İstanbul Çam Sakura Hastanesi A Rh + Kan Bağışı

cukur #1575067 
arkadaşlar merhaba ,

İstanbul çam sakura hastanesinde Lenfoma ve solunum yetmezliği tedavisi gören çocuğumuz için A Rh + ( pozitif ) Kırmızı kan , Trombosit ve Granülosit kana ihtiyacımız var. Çocuğumuz 2.5 yaşında ve şuan yoğun bakımda entübe edildi.
Doktorlar her gün kan istiyorlar. Sadece erkeklerden bağış alıyorlar.
Lütfen duyarsız kalmayalım. vakti zamanı müsait olanların yardım etmelerini istiyoruz. Hastane içine kadar metroyla gelebiliyorsunuz. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. adminlerden bir süre üstte kalmasını rica ediyorum.

Anne :
emine özcü - 0543 592 34 61
(4) 

istanbul kebapçı

gule gule #1575066 
anadolu/avrupa farketmez nereye gidelim yarın? şurası çok iyi dediğiniz yerler var mı?
(2) 

SGK dökümü isteyen şirket

dakota #1575065 
Merhabalar. Kurumsal bi şirkete başvuruda bulundum. İkinci görüşmem de olumlu sonuçlanınca gel başla falan dediler. İstenilen belgeler arasında SGK dökümü ve maaş bordrosu da var. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bu istedikleri belgeler yasal mı? Kvkk’ya girmiyor mu? Neden istiyorlar. Hiç karşılaştınız mı?
(4) 

lokantada kedi

respect #1575064 
bir sürü masanın olduğu kapalı lokantada kedilerin masaya gelip dilenmesi normal mi ya?

duvarlara da kediyi beslemeyin yazmışlar :))

Tamam kedileri ben de severim ama bana saçma geldi

Sandalyeye çıkmalar yemek verdiye üstüne atlamalar gırla
(4) 

ABD turist vizesi DS160 formunda tutuklama ile alakali soru

nefertarii #1575063 
Soyle ki, kuzenim 12 sene once tutuklandi, ancak beraat etti. Su an sicili temiz, herhangi bir sey yok.

Ben vizeyi alinca, o da basvurmak istedi; ancak ben DS160 formundaki soruyu soyledim, o da ‘hayir’ olarak isaretleyecegini ve sicili temizse nerden bakacaklarini filan soyledi ve sorun olmayacagini dusunuyor.

Bu konuyla alakali bir tecrubesi olan varsa yardimci olabilir mi?
(5) 

Şarap Tavsiyesi

jorah the andal #1575062 
selamlar, bira seven birisi değilim ekşiliği hoşuma gitmiyor, 1 2 kötü olan şaraplardan deneyip sevmediğim de olmuştu, sevebileceğim içimi yumuşak veya başka bir öneriniz var mıdır migrosta satılanlardan olursa daha iyi olur. bira srvmeyen biri şarap da hiç sevemez mi yoksa
(4) 

sktsi geçmiş ayçiçek yağı

patronaj1 #1575061 
selamlar. meğer 3 aydır tarihi geçmiş ayçiçek yağı yiyormuşum. çok az kullandığım için şişe daha çeyreğe bile gelmemiş 1 yılda. 3 aydır düzenli tüketiyorum ama şu an iyiyim?? direkt çöpe gitmesi gerek mi yoksa eh meh biraz daha bir şey olmaz mı?
(2) 

Alan Adı Yenilemek

parcaliham #1575060 
Alan adımı 2 yıllık yenilemek için 960 TL fatura çıkarmışlar. Pek ilgilendiğim bir alan değil ama bir anda fazla geldi gözüme. Bu fiyatlar normal mi? Bilginiz var mı?
(10) 

Köpek Sahiplenme Hk.

auroraaurora #1575058 
Çok istiyorum, ama şartları ve huyu suyu aşağıdaki gibi olan biri sahiplenmeli mi?

- Evde 10 yaşında iki kedim var.
- Sabah 06:15'te evden çıkıp 18:15'te eve dönüyorum.
- Uykuyu severim ve pek enerjik bir insan değilim. Hafta sonları dışında köpeğe gösterebileceğim ilgi ve ayırabileceğim zaman çok kısıtlı olacak.
- Ola ki sahiplenmeye karar verdim. Kedilerle uyumlu, orta yaşlı ve/ya engelli bir köpek arayışına gireceğim.

Ne dersiniz?
(3) 

Doğum kontrol hapım biteli 6 gün oldu ama regl olamıyorum?

@stubborn inferno #1575056 
Selamlar. Polikistik over sendromu olan biri olarak, regl olma sıklığım hep düzensizdi fakat geçen baharda düzen yakalamıştım. Geçtiğimiz haziranda işten çıkarılınca en büyük regl düşmanlarından olan stres sebebiyle gecikme başladı. Bu olaydan iki hafta sonra ayağımı kırdım ve ağrı kesiciler, antibiyotikler, hareketsizlikten ötürü kilo almalar derken ben beş ay kadar regl olamadım. En son ayaklanıp hastaneye gidecek sağlığa kavuştuğumda ultrason çekildi ve pko harici bir şey görülmedi. İnsülin direncim de olduğundan, kilo vermeden düzenli regl olamayacağım söylendi. Böylece iki ilaca başlattı doktor. Biri glukofen, insülin direnci kırmak için. Biri de diane 35 doğum kontrol hapı, adet düzenleyici olarak. Bunları düzenli kullandım, diane'in 21.hapı da bittikten üç gün sonra regl oldum gayet beklenen şekilde. Bir kutu daha diane kullanmam gerekiyordu. İlk kutumun son hapını pazar günü almıştım, yani ilaç talimatına göre bir sonraki pazartesi günü, kanamam devam ediyor olsa dahi, ikinci kutuma başlamam gerekiyordu ama ben pazartesi almayı unuttuğum için ikinci kutuya salı başladım. Neyse 21 gün geçti, geçtiğimiz cumartesi (13 ocak) ikinci kutunun son hapını içtim ama 6 gün geçmesine rağmen regl olamadım. En ufak bir kanama, gelişme de yok. Biraz endişelenmeye başladım. Muhtemelen o unuttuğum bir günün de etkisi var, ama anlam veremiyorum beş ay regl olmamış ve kilo almış halimle dahi ilk kutu bitiminden üç gün sonra olmuştum, şimdi bir aylık regli kilo vermiş halimle atamıyorum. Yarın acile gitmeyi düşünüyorum çünkü üçüncü kutuya pazar günü başlamam gerek normalde ama arada kanama olmadan başlamam sağlıklı mı ondan da emin değilim. Bilgisi/tecrübesi olan var mı? Şu krizi atlatayım bir kere daha olayım en azından, stresli işimi de bırakıp sağlıklı şekilde kilo vermeye odaklanacağım. Ama şimdi ne yapmam gerekiyor?
(7) 

çağrı merkezinde çalışmak çok mu zor?

nothing in my way #1575055 
vakıfbank'ın sınavına girdim şube memurluğu olmadı, müşteri iletişim merkezi memurluğu oldu. mülakata girdim, büyük ihtimalle olumlu olur diye düşünüyorum. vardiyalı ve resmi tatillerde bile çalışılabilen bir iş olduğunu söylediler. bunlara katlanabilirim ama çağrı merkezi hakkında hiç iyi duyumlar almadım. öyle bir bahsediliyor ki hiç yapılmayacak bir iş gibi. gerçekten bu kadar zor mudur çağrı merkezinde çalışmak? 5 yıl çalışıp şubeye geçiliyormuş. ya da çağrı dışında da farklı birimlere geçilebiliyormuş. maaş olarak fena değil gibi gözüküyor ama iş beni çok korkutuyor. sizce yapabilir miyim? uzun zamandır işsiz olduğum için artık başka çarem kalmadı.
(7) 

Sevgiliyle oynamalık oyun tavsiyesi

veritaslibertas #1575054 
Kız arkadaşımla ne oynayalım?
Pc'ye kol aldık bişeyler oynayalım diye, kendisi witcher, god of war, mortal kombat falan seven biri.
hem kapışmalı oyun olabilir, hem de birlikte hareket edebileceğimiz falan, varsa tavsiyenizi alırım.
teşekkürler.
(4) 

Farklı farklı çayları nereden alabilirim?

chicha_v2 #1575052 
Merhaba geçenlerde Doğadan'ın rooibos vanilya çayını içtim de çok beğendim.

Bu şekilde farklı farklı çaylar satın alabileceğim nereleri önerirsiniz?

İlla online olmak zorunda değil Eminönü'ne gidip de alabilirim. Teşekkürler.
(2) 

ps4 için araba yarışı

yazar yazmaz yazan yazar #1575051 
yok mu şöyle gençliğimizdeki nfs underground gibi bizi kitleyecek bir yarış oyunu?
(3) 

işteki gerginliğin eşe/sevgiliye yansıtılması

gule gule #1575050 
eşiniz veya sevgiliniz bunu yaptığında ne yapıyorsunuz?

ben gerginliğimi kendi içimde çözebildiğimden yansıtmıyorum fakat karşı taraf istemeden de olsa yaptığı zaman bana nasıl davranılması gerektiğini bilmediğimden empati kuramıyorum donup kalıyorum, daha da batırıyorum durumu.

nasıl davranıp, ne yapıyorsunuz? (2.5-3 sene)
(1) 

özel okullardaki yemek fiyatı hk

avatar is back #1575049 
son günlerdeki özel okul fiyatları herkesin malumu. herkes tartışmış falan onu geçtim. ama daha çok dikkatimi çeken ise o okullardaki yemek fiyatları. bir listede gördüm yıllık yemek ücreti 200bin lira. yahu bu nasıl oluyor? tamam 2 öğün kahvaltı + öğün veriliyor ama 200k ne? meb'e baktım 1 yıldaki okula gidilen gün sayısı 180 civarı. hadi 20 gün daha ekleyelim 200 diyelim. günlük 1000tl yapıyor. catering firmasında çalışan biri yorumlamış bir okula 2024 için 125 liradan yolluyoruz falan. tamam hadi bu okul aşırı kalabalık olmadığı için çok ucuza gelmesin ve en iyi en temiz şirketten istetsin. yine de kahvaltı 300, öğün 700 mü oluyor? bu nasıl hesap anlamıyorum. ki bahsettiğim kadar iyi yerlerden falan yemek de getirtmiyorlar onu da söyleyeyim de neyse.

bu okullar, müdürleri bilmem neleri ne diye açıklıyorlar? veliler bölme çıkarma yapıp yahu hocam günlük bin lira nedir dediklerinde aldıkları cevap nedir?
(7) 

Rötar ve Pegasus

uzman pratisyen #1575048 
Yurtdışı uçuşumda kalkışta 2 saat 32 dk rötar oldu. 2 saat 17 dk da varışta rötar oldu. Pegasus'a başvurdum tazminat veya telafi için. Olumsuz yanıt geldi. Nereye başvurabilirim? Çok teşekkür ederim.
(3) 

Şarjlı diş fırçası önerisi

dissendium #1575047 
Selamlar. Şarjlı diş fırçası almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz? Siz hangisini kullanıyorsunuz? Sağ olun.
(2) 

istanbulda euro alınabilecek yer?

vss #1575046 
gelecek hafta yurtdışına çıkıyorum. italyaya. euro lazım tabi. buradan euro alıp orada harcayıp geri kalanı geri getirmeyi düşünüyorum. kart falan bilemiyorum çok fark alınıyormuş. sizce mantıklı mı ve istanbulda nereden euro alabilirim tahtakale falan en mantıklı seçenek mi sizce?

teşekkürler.
(5) 

Eski mobilyalarimizi kime verelim?

twelfth #1575044 
Arkadaşlar eski mobilyalarımızı evden gelip alacak sonra da fakir fukaraya ulaştıracak bir organizasyon ya da kuruluş var mıdır? Ne İstanbul belediyesi ne Kadikoy Belediyesi ne de muhtarlık bu işe yanaşmadı.

Şenesenevlerdeyim. Ev 4 katlı. Asansör var. Ufak parçalar asansöre sığar.
2 adet gardrop
4 adet komidin
1 adet 2 kişilik yatak bazası
1 adet 1 kişilik yatak bazası
1 adet yemek masası
2 adet kitaplıklı dolap
1 adet aynalı şifonyer
(2) 

Akademik kadro ilanları nereden takip edilir?

dejame #1575043 
Tüm Türkiye'deki üniversitelerde açılan akademik kadro ilanlarını takip edebileceğim resmi bir site ve resmi olmayan sosyal medya hesapları var mıdır?
(6) 

Çocuk yolcu için güvenli şehirlerarası seyahat

Rao #1575042 
Selamlar,

Bir akrabamızın çoçuğunu yarı tatilde misafir etmek istiyorum (12 yaş üstü erkek ) , ancak bulunduğu şehirde havaalanı mevcut değil.

Mevcut şartlarda geriye otobüs ve araç paylaşımı olarak iki seçenek kalıyor ve tek başına seyahat etmesi gerekecek.


Mevcut düşüncelerim,

1- İyi bir otobüs firması seçip , muavine özellikle uyarıda bulunmak, dikkat etmesini sağlamak.
2- Çok sayıda yüksek puanı olan bir araç kullanıcısı bulup, araç paylaşım sistemini kullanmak.


Seçeneklerden hangisi daha güvenli ve mantıklı olur, veya siz neleri tavsiye edersiniz.

Teşekkürler.
(6) 

''direct'' kelimesini bize nasıl kanalize oldu yaw

OgutucuRecep #1575038 
ingilizce direct yani türkçe karşılığı doğrudan kelimesini bizim türk halkı zaten yazarken ''direk'' olarak yazıyor. kafasında ne canlanıyor ama bu ingilizce direct kelimesi.

anlamadığım anadolunu en ücra köşesine kadar yıllarca nasıl kullanılmış hayret ediyor insan böyle kelimelere.
(4) 

Le Monde aboneliği/erişimi olan var mı?

wish i could find a way to disappear #1575037 
Bonjour,

Le Monde aboneliği/erişimi olan varsa bir röportaj rica edebilir miyim?

www.lemonde.fr

Tek bir yazı için 12 avro vermek istemedim. Merci d'avance.

Netflix üyeliğine ortak arayan var mı?

paudi #1575036 
Merhaba,
Netflix üyeliğine ortak arayan var mıdır? 1 Aylik ta olsa olur. Uzun surelide olabilir.
Ultra HD paket olması önemli. Özel plan diye geçiyormuş.
Eğer düşünürseniz lütfen fiyat bilgisiyle mesaj atın.

Teşekkürler
(3) 

kısa bir çeviri karşılaştırma sorusu

ahm1 #1575035 
Bir kitabın İngilizcesinde (orijinalinde) bir bölümün başında şu alıntı var:

"Just saying ‘No’ prevents teenage pregnancy the way ‘Have a nice day’ cures chronic depression."

Türkçesi şu:

"'İyi günler' demekle kronik depresyonu iyileştiremediğimiz gibi, sadece 'hayır' demekle ergen hamileliklerini önleyemeyiz"

Türkçeye doğru mu çevrilmiş? Ben "bir hayır yeter" olarak anladım, çeviri uygulamaları da böyle çeviriyor ama mantıken bir hayırın yetmemesi lazım.
(5) 

Apple watch se 2.nesil alınır mı

regina phalange #1575033 
Siz hangi motivasyonla almıştınız?

Bir de silikon kordon olablar mı yoksa sport loop denen kayış mı daha kullanışlı?
(2) 

Neden 00.49 seçildi

biseysorcaktim #1575032 
Axiom 3 görevi dün yapılacaktı, hava şartları ya da muhtelif sebeplerle ertelendi ve 00.49'ta yapılacak, bir kaç dakika sonra.

neden 00.49?
(8) 

assistant professor ve research assistant phd farki

tuborg yesili #1575031 
farki var mi?
(2) 

Esenboğa’dan Bağlıca/Etimesgut’a nasıl gideceğim?

damba #1575030 
Ankara’nın karışık toplu taşıma sisteminde, yardımınıza ihtiyacım var.

Teşekkür ederim.
(7) 

Üniversitede mühendislik - Hangi işi seçmeliyim

kararsızataletfilozofu #1575028 
An itibariyle bir hayırlı olsun alırım, bu hafta karar vermem lazım :)
6 yıl hayal edip gerçekleşince bile insan kararsız kalıyormuş.

1.İş
bir bakanlığın taşrasında büro personelliği - 33k maaş
eve 5 dkka uzaklıkta kira yok.
iş çok rahat yılda 2 ay yoğun, şef işleri veriyor.
çoğunluk işi şef hallediyor, emekli olursa ve iş tek bana kalırsa yanarım :)
4 sene sonra unvan değişiklik sınavıyla mühendisliğe geçilebilir fakat açılacak il belirsiz.

2.İş
İzmirde Üniversitede Mühendislik - 45k maaş
ev belli değil kira en az 15k
işin durumunu tam bilmiyorum.
müteahhit, işçiler, projeler, tamir-bakım filan olacak herhalde.
Bir daha başka yere tayin hakkı yok gibi bir şey.
İyi yönlerini yazmak gerekirse memleketten daha çok imkan var şehirde.

yaş 29E diyelim.
aile 75+ sağlıkları yerinde memlekette kalacaklar.
en çok kararsız kaldığım şey onlara yardımcı olamayacak olmam.
üniversitede başladıktan 5-6 sene sonra memlekete geri dönmek ister miyim ? daha rahat bir iş ortamı arar mıyım bilemiyorum altan ?

Hangi işi seçersiniz ?
(5) 

Fazladan para bu dönemde nasil degerlendirilmeli

optimistbakunin #1575027 
Merhaba su donemde ekstra gelmis 100k tl 120ktl civarinda turk lirasi nasil degerlendirilmeli ne yapilmalidir sizce. Kisa orta uzun vade ayri ayri fikirler olabilir
(9) 

Trafik kazası oranı

basubadelmevt #1575026 
Selam, her arabay bindigimde, trafige cıktıgımda kaza yapacakmısım gibi hissediyorum. Araba fena degıl, söforlugum iyi.

Sehir içinde cok fazla endıselenmıyorum ama ana yollara cıktıgımda baya anksiyete sarmaya basladı. Sürüşümü etkilemiyor . Son sürecte sanki maliyet artısından dolayı otobüs, kamyon bakımları da aksatılıyor gibi.

Trafik kazası yasama istatistiği nasıl Türkiye'de? Nasıl yaklasmam gerekir olaya?
(16) 

türkiyede jeneratör kullanımı neden yaygın değil ve garipseniyor?

konetsu #1575025 
avrupadan amerikadan daha sık kesinti yaşanıyor, altyapı kötü ve rüzgardan bile kesinti olabiliyor bazen... bu durumda jeneratör kullanımının daha yaygın olması beklenmez miydi türkiye gibi bir ülkede? apartmanlara ortak jeneratör konsa hem daire başı maliyet çok çok büyük olmazdı hem otomatik devreye girecek bir sistem yapılabilirdi mesela. ayrıca çoğu büyük yerleşim yerinde doğalgaz var, doğalgazlı bir jeneratör ile yakıt maliyeti de çok olmazdı.

hadi ortağı geçtim, bireysel olarak da neredeyse kimsede jeneratör yok. onu da geçtim alanlara şaşırılıyor. yeni jeneratör aldım mesela, alacağımı söyleyince annem de garipsedi :D benzinlikten jeneratöre benzin alırken pompacı bile şaşırdı. kampta filan mı kullanacaksın diyor, evde kullanmak için jeneratör almak sanki çok değişik bir olaymış gibi...

sizde veya çevrenizde evinde jeneratörü olan var mı merak ettim? varsa size verilen tepkiler de bu yönde mi? sizde jeneratör yoksa da evde jeneratör kullanmak o kadar garip mi sizce? kapalı alanda çalıştırılamıyor evet egzos dumanı zehirli ama balkon var sonuçta. bugün ilk kez cihazı test etmek için çalıştırdım 4-5 saat kullandım bi sıkıntı olmadı. hatta üst komşuya da sordum sesi rahatsız ediyor mu diye, duymamışlar bile. öyle çevreye çok gürültü yapacak kadar yüksek ses çıkarmıyor bu aletler eğer kabinli inverter bi jeneratörse.
(1) 

Hava temizleyici

strawberry first #1575024 
Yazlık memlekette yaşıyorum, evim merkezi sistem kaloriferli ve epey sıcak oluyor. Yani nemden pek muzdarip değilim kış döneminde. Evde sigara içmiyorum. Buna rağmen eve geldiğimde tuhaf bir koku oluyor sinir oluyorum. Koridora elektrikli koku taktım, evim 3 Ay önce boya yapıldı, halılar yıkandı, koltuklarım değişti (ki eski koltuklarda yeniler de sigarasız evde kullanıldı), evdeki diğer mobilyalarım da sigara görmedi daha önce. Yani sinmiş bir koku yok. Evde 1 camım daima açıktır, havalanır.

Evin haftasını feraglatmak, alerjik astımım kontrol altına almak için hava temizleyicisi istiyorum.

Isıtmasına gerek yok ancak yazları hava 40 derece olduğu için soğutursa harika olur. Olmazsa da ne yapalım kader...

Bunu beğendim ancak o kadar param yok
www.hepsiburada.com

En fazla 5 - 6bin bandında, istediğim özelliklere uygun bir hava temizleyici var mıdır? Bir el atsanız, yol gösterseniz? Teşekkürler...
(1) 

Kombi tavsiyesi

krmzbvl #1575022 
Herkese selam, yeni eve gececegim insallah, kombi almam lazim. Fiyat performans kalite acisindan var mi marka/model tavsiyeniz?
(4) 

Instagram reklamları vs Twitter reklamları

nundu #1575020 
İnternette reklama maruz kaldığım son iki platform bu iki sosyal medya. Kalan her yerde ya paralı üyelikler ya da adblockerlar sayesinde reklam görmüyorum, o yüzden başka platformlarla ilgili pek yorumum yok.

Ama bu iki sosyal medyadaki reklam tipleri inanılmaz farklı geliyor bana. Instagramda gerçekten ilgi alanlarıma yönelik içerikler, satın almayı gerçekten düşüneceğim ürünler ya da şehrime yeni açılan mekanlar reklam olarak düşerken; Twitter'da "Ulan inş yanlışlıkla elim çarpmaz da hacklenmem/dolandırılmam/virüs yemem" dediğim reklamlar dışında reklam yok neredeyse.

Twitter niye böyle salak bir politika izliyor? Bu dolandırıcı reklamları tespit edip engellemenin zor olduğunu sanmıyorum ki neredeyse her gördüğümü reportluyorum, aynı fake hesabın paylaştığı aynı reklam sonraki gün tekrar karşıma çıkıyor. Yani tek bende değil gibi bu sorun çünkü çok sık duyuyorum bu problemi başkalarından da. Twitter en sevdiğim sosyal medya ama musk aldığından beri çok saçma yönettiği için istemeye istemeye bu bağımlılıktan kurtulcam sanırım
(2) 

Prag öncesi Viyana 2 gün mü 3 gün mü?

put it in your appropriate place #1575019 
15 Şubat günü Prag'a gideceğim. Bugüne kadar fırsat yoktu ama gün itibariyle fırsat oluştu. Hazır varken Prag ile beraber Viyana'yı da göreyim.

Fakat kaç gün kalacağıma dair bir fikrim yok Viyana için. 2 gün ile 3 gün arasında kaldım.

Viyana'dan gideceğim Prag'a. Niyetim sokaklarda gezmek, dolaşmak, dolanmak. Bir iki müzeye giderim tabii ama odak merkezi Prag olacak.

2 gün mü 3 gün mü?
(4) 

magane 1.3 tce nasıl bilirsiniz?

duyulmasi gerektigi kadar #1575018 
2020 model üstünü kardeşim alacak da varsa yorumlarınızı alırım.
(1) 

Senetle ilgili bir soru?

ramazanali #1575017 
Senette alıcı kısmı borçlu kısmıyla aynı doldurulmuş. Alıcı kısmına sonradan isim eklense bir mahsuru var mı? Diğer tüm şekil şartlarını sağlıyor senet. Sadece 3 tane borçlu var senette üçü de alıcı gözüküyor.
(1) 

fansız laptop önerisi

zalbarath #1575010 
ramleri lehimli olmayan bir model arıyorum. eski modeller de olabilir ikinci el bulabilirsem alırım.

oyun oynanmayacak internet ofis gibi fazla güç gerektirmeyen işler için kullanılacak.
(3) 

İngilizce özel konuşma dersi almak istiyorum

saturn #1575008 
Selamlar herkese.

Ücreti mukabilinde, haftada 1,2 ya da 3 gün birebir ingilizce konuşacağım bir hoca/kişi ile anlaşmak istiyorum.

Ancak bu kişiyi nereden nasıl bulacağımı bilemiyorum. Çok uçuk fiyatlar olmaldıkça bütçe sıkıntım yok. Gerçekten ilgili/samimi biri olsun, talep ettiği ücreti verebilirim.

Konuşamama derdimi başka şekilde aşamayacağım. Yaşım ilerledi, iş yaşamımda vs çok karşıma çıkıyor. Sevgilimden de ayrılmışken ve aşırı bol vaktim var iken buna yoğunlaşmak istiyorum. O sebeple, alternatif yöntemler tavsiyeleri vermemenizi rica ediyorum. Ama verirseniz de kızmam :/
Sanal şekilde değil, fiziki şekilde yapmak istiyorum. Yani paralı uygulamalar aradığım şey değil.

İstanbul anadolu tarafındayım.

Böyle bir kişi/hoca vs nerelerden bulabilirim? Kurumsal yerler varsa oralara da olabilir.

Tikler gelecek, teşekkürler. Öptm.
(1) 

Saraçoğlu'nda hangi tribünde oturarak izleyebiliriz?

eurhka #1575006 
Selamlar, babamı maça götüreceğim fakat belindeki rahatsızlığı dolayısıyla ayakta duramıyor. Kale arkalarında zaten oturulmuyor fakat maraton alt ve fenerium alt çok pahalı. Hangi blokta bu adam oturarak maç izleyebilir, sahayı görebilir.

Teşekkür ederim.

Anket - Türkiye'de Bulunan Havayolu Şirketleri Marka Algısı üzerine

mrtkp9993 #1575005 
Merhabalar,

Bir arkadaşımın yüksek lisans tezi için gerçekleştirdiği ankete katılabilirseniz sevinirim.

Modlar duyuruyu bir kaç günlüğüne sabitleyebilirse sevinirim.

(git: forms.gle)
(3) 

Tapu teminatlı kredi kartı

Rao #1574999 
Özellikle bankacılık kanunlarını bilen kullanıcılar için soruyorum,

Diyelim ki adımıza değeri 1 milyon tl olan bir gayrimenkulumuz var. Bunu bankaya teminat olarak gösterip, gayrimenkul bedeli nispetinde kredi kartı limiti tahsis edilebilir mi ?

teşekkür ederim.
(1) 

e imza sorusu

charlotte blanc #1574996 
merhaba. limited sirketim icin kep adresi aldim pttden.

simdi kep adresini kullanmam icin e imza lazimmis. e imza yi kurumsal olarak mi almam gerekiyor yoksa bireysel kendi adima aldigim e imza yeterli oluyor mu?
(2) 

istanbul'dan ankara'ya hızlı kurye önerileriniz

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1574993 
istanbul maltepe'de bir kurumdaki evrak zarfının teslim alınıp ankara'da sağlık bakanlığı'nın ilgili birimine teslim edilmesi için aynı gün teslimat şeklinde çalışan bir firmaya ihtiyacım var. google'dan baktığımda güvenilir bir siteye erişemedim. bu işleri yapan kullandığınız bildiğiniz güvenilir bir firma var mıdır? teşekkürler

IKEA Billy kitaplığa en yakın kitaplık

pianeta #1574992 
M.Ö bir tarihte 400 liraya aldığım şu kitaplık 2200 lira olmuş ve 2200 lira veresim de yok. Ama evde 2 tane bu kitaplıktan olduğu için de görüntüyü bozmak istemiyorum.
Bu kitaplığa görüntü olarak en yakın ve daha ucuz hangi kitaplık alınabilir öneriniz var mı?

www.ikea.com.tr
(4) 

Bayide Sıfır Araç Olmaması

french lover #1574991 
Merhaba.
Bugün bayiyi aradım. Almak istediğim araç bayide yokmuş ve Mart ayında gelebileceğini söylediler. Diyelim ki aracın fiyatı şu an 1.5 milyon. Bunun Mart ayında fiyatı değişecektir diye tahmin ediyorum. Böyle bir durumda nasıl anlaşılıyor? Adımızı yazdırıp, fiyat ne çıkarsa razı mı oluyoruz?

Bir de daha ileri bir tarihte gelecek araçlar için sıraya adımızı mı yazıyorlar yoksa gelince direkt arıyorlar mı?
(2) 

Ankarada Makarnacı tavsiyesi

spadæs #1574990 
merhaba Ankarada tadıyla ön planda olan makarnacı arıyorum. Son zamanlar da gittiginiz yeni açılmış bir yer filan var mı önerebileceginiz. akollü bir mekan önerirseniz daha iyi olur. teşekkürler.
1 ...  ... • 246    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık