(5) 

Vücut ağırlığı ile yapılan egzersizler için youtube, tv app, android app?

ananiyimioguz #1576780 
Pc başında oturmaktan hareketsizlikten hığğk deyip gideceğim.

Spor salonuna gitmeyi deniyorum ama çok sıkıcı geliyor ortamını da sevmiyorum açıkçası. E hazırlanması giyinmesi soyunması da çok zahmetli geliyor. Hep başlayıp başlayıp 1-2 ay sonra bırakıyorum.

Evde hiç denemedim. Evde 1 tane mat ve bir iki dambıl var.

Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fıtığım var 3 tane ellerinizden öper. Onu zorlamayacak şeyler yapmam lazım. Aynı zamanda da sırt kaslarımı geliştirmem lazım ki fıtığım ilerlemesin.

Boy: 191, KG: 110 benim acilen 95 lere inmem lazım. Aslında dışarıdan bakıldığında sadece göbeğim varmış gibi gözüküyor ama ben 90lardan buralara geldim. 90 olunca da baston gibi dolaşıyorum o da rahatsız ediyor.

Hangi adımları izleyebilirim evde?
(1) 

Hurdacıya Demir kg kaçtan satılır

Aşk Adamı #1576779 
2024 güncel piyasasına hakim olan biri yardımcı olursa sevinirim efenim.
Elimde dış cephede kullanılan bu kırmızı demirlerden var hurda haliyle kaça satmalı dolandırılmak istemiyorum ty
(6) 

İlk araç alımında ÖTV indirimi kesin mi? Ne zaman gelecek?

ananiyimioguz #1576778 
Bir süredir duyuyorum bunu. Mesela B ehliyetlilerin 125 cc ye kadar motor kullanma izni de bir süredir konuşuluyordu. Çıkacak mı çıkmayacak mı diyorduk ama bu günlerde kesinleşti.

Şimdi ilk araç alımında ÖTV alınmayacağı da gelirse yeni araç almak için bekleyelim.

Ne zamana olur bu olay bilen var mı? Bir de bir kaç sorum var.

Mesela tıpkı engelli indirimiyle araç alma olayı gibi 5 yıl satamama şartı var. Ama o şekilde alınca engellinin kendisi veya 1. derecede akrabaları dışında aracı kullanamıyor.

Bunda da böyle bir şey söz konusu olur mu?

Diğer bir sorum; ben daha önce hiç sıfır araç almadım ama 2. el aldım sattım.

Bu durumda ben bu olaydan yararlanamıyor muyum?

Yararlanamıyorsam bir akrabam üzerinden alırım.. fakat o durumda da aracın kimlerin kullanabileceği durumu soru işareti yaratıyor öyle bir kıstas gelirse sıkıntı.

www.yurtgazetesi.com.tr

kitap bağışı ilkokul 2-3- seviyesi

delidiyorum #1576776 
küçük bir koli kitabım var ayırdığım ilkokul 2-3-4 seviyesi, bir okula gönderebilirim iletişime geçerseniz.

Sayfa önerisi

demirr #1576775 
Selam dostlar. formata aykırı mı bilmiyorum. Eğer aykırıysa duyuru silinecektir zaten. kendi çektiğim fotoğrafları paylaştığım yasamdankadraja isimli bir Instagram Hesabım Var. Sizlerden sayfayı incelemenizi ve beğenirseniz destek olarak takip etmenizi istiyorum. Yanında bonus olarak birkaç beğeni ve yoruma da hayır demeyiz :) Ayrıca profil ve paylaşımlarda gördüğünüz eksiklikler olursa eleştiriye ve tavsiyeye de açığım.Teşekkürler

www.instagram.com
(2) 

Bu fiyata hangi araba?

pianeta #1576774 
300.000 - 350.000 civarına ne araba alınabilir?
İlk araba olacak. İlk adım olduğu ve ekonomik durumlardan dolayı da şimdilik ayağı yerden kessin yeter. Aynı zamanda ufak bir dağıtım işi de yapılacak, biraz da bu yüzden alınıyor zaten, o yüzden eli yüzü düzgün bir şey olursa daha da güzel olur.

Manuel - otomatik fark etmez. Genelde şehir içinde trafikte kullanılacak.
(3) 

Ceket içine tişört

kumandanim #1576773 
Merhaba,
Takım elbisenin içine değil tabi de daha spor ya da casual ceketlerin içine giymelik güzel tişört arıyorum, ekteki görsellere benzer ( bende bu adamlar gibi durmayacak biliyorum :) uzun kollu mu kısa kollu mu onu da bilmiyorum? hangi markalarda vardır ? bi' iki markaya baktım ama klasik ince pamuklu kumaştan tişörtler gördüm hatta 2 tane aldım ama alakası yok. Bunların kumaşları daha dokulu mu kalın mı bilemiyorum. Bi' de tutup da 1000-2000 tl olmasın mümkünse :)

Nası' çözeriz?

hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
(2) 

Yatırım fonu işlem saatleri ne zaman?

veritaslibertas #1576772 
Merhaba,
Elimde bir kaç fon var, bunların işlem saatleri ne zaman oluyor?
İşlem saati derken, bazen sabah çok erken saatte bakıyorum yükselmiş, sonra gün içi hiç hareket olmuyor, sonra akşam sanırım bir hareket daha oluyor. Ve cumartesi günü de hareket görüyor.
Tam olarak nasıl bu fonların hareket zamanları acaba?
Teşekkürler.
(25) 

Böyle bir durumda bozulur muydunuz?

wild honey suckle #1576771 
Diyelim ki evlendiniz. Düğünde hatırı sayılır miktarda altın takıldı. altın fiyatlarının yükselmesiyle beraber de iyice değerlendi. sürekli çift olarak yatırım yapma gereğini konuşuyorsunuz. ne eviniz ne şirket aracı haricinde kendi arabanız var. aylık geliriniz de iyi seviyede. yarın öbür gün kredi çekseniz sorunsuzca ödeyebilme imkanınız da var.

ama eşiniz altınların kendisinin olduğunu söyleyip asla ortak bir yatırım yapılması ve belki ev alınması için dahi vermiyor. sonuçta siz bir ailesiniz bir şey yapılacaksa birlikte yapılacak. ama kadın tarafı sürekli altınları hariç tutup erkeğin kendi imkanlarıyla yatırım yapması gerektiğini iddia ediyor. ayrıca doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi özel günlerde de sürekli olarak altın ziynet talep ediyor.

siz erkek olarak buna bozulur muydunuz? eşinizin size güvenmediğini ya da yarın öbür gün ayrılma ihtimalini gözettiğini düşünür müydünüz? yoksa tamamen bu erkeğin görevi, çalışsın kendisi alsın der miydiniz?

Satılık Temiz kullanılmış Xbox Series S

dickens #1576770 
Oynamaya vakit bulamadığım konsolumu hesaplardaki 6 oyunla beraber satıyorum. Hiçbir sıkıntısı yoktur. Yorgun bir cihaz değildir. Içindeki oyunlar:

RDR 1-2
AGE OF EMPIRES 4
GTA 5
FIFA 23
WITCHER WILD HUNT

Fiyat 8500

Link:shbd.io
(1) 

karamel yuva ariyor

yalnizligin muthis saltanati #1576769 
merhaba, tam iki kez terk edilmiş (üzerinde iki adet çip vardı). biz onu otoyol kenarında bulduk ve şu an korumamız altında. insanlarla arası mükemmel, çocuklarla da çok iyi, mama söz konusu değil ise başka köpekleri pek umursamaz. kedi sevmiyor maalesef ki ama eğitime çok açık bir köpek. bizim hali hazırda baktığımız çok can olduğu için onunla özel ilgilenemiyor ve üzülüyoruz. o çok daha iyi koşullarda yaşamayı hak ediyor. gelip görüp tanışabilirsiniz kendisiyle. dişi ve kısır.


yer: istanbul-anadolu yakası
iletişim: 0539 839 23 3

ibb.co
ibb.co
ibb.co

yumi yuva ariyor

yalnizligin muthis saltanati #1576768 
merhaba, bu güzellik tasması ile kapımıza terk edildi. şu an ev ortamında yaşıyor. dışarı sık çıktığı sürece asla eve tuvaletini yapmıyor. göğüs tasması ile geziyor ama koşup oynamaya ihtiyacı var. çok insan canlısı, yalnız kalmayı pek sevmiyor. daha önce köpek bakmış, tecrübesi olan ve bir daha hiçbir sebeple terk etmeyecek ömürlük ailesini arıyoruz. maddi anlamda sorumluluğunu üstlenebilecek ve çipini üzerine alabilecek kişiler arasın lütfen. kısırdır.

yer: istanbul-anadolu yakası
iletişim: 0539 839 23 33


ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
(1) 

2000'ler televizyon programlarından...

architects creed #1576767 
merhaba,
milenyumda ya da belki 90'larda, 2 kişi -kadındı galiba- vardı televizyonda. sundukları programa gelen konukların karşısında yıllar önce bir vaka yaşadıkları diğer kişileri bulup çıkarırlardı. konuklar birbirlerine sarılırdı yıllar sonra ya da kavga ederdi falan. kimdi bu şahıslar, programın adını hatırlayan var mı?
-birinin adı "ece" olabilir
(1) 

organik/antibiyotiksiz kırmızı et

newsman #1576764 
hem beyaz hem kırmızı eti çok tüketiyorum ama yemler, antibiyotikler, koşullar falan derken hayvancılık piyasası bayağı kötü halde. Tavuk ve yumurtada organiğe kesin geçiş yaptım ama kırmızı ette daha ortaya karışığım ki yaygın antibiyotik kullanımı özellikle beni bu konuda arayışa itiyor. Online olarak birkaç yer tespit edebildim istediğim gibi olan, doğal olarak daha pahalı.

Bu yönde hassasiyeti olan arkadaşların tercih ettiği yer neresidir? Güvenilir market zinciri, çiftlik, kasap var mı bildiğiniz?
(4) 

Bir şirketin yabancı ülkeye ait olması hakkında ne düşünürsünüz?

havadakarada #1576762 
Yatırım anlamında yani borsada seçici davranıyorum. Şirketin sahibinin düzgün olması, şirketin yaptığı işin yararlı olması gibi. Herkesin böyle yapması lazım demiyorum ama benim tercihim bu yönde.

Bir şirketin ya yerli olması ya da yabancı ortaklığı olsa da çoğunluk payının yerli olmasına dikkat ediyorum. Bu konuda pek emin olamadım, mesela bir beton şirketinin tamamının yabancı yatırımı olmasını genel olarak olumlu veya olumsuz olarak değerlendirebilir miyiz yoksa bu bilinçsiz bir tercih mi olmuş?

Son zamanlarda yabancılara hem Erzincan'da hem Kaz Dağlarında işletme izni verilen yabancı altin işletme şirketlerinden sonra daha da olumsuz bir tutum sergiledik ama finansal anlamda bir temeli var mıdır emin değilim. Fikrinizi paylaşırsanız memnun olurum.
(3) 

Flört ederken karşıdakini kopyalamak

sekizdokuzon #1576761 
İkidir başıma geliyor. Özellikle mesajlasirken kullandığım kelimeleri, hitap şekillerini ya da anksiyetemi azaltmak için kullandığım taktikleri birebir kopyalayan insanlara denk geliyorum. Beni bir tık rahatsız ediyor. Bu kopya davranışların nedeni nedir? Sizin de başınıza geliyor mu?
(1) 

freelance çalışanın vergi ödemesi

yetkili birine benzeyen abi #1576760 
freelance olarak 3 ay bir yerle çalışıcam. ruul sistemi üstünden fatura kesebileceğimi söyledim. +KDV olarak ödeme yapacaklar bu durumda diye düşünüyorum. ben kdv'yi devlete nasıl ödeyeceğim? ruul sistemi devlete ödenen vergileri çalışanın sorumluluğuna bırakıyor. aydan aya mı vergi öderim yoksa yıllık belli zamanları var mı?
(6) 

Matematik Nasıl Öğrenilir?

rock n roll #1576759 
Selamlar, matematiğim çok kötü ve matematiğin çok önemli olduğu bir sınava gireceğim temmuz ayında. Kısa süre kaldı farkındayım ama benim için çok önemli. Matematik temeli olmayan birine ne önerirsiniz? Lütfen vazgeç bu sevdadan demeyin. Bu arada matematiği çok iyi olan arkadaşlar sizlere hayranım
Edit sınav dgs
(8) 

Kaliteli basic tişört

stringer #1576756 
nereden alınır?
(1) 

şu alkol ile ne iyi gider rehberi varmı

baknedicem #1576755 
mesela absent ile şeker eritilir brendi ile yeşil zeytin iyi gider gibi toplu bir rehber arıyorum
(2) 

her gün sakal tıraşı

wop #1576751 
olan biri için hangi bıçak + makine ikilisini önerirsiniz?
(4) 

macfit mi, mahalle arası spor salonu mu, private club mu?

mr.goodcat #1576750 
standart beyaz yakayım. akşam 5-6 civarı evde oluyorum. akşamları boş yani. spora gideyim diyorum. sizce seçenek hangisi olmalı? private club tarzı bazı yerler falan da var ufak.

amaç vucüda şekil kazandırmak. kilo 70 boy 172
(1) 

Elektrikten anlayanlara ups sorusu

Rao #1576749 
Selamlar Herkese,

Elimde tek akülü bilgisayar ups mevcut 12. v tek akülü. Bu cihazı gerekli durumlarda araç aküsü için takviye cihazı aynı zamanda laptopu araç aküsü desteği ile şarj etmek maksadı ile kullanmak istiyorum.

-ups içeresinde , ups içi aküye parelel bağlantı verilerek ,kablonun diğer ucuz dışarı alınıp timsah ucu yapılacak.
-gerekli olduğunda timsah ucu ile direk olarak araç aküsünden ups ye bağlantı yapılarak kullanılacak.


Bu şekilde bağlantı ile sorunsuz olarak kullanabilir miyim?
Birinci önceliğim laptop şarjı etmek, araç akü takviye özelliği olmasada olur.

Teşekkürler.
(1) 

cümle içinde hem türkçe hem yabancı kelime kullanmak

daglien #1576743 
hani olur ya, cümle içinde önce yabancı kelimeyi söyler kişi, sonra türkçesini söyler. sanki karşı taraf o yabancı kelimeyi bilmiyormuş gibi. böyle orneklere ihtiyacım var. bir paylaşım hazırlayacağım da

youtube vb. linkler olursa ne ala
(2) 

istanbulda dji yetkili servisi

cosmicgadin #1576742 
Dron tamiri için İstanbul'da DJI'ın yetkili servisini arıyorum. Varsa Anadolu yakası. Haritalarda bulduklarımdan emin olamadım. Thanks!
(5) 

Dolar altın nereden alınır?

birmilyonunvarmi #1576741 
Bankalarda makas çok fazla. Buna rağmen dolar ve altını bankadan mı yoksa kuyumcu/döviz bürosundan mı alıyorsunuz?

Bir de kuyumcu ve döviz bürolarında haftasonları fiyat daha pahalı olur mu?
(1) 

şu şarkı sözünde ne demek istiyor?

egokalp #1576740 
Seni kaybetmekle yüzleştim dün gece restleştim korkusuyla
Ne tuhaf şey ki düşüncesi dahi yetti mahvolmama
Hey gidi ben sana ne oldu öyle ki emindin aşksızlıktan
Yalnızlık fihriste eski sevgili muhafsın mutsuzluktan


son mısrada ne demek istiyor açıklayabilecek var mı?
(2) 

Boğaz manzaralı kahvalti önerisi

basubadelmevt #1576739 
Yurtdisindan gelen yabancı konuklar için boğaz manzaralı kahvalti Yeri önerisi Lazım. Lezzet olarak iyi bir kahvalti olsun. Ortam zaten boğaza bakacağı için iyi olur.

Lacivert baktık, sadece pazar brunch varmış. Ciragan istenmiyor.

Gelen kitle nezih olsun onerilerinizj alabilir miyiz?
(1) 

Meb kardeş engeli mazeretinde sağlık raporu?

mikahakkinen #1576738 
Eşimin kardeşi otizmli yüzde 80 engelli raporu var ancak raporda herhangi bir yorum yok sadece otizm yazıyor.

Milli eğitim bakanlığı mazaret tayininde bu durumu kabul ediyor ancak raporda ekstra bir ibare olması gerekiyor mu?

Hayatını başkasının yardım veya bakımı olmadan devam ettiremeyecek derecede engelli olduğu sağlık kurulu raporu ile tespit edilen çocukları ile kardeşleri olanlar, memuriyet mahalli dışında resmî veya özel eğitim kurumlarında eğitim ve öğretim yapacaklarının özel eğitim değerlendirme kurulu tarafından belgelendirilmesi şartıyla' yazıyor.

otistik yüzde 80 engelli bir birey zaten hayatını herhangi bir bakıcı olmadan idame ettiremez. yani rapora illaki bakıma muhtaçtır mı yazdırmak gerek?
(5) 

is odakli bir parfum ariyorum

duyurukullanıcısı #1576737 
takim elbiseye giden, toplantilarda portakal bahcesi islettigimi dusundurmeyecek bir parfum ariyorum. asansorde falan bir iki soru gelsin ne kullaniyorsunuz diye.

tom ford'lar var ama onlarda fazla agir

Ne olabilir? Bir de bunun bir siralamasi var mi?
(1) 

ITEP academic plus online sınavını ucuza nasıl alabilirim?

havadakarada #1576736 
Öğrenci indirimi yok bir şey yok 5 bin lira para. Bir de IELTS vs başvuru yapınca ne kadar sürede sınava girilebiliyor?
(4) 

Elektronik sigarayi cigere cekmeden icsem genede nikotin alirmiyim

Zetnikov #1576735 
Dudak tiryakisi gibi agizda toplayip uflemek
Nikotin alir mi vucut?
Saglik olarak peki yorumunuz nedir?

Gece uyanma yapar mi bu sekilde
(2) 

akıllı yüzme saati

kibritsuyu #1576732 
çok aşırı bi akıl beklemiyorum (daha da ne beklenir gerçi).

yüzdüğüm mesafeyi algılasın, yaklaşık harcadığım kaloriyi hesaplasın, anlık nabzımı ve aktivite esnasındaki nabız değişimlerimi göstersin.

bir de en önemlisi yüzerken suyun teması ile angut angut işler yapmasın (değen suyu parmakla dokundum zannedip ölçümü durdurmasın mesela, yüzdün bitti bi bakıyon hop durmuş, elledin durdurdun sanmış suyun temasıyla). veya ben dokunup istediğimde ıslak olduğu için algılamamazlık etmesin.

bütçe çok yüksek değil, en kabadayısı 5-6 bin olsun.

macprovideo.com ortak üyeliği

funkymania #1576730 
Merhaba. Bilmeyen vardır illa, macprovideo.com her branştan eğitim video içerikleri olan bir site. Audio, video, grafik, web her branşta geniş, profesyonel bir eğitim kütüphanesi sunuyor.

Sevgililer günü kampanyası yıllık kütüphane erişimi sınırsız 69 USD. Üyeliğim bir kişiyle paylaşmak istiyorum. Aynı anda login olunabiliyormu bilmiyorum ama önemli değil, farklı zamanlarda hesap kullanılabilir.

Ben Logic Pro biraz da video edit eğitimleri için edindim. Excel'den Javascript' e kadar her branştan eğitim mevcut, merak edenler siteyi inceleyebilirler.

Aldığım üyelik fiyatının ($69- 12 ay) yarısını istiyorum. Hesap bilgileri üçüncü kişilerle asla paylaşılmamalı. İlgilen yeşillendirsin, sözlük dışı için sinanh@gmail.com
(8) 

Kamera açık sınav yapıyor musunuz

dissendium #1576727 
Merhaba. Bir iş için İngilizce sınavı gönderilmiş. Kamera açık olacakmış. Bu bana saygısızlık geliyor. 30 yaşındayım. Bu yaşta ne yapabilirim. Çocuk olsam anlarım. Prensibime aykırı geliyor. Siz bu tip şeyleri kabul ediyor musunuz? Siz yapar mıydınız?
(2) 

kırmızı ışıkta geçen araçlar

la mort heureuse #1576726 
son zamanlarda iyice abartıldığını düşündüğüm için sormak istedim. örnek verecek olursam beşiktaş ıhlamur kasrı'nın ordaki ışıklarda çokça fark ediyorum. motorlar zaten asla durmuyor kırmızıda direkt geçiyorlar ama arabalar da bunu sıkça yapıyor. bu kadar merkezi bir yerde bile bunun bir yaptırımı yok mu? nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar?

yaya geçidinde yürüyorum ona rağmen kırmızıya aldırmadan geçiyorlar. sizce son zamanlarda arttı mı bu durum?
(4) 

Yemek Odası Sandalyesi - İstanbul

bradshaw #1576725 
Salonumda ahşap açık kahve bir masam var, spor bir masa. Sandalyelerimi değiştirmek istiyorum.
Kriterlerim;
Kumaş döşemeli olsun oturma kısmı ve sırtı.
Çok koyu renk istemiyorum.
Kolçaklı olmasın
Rahat olsun. Evden çalıştığımda da burda oturcam.
Çok pahalı olmasın :(

Ikea, Vivense vs baktım ama onun dışında anadolu veya avrupa yakasında mobilyacı-sandalyeci tavsiyenix olur mu?
(7) 

7-8 yaşındaki çocuklar neyi seviyor?

ofelia #1576723 
selamlar, promosyon ürünü olarak bir boyama kitabı tasarlıyorum.

hitap etmesi istenen yaş grubu 7-8 yaş. çizimlerin zorluk derecesini aşağı yukarı öngörüyorum onu ayarlayacağım ama o yaş grubu bu aralar neye düşüyor, en çok ne izliyor, ne seviyor bunu bilip ona göre tasarlamak istiyorum.

Çocuklar görünce en azından biraz yükselsin ya da tanıdık bi şeyler görsün istiyorum. mesela star wars falan yok de mi bu nesilde? yeğeni, çocuğu vs olup da fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim.
(6) 

Cennette neden elma ağaç ırmak gibi fani dünya nesnelerinden var?

ananiyimioguz #1576722 
Ruhani, ilahı bir boyuttan bahsediyoruz. Ama orası için anlatılan tasvirler hep dünyada olan şeylerden ibaret.

Ruh, melek, şeytan gibi kavramlar çok eski inançlardan beri var zaten yani onlar da elimizde vardı.

O zaman kutsal kitaplar artı olarak ne gibi farkı bir boyut katmışlar öbür dünya için?

Köprüler, ateş, huriler falan..

Online Fransızca öğrenme

o kadar da degil aga #1576721 
20 sene önce 8 ay kadar fransızca kursuna gitmiştim. Fransızca bilen birisiyle iyi kötü anlaşacak kadar da konuşabiliyordum. Geçenlerde tesadüfen Fransa'nın bir bölgesinde 1-2 gün bulundum. Baktım iyi kötü hala anlayabiliyorum. Bir gaza gelme durumu oldu tabi :) Hobi amaçlı tekrar pratik yapayım istedim. Bununla ilgili tercihen online, ya da app şeklinde telefondan pratik yapabileceğim kurs/app ne yapabilirim?
(8) 

Youtube'u nasıl kullanıyorsunuz (abonelik sorusu)

nundu #1576720 
Ben youtube'da neredeyse sadece abone olduğum kanalları izliyorum, üzerine emek harcadığım bir abone listem var, günde 50 kez abonelikler kısmına bakıyorum istemsiz olarak yeni video var mı diye, tabii ki her paylaşılanı izlemiyorum ama youtube için temel hub'ım abonelikler sayfam. Zaten izleme geçmişim kapalı olduğu için anasayfada video önermiyor youtube. Onun dışında tabii arada arama özelliğini kullanıp izleyecek bi şey buluyorum ama genelde abonelikler üzerinden yürüyorum. Hatta bazı sevdiğim serileri paylaşan kanallar alakasız çok video paylaşıyor diye abonelikten çıkıp o sevdiğim serilerin playlistini eklediğim de oluyor bak.

Ama sanırım çoğu kişi abonelik olayına pek girmeden genelde anasayfada ne önerilirse onu izliyor gibi. Etrafımda gözlemlediğim o şekilde yani. Bi de izlediğim hemen her kanal veri paylaşıyor, izleyicilerin %10'u abone, abone olduğunuzu düşünüyorsunuz ama değilsiniz diye.

Siz abonelik olayını aktif kullanıyor musunuz yoksa anasayfa önerisi ya da bireysel arama üzerinden mi izliyorsunuz genelde?
(3) 

ehliyet ve kimlik birleştirme sonrası

tekel200001 #1576719 
merhaba duyuru ailesi. ehliyet ve kimlik kartını birleştirince ehliyet kartım iptal oluyor mu yoksa yine de kullanabiliyor muyum acaba?
(2) 

İstanbul'da bugün hava uyarisi

bir varmis bir yokmus #1576717 
Marmara'da gemiler batmış fırtınadan.
Sell uyarisi veroyorlar saganak yagis yükseklerde kar vs.
Aksam 7 de uçağım inecek, panik oldum.
Uygulama var mi radarda gosterip ne zaman ne kadar yağmur yağacak diye?
(4) 

Kedili evde badana

boyalı kuş #1576716 
Badana yaptırmam lazım ama kediyi emanet bırakabileceğim bir yer yok.
Kokudan etkilenmesin rahatsız olmasın istiyorum ama nasıl yapacağım bilemedim.
Kedisi olanlar siz nasıl hallettiniz bu işleri?
(2) 

hollanda'da oturum varsa yeni pasaportu nereye bildirmek gerekir?

my pink #1576715 
pasaportumun suresi dolmak uzere ve suanda hollandada degilim. pasaportumu yenileyip hollandaya giris yapacagim. bu durumda nasil bir yol izlemeliyim?

TT prime üyesi olan varsa bir kod isteyecektim ?

nivoandmira #1576714 
bireysel.turktelekom.com.tr şu kampanyaya ait koda ihtiyacım var.
(10) 

İşyerinde evli olanların çarpık ilişkileri

meraklitursucu #1576713 
2 evli ve çocuklu bireyin aynı ekip içinde ilişki yaşadığını farkediyorsunuz
Bu durum sizi rahatsız eder mi? Beni ilgilendirmez işime bakarım mı dersiniz?
(2) 

Şişli-Beyoğlu civarında sevgili ile gidilecek güzel bir müze?

occupy grove street #1576711 
Selamlar, soru başlıkta. Aşırı kültürlü sevgilimle gidip birlikte kültürlenecek bir müze arıyorum fakat çok yeniyim bu olaylara. Yardımcı olmak ister misiniz? Çok teşekkürler!
(5) 

Bir arkadaslik sorunsali

kafamdabiseyvar #1576709 
Eski bir arkadasim bana durduk yere sevgilimi sorup sonra da ondan cacik olmaz insallah iyi birini bulursun gibi bisey yazmis. Bir kisiye bu konudaki gorusunu sormadan boyle bir yorum yapmasini nasil karsiliyorsunuz?
(9) 

Macbooka alışmanız ne kadar sürdü?

sacrilegious #1576705 
Sb aslında.

3 gündür mac kullanıyorum. Gerçekten ya ben 30lu yaşlarımda direkt babaanne oldum ya da bu macbook gerçekten zor. Size yemin ederim bir şeyi sürükleyip bırakmayı bile tek seferde beceremiyorum. neyse işi gücü bıraktım bir şeyler izleyeyim dedim bir altyazı indiriyorum o de ne quick bilmem ne player altyazıyı açmıyor. Siz şaka mısınız? Bir anda hard mode oldu herşey adeta.

Neden herkes bu kadar ayılıp bayılıyor bu mac’lere? Ne kadar sürecek alışmam?

Teşekkürler
1 ...  ... • 222    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık