel, matkap ucu ve vida alacağım. Ancak baktığım vidalarda hep sunta vidası yazıyor. Duvarda dübelin içine giren vidayı ne diye aratmam gerekli? Teşekkürler
(2) 

En sevdiğiniz yabancı dille ilgili Instagram hesapları?

hadi ya la #1557294 
Hangi hedef dil olduğu, hangi dili konuşanlara yönelik olduğu fark etmez, Instagram’da yabancı dil öğrenmeyle ilgili en sevdiğiniz hesaplar hangileri? Yüzünü göstermeyen, direkt dil öğretme içeriği paylaşanlar da olabilir, kendi ismiyle, yüzüyle içerik üretenler de.

Lisans ve yüksek lisansını İngilizce öğretmenliği bölümünden bitirmiş ve iyi derecede üçüncü dil bilen biri olarak hangi hesabı görsem “bu iş böyle olmaz” diyerek eleştiriyorum fakat insanlar alıp yürüyor, mükemmeliyetçi düşünmemek gerekiyor anladığım kadarıyla. Benim de böyle bir hesap açma düşüncem var ve ilham almak için en güvendiğim kitle olan duyuru insanlarına sormak istiyorum.
(2) 

Booking.com'da rezervasyon yapmadan önce otele soru sorma

nhtzmc #1557292 
Baktığınız otele sorulan soruları ve verilen yanıtların olduğu bir kısım var. Ancak ben soru sormak istediğim zaman nasıl soracağımı bulamadım. Bilen eden var mı?
Örnek: i.imgyukle.com

Not: Rezervasyon yaptıktan sonra mesaj kutusu üzerinden otelle yapılabilen mesajlaşmayı kastetmiyorum.
(10) 

Bu parayı nasıl değerlendirirdiniz?

büyük engizisyoncu #1557290 
Bir tık uzun olacak. Kafam karışık olduğu için saçma da görünebilir bazı noktalar. Ama en basştan söylemek gerekirse, farklı fikir ve önerilere açığım.

3 yıldır işletmeciliğini yaptığınız bir kafenin devri sonucu elinize 600-700 bin lira kalacak diyelim (önümüdeki 4-5 ay içinde).
Kafe işlerinden artık sıkıldınız ve mümkünse yine bir kafe açmak vs istemiyorsunuz ama sektörde iyi kötü çevreniz ve bilinirliğiniz de var. Kahve üretimi (kavurma, paketleme vs) yapabilecek durumdasınız. Kahve ya da mutfak (tatlı vs) üzerine bir atölyeyi de yönetip işletebilecek bilgi, çevre ve tecrübeniz de var.
Ama bireysel olarak herhangi bir üretim yapıyor olsanız bile arabanız olmadığı için, ürettiğiniz ürünü iletme noktasında lojistik sorunu yaşayacaksınız. Devirden elinize kalan parayla da hem iş kurup, hem araba alamıyorsunuz malum fiyatlar.

Ek olarak, yıllarca içinizde bilgisayar üzerinden yapılan bir meslek sahibi olma isteği var, ama hiçbir zaman vakit ayırıp kendinizi eğitemediniz. Lise yıllarından beri kendinizi hep bir yazılımcı, tasarımcı olarak hayal ettiniz ama mesleki durumlardan dolayı buna hiçbir zaman vaktiniz olmadı. En kötüsü İngilizce'niz de oldukça zayıf.

Ayrıca,
1 - Zincir bir markanın herhangi bir şubesinden hisse alıp %10-20 ortak olma ihtimaliniz olabilir (net değil, ama olabilir).
2 - Çevrenizdeki insanlara sorup, sizinle ortak olmak isteyenlerle bir iş yapabilirsiniz. Muhtemelen yine aynı sektörde bir iş olacak tabi bu.
3 - Ya da her şeyi boşverip, yine küçük bir kahveci açıp devam edebilirsiniz tek başınıza.

Sonuç olarak,
Yukarıdaki 3 maddeden hiçbiri tam anlamıyla içime sinmiyor. Dediğim gibi artık bu işi yapmak, insanlarla uğraşmak istemiyorum. Onu da geçtim, artık sıfırdan bir işletme açmaya gücüm de, hevesim de yok. Son 3 yıldır kendi yerimi işletiyorum ama ondan önce de aynı sektörde farklı markalarda garsonluk, baristalık, yöneticilik yaptım. Son 15 yılım böyle geçti. Ama yine de bildiğim tek iş bu olduğu için, mecbur kalırsam tabi ki yine bu işi yapmaya devam ederim.

Peki bu parayı tüm bu saydıklarım dışında nasıl değerlendirebilirim?
Aklıma gelen bir diğer seçenek, parayı faize atıp, o faiziyle geçinip, o sırada da daha önce bahsettiğim merakım olan yazılım, İngilizce kurslarına falan gitmek. 30 yaşındayım ve hangi işi yaparak emekli olmak istiyorum sorusuna net bir cevabım yok. Tek bildiğim kafe işleriyle emekli olmak istemediğim.
Sonuç olarak aklıma gelenlerin özeti:
1 - Bir yere ortak olmak (nereye?)
2 - Ortak bir iş yapmak (ne?)
3 - Tek başına farklı bir yer açmak
4 - Parayı faiz, dolar, altın vb. yatırmak.

Bu aklıma gelenler dışında bambaşka önerilere de açığım. Atıyorum gidip mahalle bakkalı aç deseniz onu bile oturur düşünürüm.
(3) 

Diş beyazlatma

dissendium #1557289 
Merhabalar. Diş beyazlatmak istiyorum. Yakın zamanda yaptıranlar nerede yaptırdınız ve ne kadar ödediniz? Memnun kaldınız mı? Eski hâline dönmesi gibi bir durum oluyor mu? Sorun yaşadınız mı? Son olarak zararlı mı? Sağ olun.
(2) 

Erik Çekirdeği Yutmak

pek vokal #1557286 
Biraz önce yanlışlıkla eriğin çekirdeğini yuttum. İnternette az baktım da zararlı falan yazıyor. Doktor bir arkadaş varsa bir zararı olup olmadığını söyleyebilir mi?
(7) 

Tip’in durumu ne oldu şimdi

condom kurşunu #1557285 
Önce baraj sorunu yok diyordu erkan baş ittifakta oldukları için ama kondanın sonuçlarından sonra meclise giremiyor deniyor galiba. Nası olucak şimdi?

Ps: kemal dedespor
(6) 

manuel vites motosikletle ilgili basit bir soru

levendis #1557284 
merhaba. yarın sıfır bir 125cc motosiklet alacağım. aldığım gibi 100km yol yapıp eve gitmem gerekiyor. en son geçen sene ehliyeti alırken manuel vites motosiklet kullandım. ehliyeti aldıktan sonra da aktif olarak hep scooter kullandım otomatik vites olarak. yani gidon hakimiyetim, dengem vesaire çok kötü değil.

vites arttırma ve kalkışta problem yok, onları hatırlıyorum ama vites düşürmede hatırlamadığım yerler var. örneğin:
1) üçüncü viteste gidiyorken aniden duraksamam gerekirse debriyajı sıkıp ve freni kademeli olarak sıkarak dursam ve durduktan sonra elim hala debriyajdayken tek tek vitesleri düşürsem sorun olur mu? en kolay yöntem benim için bu gibi gözüküyor.
2) vitesi düşürürken hangi devirde ve aşağı yukarı hangi hızlarda olmam gerekli? örneğin 4'ten 3'e düşerken ya da 3'ten 2'ye düşerken.


basit bir bilgi geçebilirseniz ve de tavsiyeleriniz varsa yazabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
(3) 

ince dilekçe verdi ya ona verilen oylar geçersize mi dönecek?

avatar is back #1557280 
yoksa ysk kabul etmeyip aday gibi mi saydıracak oyları?

eğer inceye verilecek oylar geçersiz sayılacaksa bu her türlü kk'ya yaramıyor mu? sonuçta oyları belliydi, pasta çok az olsa da daraldı ve pastadaki payı 0,5 bile olsa artmış olmaz mı? (inceyi destekleyenler hiç sandığa gitmese dahi)
(13) 

Siyasi paylaşım yapıyor musunuz?

sassot #1557278 
whatsapp durumunda ya da instagramda siyasi görüşünüzü belli eden paylaşımlar yapıyor musunuz? bazıları çekiniyor neden çekindiklerini anlamıyorum, herhangi bir tarafa suçlama hakaret vs olmadıkça bir sorun yok diye düşünüyorum ?
(2) 

Yüksek Lisans Dondurma

kendinibulankadin #1557277 
Merhaba arkadaşlar,

Son dakika yüksek lisans dondurması ile bilgi sahibi olan var mı acaba?
Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz?Hangi koşullarda dondurma son haftalarda yapılıyor?
(3) 

Makyaj ve yuz bakimi 101

unidentified floating object #1557271 
Yuze surulen bi suru sey goruyorum makyaj icin bakim icin vs. Bunlari hiiiic bilmeyen birine en guzel&saglikli onerilerle sirasiyla anlatan bir video falan var mi?
(1) 

RDR2 Ps5 indirim gelmiş

sakince #1557270 
Ps5 ile yeni bu dünyaya girdim çoğu kişi ücretsiz oynamıştır bu oyunu ama daha plus üyeliğinde ilk defa indirime girdi 154 lira civarı. Bu işten anlayan arkadaşların tavsiyesini merak ediyorum. Aynı şekilde fifa 2023 de 320 lira olmuş. Bunlar daha indirime girer mi? yoksa al gitsin mi diyorsunuz? bunlara taksit imkanı da yok gördüğüm.
(3) 

turknet modem iade ederken diğer iki cihazı da veriyor muyuz?

mark greg sputnik #1557269 
yarın evi boşaltıyorum, anca aklıma geldi. malum bu arkadaşlara telefondan ulaşılamıyor, destek kaydı açıp sormak istedim ama hata verip duruyor. ben modemi kendilerinden ödünç almıştım, hizmet bitiminde geri verecek şekilde. bunlar duvara bir tane minik cihaz yapıştırdı, bir diğer minnak oğlan da modeme bağlı. açıkçası ne işe yaradıklarını bilmiyorum, ilk kez gördüm jdfjdfk.

gece nöbeti sona erdi, cihazı turknet'e geri teslim ediyoruz, modemin yanında bu ikisini de koyacak mıyız? nette biraz baktım da "hayır sadece modem yeterli" diyenler olmuş. bilemedim.

Bartin Merkez'de nerede guzel yemek yenir?

ahmet oturum cerezi #1557268 
Guzel mekan, guzel yemek. Sartimiz bu. Icki olursa iyi olur, sart degil. Fiyat sinirimiz da yok.
(4) 

coco chanel yerine la vie est belle alir miydiniz????

ala09 #1557267 
aldim ve pismanim. "yoo iyi yapmissin" diyen cikar belki diye sormak istedim

tsk
(2) 

cilt bakım ürünlerinin etki süresi nedir?

nathanieltroy #1557266 
merhaba. yağlı bi cildim var. bi süredir düzenli bakım yapıyorum ama ilk kullandığım yüz yıkama jeli normal ve karma cilt içinmiş (3 haftadan fazla kullandım), sonra cerave'nin yağlı ciltler için olan jelini kullanmaya başladım 3 gündür. yağlı cilt için olan bir nemlendirici ve güneş kremi de kullanıyorum ama 4-5 saat sonra cildim çok daha yağlı oluyor. nemlendiriciyi az da kullansam öyle. mesela bugün dışarı çıkmadığım için güneş kremi sürmedim sadece temizledim ve nemlendirici sürdüm 11 gibi. şu an yüzüm yağ içinde. bunun bi alışma süresi mi olacak? belli bi süre kullandıktan sonra mı yağ dengesi olacak?
(5) 

Kıbras'a Hatay'dan feribotla geçebilir miyiz? Iphone kaydetmece.

ananiyimioguz #1557265 
Yoksa en yakın Mersin mi var? Antep'ten gitmeyi düşünüyoruz da hem ufak bir tatil olur hem de şu kayıtsız iphone u kaydetmemiz lazım kıbrısa girip çıkmak da yeterliymiş sanırım.

Umarım sadece uçak yolculukları için geçerli değil değil mi feribotta da pasaport kontrolü vardır?

Araçla gidelim diyoruz çünkü ada içinde e gezeriz rahat rahat.

Araçla gitme konusunda bilmemiz gereken bir detay var mı?
(7) 

çok aşırı üst düzey bir excel sorusu

kibritsuyu #1557263 
aynı tip sorulardan belki dördüncü keredir soruyorum. aklını zekasını sevdiğimin excel'inin türlü türlü huyu paylaşılıyor vay ne zeki, vay ne akıllı program diye.

hocam nolur bana şu tarih sütununu "tarih" olarak zannedeceği şekle nasıl sokarım biri bunun kolay, pratik bir yolunu gösterebilir mi?

e-fatura entegratöründen excel olarak export ettiğim fatura listesi bu. bi kere listedeki tarih sütununun niye yarısı başka, yarısı başka formatta bunu bilmiyorum, entegratörü kodlayanın mallığı galiba.

lan benim bunu tarih sırasına sokmam lazım ama sıralı da vermemiş ki listeyi öyle bırakayım, karman çorman.

sıralamam lazım, sıralamak için de illa "bu sütun tarih" diyebilmem lazım. ne bok yediysem hala metin görüyor, tarih olarak gördüremiyorum. denemediğim bul/değiştir kombinasyonu kalmadı.

allah peygamber aşkına bi yol gösterin ya.

bakın görüntü bu: i.imgur.com
alternatif link: i.hizliresim.com

gg.aa.yyyy olsun isterim. ama olmuyorsa aa.gg.yyyy formatına da razıyım. başka formata da razıyım. yeter ki tarih olduğunu çakozlasın ve sıraya dizebileyim.

edit: demek ki illa her ayrıntıyı didik didik yazmam lazım ki cevaplar ona göre gelsin.

- seçip sağ tuş/hücre biçimlendir tarih diyince olmuyor.
- isteğe uyarlanmış diyip oradaki tarih formatını yazayım belki anlar diyon, olmuyor.
- tek tek f2 enter f2 enter yapıp hücre içeriğinie girip enter'lıyorum, olmuyor. /'leri nokta yapıyorum, normalde tarih ayracım nokta diye, olmuyor. tarih seçip, nokta yapıp tek tek f2 enter f2 enter yapıp hücrenin içine girip çıkıyorum, yeni yazdım zannetsin diye, olmuyor.
- yana sütun açıyorum, tarih diye formatlıyorum, =C2 diyorum, aynısını getirsin belki anlar deyü, olmuyor.
- 4/'i bul yok et, /2023 yerine /04/2023 yaz diyorum (maksat gg/aa/yyyy şekline çevirirsem belki anlar diye), olmadığı yetmiyor gibi 4/'i yok edince gün kısmındaki 14/ 24/ falan da yok olup iyice sıvıyor. 4/'leri 04/'e değiştir diyince de aynısı oluyor, iyice bozuluyor.

yani olmuyor hocam, konvansiyonel veya akla gelebilecek her şeyi denedim. öyle sağ tıklayıp tarih yap diyince olmamış ki soruyorum. yani o kadar abuk subuk şey denedim ki sağ tıklayıp tarih yap demiş olduğumu anlayacağınızı varsaydım. yazmak gerekiyormuş demek ki.
(2) 

kilo vermeye yardımcı protein tozu

haintospik #1557262 
merhaba,

kilo verme sürecime destek olacak bir protein tozu arayışım var. ne önerirsiniz? normal sporumu yapıyorum ardından eksik kalan protein miktarımı tamamlamak için almak istiyorum. Sek, içim, pınar'ın protein sütleri var ama sözlükte çok da faydalı değil gibi yorumlar var sormak istedim.
(6) 

iş değişikliği yapmalı mıyım.

metos #1557258 
Mevcut işim kendi memleketimde kiradayım ama yakında babama ait eve geçeceğim yalnız bunun için de eve en az 100 K masraf edeceğim. Eşim ve ben çalışıyoruz ikimiz de genel olarak işimizden memnunuz.
Mevcut işimde yükselme ihtimalim yok. Şimdi bana bir iş teklifi geldi. Aynı sektörde idarecilik. Maaş olarak çok bir şey fark etmeyecek sadece 1000 lira artısı var ama önüm açık olacak 2-3 sene içinde Müdür olabileceğim. Müdür olunca da maaşım 2 katına çıkacak. Eşim de gideceğim şehirde rahatça iş bulabilir.
Benim kafama takılan iki şey var
1: 1 hafta önce bebeğim olacağını öğrendim :). Burada ikimizin de annelerinin bebeğe bakma konusunda büyük yardımları olacak. Gidersem annelerimizin gelmesi biraz zor, gelseler bile çok kalamazlar bundan dolayı eşim istifa etmek zorunda kalacak.
2: Malum kiralar aldı başını gitti eşim de işten çıkarsa elime bir şey kalmayacak. En azından Müdür olana kadar maddi olarak zorlanacağız.
Aslında çok gitmek istiyorum Eşim de ne karar verirsem yanımda olacağını söyledi bu konuda beni çok destekliyor ama bu sebeplerden kafam karışık.
Fikir almak açısından siz olsaydınız ne yapardınız gider misiniz kalır mısınız?
TEŞEKKÜRLER:)
(1) 

Esenyurttaki yapılaşma Toronto’dan mı alınmış?

Unde bach canim #1557256 
Toronto sokaklarına bakınca esenyurt yapılaşmasını ve kulelerin çok benzediğini fark ettim. Esenyurt küçük bir toronto diyebilir miyiz?
(3) 

araç takas işleri nasıl oluyor

alp9900 #1557254 
araç takası olayları nasıl oluyor? genelde takaslardan karlı çıkılıyor mu?
(2) 

Sürekli ateş yakan komşu inşaat

chicha_v2 #1557252 
Evimizin arkasında bi apartman yapılıyor.

Bizim apartmanla inşaat arasında, kendi bahçelerinde çıkan çerçöpü, tahtaları, naylonları, kablo parçalarını yakıyorlar hemen her gün.

Cama çıkıp bağırıp çağırıyorum müteahhitle de defalarca tartıştım tamam dikkat edeceğiz kusura bakmayın diyor ertesi gün yine aynı şey.

Daha önce iki kere 112'yi aradım hiçbir boka yaramadı.

Biraz önce plastik yaktılar evde oturulmuyor genzim yanıyor.

Belediyeye mi kime şikayet edeceğiz bunları yıldım yemin ederim ya.
(6) 

İş görüşmesi

dissendium #1557250 
Merhabalar. İş görüşmesinde değerlendireceğiz deniliyor bazen. Bu değerlendirme gerçekten yapılıyor mu? Değerlendireceğiz denildikten sonra ikinci görüşme yapan ya da direkt işe alınan var mı? Mutlaka vardır ama birinci görüşme ile ikinci görüşme ya da olumlu dönüş arasında geçen süreyi merak ediyorum. Sağ olun.
(11) 

Evde 9 seçmen çıktı?! Ne yapmamız gerekiyor, acil

hadi ya la #1557249 
E-devlette kontrol ettiğimde evde üç seçmen gözüküyordu, hala öyle. Burada bir sorun yok. Ama muhtar bugün 9 tane seçmen kağıdı verdi. Nüfus müdürlüğüne gidin diyor, başka ne yapabiliriz? Lütfen e-devlet haricindeki muhtarlıktan gelen seçmen kağıtlarını siz de kontrol edin
(2) 

sağlıklı yaşamla ilgili kitap önerisi

Lusid* #1557245 
Biraz kendimi resetlemek, iyi hissetmek için belki motive edebilecek sağlıklı yaşam, beslenme, psikoloji vs ile ilgili size de iyi gelmiş kitap önerisi rica edebilir miyim?
(5) 

bu kulaklık ile telefon görüşmesi yapılabilir mi?

ayseee #1557243 
(5) 

SGK 4B Borcu

allstar #1557241 
Edevletde baska bir sey ararken SGK 4B borc sorgulama sayfasina denk geldim ve görünen o ki 140k TL borcum var. 4B nedir? Meslek Baslangic Tarihi var ekran görüntüsünde ama ben lisansim bittikten sonra Türkiyede hic calismadim. 2014 Marttan beri Almanyada yasiyorum. Bu borcu sildirebilir miyim?

i.ibb.co
(3) 

Fırçasız araba yıkama

cokponcik #1557240 
Fırçasız yıkama yaptırmak istiyorum nereyi önerirsiniz, içini de temizleyeceğiz aracın ( İstanbul için )
(15) 

30 yaşından sonra sağlıklı yaşam

kondansator #1557238 
30lu yaşlardan sonra kilo vermek zor, göbek kalır gibi bir söylem var. 30 yaşından sonra, kilodan kurtulup sağlıklı bir hayata geçiş yapan,
başarıya ulaşan var mı ? motivasyonu nasıl sağladınız
(1) 

Güneş lekesi ve çiller

alaimisema #1557235 
Çiller ve çil benzeri güneş lekeleri için deneyimlediğiniz çözüm var mıdır? İnternette doğal/kimyasal bir sürü çözüm anlatılmış ama deneyimle sabit olmadıktan sonra kullanmayı düşünmüyorum. The purest serumlar falan önerilmiş siz ne diyorsunuz bu işe?

Edit: artık düzenli güneş kremi kullanıyorum ama geçmişi geri almıyor tabii.
(8) 

Ankara'dayım ne yapayım

kisa #1557234 
Merhaba herkese.
Ankara'ya geldim kısacık işimi hallettim, şu an nerede ne yapabilirim bir tavsiyeniz olur mu?
1 ...  ... • 583    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık