(10) 

bana roman onerir misiniz?

lemmiwinks #1578123 
kitap okumak istiyorum, ama surukleyici olsun, insani icine alsin istiyorum. var mi son zamanlarda okuyup cok sevdiginiz kendini okutan guzel romanlar? ya da en sevdikleriniz neler?

harry potter, yuzuklerin efendisi, dan brown vs severim mesela.

vize reddi itirazı nereye?

al sana nick it #1578122 
10. maddeden almanyadan red yedim. itiraz için hangi mail adresine itirazda bulunmalıyım ve usul olarak dikkat etmem gereken bir husus var mı? çok bir umudum yok da işte…

Adana'da kebap rakı nerede yapılır?

knazım #1578121 
Sb

İşyeri kiracısının stopaj ödemeleri dijital vergi dairesinde görünüyor mu?

psmstc #1578120 
Yani kiracıdan stopaj ödeme listesini istemeden de yapabilir miyim?


Aşağıda ekran görüntülerini aldığım bir bölüm var. "Adınıza yapılan vergi kesintisi tutarı" yazıyor. Bu kısımdan girince çıkan toplam değeri, beyanname doldurma kısmında kesilen gelir vergisi bölümüne mi yazmamız gerekiyor?

Bir de konut gelirinde 12 binlira aldıysak yıllık 12 bin lira yazıyoruz.
Fakat iş yeri olunca brüt 15 bin lira olarak yazıyoruz doğru mu?

Şimdiden çok teşekkürler.

(git:ibb.co )
(git:ibb.co )
(git:ibb.co )
(6) 

Dogru insan olmadigini bilsem de icimde kalan hüzün

catgroove #1578119 
Benim icin dogru insan olmadigina karar verdigim ve 4. aydan sonra kendim bitirdigim bir iliskiden sonra hala biraz hüzün hissediyorum.

Yaslarimiz 38 civari. Ben erkek tarafiyim. Kendisi yabanci bu arada, ben onun ülkesindeyim. Ilk tanismamizdan itibaren kendisinin hizli bir gündemi oldugu ortaya cikti. Yasim geciyor, aile kurmak istiyorum, kaybedecek vaktim yok tavriyla geldi. Ben de uyum saglamaya calistim. Bu sürecte karsilikli yakin arkadaslarimiz da tanisti, hatta kardeslerini, annesi ve babasini da tanidim, hepsini cok sevdim. Kiz arkadasimin da bazi taraflarini cok sevdim, iliskinin hizi benim istegimin ötesinde olsa da anlayis göstermeye calistim. Fakat sonradan cocuk sahibi olma konusunda benim sinirlarimi asan riskli tavirlara girmeye basladi ve fiziksel yakinlik benim icin stresli bir durum olmaya basladi. Stresimi paylasinca sefkatten uzak bir tavirla karsilastim. Ayrica o aralar bana gayet ters gelen ve oldukca sogutan bir kac sey söyledi (örnek: aile kurmak benim icin en 1. sirada, cocuk sahibi olamadigin bir senaryo olursa senle iliskiye devam etmem tarzi seyler). Oturup konusunca ayni telden calmadigimizi gördükce ben de cok fazla uzatmadim. Zaten cocugum olursa olur, olmasa da hayatimdan birsey eksilmez tavrindayim genel olarak, olacak gibi degildi.

Ayrilirken cok agladi, ama sevgisi gercek miydi bilmiyorum. Dedigim gibi aile kurma stresi dolayisiyla hisleri, hayata ve iliskilere bakisi falan cok bulaniklasmis gibiydi (ya da bulanik demesek de benim görüsümle örtüsmüyordu diyeyim). Onun hizli gündemine ayak uydurmaya calisirken ben de baglanmisim, kisa zamanda cok vakit gecirdik. Ailesiyle falan tanismam iyi bir karar degildi bence ama Aralik ayinda noel zamanina denk geldigi icin uyum gösterdim (bu arada ailesi cok sicak insanlardi). Mantigimla düsünüp ayrilma karari verdim, 1 aydan fazla gecti ama icimde hala yogun bir hüzün kaldi gibi hissediyorum. Mantiksal olarak emin oldugum bir karardan sonra duygusal olarak özlem duymak falan da herhalde biraz benim travma tepkim olsa gerek.

Soru yok, öylesine yazdim, yorumlarinizi alirim.

Emlak isinde olan var mi?

rentts #1578117 
Bir sey danisacagim varsa dm atarsa sevinirim.
(8) 

Yolda yürürken hakarete uğradım

love and trust #1578116 
Yolda bomboş yürürken bir araç yanımdan geçiyordu
Hareket çekti ve küfür etti
Aracın fotoğrafını çektim

Şikayet etsem nereye edeyim, bir sonuç alır mıyım
(16) 

Lise Mezunu Tanıdığın Aşırı Zengin Olması

ashleybon #1578114 
Lise mezunu emlakçılık yapan tanıdığım bir kız var. Senelerce hiç bir işte tutunamadı en son çalıştığı firmada yıldızı parladı. Şu an aşırı lüks bir hayat yaşıyor. Arabası evi herşeyi en pahalısından. Ben mühendisim doktoram bitmek üzere 35000 tl maaşlı işte çalışıyorum. Bu kız benden bir de 10 yaş küçük. Birkaç gündür kafama bu konuyu taktım ben çok enayi miyim insanlar mı becerikli. Bunalımdan çıkamıyorum.
(2) 

İphone için kablosuz şarj eden powerbank

1837837 #1578112 
Kullanıp memnun olan var mı? Küçük bir şey. Bir bunlar şarjı daha kötü hale getirir mi?
(1) 

Krediyi erken kapatmak

veritaslibertas #1578111 
Merhaba,
Krediyi çektikten sonra 14 gün içinde geri ödediğimizde hiç bir masraf kesilmiyor mu? Böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum emin olamadım.
(11) 

Evin duvarlarını boyamaya yardım için komşuya ne kadar verilir?

ananiyimioguz #1578109 
Ufak bir yazlığımız var 55-60 m2 falan. Kiracı çıkınca boyatalım dedik çünkü biz de boyasız teslim etmiştik, onlar da boyatmamış.

Annemler de aynı yerde yaşıyor. Emekli genç ruhlu bir komşuları var, tüm sokağın işlerine koşturuyor. Adamın her iş elinden geliyor. Bazen hatır gönül, bazen de 3-5 bişey alıp yapıyor tüm tadilat tamirat işlerini.

Onunla bir boş eve gider misiniz dedim annemlere, bi baksın çok iş var mı diye. Para falan konuşulmadı hiç başta.

O da ilk bakmış burasının yine biraz işi var ya bunu biz yapamayız öyle ufak iş değil demiş.

Bizimkiler de ne olacak ya biz de yardım ederiz, hem ustaya vereceklerine sana verirler işte cocuklar demiş. Öyle deyince (ilk hiç vermiycez mi zannetti bilmiyorum) e şöyle bi baktım da tekrar neyse boyanır ya falan demiş sdfsgjh

Fakat yine rakam konuşulmadı. Öyle bir insan değil az biraz tanıyorum. Sorsak da kesin ne verirseniz işte ya falan diyecek.

Sadece duvarlar boyanacak. Ben 15kg boya kargoladım onlara. Başka ufak tefek şeyler de lazım dediler onları da kargoladım. Annemler de yardım edecek ama genel olarak boyayı o yapacak.

Mesela daha önce annemlerin diğer komşularının bahçesini düzenlemiş, budamış falan 300 vermişler yani bir yemek parasına koşturuyor öyle çok bir beklentisi de yok gibi geldi. Yine de emeği neyse vermek lazım ufak tefek bizimkilerin motoru veya bisikleti bozuluyor mesela yardımcı oluyor da şimdi boya için düzgün bir ödeme yapmak lazım.

www.youtube.com
(1) 

Çiçek siparişi nereden?

furry burns #1578107 
Merhaba arkadaşlar,

Kadınlar günü için çiçeği geçe bıraktık, saat 11'den beri bildiğim hiçbir sitede bugün teslimat seçeneği görünmüyor. çiçeksepeti, tazeçiçek, istanbul çiçekleri, o sevio, getirçiçek hiçbirinde bugün teslimat yok. Bildiğiniz başka yer-kurum var mıdır bugün çiçek siparişi teslim edebilecek?

Protein kantitatif spot ( idrar)

rock n roll #1578104 
Selamlar, protein kantitatif spot ( idrar) olması gereken referans değerinden biraz yüksek çıktı. 14 en yüksek değer, benim ise 16. Biraz araştırdım ve endişelendim. Korkmam gereken bir durum var mı? Doktor arkadaşlar varsa aramızda bilgilendirebilir mi beni? Teşekkürler.
(7) 

Hayattaki en büyük amacınız nedir?

iwasbornonamountainside #1578101 
Kariyer, para, aile, sosyal statü, sosyal/kişisel proje, keşif/icat, uzun ve sağlıklı bir yaşam, mutluluk/keyif almak, vs vs hangisi?
(12) 

Çamaşır Kurutma Makinesi Alınır Mı?

edaddy #1578100 
Bunları kullanıp memnun olanlar yazabilir mi?

Electrolux (19K) ve Bosch (25K) modellerine bakıyorum.
(3) 

amazon gumruk vergisi ve gumruk siniri

Ecesb #1578099 
selamlar 5000 tlye ahsap bir masa aldim boyutlari 100x40x30 cm yani cok buyuk bir sey degil. 150 euro altinda oldugu icin yine de 150 euroya cok yakin olduğundan şüphelendim. gumruge takilir mi sizce? bir de ek vergi odemek zorunda kalir miyim? benzer tecrübesi olan varsa aydinlatabilir mi? tesekkurler.

Giovanni civardi ebook arıyorum

turk kizi #1578096 
Çizim sanatı 1 ve 4 lazım spesifik olarak. Z-library çalışmadı. Bakabileceğim başka neresi var? Türkçe olması gerekmiyor.
(1) 

Tez döneminin ilk senesinde kurula herhangi bir şey sunmasam

Coyote #1578095 
Bu vakte kadar yapamadım, bu yaz başlayıp önümüzdeki sene sunmak istiyorum acaba böyle bir olanak var mı?
(5) 

Kadınlar gününde sevgilinize/eşinize jest yapıyor musunuz?

infinitedreams #1578094 
Nasıl bir jest yapıyorsunuz bugün için? Ben işyerine çiçek göndermeyi düşünüyorum.
(4) 

Vans gibi her şeye uyan ayakkabı marka modeli?

Amaranta ursula #1578093 
Günaydın arkadaşlar,

Vanslar rahat olmasa bile her yola gelebiliyor. Kotun, elbisenin, kumaş pantolonun vb daha pek çok kıyafetle uyumlu olabiliyor. Bunun gibi başka bir ayakkabı marka modeli var mı önerebileceğiniz?

Adidas gazelle'ler var çok güzeller ama 4-5k çok yüksek geldi. Var mı alternatif önerileriniz?

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.
(8) 

dolar ne olur?

zalbarath #1578091 
yerel seçimlerden sonra gidişatı nolur?
(2) 

Kısırlaştırılan köpeğimin testisi şişti

kasa kasa berg #1578089 
Merhabalar bugün saat 4 civarı köpeğim kısırlaştırma operasyonu geçirdi. Halsizliği falan tabiki bekliyorduk ama testisi olağandışı büyük geldi. Veterinerine sorduğumuzda normal olduğunu söyledi ancak daha önce bu tip bir operasyon geçiren ya da veteriner olan biri varsa teyit etmek isterim.

hizliresim.com
(10) 

Uzaktan ilişkim var ve depresyonda hissediyorum ne yapmalıyım?

hakyememyemekyerim #1578085 
merhaba arkadaşlar burada tavsiyenize ihtiyacım var.

öncelikle ben 29k erkek arkadaşım 32e.

ben ve erkek arkadaşım 1 sene 7 ay önce internetten tanıştık ve o zamandan beri görüşüyoruz kendisi yurt dışında yaşıyor. ilişkinin en başları çok güzeldi bazen o beni ziyaret ediyordu bazen de ben onu ziyaret ediyordum ve ilişkimiz çok tatlı ilerliyordu.. genel olarak iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz fakat ben de biraz son bir kaç aydır kayış koptu.. nedenlerini sıralayacak olursam erkek arkadaşım bana bundan 1 sene kadar önce hatta daha öncesinde bir vaatte bulundu ve dedi ki "şu şu zamana kadar beraber olmazsak evleniriz". o zamanın üzerinden bayağı bir zaman geçti.. ve şimdi de bana ben seni evlenecek kadar iyi tanıdığımı düşünmüyorum.. öncesinde beraber yaşamalıyız, acele etmeyelim gibi şeyler söyleyip beni belirsiz bir zamana atıyor.. bu insanın çok iyi bir işi var maddi anlamda hiçbir sıkıntısı yok bu arada...

son 1 senedir alternatif çözümler üretmeye çalışıyoruz kendisi evliliğe hazır olmadığını söylediği için..

benim iş başvuruları yapmam gibi... fakat hangi iş başvurusuna başvurduysam hepsinden olumsuz yanıt aldım.. bu da beni bu süreçte çok yıprattı çünkü portfolyo hazırlama sürecim vardı ve çok hevesliydim her görüşmeden sonra bu olacak diye girdim ama hepsinde olumsuz geri dönüldü ve bu da benim kendimi yetersiz hissetmeme sebep oldu..

şimdi de onun yaşadığı ülkede master mı yapsamı konuşuyoruz fakat benim halihazırda çok güzel bir işim var ve bu saaatten sonra da master da yapmak aslında istemiyorum sadece o istediği için onunla yaşamayı denemek amaçlı gidecektim eğer gidersem yani...

bu süreçlerin hepsi beni aşırı yordu.. sürekli olarak beklemekten sürekli olarak çabalamaktan çok yoruldum.. ayrıca bu süreçte de depresyon tedavisine başladım çünkü kendimi gerçekten yalnız hissediyorum... erkek arkadaşım maalesef yeterince mesaj yoluyla ilgisini de gösteren bir karakter değil...

onun bu kararına sebep olanın da ailesi olduğunu düşünüyorum çünkü
bundan 5-6 ay kadar önce gidip ailesi ile tanıştım.. ailesi benim için iyi bir kız ve düzgün fakat ingilizcesi yeterli değil bence o nedenle birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz acele karar vermeyin demiş... erkek arkadaşım da geldi bana bunu söyledi..

erkek arkadaşımı seviyorum ama yoruldum siz olsanız ne yapardınız haklı mıyım?
(3) 

Yunanistan vizesi?

coca cola #1578084 
Merhabalar, ilk kez bordo pasaportla yurt dışına çıkmak istiyorum. Öğretmenim, Haziran ayında gitmeyi planlıyorum. Ne zaman randevu almam gerekiyor? Schengen vizesi çıkar mı bana memurlardan da ret yiyen var mıdır?
Kosmos Vize’den başvuruyoruz değil mi? Dikkat etmem gerekenler nedir?
Teşekkürler kalp
(1) 

amazon ilk alışveriş

nerthus_ #1578083 
Amazondan bir sipariş vermem gerekiyor.
Mobil uygulamadan ilk alışveriş için indirim kodu nasıl kullanabilirim?

Ya da indirim hakkım olup olmadığını nereden görüntüleyebilirim?
(4) 

İş amaçlı acil ABD vize başvurusu hakkında

bulbul #1578082 
Merhaba,
Çalıştığım projeler ile ilgili ABD'de düzenlenen bir konferansa davet edildim, katılımcı olarak. Ancak benim vizem yok ve konferansa 3 ay kadar bir zaman var. Çalıştığım şirketin anlaşmalı olduğu turizm acentası ile görüştüm, kendilerinin de en erken 2025 yılı içerisinde randevu alabileceklerini belirttiler. Yaptıkları dönüşün benim bireysel başvurumdan hiç farkı yok, ben onların kurumsal sebeplerden ötürü bir şekilde hızlandırabileceklerini düşünmüştüm, anladığım kadarı ile böyle bir şey yok.

Acaba kendim ilerlesem, bunu hızlandırmanın bir yolu olabilir mi? VIP hizmeti gibi, ekstra hizmetler de uygun benim için. Konsolosluktan bir şekilde yardım alma imkanım acaba olur mu, benzer yollardan geçen var mıdır? Paralelde araştırıyorum, henüz böyle bir imkanın olduguna dair bilgi bulamadım. Bir de buraya sormak istedim. Teşekkür ederim.

Ülker sports arenanın arkasındaki geniş otopark paralı mı

regina phalange #1578081 
Saca’nın önündeki alandan bahsediyorum. Millet arabasını prkediyor ama değnekçi falan mı yoksa yoksa laps diye boş bulan giriyor mu nasıl oluyor?

Pertozal sinüs örneklemesi / Girişimsel Radyoloji

jude #1578077 
Merhaba. Geçen ay hipofiz mr sonucumda bir kitle görüldü. Doktor ameliyat olmam gerektiğini ve bu tür kitlelerde ilaç tedavisinin işe yaramadığını söyledi. Petrozal sinüs örneklemesi yapılması gerektiğini söyleyerek girişimsel radyolojiye yönlendirdi. Bu işlem için gerekli olan ilacın yurtdışından sıraya girilerek temin edildiğini öğrendim ve bekliyorum. Daha önce bu işlemi yaptıran var mı? Fikir, tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum.
(10) 

Çamaşır ve kurutma makinesi

horizon #1578075 
Merhaba camasir ve kurutma aynı anda olan ve kullanan var mı

Memnunmusunuz artısı eksisi neler?

Kullanan memnun olan var ise marka model verebilirmisiniz

Ev müsait olmadığı için 2 sini ayrı ayrı alırsak kurutmayı odaya koymak zorunda kalacağız
(3) 

Teknik işlerden anlayanlara soğutucu sorusu

Rao #1578074 
Selam sayın teknik bilenler,

Arçelik marka buzdolabı mevcut cihaz çok sesli çalışıyor 10 yıllık alet , motor kısmında fan yok, dolayısı ile ses ve yoğun titreşim motor kısmından geliyor. Motora çalışır halde baskı uyguladımda titreşim dolayısı ile ses azalıyor.
Motorun bağlantı bölgesinde titreşim sönümleyici kauçuklar mevcut, muhtemelen bunlarda özelliğini kaybettiği için
titreşimden dolayı ses dahada artıyor.

Bu şekilde sadece, bağlantı kauçuklarını değişirsem ses problemi büyük oranda çözülür mü ?
Bu konuda tavsiyeleriniz var mı ? teşekkürler.

epimedyum macunu kullanan var mı?

stationary traveller #1578073 
epimedyum macunu kullananlar memnun musunuz? faydası var mı? bir çay kaşığı kadar öneriliyor, etkisi tam olarak ne zaman başlıyor ve bitiyor kullanan kişilerin görüşülerini almak isterim.
(2) 

Yurdışından Para Almak

calmdown #1578072 
merhaba, yurtdışından döviz olarak ödeme alacağım. ancak mantıksız swift ücretleri var. bunun en az masraflı ve kolay yolu nedir?
(6) 

Nike Air Force 1 07' Low 'Sequoia' Bu model sizce nasıl?

makarnavodka #1578070 
wunder.com.tr

teşekkürler.

29/e
(8) 

Şu ayakkabılar nasıl?

megalomaniac #1578069 
Outdoor yürüme tırmanma dağ bayır gezisi için ayakkabı bakıyorum, aşağıdakilerden birini seçeceğim. Amacım tabanının rahat olması. Çünkü 3-4 gün kadar, günde 20-25 km ayağımda olacak.

www.lumberjack.com.tr

www.decathlon.com.tr

www.decathlon.com.tr

Başka tavsiyelere de açığım, bütçe max. 2000.
Teşekkürler
(7) 

İtalya'da ucuz olup Türkiye'de pahalı olan neler var

ted #1578068 
Şu an İtalya'dayım da Türkiye'ye döneceğim. Dönerken işte aileme yükte hafif pahada ağır, İtalya'da Türkiye'ye göre daha ucuz bir şeyler götürmek istiyorum. Neler olabilir? Her tavsiyeye açığım.

Bu iki ürün aynı mı?

dedeminhirkasi #1578066 
Bariz bir fiyat farkı var. İkisi de aynı mıdır yoksa kılıfların da çakması var mı?

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 94,45TL 8% İndirim | Kamera lens koruma telefon kılıfı için iPhone SE 2022 13 Pro Max 12 iPhone13 Mini 11 XS XR 8 7 + hibrid kapak Metal halka Fundas
a.aliexpress.com


www.amazon.com.tr
(4) 

Pdf

rock n roll #1578065 
Selamlar, Pdf' ler kesinlikle güvenilir midir? Mesleğimle ilgili okumalar yapmam gerekiyor ama virüs tarzı bir durum olur mu diye çekiniyorum. rock n roll babaannenizi bilgilendirin gençler :)) teşekkür ederim
(4) 

gümüş böceği

eja #1578062 
Merhabalar,
Taşındığım evde bu böcekten var, özellikle banyoda görüyorum, evde kedi var ve manyak gibi bunlarla oynuyor en sonunda yiyor, birde sürekli banyo kapısını açmam için ağlıyor saatlerce banyodan çıkmıyor böcek yakalayacağım diye.

ben bu böcekten kediye zarar vermeden nasıl kurtulurum, hangi ilaci önerirsiniz.

kedimi avzından öpemez oldum bu böcekleri yediğini gördüğümden beri.
Tşk.
(3) 

online seyahat sağlık sigortası

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1578058 
yakın zamanda internet üzerinden alan var mı? ne kadar süre için kaç para verdiniz? online olarak alınca başvuruda kabul etmeme gibi bir durum var mı? teşekkürler.
(9) 

Kaza yaptım, karşılıklı hasar var, tutanak tutulmadı

chicha_v2 #1578054 
Bilenler bilir Levent'in en berbat yerlerinden biri olan aşağıdaki sola dönüşte ben ikinci şeritteydim (bu şeritten sola dönüş yapılıyor mu emin değilim) yanımdaki araç (Volvo XC90) en dışta yani üçüncü şeritteydi o araya girmeye çalışırken ben izin vermedim hafif ilerleyince adama sürttüm. Yani aşağıdaki görseldeki turuncu benim yolum, kırmızı çarptığım aracın yolu. Solumda da başka bir araç vardı.

imgyukle.com

Benim sağ tamponumun ucu adamın sol ön ve arka kapının arasındaki sacı ezdi benim tamponum da hasar aldı. Çok trafik olduğu için iki dk ben fotoğrafları çektim hem önden hem arkadan. Adam telefon numaramı aldı pazartesi haberleşiriz dedi bindi arabasına. Tutanak falan tutulmadı.

Sigortacımı aradım herkes kendi aracını yaptırsın kaskoyu sigortayı hiç karıştırmayalım dedi.

Bir şey olur mu sigortacımın dediğini kabul eder mi sizce karşı taraf?

www.google.com.tr!3m6!1e1!3m4!1s35ueiG8v9tH3GbdG3bK8nw!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
(1) 

Android Tablette İnce Uçlu Stylus Kalemle Rahatça Yazabilmek

ckisc #1578053 
Arkadaşlar elimde Samsung'un kendi S-Pen'i olmayan bir tableti var. Küçük dark kapasitif stylus kalemle bir şekilde kullanıyorum. Öte yandan düşünüyorum, android için üretilen bütün kalemler hep disk uçlu. Yani bir tane ince uçlu kalem üretmeyi akıl mı edemiyorlar yoksa teknoloji mi müsait değil? Veya bir yazayım diyorum, ama elimi değdirmeden sadece kalemin değmesi gerekiyormuş yani palm rejection olayı. Siz nasıl yapıyorsunuz?
(5) 

idata italya vize randevusu için bot?

contavolta #1578051 
var mıdır mevcutta öyle bişey? github'ta buldum ama çalışmıyor galiba.
elinde mevcut olan varsa paylaşabilir mi?
captcha koymuşlar sayfaya bunu nasıl geçeriz bilemedim. yazılımdan anlarım az çok, yol gösteren olursa da yazabilirim muhtemelen.
(5) 

Satranca nasıl çalışayım?

veritaslibertas #1578050 
Merhaba,
kendi kendime lichesstan satranç oynuyorum, çok da seviyorum. 1550 puanlarda sabit gidip geliyorum ama. belli ki üzerine koyamıyorum, zaten böyle bir çabam da yoktu aslında ben eğleniyordum oynarken ama bari geliştirsem dedim. ne yapsam iyi olur? oturup hamle çalışır mıyım bilmiyorum. hamle mi ezberlemek lazım ne yapmak lazım?
(1) 

Fitness

a man alone #1578048 
Linkteki fitness lastikleri, spor salonundaki ağırlıklar için iyi bir alternatif olur mu? Eşdeğer midir sizce?

amzn.eu
(1) 

Doğal taş nereden alalım?

harmanyeri #1578046 
Merhaba

Belirli doğal taşlarla yapılmış kolye - bileklik vesaire ürünler almak istiyorum
Güvendiğiniz bir mağaza (internet sitesi) varsa paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler :)
(12) 

Başkası aday olsaydı kk dışında kazanırdı geyiği

Cezcez #1578045 
Şimdi bu bana olayı çarpıtma gibi geliyor. İki adaylı bir seçimde erdoğan 52 Kemal 48 aldı.
Başkası yani imamson veya yavaş aday olsaydı ne fark edecekti? Mansur a veya Ekrem oy verecek kitle vazgeçip Erdoğan a mı oy verdi? Böyle bir topluluk ihtimali var mı ya?
(7) 

Durup dururken sigorta niye atar

Cezcez #1578044 
Ekstra hiçbir fiş takılmıyor. Işık vs yok. Yıllardır aynı ev. Ama iki gündür sigorta atıyor. Hem de ana sigorta
(3) 

işlemci ısısı boştayken 60c olan laptop

biravekahve #1578043 
yeni bir laptop aldım fakat boştayken laptopun ısındığını fark ettim, ısısını ölçtürdüm ve boşta 60 derece çıktı bana biraz fazla geldi. İade mi oluşturayım, ne yapmak gerekir? Teşekkürler.

işlemci: intel i5 1335U

laptop bu: www.vatanbilgisayar.com
(4) 

Law maker ve love maker telaffuzu hk.

avatar is back #1578042 
Şu haberi gördüm

x.com

Baktım herkes dalga geçmiş falan. Sonra düşündüm daha bir küsür ay önce yabancı bir online toplantıda 2-3 defa law maker kelimesini kullanmıştım, aynı hataya düştüm mü diye düşündüm sesli konuştum da law ve love maker kelimelerini neredeyse aynı gibi söylüyorum. Google translate’e söylettirdim o da aşırı yakın telaffuz ediyor. Ya tabiki de fark var 2 kere dinleyince ahanda fark bu dersin de öyle cümle arasında kullanırken mümkün değil ikisini farklı söyleyebilmek.

Siz ne düşünüyorsunuz?
(1) 

Bilgisayar Temizleme Programı

heritage #1578041 
Merhaba,
Win 8 zamanı komut satırından çalışan bir program vardı. Trojen falan girip bilgisayar kullanılamaz hale gelince bunu çalıştırıyorduk. .bat dosyası gibi kalmış ama emin değilim. Bayağı uzun sürüyordu işlemi tamamlaması ama mis gibi oluyordu. Kendi websitesi vardı ve Win 8'e kadar destekliyordu. Neydi ki bu program?
Teşekkürler.
1 ...  ... • 204    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık