(1) 

Ev Şekilli Kurabiye

mutekebbir #1572910 
Merhaba,

İkea'da satılan şu ev şekilli kurabiyeden bulmam gerek.
İkea'da yok ve gelmeyecekmiş.

Bu şekilde kalıp halinde satan bir yer biliyor musunuz?

www.ikea.com.tr

Teşekkürler.


Lokasyon belirtmeyi unutmuşum, İstanbul.
(2) 

Sanal kartta usd bakiye ile ödeme yapılamıyor mu?

mikro patlama #1572909 
Yurtdışı alışverişlerde kur farkından zarar etmemek için usd ekstreli kart kullanmak gerekiyor. Aynı şeyi sanal kartta yapmak mümkün değil mi? Limiti dolar yükleyerek belirlenen sanal kart var mı bildiğiniz?
(2) 

microsoft teams ile ilgili sorun yaşıyorum

abelardo #1572907 
kişisel hesabımdan bilgisayardan toplantıya girmeye çalısıyorum bir türlü giremiyorum.
ta önceden başka bir email adresi ile bir şirketin hesabına bağlanıyordum. orası çıkıyor sürekli karşıma.
uygulamayı yüklüyorum kişisel yüklüyorum yine olmuyor.
bu işin kişisel kullanım için en kolay yolu nedir bilale anlatır gibi anlatırmısınız
(2) 

2024 gelmeden alınacaklar , yapılacaklar listesi

Rao #1572906 
Merhabalar,

Malum 2024 te ücretler ile birlikte ,harçlar, vergiler vb. her şey pik yapacak, yeni fiyatlardan etkilenmeden, gözümüzü kollamak için tedbir olarak ne yapılabilir.


Örneğin ben ehliyet sınıfıı yüksettim , noterde olabilecek tüm işleri erkene çekerek şimdiden tamamladım.


Bir harf dahi olsa yazan herkese çok teşekkürler.

Abu dabi'den gelen var mi? urun istegi/siparis

ala09 #1572905 
Ucuz, kucuk ve hafif bir sey istiyorum. Tr de yok tahmin etmissinizdir. Ucreti mukabilinde arayistayim
Tenks
(2) 

Bir acemi motorcu sorusu: Arora cappucino almak mantıklı mı?

rebecca #1572904 
Bu motoru bilenlere sorum var, Şimdi ilk kez motor alacağım ve sevimli scooterlardan kullanmak istiyorum. Gönül ister ki direkt pembiş bir Vespa alayım ama şu durumda makul gelmiyor, çünkü seçenekler tüm birikimi vermek veya yüksek kredi oranları altına girmek, artı ilk motor olacak acemiliği de olacatır düşürüp çarpıp güzel makinelere zeval vermek istemem. O yüzden acemliği atarken şu cappucinolardan mı alsam dedim birkaç bin km kullanır satarım üstüne koyup daha iyisini alırım vs. Ama böyle alt segment ve ucuz araçlar ikinci el piyasasında nasıldır bilemiyorum.

Bilenler varsa nasıl bir motordur neye bakmak lazım satışı nasıldır vs paylasırsa cok güzel olur^^
(1) 

Altunizade Metro çıkışı

fistikthecat #1572903 
Üsküdar yönünden çıkmak için hangi çıkıştan çıkmalıyım, çıkış no nedir? capitol değil başkent hastanesi gidecek yer.
(3) 

çamaşır askısı tamiri

1195 #1572902 
biliyorsunuz bunların telleri kaynak yerinden sürekli kopuyor. ben de kopan yerlere kaynak makinem olmadığı için hava ile lehim yapsam tutar mı diye merak ediyorum. en azından çok ağır bir şey asmadan. ne dersiniz?


onun yerine alternatif bir şey de sunabilirseniz çok sevinirim. kopan yerin ucunu çengel haline getirip plastik kelepçe ile bağlantı noktası arası gerdirmeyi biliyorum. ama eğip bükmeden önce lehim ve alternatif çözümleri sorayım dedim.
(3) 

Robot süpürge

cometome #1572901 
Uygun fiyatlı, hep silsin hem süpürsün, haritalı olsun merdivenlerden düşmesin, anneciğimi üzmesin bir robot süpürge almak istiyorum ama binbir çeşit marka var. Kullandığınız önereceğiniz bir model var mı? Teşekkür ederim
(8) 

Çalışma Masası Önerisi

b30wu7f #1572900 
Merhaba duyuru ahalisi,

Yeni bir çalışma masası arayışı içerisindeyim birkaç gündür, önerileriniz nelerdir?

Şuan kullandığım çalışma masasının hafifliği artık beni rahatsız etmeye başladı iyice, en ufak mouse hareketinde bile masa deprem oluyormuşçasına sallanıyor ve kullandığım eşyalar arttıkça masa daha da küçük gelmeye başladı(çay içmek istesem masada bir sürü eşyanın yerini değiştirmem gerekiyor)

Kullandığım masanın genişliği 90cm, derinliği de 45cm. Odamda sınırlı alan olmasından dolayı genişliği 120cm, derinliği de 50cm olan bir masanın bana uygun olacağını düşünüyorum. Çok güzel masalar var bu ölçüde ama masanın üstünde bir de duvara monte dolap olduğu için çoğunu elemek zorunda kalıyorum(kendiliğinden kitaplığı ve rafları olan masalar)

Eski usül klavye rayı olan masalar sanırım artık üretilmiyor. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum, klavye rayı olan masa bulabilirsem masanın üstünde ciddi oranda boş alan kazanabilirim.

İlk aklıma gelen yer olarak IKEA'ya baktım ama Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde o fiyatlara daha güzel duran masalar bulabiliyorum.

İstanbul Deniz taksiler

les yeux blanches #1572899 
Selamlar arkadaşlar
Artık trafik ilallah dedirtmeye başladı Avrasya köprüsü vs her yer dolu.
Ibb'nin uyguladigi deniz taksi hariç başka özel girişimler mevcut mu?
Hangileri var hem güvenilir hem kullandığınız?
(4) 

Yakınlarda beyaz eşya alan var mı?

alaimisema #1572898 
Yakınlarda beyaz eşya alanınız oldu mu ya? Bana buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve hatta kurutma makinesi de lazım. Memnun olduğunuz model varsa benimle paylaşır mısınız? Bayinin insafına kalmayayım :)

Edit: bütçem belirsiz, tavsiyelere göre şekillenecek

Zorlu PSM Pomme konseri satılık bilet

ne demezsin #1572897 
Merhaba bu akşam gerçekleşecek başlıktaki konsere 2 kişilik bilet vardır.
İsteyen olursa yazabilir. (Fiyat= 800 tl toplam)

www.zorlupsm.com

Edit: Satıldı.
(4) 

bu tatlının adı neydi

penceredengorunenmorbina #1572896 
yılbaşı zamanında oluyor. zencefilli, dışı çikolata kaplı ama içi kek gibi yumuşak, gingerbread cookie değil. nereden alıp yediğimi de hatırlamıyorum bir anda aklıma düştü.

güncelleme: @theseachange'in söylediği üzerine ne aradığımı buldum. Türkiye'de nerede bulabilirim bunu?
tam olarak: imgyukle.com
(2) 

besiktas veya kadikoy'de mabel marka sakız

tabudeviren #1572895 
nerede bulabilirim?
cafer erol, Beyaz fırın, hacı bekir ve baylan'a sordum, yok. (Kadıköy)
(4) 

Notere gidip bir kisiye ucretsiz ev verebiliyor muyuz?

Zetnikov #1572894 
Mesela aile yada aile disi birisine diyelim ki dairemi vericem illa para girisi olmasi gerekiyor mu canim istedi veriyorum parasiz oluyor mu
(2) 

Ev tipi su arıtma cihazı ömürü

kondansator #1572893 
Evdeki su arıtma cihazı yaklaşık 10 yıllık. Arıtmacı her filtre değişiminde eski olduğu için sık sık filtre değişmeli diyor. Cihazların ömrü kaç yıl bilen var mı acaba ?
(5) 

Gerçek ahşap parke nasıl düzeltilir?

wild honey suckle #1572891 
Selamlarrr,

Annemlerin evi gerçek bu bildiğimiz ahşap parkeyle kaplı ama yıllar içinde mobiyalar itile çekile korkunç derecede çizik ve dışındaki parlak vernik de matlaşmış. Malum pahalı da bir şey olduğu için değiştirmek söz konusu değil. bunlar zımpara falan ile düzeltilip vernikelenebilir mi? çok mu uzun sürer? bunu profesyönel olarak yapan firmalar var mı? ne kadar tutar?

Teşekkürler
(3) 

Yedek Parça Bulmanın En Doğru Yolu (Toyota RAV4 2005)

pantepember #1572890 
Selamlar.

Birkaç parçaya ihtiyacım var. Ayna, yan ayna kapağı, stop lambası gibi. Bunları en uygun fiyatla nereden bulabilirim?

Orijinal/muadil ve yeni/eski olması kritik değil.

Tüm yedek parçacıları tek tek aramam mı gerek? Yoksa bunun daha kolay bir yolu var mı?

NOT: Ankara ve İstanbul bana çok uzak. Ama İzmir'e yakınım.

Teşekkürler.
(3) 

Hileli Yılbaşı Çekilişi

oekuklu #1572888 
Selamlar

Ofiste yılbaşı çekilişi yapacağız ve bu görevi ben almak istiyorum. Çünkü hile yapıp birkaç kişiyi birbiriyle eşleştirmek istiyorum. Böyle bir çekilişi nasıl yapabilirim?
(3) 

Camasir makinesi tavsiyeniz var mi?

ala09 #1572886 
Meeer ha ba

bizimkilerde hep bi bosch takintisi vardi ama bir ozelligi oldugunu dusunmuyorum gayet de bozuldu, yapildi hatta soyulma bile oldu 8 senede perte cikti. Sessiz calisan, kisa yikamasi iyi olan bir seyler ariyorum. Icimden electrolux ve LG geciyor. beko bayiisi olan yakinimdan da bol taksitle alma durumum var. miele butceyi asiyor. kullandiginiz ve sorun yasamadiginiz varsa model isterim. Tesekkurler
(3) 

Girişimciliğin,aktifliğin karşıtı nedir?

psmstc #1572885 
Kimi insan her sabah 5’te uyanıp sporunu yapıp işine saldırıyor. Kimi her boşlukta kendini uykuya, abur cubura veriyor. Bu ikinci profilin durumunun adı, eksikliği nedir?
(1) 

Bir kişiden gelen mailleri telefon anasayfasında görme

bugisme #1572884 
Çok fazla mail trafiğim var. Pek çoğu önemli ama birbirinden alakasız birimlerden geliyor. Kimisi fatura, kimisi çocuğun okulu, kimi devlet tarafından, kimisi de çalıştığım şirketin shiftleri oluyor.

Özellikle bu karmaşada shiftleri arayıp bulmak zorlaşmaya başladı. Bana shiftimi atan mailleri ana ekranımda tek tıkla görmek gmailde mümkün mü? Bunun bir widgeti var mı? Ya da bu durumda siz neler yapıyorsunuz?
(2) 

yürüyüş bandı önerisi

Tisatiaşer #1572881 
Merhaba. Şu ince, yeni nesil pratik yürüyüş bantlarından deneyimleyeniniz oldu mu? 4bin tl den başlıyor. Pek geçmişi olmadığından bu ürünlerin sağlam bi yorum geçmişleri yok. En uygun fiyata, efendi işi yürüyüş yaptıracak, çabuk bozulmayacak bir şey arıyorum. Her türlü öneriye açığım. Çok teşekkür ederim.
(9) 

Hayatıma nasıl yön vermeliyim?

UriahHeep #1572880 
6-7 ay öncesine kadar Türkiye’deyken iyi bir kariyerim vardı. Kobi’lerde müdür olarak başlayabiliyordum diyeyim özetle. Ama bir çok kişi gibi bir şeyler yetmedi turist vizemi kullandım amerikaya önce Miami ye yerleştim orada bir kaç ay Uber vs çalıştıktan sonra California ya yerleştim 1 ay oldu. Oturum alana kadar vizemi öğrenci vizesine çevirip 5 yıl kadar daha burada kalabilirim sorum ya da fikir istediğim konu vize yerleşme değil.

Buraya ilk geldiğimden itibaren Türkiye’den ne ihraç edebilirim diye düşünüyordum. Bazi şeyler denedim internet siteleri kurdum tek tek potansiyel müşteriler gezdim asla tek bir kalem dahi satamadım fiyat rekabetçi olmasına rağmen. Burada iş modeli de sormayacağım sizlere.

Ya gerçekten merak ettiğim şey doğru mu yapıyorum acaba. Bir hayal peşinden geldim aylarca şöförlük yaptım gecem gündüzüm karıştı sonra ticaret denedim olmadı belki de henüz olmadı bilemiyorum. Çok nadir Türkiye deki haberlere bakıyorum enflasyon almış başını gitmiş birisi hakeme yumruk atmış liselere öğle arasında cumaya gitme izni adabı muaşeret dersi filan duyunca soğuyorum ülke iyiye gitmiyor. Annem ve kardeşlerim yaşlandılar bir de onlardan da uzağım. Özlem duyuyor insan tabii ama daha iyi döneceğim diye karar verdim kendime hep.

Bir de düşünüyorum burada bir çocuğum olsa hayata çok avantajlı başlar eğitim sistemi hayat hobiler ekonomi her şey çok farklı Türkiye ile karşılaştırdığımda.

Şans mı gerekiyor sizce şimdi iş aramaya başladım. Sponsor olabilecek firma imkansızda geçici olarak çalışma iznim olmadan garsonluk filan yaparım diyorum. Beni anlayıp zaman ayırıp cevap veren hepinize teşekkür ederim.
(3) 

Ekşi'de Galatasaray'a komplo kuruluyor diye başlık vardı

blue eyes white dragon #1572879 
Bu son şampiyonlar ligi maçı sonrası bir tane gsli, gsyi şampiyonlar Ligi'nde istemiyorlar bu sebeple GS üzerine oyun oynuyorlar gibisinden bir başlık açmıştı bunu hatırlayan var mı?
(13) 

5 yaşında çocukla hangi ülkeye taşınırsınız?

fuck is a four letter word #1572878 
Selamlar,

Bu aralar yeni iş bakıyorum. Yıllardır uzaktan yurtdışına çalışıyordum. Ancak bu aralar başvurularıma hep relocation kabul edersen görüşelim diye dönüyorlar.

Hollanda'ya sıcak bakıyordum ama izlediğim videolarda genelde oraya giden insanların ancak geçimini sağladığını, genelde çocuklarının geleceği için oraya katlandıklarını gördüm.

Öncelikli meselemiz çocuğumuzun eğitimi ve geleceği. Ama bunun sırf için de kendimizi heba etmek istemiyoruz. Güzel bir denge içinde kendimizin de bunalmayacağı ama çocuğumuz için de iyi bir gelecek vaat eden ülke hangisi olur?

Seçeneklerimiz Hollanda, Almanya, İspanya, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti.

Teşekkürler.
(2) 

Nike airforce tabanları sonradan yumuşuyor mu?

chicha_v2 #1572875 
Bugün deneyeyim dedim ayakkabı takoz gibi.

Tahtaya basıyormuşum gibiydi hiç rahat edemedim.

Kullanıcıların yorumlarını alabilir miyim sonradan rahat ettiniz mi aynı mı hala?
(3) 

İlk kez ev kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Amaranta ursula #1572874 
Merhaba arkadaşlar
Başlıktaki soru için var mıdır önerileriniz? Eşyalı ev bu arada.

Ek olarak 3k kadar kapora verdim ama içimde dolandırıldığıma dair bir his var. Haftasonu sözleşme imzalamak için o şehre gideceğim ama bu stres geçmiyor. Ne önerirsiniz?

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.
(10) 

Doktora yapmanın zorlukları neler olabilir?

fraise #1572873 
Ağustos sonunda yüksek lisansımi tamamladım ve bittiği güne kadar her gün "şu savunmayi yapayım; bir daha asla okul, sınav, tez yüzü görmek istemiyorum" deyip durdum (bunda danışman hocamın da etkisi olabilir, çok zorladı ve iletişim kurması çok zor biriydi.). Fakat son bir haftadır sürekli üniversitelerin doktora başvuru sayfalarını açıp açıp kapatıyorum.

Biliyorum ki doktoraya başlarsam ders döneminden sonra yine çok zorlanacağım ve sürekli soylenecegim ama bitirdikten sonraki o başarmış olma hissini seviyorum galiba. Ayrıca ders çalışmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi de seviyorum.

Alanım da sosyal bilimler ve üniversite sonrası hem akademik hem de mesleki eğitimlerin çok çok önemli olduğu bir bölüm. Bir ara da ikinci bir yüksek lisansa başlamayı düşünmüştüm.

Hem çalışıp hem doktora yapmanın zorlukları neler olabilir? Başlayıp pişman olan var mi? Birileri olumsuz bir şeyler söylemezse bu işin sonunda kendimi doktoraya başvuru yaparken bulabilirim sanırım.

Herkese şimdiden teşekkürler.
(1) 

Kızılcık şerbeti bitince hemen yutuba düşüyor mu

regina phalange #1572872 
Yoksa Ctesi mi yüklüyorlar?
(1) 

.net ve react ile ilgii yenilikleri takip edebileceğim kaynak

namandigurai #1572871 
Merhaba,

.net ve react ile doğrudan ilgili ya da bu konularda geliştirme yaparken işime yarayabilecek gelişmeleri takip edebileceğim mümkünse Türkçe değilse İngilizce blog, kişi vb. önerebilir misiniz?

Teşekkürler.
(1) 

Uçları düğüm olmuş saç nasıl açılır

esin #1572869 
Saçımda perma var,yıkadıkan sonra taramıyorum,bazı saç tutamları düğüm olmuş, nasıl açabilirim
(4) 

Telefon konuşması kaydetme

amuda kalkan solucan #1572868 
merhabalar,

Cep telefonundan yaptığım görüşmeleri kaydetmek istiyorum.
ACR, True Phone gibi uygulamaları denedim. Benim sesimi kaydediyor ama karşı tarafı kaydetmiyor.

Alternatif bir çözüm yöntemi var mıdır yoksa telefon mu değiştirmeli?

Şimdiden teşekkürler.
(8) 

Maaş ödemesi için Şahıs Şirketi Kurmamı isteyen işveren, bu normal mi?

zeleno #1572866 
Bir şirkette tam zamanlı olarak çalışıyorum. maaşımı düşük göstereceklerini ve serbest meslek makbuzu keseceklerini söylemişlerdi.

şimdi maaş ödemesi için şahıs şirketi kurmamı istiyorlar. edevlet şifremi ve e imzami falan istemişler. biraz komik geldi.

bu süreç normal mi? daha önce şirket falan açmadım. o yüzden pek bildiğim işler değil.

daha az vergi vermek için mi yapıyorlar bunu? bana eksisi ya da artısı ne olur sizce? teşekkürler.

yaşım 35
(6) 

mr'a gittik; mont, bot nereye bırakıyoruz girince?

baldan kaymak #1572865 
Sb.
(6) 

Bu fiyata araba satılır mı?

Wolfware #1572864 
merhabalar

sarı sitede ilanda bir aracım var. toyota corolla 2021 model 39 binde otomatik benzin tramersiz. normalde 910 binde ilanda. bu fiyattaki araçlara pek teklif gelmiyor. yaklaşık 3 aydır hiç arayan soran yok. bugün bir teklif geldi adam ciddi epey 850 bin verebilirim diyor. 870 olsun dedim yok 5 bin tl bile artıramam dedi. şuan benim arabayı filtrelediğinizde 850 ile 1000 arası değişiyor. en dip fiyat yani bu. adam da muhtemelen benden alıp 50-60 üstüne satmayı deneyecek.

ne diyorsunuz? bu sıkıntılı piyasada satsam mı?

Schengen vize suresi bitmeden yeniden basvuru?

nefertarii #1572863 
Soyle ki mevcut Schengen (Italya) vizem 15 Subat’ta bitiyor, Roma’ya 29 Mart’a biletim var; ama IDATA sitesinde vize bitis tarihinden sonraki zamana yer bulamadim ben de 31 Ocak’a aldim. Internetten baktim, oluyor diyorlar ama bu konuda tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi yine de?
(3) 

şifonyere ayak takmak

dr doofenshmirtz #1572862 
www.ikea.com.tr

şöyle yere sıfır bir mobilyaya,

www.ikea.com.tr

şöyle bir ayak takmak istesem 4 ayak yeterli olur mu yoksa orta ayak da takmak gerekir mi? kıyafet şifonyeri olacak pek ağırlığı olmayacak (şifonyer 40 kg) ama zamanla çökme yapar mı bilemedim.

bir de robot süpürge için en az kaç cm yükseltmem gerekir?
(2) 

Ankara'da düğün salonu

glamdr1ng #1572861 
Uygun fiyatlı, düzgün bir yer bileniniz var mı arkadaşlar? Fiyat, yer, kişi sayısı falan bir sürü etmen var tabii ama olsun :D İncektekiler çok pahalıymış mesela. Kokteyl paketine kişi başı 250 300 çekiyorlar normal semtteki yerler. f/p bi yer bileniniz vardır umarım :D
(2) 

çelik yelek tarzı yelek

patronaj1 #1572860 
bugün yolda birinde böyle bi yelek gördüm. fermuarlı değil kafadan geçirmeli, önde sadece nike yazısı vardı(çakma olduğu belli) önü ve arkası düz plakalı gibi ama bol bol cepli bir yelekti.

nike, wunder gibi yerlerde yok kesinlikle bu yelek.
şöyle absürt şeyler var: wunder.com.tr

gören duyan şurada vardır diyen çıkar mı acaba?
(3) 

Ufak bir Balkan turu hakkında

totkymotky #1572859 
Merhaba herkese! Yıllardır her izin günümde Makedonya'ya gidiyorum. Ocak ayında 5 günlüğüne yine orada olacağım. Ama bu kez işsizliğin bana verdiği özgürlüğe dayanarak buradan başlayıp ufak bir balkan turu yapmak istiyorum. Rotam şu şekilde: Makedonya-Karadağ-Bosna-Sırbistan

Uçakla Makedonya'ya gelip Sırbistan'a kadar karadan gitmek istiyorum, nasıl olsa vizesiz ülkeler, sınırda sorun olmaz diye düşünüyorum. Ufaktan göz gezdirdim bu ülkeler arasında otobüsle yolculuk mümkün ama tren varsa daha iyi olur benim için. Her şeyi şu an kafamda hızlıca belirlediğim için kesin karar veremiyorum ama şimdilik bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum. Çok şehir gezmeyi de düşünmüyorum Makedonya'da 2(Krusevo ve Skopje), Karadağ'da 1(Kotor), Bosna'da 2 (Sarajevo ve Mostar), Sırbistan'da 1 (Belgrad)


Gördüğünüz gibi baya amatör bir rota oluşturdum kendime. O yüzden daha önce bu ülkelere gitmiş, ya da karadan ülke değiştirmiş olanlar varsa tavsiye bekliyorum lütfen, "burada yanlış düşünmüşsün.","şurada şöyle yapsan daha iyi olur.","orda aslında şunu da yapmalısın." gibi... Çok teşekkürler şimdiden.
(1) 

F/p laptop

Aslan damat #1572858 
Selam,
sene bitmeden 7-9 bin lira bandında bir laptop alayım diyorum,
Kullanım amacım teams vb uygulamalarda online görüşme yapabileyim, internette gezinebileyim yeter. Oyunla falan işim yok freecell, solitaire oynarım en fazla.
Tavsiyelerinize açığım. Öncelikle Kullanılmamış düşünüyorum, şu ikinci eli o paraya alırsın kesinlikle şunu al da diyebilirsiniz.
(2) 

İşaret dilini bilmek iş sahibi olma açısından ne kadar etkilidir?

Zetnikov #1572857 
merak ediyorum genel olarak insanlar cv de ingilizce yanında işaret dili bildigimizi görseler işe girme ihtimalimiz artar mı

umarım anlatabilmişimdir. işten işe değişirse mesela hangi işleri kastediyorsunuz lütfen yazınız
(2) 

Yıllık defter tasdik hakkında

dudek #1572856 
iki çalışanlı ltd. şirketimiz var, merkez ve şube olarak. muhasebecimizin gönderdiği tarifede hizmet sektöründe yer alıyoruz. 16,500TL defter tasdik ücreti istiyor,fiyat bize fazla geldi acaba bu fiyatlar sizce normalmi kendim onaylatsam daha uyguna gelirmi acaba?
(1) 

ihracatçıya yeşil pasaport

kojonotsuki #1572853 
ihracatçılara yeşil pasaportun şartlarını vs. anladım. ama anlamadığım şey, başvurumuzu ne zamana kadar yapmamız gerektiği. mesela 2023 bitmeden başvurursak 2020-21-22'in ortalaması mı alınıyor? 2024 başında başvurursak da, 2021-22-23 verilerine mi bakılacak?

bir de, biz verilere bakarak kaç pasaporta hak kazandığımızı görüp öyle mi başvuruyoruz, yoksa başvurduğumuzda onlar mı söylüyor bu kadar hakkınız var sizin diye?
(2) 

Çin'deki Orijinal Üreticiyi Bulmak

otonomo #1572851 
Merhabalar. Ticaretini yapacağım bir ürün var. Alibaba'da onlarca farklı satıcısı var fakat hemen hepsi ticaret firması. Ben bu ürünün Çin'deki orijinal üreticisini nasıl bulabilirim?
(10) 

En cok galos kullanan meslekler

Coyote #1572848 
Neler olabilir?
(1) 

Saç bakım ürünü

photo85 #1572847 
Boyadan çok yıpranmış,elektriklenen saç için çok pahalı olmayan ama işe yarayan bakım ürünü olarak tavsiyeniz var mı

Bu sistem ne kadar eder piyasa şartlarında?

ahmedemirel #1572845 
Özellikler
İ5 işlemci 12400f
Ekran kartı ASUS Radeon TUF RX 6800 GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Ram 16
SSD 500 GB

Monitör ile beraber satacam. Monitör gigabyte
Marka 27 inç 2k

Bu piyasa şartlarında ne kadar eder acaba
Alalı 13 ay oldu. Düğün için satacağım.
1 ...  ... • 273    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık