(2) 

1 Mayıs'ta Kapalı Yollar/ Metro Durakları?

Bluesque #1581398 
Yer: İstanbul

Bilen varsa müteşekkir olunur.

Teşekkürler
(3) 

şarkı arıyorum

dudek #1581397 
soundhound bulamadı yardım lütfen(bkz: )drive.google.com

Kars'tan Ahıskaya araç önerisi

ankarakecisi #1581396 
Kars Harakani Havalimanı'ndan, Türközü Sınır Kapısı'na sonrasında Ahıska'ya gideceğiz. 3 kişiyiz, birer bavulumuz var.
Toplu taşıma, minibüs, araç kiralama, taksi... önerisi olan var mı?

İkinci el kitap ve dergi

mvpdirk #1581395 
Bir arkadaşımın duyurusunu aşağıda sizinle paylaşıyorum.

---

Merhaba,

İstanbul'da yaşayan, sosyal bilimci bir akademisyenim. Yakında yurt dışına taşınacağımız için eşimle birlikte kitaplığımızın büyük bölümünü elden çıkarıyoruz. Kitaplıkta çoğunluğu sosyal bilimler ve edebiyat oluşturuyor.

Kitap ve dergileri listeleyip bilgilerini ve makul gördüğümüz tutarlarını yazdık. Önceliği çevremize ve öğrencilere verip duyurusunu bu şekilde yaptığımız için bir kısmı satıldı. Satılanların üstü çizili. Liste için bağlantı adresi aşağıda. İlk sayfasında kitaplar, ikinci sayfasında dergiler var.

docs.google.com

Tek tek elden çıkarmak meşakkatli bir iş olduğundan küçük de olsa bir sınırlama getirme ihtiyacı hissettik ve 250 TL’lik bir minimum sipariş limiti belirledik. İstanbul içinde uygun bir yer (tercihen Kadıköy, Üsküdar veya Çengelköy) ve zaman belirleyerek elden teslim edebiliriz.

İlginizi çeken kitap ve/veya dergiler olması hâlinde e-posta adresim (kadirengil@gmail.com) üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
(2) 

alper isimli bir müslüman youtuberı arıyorum

mula #1581394 
aklı mantığı yerinde tek kişi kalmadığı için buı zat da adını atıyorum ordinaryus kelimesi değil de alperenyus gibi saçma bi kelime oyunuyla almıştı. bu saçma ismi arıyorum.
(1) 

discord'dan anlayanlar

0zlem #1581393 
bir kanala iki farklı browserdan 2 farklı nickle girsem moderatör ip den falan iki kişinin de aynı kişi olduğunu anlayabilir mi? böyle bir şey var mı yani?
(2) 

multinet ve brita sorunsali

gavurun tohumu #1581392 
Istanbul'da brita satan ve multinet gecen bir market tavsiyeniz var midir? Tesekkurler
(3) 

youtube playlist indirebildiğiniz bir web sitesi var mı?

adivar #1581391 
ya da uygulama? güvenilir olmalı.
(1) 

İstanbul’a Yakın Tatil Yeri Önerisi

eseksudangelinceyekadar #1581389 
Haziran sonunda çocuğumun mezuniyeti için İstanbul’a geldikten sonra dönüşte deniz tatili yapmayı düşünüyoruz. Sizce fiyat, ortamın ve denizin güzelliği bakımından İstanbul civarında gitmeye değer seçenekler nelerdir?
(5) 

Web sitem adsense için uygun mu?

birmilyonunvarmi #1581388 
Arkadaşlar bir web sitesi açtım. Adsense bağlamak için 1 hafta önce başvurdum. Hala hazırlanıyor yazıyor. Tahmini 10 gün falan sürüyormuş. Çok kişi de red yediğini 2 ay falan uğraştıklarını yazmış.

Sitemap.xml var, ads.txt'yi de ekledim. Google search console'da url'leri indexliyorum. Seo önerilerine uygun içerikler giriyorum. Google'da bazı aramalarda çıkmaya başladım. Sertifikalarım var, gizlilik sözleşmelerini karşılıyorum. Her gün onlarca içerik ekliyorum.

Sizce web sitem adsense reklamları göstermeye uygun mu? Anlayanlar yazabilir mi?

arizakodlarim.com
(4) 

Araba iç temizleme

basubadelmevt #1581386 
Arabanızın içini neyle siliyorsunuz? Detaylı bir temizlik değil de toz alma diyelim,ön kısımları vs


Sleepy mendil uygun olur mu? Başka ne öneriniz olur?
(6) 

Ceo’ya terfi maili atarken let me congrats you diye başlanır mı

condom kurşunu #1581383 
Ya da nasıl giriş yapılır?
(3) 

Ucus pnr koduna ulasma

axl #1581380 
Merhaba,

AJet'in kampanyasindan yurtici ucak bileti almistim. Uygulama henuz cok yeniydi uyelik olusturamamistim ve bileti aldiktan sonra PNR kodunu malesef kaydetmeyi unutmusum. Mail, sms her seyi kontrol ettim ancak aldigim 3 biletin (birbirinden farkli tarihler ve ucuslar) 1 tanesine ait pnr kodu elimde yok malesef. Yakin zamanda sabihadan ucusum var gitmisken orda sorsam söylerler mi?
(8) 

Yuksek miktarda doviz bozdururken kur farkı

funl #1581379 
Bankadaki oran ile doviz burolari arasindaki kur farki, bozduracagim tutar icin 12000 tl fark ediyor. Benim icin hic az bir para degil bu. Ama bi taraftan bankadan al cek, doviz burosuna gotur tekrar bankaya tl yatir cok cetrefilli geliyor. Bu durumlarda napiyorsunuz ?

yarin kapatilacak yollar, metrolar vs..

buenosdias #1581378 
bilginize:

www.ntv.com.tr

Sosyal medya paylaşma linkinde kullanıcı adı yazıyor mu?

michael_knight #1581377 
Tiktok'ta bir videoyu "paylaş" diyerek linki kopyalarsam gönderdiğim kişide benim kullanıcı adım yazıyor.
"michael_knight paylaştı" gibi bir şey yazıyor.

Benzer durum sık kullandığımız diğer sosyal medyalarda da var mı? Twitter, YouTube, instagram, Facebook, Spotify vs.
Tiktok'ta kullanıcı adımı belli etmeden paylaşmam mümkün mü?
(9) 

Bir plaza çalışanının bir günü nasıl geçiyor?

nundu #1581375 
Şimdi bu sorunun benzerini bir iki yıl önce yine sormuştum ama yeterli detay vermediğim için yanlış anlaşılıp biraz tepki almıştım. O yüzden elimden geldiğince açıklayıp soracağım;

Ben, ailem, akrabalarım, arkadaş çevrem ve hatta yakın arkadaşlarımın ailelerini kapsayan geniş küme çevremde herkes ya memur ya da söylendiği zaman ne yaptığı az çok kafada canlanan işlerde çalışıyor. Ben doktorum, arkadaş çevremin zaten %90'ı doktor, doktor olmayanlardan bi iki avukat, birkaç tane mühendis var ama mühendisler de akademide şu an; annem hemşire babam öğretmen, arkadaşlarımın aileleri yine doktor, öğretmen, asker vs diye gidiyor.

Kısacası hayatımda hiç satın almacı, pazarlamacı, ne bileyim satış müdürü tarzı görevlerde çalışan beyaz yakalı kimseyle tanışmadım. Bu ve bu tarz diğer titre'a sahip insanların işte bir günü nasıl geçer diyince aklıma

Excel
Mail
Toplantı

üçlüsü dışında bir şey gelmiyor ama mesela excel'de ne yapıyorlar ya da gün boyu kiminle ne mailleşiyorlar konusunda da bilgim yok.

Bunları küçümsemek için kesinlikle söylemiyorum yanlış anlamayın, gerçekten saf bir merakla soruyorum. Misalen, bir satın almacının ortalama bir günü nasıl geçiyor? Yarın bir gün bu tarz pozisyonda çalışan biriyle tanışırsam saf saf sorular sormamak için buraya yazıyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler
(3) 

Çanta Fermuar Tamiri

eisberg #1581374 
Merhaba. Bira alırken verilen termos çantalardan var bende, ama üç tanesinin fermuar başlığı yok. Yani fermuar var ama o elimizle tutup açığ kapadığımız yer yok. Bundan nasıl temin edebilirim? Ya da götürüp tamir ettirsem harcı borcunu aşar mı?
(2) 

şirket içi takım aktiviteleri önerisi

rallied #1581373 
merhaba,
şirket yatılı bir konferans düzenleyecek, şirket içi. onun için çalışanları hem eğlendirip hem de takım iliskilerini güçlendirecek oyunlar/aktiviteler arıyorum. sizin kendi şirketinizde yapılıp da beğendiğiniz oyunlar var mıdır?
(3) 

Şirket aktivitesi için tavsiye

patos64 #1581372 
Siz olsanız ne yapardınız? Müdür bana çok ama çok gereksiz, hatta takdir edilmesi gereken bir konuda bana fena saygısızlık yapmıştı, bu benim fikrim değil şahitlerim ile sabit. şirket de bundan önce bir otel konaklama ayarladı herkese. Güçlü bir neden sunarak gelemeyeceğini bildirme süresi de geçmişti bu olaydan önce aslında. Aslında biraz onur gurur meselesi hesabı gitmek istemiyorum, aktivite de haftaya. Saygısızlık yapılan şey resmen birine kurulursunuz da patlarsınız gibi… olayı örneklendireyim, siz analiz yaparken elimizde 10 paket makarna kaldı, 2 tane de sipariş gelecek, 12 tane var bu da 4 gün karın doyurur dediniz, o da 2 tane geleceğini duymayıp sonradan anlayınca 2 nerden çıktı, hesap yapamıyor musun yanlış anlatıyorsun vs vs gibi bir şeyler saydırdı, komik olan o 2 tane hiçbir şey değiştirmiyor, bize 1 aylık makarna lazım gibi, yani tamamen kusma.

Gitmeli miyim?
(1) 

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Otopark

wanderernotlost #1581369 
Fındıklı'daki SGK İl Müdürlüğü çevresinde araç koymak için yer var mı? Hiç araçla gitmedim daha önce
(12) 

Araba kullanmayı öğrenme?

coder85 #1581368 
Arkadaşlar ehliyetim var ama araç kullanamıyorum. Daha önce babam öğretmeye çalışmıştı. Biraz sert davrandığı için öğrenmekten vazgeçtim. Fazla da hevesim yoktu zaten. Artık araç sürmek istiyorum 38 yaşındayım. Sizce tekrar başlasam öğrenebilir miyim? Çevrenizde oldu mu hiç umutsuz vaka olarak görülüp bu araç süremez denilen kişilerin araba kullanmasını öğrenmesi?
(3) 

erkek giyim

duyurukullanıcısı #1581366 
maalesef hiçbirşey bulamıyorum standart mağazalarda

zara
massimo
network
pull and bear
beymen
vs
vs
vs

üst giyimde cidden hiç bir şey yok doğru düzgün. başka alternatif ne var? nereden giyiniyorsunuz?

tshirt ve üst giyim soruyorum.
(1) 

Ferritin Değeri Hk. (Capsli)

norek #1581364 
Selamlar.

Ocak ayında baktırdığımda kanımdaki ferritin değeri biraz yüksek çıkmıştı, doktor 3 ay sonra kontrol istedi. Bu ay tekrar aynı hastanede baktırdım, biraz daha yükselmiş.
Bazı kötü huylu hastalıklar sebebiyle yükselebildiği gibi malum, doğal olarak da yüksek olabilir. Lakin testlerini yaptırmadan bu bilinemiyor. O testlere başlanacak yakında.
Annem bu konuda biraz hassas, aşırı tepki verdi.
Ben de farklı bir hastanede bir test daha yaptırmaya karar verdim ve sonucu buraya ekliyorum: i.hizliresim.com

Şimdi mevzu şu; bu son testte ferritin düşmüş görünüyor ama hem değerin birimi hem de referans aralığı ilk 2 testten çok farklı.
Birim çok önemli değil, 100'le çarpınca ikisi de eşitleniyor hani hacim ve ağırlık birimleri sonuçta da, referans değerlerinin bu şekilde farklılık göstermesinden şunu mu anlamalıyım: aslında düşmemiş, çünkü referansın minimum ve maksimum değerlerinin ortalamasına bakınca aslında yüksek bile görünüyor önceki testlerden. Diğer yandan hacimsel olarak sonuç birimi ikisinde de aynı yani kanın miligramında görülen ferritin proteini miktarına baktığımızda düştüğü bariz olarak ortada.
Yarın zaten sonuç göstermeye gideceğim ama annemin üzüntüsü cidden canımı sıkıyor, bir an önce açıklık getirmek istedim.

Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Herkese çok teşekkürler şimdiden.
(7) 

yurtdışından gelirken içki sınırı

mister green #1581363 
selamlar,
yurtdışından gelirken 1 litre yüksek alkollü içki sınırı olduğunu bilyorum. fakat yurtdışından dönüşlerimde hiçbir şekilde türkiyedeki havaalanında bir kontrol yapılmadı.

bana mı öyle denk geldi acaba, sizin hiç ülkeye girdikten sonra dış hatlarda valizinizin veya elinizdeki duty free poşetlerinizin kontrol edildiği oldu mu?

ben hep izmirden giriyorum, izmirde mi sıkı değil bu diye düşünmeye başladım, o yüzden çok merak ediyorum. :)
(12) 

kariyer ve gelecek planları(27 yaş bunalımı)

Behemote #1581360 
Bugün bir firmada satın alma departmanında bir pozisyon için iş görüşmesine gittim, oturduk konuştuk, klişe bir görüşmeydi. Olumlu olumsuz geri dönüşlerini bekliyorum. İşin stresli ve yoğun olduğu her zamanki gibi dile getirildi. Eve gidince oturup düşünmeye başladım. 1 seneyi aşkındır işsizim, askerden geldiğimden beri iş arıyorum hatta sözlükte bu dönem yaşadıklarımı anlattığım bir entry de içimi dökmüştüm, birkaç kişi mesaj atmıştı. İstediğim bu muydu vb diye düşünüyorum. Bir yandan da maddi kaygılar var. 27 yaşına gelmişsin ve bir yerden başlaman lazım. Diğer taraftan ise bu işin üzerime yapışmasından korkuyorum. Yaşım ilerledikçe ufukta öyle bir ihtimal yok ama evlenip de çocuk sahibi olursam hayatımda radikal değişiklik yapabilecek bir adım atamam. Pandemi ve sonrasında mesleksizliğin ve niteliksizliğin kötü bir şey olduğunu deneyimlemiş birisi olarak dünyanın her tarafında yapabileceğim bir mesleğimin olmasını çok istiyorum. İİBF'de bir bölüm okuduğum için zaten pişmanım, yüksek lisansı bıraktıktan sonra açıköğretimde bilgisayar programcılığı okumaya başladım araya askerlik vb girdi ve 1 dersim kaldı. Türkiye'de beyaz yakalı olursan Kapıkule'den dışarı çıkınca bir anlamı kalmıyor, o işleri orada yapan gani insan var zaten, dünyanın her yanında yapabileceğin bir yeteneğinin olması lazım. Artık 27 yaş bunalımı mı dersiniz adına, yoksa ne istediğini, nereye gideceğini bilememek mi, yahut hayatı kaçırma hissi mi siz karar verin. İşe başlayıp bir yandan yazılım ve yabancı dil konusunda kendime bir şeyler katmaya çalışıp yurtdışı fırsatlarını kovalamak mı yoksa bu hayatı kabullenmek mi, çok dağınık oldu belki ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Bilmiyorum, belki de boşa kuruntu ediyorumdur. belki başka birisini alacaklar piyasada o kadar çok insan boşta ki, başka seçeneklere bakmak zorunda kalacağım, kpss'ye gireyim desem diğer bölümlerle aynı kulvarda b grubu kadrolar için yarışıyoruz ve puanlar yüksekten kapatıyor.

Geçen iibf mezunu bir arkadaşla karşılaştık jandarma'da uzman çavuş olmuş. Askerde asteğmen bölüğünde birlikte eğitim almıştık oysa ki. Markette kasiyer ya da giyim mağazasında reyon düzenlemek de var. Yapan insanlara gerçekten saygı duyuyorum. Sonuç olarak kimse sevdiği işte çalışmıyor. Hepimizin gelecek kaygısı had safhada.

Belki de yazılım işinde mutlu olamayacağım, orada da çok rekabet var ve sürekli yenilikleri takip edip kendini güncel tutmak zorundasın.

Ama çocukluğundan beri ama kalıcı ama geçici süreyle yurtdışında yaşamak isteyen birisiyim, bu ergen hevesi de değil. Parayı yerden toplamayacağımı da biliyorum, gittiğim yerde yabancı olacağımı da biliyorum. En ufak olayda topun ağzında olacağımı da. Ama burada da önümü göremiyorum.

Açıkçası sadece kariyer konusunda değil özel hayat konusunda da bunca sene boşa yaşanmış gibi hissediyorum. Ailem ve birkaç arkadaşım dışında öyle müthiş bir sosyal hayatım yok. Yeni insan tanımak da artık bana yorucu geliyor. Bugün iş görüşmesinde bile, bize kendinizden kısaca bahseder misiniz sorusuna cevap verirken iç sesim her seferinde aynı şeyleri söylemekten bıktım diyordu. Şurada doğdum, şu okuldan mezunum, şurada yaşıyorum vb.

İlerleyen yıllarda bunu atlatabilirsem geriye dönüp baktığımda gülümseyeceğim, vay be nerelerden geçmişim diye. Umarım öyle olur.
(8) 

Evinize temizliğe gelen yardımcıya ne kadar ödüyorsunuz?

ofelia #1581353 
benim şimdi sıtkım sıyrıldı temizlik işinden, iyi kötü kendim yapıyordum ama ben beceremiyorum da onlar gibi.

hiç düzenli gelenim de yok kırk yılda bir her seferinde farklı birini buluyordum. ee o da saçma, başında duruyorsun, beğenmiyorsun, anlaşana kadar vakit geçiyor falan.

şimdi kafaya koydum, düzenli biri gelecek. haftada 1 ya da 2 hafta 1 gibi
çarşamba başlıyoruz. iş gününde gelecek, sabah karşılayıp işe gideceğim akşam eve gidip uğurlayacağım. evde de durmak istemiyorum temizlik yapılırken.

size fiyat sormak istedim. ev 3+1, 3 tane hayvan var (2 kedi 1 köpek)
1200 lira vereceğim. siz ne kadar eve ne kadar veriyorsunuz?
şehir izmir bu arada. şehir de söylerseniz sevinirim.

hafta 1 ve 2 haftada 1 seçeneklerinde hangisi daha mantıklı geliyor?
(13) 

boşanma davası için 70 bin + %10 normal mi?

jelly bear #1581351 
piyasası nedir bilmiyorum. bi yakınım boşanacak. 70-80 bin artı dava sonunda alacağı maldan da %10 istiyor.
mallar da ikiye bölünecek muhtemelen yani hepsini almayacak. ama çekişmeli bi boşanma. velayet falan da var.
(6) 

Sosyal medya projesi hakkinda yorum/feedback ihtiyaci

quaker #1581350 
Herkese selamlar,

Uzun yillardir aklimda olan ve sonunda gerceklestirdigim bir projem var. Temel olarak harita tabanli bir sosyal medya platformu. Cevremdeki insanlara anlatirken "Twitter on a map" dedigimde cok daha anlasilir oluyor.
Harita var, tiklayinca o tikladiginiz lokasyonda bir pin birakip "shout" olusturabiliyorsunuz. Gorsel eklenebiliyor, comment yazilabiliyor, like vs vs. Ama yeterli sayida test edecek kisi yok cevremde, denemek isteyen olursa diye danismak istedim.
Adresi www.shouterra.com

Acil durum bildirmek, doga / gezi fotografi paylasmak, kaza bildirmek, kayip esya notu dusmek, arkadas grubuyla birbirini takiplesmek vs herseye uygun, ama benim gormedigim, dusunemedigim yanlari olabilir. Her turlu fikre ve yoruma acigim, biraz bos zamanim olacak toparlamak istiyorum siteyi.
Herkese tesekkurler.
(5) 

Araç fitil hasarı tavsiyesi

hadeoradan #1581349 
Sportage 2022 aracın tavan kısmındaki fitillerinde yırtılma oluştu. Servis komple değişmesi gerekiyor, tek fitil değişmiyor ve bu da 30.000₺ civarında. Sizce bu görüntüdeki fitil yırtığını nasıl onarabilirim?



i.imgur.com

i.imgur.com

i.imgur.com
(3) 

2. El eşya satışı, vergi ve diğer şeyler

akhenaten #1581347 
Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum, daha önce internetten hiç satış yapmadım onun için kafam karışık.

1- Bunların vergilendirilmesi gerekiyor mu?
2- Satışta benim adıma kesilen faturayı da alıcıya vermenin herhangi bir sakıncası olur mu?

Teşekkürler
(2) 

siyah/gri egzoz dumanı salan arabalar?

eisberg #1581346 
Trafikte denk geliyorsunuzdur belki. Arabanın egzozundan siyah/gri vb. alışık olmadığımız bir türde duman yayılılıyor. Bunlara polis falan bir şey demiyor mu? Bizim işyeri servislerinden biri böyle, adam bizi ve trafiği boğa boğa gidiyor sürekli… bir denetim yapılmıyor mu acaba?
(5) 

Bu nedir? Sinsilik dışında nasıl adlandırılır.

naksidil #1581345 
İşinizle temaslı birisinin patronunuza gidip sizi işten çıkartmasını söylediğini öğrendikten bir süre sonra bu kişi sürekli canım, tatlım, şeklinde tatlı tatlı yaklaşsa bu davranış şekline sadece sinsilik demek hafif kalır diye düşünüyorum. Bu durumdaki bir insanı tanımlayan başka hangi kelimeler olabilir.

Yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dilerim. :)

abd'den siparişi olan var mı?

bir ileti paylastim #1581342 
yükte hafif, pahada sizin için avantajlı ürün varsa, getirebilirim.
(4) 

Hava temizleyici gibi tüy, toz toplayıcı var mı?

kumandanim #1581341 
Evde 2 kedi olmasından mütevellit tüy ve sebebini bilmediğim aşırı toz var. SAğda solda gördüğüm hava temizleyici makinelerden kullanan var mı? Bunlar tüy ve tozları da topluyor mu?
(4) 

araç aldıktan sonra cam film, seramik kaplama

nemo problemo #1581340 
gibi şeyler yapmaya gerek var mı? cam film kesin yaptırmak istiyorum ama seramik kaplama, boya koruma gibi şeyler var. bunları yaptırmalı mı?

yeni araç almış birine konu dışı da olsa tüm önerilere açığım.
(1) 

Mangalın hazır geldiği piknik Tesisleri

lideraydin #1581337 
İstanbulda mangalın hazır geldiği, bizim sadece eti ve içecekleri getirdiğimiz tesis nerelerde var. Mümkünse avrupa yakası. Hatta Göktürk tarafları iyi olur. Teşekkürler.
(9) 

Yaşlı, bilge insanlar?

justhuman #1581334 
Gerçek hayatta bilge ruhlu, anlamlı konuşmalar yapan insanlarla hiç karşılaştınız mı? Ben hayatım boyunca hiç karşılaşmadım. Sanki herkes aynı şeyleri konuşuyormuş gibi geliyor. Bu durum canımı çok sıkıyor. Bu arada ben de öyle biriyim. Hayatla ilgili anlamlı şeylerden bahseden instagram, youtube, twitter hesapları vs. varsa önerirseniz çok mutlu olurum.
(6) 

Sizce bu ürüne bu fiyat verilir mi?

dedeminhirkasi #1581333 
Bu ürün bu fiyat eder mi değil sorum zira ülkede hiç bir ürün ederi fiyatta değil.
Değer mi sadece alıp almamak arasında gitgeller yaşıyorum.

Spigen iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf Optik Armor MagFit MagSafe özellikli Black - ACS05070
app.hb.biz

Samsun DOB Carmen bu akşam için biletimiz var

benbunugordum #1581332 
Merhaba, bugün Carmen oyununa bilet almıştık fakat gün içerisinde gidemeyeceğimiz bir durum yaşandı. Bilet iadesi 48 saat kala dendiği için elimizde 4 adet bilet var balkon en ön ortası a 19,21,23 ve 25 olarak. Aşağıda oyun ile ilgil bilgileri de yazdım, ulaşırsanız veya gidecek arkadaşınız varsa haber ederseniz seviniriz.

İyi günler.

biletinial.com

Carmen Samsun DOB
Etkinlik Mekanı
Samsun Devlet Opera ve Balesi
Etkinlik Tarihi: 29 Nisan 2024 Pazartesi, 20:00
(2) 

uçakta bagaj hakkı kişi sayısına bölünüyor mu??

lalu #1581331 
pegasus'tan 2 yetişkin 2 çocuk bileti aldık. kişi başı uçak altı bagaj hakkı 15 kg. bi tane 20-25 kiloluk valizi sorun etmeden alırlar mı yoksa her parçanın 15'ten az mı olması gerekiyor? toplamda 60 kiloyu geçmiyoruz tabi.

Yatılı hasta bakıcı aranıyor

yigitovic #1581329 
Merhaba,
Afyon’da ikamet edebilecek, parkinson hastası anneme bakabilecek bir hasta bakıcı arayışındayız. Yönlendirebileceğiniz kişi/kurumlar varsa paylaşmanızı rica ederim.
(2) 

ssd harddisk hatası

tolgan #1581328 
yeni bir ssd aldım (sandisk 3d 1 tb). taktıktan sonra windows 10 kurdum, sürücüleri ayarladım ama, belli bir süre sonra ekranda şu hata ile karşılaşıyorum.

www.reddit.com

www.reddit.com

var mıdır bu sorunla karşılaşıp çözen? youtube'da baktım ama yaptığım adımlardan farklı bir şey yok. bağlantı yeri tam oturuyor sokete, bataryayı çıkarıp öyle montaj etmiştim.
(4) 

Günübirlik Bursa

fatihreis #1581327 
Nerelere gidilir doğayı severim, galiba sadece iskender yemeği var, hafta içi tercih edeğim akşam donerim özel araçla, tavsiyeleriniz için şimdiden tesekkurler
(8) 

Profesör muayene ücreti ne kadardır?

Mirket #1581326 
İzmir için soruyorum. Ama diğer şehirlerinki de fikir verebilir.
Malum, öyle yerlerde pek pos cihazı bulunmuyor ve bu devirde nakitle iş yapacaksak poşetle taşımak lazım.
(2) 

suç duyurusu hakkında bir kaç soru

hhhh99 #1581323 
merhaba eşim,annesi ve babasi hakkında altın-araba-para hırsızlığı, tehdit ve darp hakkında suç duyurusunda bulunacağım dilekçeleri hazırladım her suç ve her kişi için ayrı ayrı mı dilekçe hazırlamam gerekiyor ayrıca bu dilekçeleri vermek ücretsiz ancak diyelim mahkeme açıldı benden herhangi bir ücret çıkacak mı?
(4) 

Kaziklaniyor muyum?

mirty #1581322 
Selamlar,

Bugün iç-dış parazit ve genel kontrol için 23 kilo köpeğime 1400 lira ödedim. Lokasyon: Ankara. Fiyat algısı kalmadığı için emin olamıyorum kazıklanıyor muyum?
(23) 

eksisozlukte yazarlari engellemek iyi mi kotu mu size?

buenosdias #1581321 
eskiden sevmedigim goruse sahip yazarlari engelliyordum. ama sonra baktim ki nerdeyse gundem olan her 10 basliktan 7'sinin ilk 2,3 entrysi gorunmuyordu. bu da sinir bozucuydu. mantikli dusununce yanlis geliyor. bir insani tek basligi ile yargilayip susturuyorum gibi..belki adamin baska alanlarda isime yarayacak, hosuma gidecek faydali entryleri vardir.... simdi yeni uyelik yaptim. herseyi gorebiliyorum.

acaba engellemeye devam mi edeyim bilemedim? siz ne dusunuyorsunuz.
(3) 

Tiflis'e sadece kimlikle mi gidiliyor ?

devilone #1581320 
Selamlar
ben daha önceki yıllarda 2 defa Tiflis'e gitmiştim , sadece kimlikle geçmiştim . Mart ayında bir tanıdığım ilk defa yurtdışına çıktı , pasaport ve yurt dışı pulu mecburi dedi ama emin olamadım . o yurtdışına çıkıyorum diye acemiliğinden pul almaya koşmuş gibi düşündüm .
yakın zamanda giden var mı ? pasaport ve o pul mecburi mi ?
(2) 

citroen c3 aircross kullanıcıları

KidLazer #1581318 
merhaba

2024 shine paket ile ilgileniyoruz. kullanıcıların güncel +/- yorumlarını almak isteriz
1 ...  ... • 155    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık