Netflix'te Prens benzeri komedi dizisi

panta bey #1581719 
Selam.

Sanki geçtiğimiz günlerde netflix'te prens'e benzeyen bir orta avrupa yapımı gördüm gibi kalmış aklımda. Birkaç tanıtımını görmüştüm fakat dizinin -ya da filmin emin değilim- ismini bilmediğim için bir türlü bulamıyorum. Var mıdır bileniniz?
(1) 

1.1m tl’ye kadar otomobil yada suv önerisi - tüm önerilere açığım

baldan kaymak #1581717 
vw taigo, t-cross, passat, polo
audi a3, a4
ford puma, kuga (7 ileri mümkünse), full focus
vb. bu benzeri kalitede araba arıyorum, suv’da olur.

kriterler:
otomatik vites
direksiyonda tuşlar (radyo vs için)
car play
km max 250k

hiç umrumda olmayanlar:
coupe, cabrio falan da olur, 2 kişide uyar bana. bmw 2 serisi gibi.
dijital klima, torpido soğutma, sunroof vb. gibi takıntılarım yok.
elektrikli araçlar da olur. togg’da baktım ama bu fiyata bulunmuyor mesela gibi.
(11) 

yemeklik zeytinyağını kahvaltıda yemek

beklenen buyuk istanbul depremi #1581716 
www.komilizeytinyagi.com.tr

kahvaltılarda bir senedir komili'nin kahvaltıda yenmeye daha uygun bir zeytinyağından yiyordum (yukarıdaki görseldekilerden biri ama hangisiydi tam dikkat etmedim), bitti o. yakın zamanda da yemekler için kullanmak için yine görseldeki ikinci sıradakini almıştım, komili riviera yani. "kızartmalar ve tencere yemekleri için ideal" yazıyor açıklamasında, ama önceki bitince kahvaltıda da bundan tüketmeye başladım.

çok bilgim yok zeytinyağı konusunda ve denk geldiğim kadarıyla genel olarak komili falan da pek önerilmiyordu zaten de, orayı geçerek soruyorum: kahvaltı için ayrı bir zeytinyağı alasım gelmedi ve bu riviera ile kahvaltıda tüketmek için daha uygun olanlar arasında büyük bir fark oluyor mu (fayda bakımından, veya "riviera'nın kahvaltılık -banarak- tüketimde bir zararı olur mu" bakımından), bunu merak ettim kısacası. bilen varsa, aydınlatırsa çok memnun olurum, çok teşekkürler. (kahvaltı, salata vesaire için kesin bunu al kullan dediğiniz bir marka falan varsa öyle tavsiyeleri de alabilirim bu arada)
(7) 

Arkadaşın verdiği siparişinin parasını almak mı almamak m

iwillsee #1581715 
Kırsal kesimde yaşayan çok yakın ve çok eski bir arkadaşım ikizleri için yaşadığı şehirde olmayan bir mağazadan elbise ve ceket almamı istedi. Ben de aldım tabi ki hatta siparişlerini bulmak için saatlerce mağaza gezdim sıra bekledim vs. Sorun değil. Akabinde Iban istedi parasını göndermek için ben de verdim ve gönderdi.

Yalnız ben sonra çok pişman oldum. Çok yakın bir arkadaşımdı. Toplam ücret yaklaşık 1800 falan tuttu. Benim bunu almamam ve hediye etmem gerekirdi. Yalnız benim maddi durumlar da kelimenin tam anlamıyla bombok hesaplarım hep ekside kredi kartıma her ay borç yüzünden yüklü faiz ödüyorum vs. Yine de arkadaşımın çok yakın olduğunu ve 40 yılda bir kez böyle bir şey istediğini göz önüne alınca Iban istememem ve o parayı almamam gerekir diye düşünüyorum. (Arkadaşımın maddi durumu oldukça iyi) ayrıca ben boşver falan dediğimde ilk, kesinlikle olmaz bir daha bir şey isteyemem senden dedi

Pişmanlık fayda etmez tabi ama siz bu durumda ne yapardınız ya da bu düşüncesiz davranışımı nasıl telafi edebilirim edebilir miyim?
(2) 

aynacı nasıl nerede?

ir10 #1581714 
selamlar herkese,
giysi dolabının kapısındaki aynamız kırıldı, nereden nasıl bulabiliriz bi aynacı. google beye sordum ama pek bi yardımcı olamadı.

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

lokasyon- kadıköy
(4) 

eve kaynakçı çağrılır mı?

biravekahve #1581712 
Karyola demirimizin bir köşesi kırıldı fakat karyolayı söküp götüremeyeceğimiz için eve kaynak yapması için biri çağrsak nasıl olur? daha doğrusu kaynak işlemi evde yapılabilir mi ya da kaynakçı eve gelir mi? nedir bu işin üslubu. teşekkürler
(4) 

hatırlanması imkansız gibi duran eski çizgi dizi veya anime

beklenen buyuk istanbul depremi #1581711 
hatırlayamadığım bir yapım var şu özelliklerde,

- öncelikle, paralı kanallarda değildi (bizim tv'de yoktular çünkü o kanallar): ya yumurcak tv (evet) ya trt çocuk'taydı. bu bulunmasını zorlaştıracak madde muhtemelen, o yüzden en başa yazdım eleyici olsun diye

- en fazla 7-8-9 yaşlarında olan, ilkokul seviyesinde kızlar/çocuklar vardı (ki muhtemelen ilkokulda geçiyodu tüm yapım); bazılarının (veya birinin/birkaçının) metafizik güçleri (ya da güç olmasa da, bir çeşit ruhaniliği) falan vardı. okul bahçesini hatırlıyorum bir kare olarak. çizimleri anime çizimi değildi diye hatırlıyorum, dolayısıyla amerikan yapımı vesaire de olabilir. yapımın çok tatlı bir havası olmakla beraber ruhani bir havası da vardı (ilgimi çekmesinin, hatırımda kalmasının nedeni de bu zaten). ruhanilik yanıltmasın: karanlık bir hava asla yok gibiydi yapımda, aksine mesela bahsettiğim okul bahçesi karesi aydınlık, yeşil, iç açan bir kare gayet. ne kadar derin bir yapım olduğunu ise hiç hatırlamıyorum bu arada: yalnızca çocuklara yönelik olan gayet basit bir yapım da olabilir, ama çizimleri falan her ne kadar tatlı olsa da sanki artık o ruhaniliğiyle mi bilmiyorum, aynı kanallardaki diğer çizgi filmlerden vesaire farkını belli etmişti, ilgimi çekmişti

- 2005-2010 arası bir dönemde bahsettiğim kanallarda yayınlanmış olması muhtemel

- 10-13 bölüm civarı kısa bir yapımdı diye hatırlıyorum. o dönem bir kez internetten aratıp bulmuştum, daha sonra unuttum yine tamamen.

ara ara aklıma geliyor bu aralar, o yüzden bir sorayım dedim burada, çok zor da olsa belki benim gibi denk gelip izlemiş olan çıkar. teşekkürler
(8) 

Antalya 5 yildizli otel bahsis verme adabi nedir

icim urperiyor #1581708 
Selam. Hayatimda ilk defa 5 yildizli otelde her sey dahil tatil yapacagim. Bu durumlarda bahsis vermenin adabi nedir? Aklimda bize ozel is/hizmet yapan kisilere, mesela cantalari tasiyan, gorursem temizlik yapan veya ozel olarak ilgilenen kisilere 50tl vermek var. Ama mesela resepsiyondakilere, veya kafe/bardaki kisilere gerek yok diye dusunuyorum. Uygun mudur usul ve miktar olarak? Baska kime vermek lazim? Bi de ayni kisiye ayni is icin tekrar tekrar bahsis vermeye gerek yok diye dusunuyorum dogru mu? Teşekkürler.
(1) 

İnstagramda bizi takip etmeyen kişiyi yakın arkadaş listesine alma

isimmisimyok #1581706 
İnstagramda bizi takip etmeyen, bizim takip ettiğimiz kişiyi yakın arkadaş listesine aldık diyelim. ( alınabiliyor )
Bizim hesap gizli modda olsun.
Bu kişinin olduğu bu yakın arkadaş listesine story attık diyelim.
Özellikle profilimize gelip tıklarsa hikayeyi görür mü?
Unutmayalım bizim hesap gizli modda.

Teşekkür
(9) 

eşofman altına bu para verilir mi?

soft #1581705 
İş dışında bu tip giymeyi seviyorum. Yine buna benzer adidas eşofmanım var ama eskidi. Lakin fiyatlar arşa değmiş. 2400’e bu ekteki eşofman altını alayım mı duyuru ahalisi? (Borçsuz, orta seviye maaşlı çalışanım)

amzn.eu

Döküm Radyatörler Hakkında Merak Ettikleriniz

inorava #1581704 
(7) 

Greencard

artci sarsinti #1581703 
Arkadaşlar green card çekilişinde seçilmişiz:)
Şunu yapma bunu yap diyeceğiniz ne varsa dinliyorum
(2) 

Votka bozulur mu

dirilis 1209 #1581702 
Selamlar. bundan 2 yıl önce bir yurtdışı gezisinde kocaman bir şişe votka almıştım. karanlık bir giyisi dolabında duruyordu. oda sıcaklığında. yani adana havası malum klimalı klimasız bazen soğuk bazen sıcak.
bundan 3 ay önce bu şişeyi açtım. bir miktar içtim. sonra tekrar kapağını kapatıp karanlıklara gömdüm. bu içkinin bozulma ihtimali nedir? bozulup bozulmadığını nsaıl anlarım? içmek istedim de bi sorayım dedim.
(3) 

Cilt bakımı

kirmizipilotkalem #1581701 
Arkadaşlar iyi akşamlar.

Cilt bakımı için tavsiyelerinizi alabilir miyim?

(Özellikle kuru ciltli kadın arkadaşlar)

Sabah ve akşa günlük rutin cilt bakımınız nasıl?
Hangi marka ürünleri nasıl kullanıyorsunuz?

Tonik, yıkama jeli, serum, nemlemdirici nasıl ve hangi sıra?
(1) 

Hizmet dökümü vermeyen hastane?

twelfth #1581699 
Okan üniversitesi hastanesinde göründüğüm bir hekim var. Muayeneye gittim. Eko çekildi, tansiyon ilacım değiştirildi vs. Ödemeyi yaptım. Fatura Eko çıktısı, hekimin teşhisi, reçete falan aldım. Faturada tedavi hizmet bedeli yazıyor. Her zaman yaptığım gibi özel sağlık sigortama gönderdim evrakları. Ek belge olarak tedavi hizmet bedelinin dökümünü istediler. Ben de hastaneyle mailleştim. Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi hizmet dökümü vermeyi reddediyorlar. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

i.ibb.co
(4) 

Bu et normal mi

ananiyimioguz #1581698 
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co

Daha yeni aldık şimdi açtım
Dışı kırmızı iç tarafları sanki önceden pişmiş gibi
(2) 

Ritmik hareket eden pilli/pilsiz dekoratif eşyalar

encokbenisevinnolur #1581697 
İsmini bilmediğim bir şey, böyle bir eşya satın almak istiyorum.
Metronom gibi, ya da sağa sola ritmik bir şekilde hareket eden bir aparatı olan duvar saatleri oluyor ya o tipte eşyalar da oluyor.

Ne isimle arayabilirim alışveriş sitelerinde?
(3) 

Baş Dönmesi

rock n roll #1581696 
Selamlar, birkaç gündür başım dönüyor aynı zamanda baş ağrım var ve midem bulanıyor. Biraz hafifledi ama kussam bu şikayetler geçer mi? Midem bulanıyor ama kusamıyorum. Doktor arkadaşlar kusarsam bu şikayetlerim geçer mi, ona göre kendimi kusturacağım.
(2) 

Stanley termosun kapak contası nasıl temin edilir

dedeminhirkasi #1581695 
Kapağın altındaki conta lastik gibi bir şey düşmüş, kaybolmuş. Bunu nasıl temin edebiliriz, internette de yok nasıl, bir yol izleyelim. Teşekkürler
(1) 

Uniq civarında araba koyacak yer

condom kurşunu #1581694 
Uniqin kendi otoparkı çok kaosluydu diye hatırlıyorum önceki tecrübelerimden. Çıkışta baya beklemiştik. Oraya girmeden yürüme mesafesinde nereye parkedebilirim?
(6) 

Klima Çıkış Deliği Kapatma? Yağmur/Kuş Sorunu…

eisberg #1581691 
Merhaba. Klima montajı yapıldı, dışarıda borunun çıktığı yerdeki deliğe kuşlar falan üşüşmeye başladı. Deliğin çapı 10 cm ise içinden çıkab borular 4-5 cm. Yani kalan o 5-6 cmlik kısım açıkta olduğu için kuşkar vs. geliyor. Deliğin kalan kısmını montaj yapan ekibin kapaması gerekmez miydi? Kolay erişilebilir bir yerde de değil. Burayı kapatmak gerekir mi? Evetse nasıl kapatmak gerek?

Bununla birlikte mantolamayı delerek yapmış usta. Şimdi o açık kısımdan içeriye su falan girer mi? Mantolamaya vs. zarar verir mi? (Klima mantolamaya asılmadı, mantolamada çıkış deliği açıldı).
(1) 

arabanın altı

Pertev nail #1581689 
merhaba,

toyota marka aracımın alt takımının fotoğrafını çekerken gri, harç benzeri bi şey gördüm. bu nedir, normal midir?

i.hizliresim.com

teşekkürler
(1) 

Jabra Elite 4 bir haftada bozulmuş olabilir mi?

dejame #1581687 
Kulaklığı alalı bir hafta oldu, sağ kulaklık çalışmıyor. Resetledim, disconnect yaptım, hard reset denedim fayda yok. Şarj tutmuyor mu diyeceğim ama şarjı tam. Jabra kullananlar bilir, kulağa taktığınız an bir ses geliyor, o iki kulaklıktan geliyor, yani sağ kulaklık ölü değil. Fakat hiçbir şekilde cihaza bağlanmıyor, uygulamada sadece sol kulaklık bağlı gözüküyor. Bilgisayara bağladım, aynı şekilde sadece sol kulaklık bağlanıyor.

İade mi? Ne yapayım? :(
(7) 

Kuru temizleme lekeyi çıkaramasa da ücret alıyor mu?

sckxyss #1581682 
Lekeli bir mont vermis esim, hiçbir şekilde çıkmamış leke. Ama parasını almışlar. Normal mi bu?
(2) 

Annem için telefon önerisi

nefertarii #1581681 
Anneme uzun ömürlü, dokunmatiği saçmalamayan, donmayan, sadece arada oyun oynayabileceği bir telefon önerisinde bulunabilir misiniz?
(7) 

Hosteslik zamanla yok olur mu?

chicha_v2 #1581679 
Hizmet sektörü kolay kolay bitmez gibi geliyor ama kardeşim üniversiteyi bitirdikten sonra hostesliği zorlamak istiyor. Besyo okuyor, fiziği iyi, İngilizce temeli de var, sınav için biraz çalışması gerekecek. Önemli mi bilmiyorum ama cinsiyeti erkek.

Parası hala birçok mesleğe göre iyi. Her zaman boş zaman olmasa da birçok yeri gezme şansın oluyor. Gençken yapılabilecek mesleklerden biri.

Olumsuz yönleri stresli, yorucu, bayram seyran vs. yok her zaman çalışıyorsun ama çoğu iş böyle bir yandan.

Ne dersiniz?
(3) 

bu hangi uygulama ile oluyor?

kibritsuyu #1581678 
telefon numaram rehberinde kayıtlı olmayan bir kişi, bugün telefon numaramı tuşları kullanarak girip arama yaptığında ekranda "x muhasebecilik" şeklinde benim işyeri ünvanım çıktı.

google'da işletme kaydım var ama birincil varsayılan olarak cep telefonu numaram değil, işyeri sabit hattım tanımlı. cep numaram da alternatif olarak tanımlı ama bildiğim kadarıyla üçüncü kişilere gözükmüyor. yani numaramı google'dan sorgulayıp göstermesi pek mümkün gelmiyor ama olabilir de.

yani cep numaramın işyeri ünvanımla ilişkilendirilmiş olması bir yanden hoşuma gitse de, bunu hangi uygulama, hangi veritabanından sorgulayıp yapıyor anlamadım.

getcontact gibi başkalarının rehberlerindeki verileri toplamış, benim o şekilde kaydeden bir getcontact kullanıcısı mükellefimden almış olabileceğinden başka bir şey gelmedi aklıma.
(11) 

Birikim Yapmak İmkansız Gibi Geliyor

depresif çocuk #1581677 
Maaştan bağımsız olarak, alacak bir sürü yeni şey buluyorum.
Almak istediğim saatler, parfümler, kıyafetler...
Arabayı yükseltmek istiyorum.
Dişlerimi yaptırma fikri de aklımın bir köşesinde duruyor.
Bitmek bilmiyor.

yeni dünya böyle mi artık? yoksa kişisel bir durum mu?
(3) 

Yavru kedi kuru mama ayarı

huzurlarinizda huzursuzluk #1581676 
Selamlar,

Geçen gün bulduğum 4 yavru kediyi nasıl beslemem gerektiği ile ilgili bir başlık açmıştım. 1 hafta yavru kedi yaş maması ile besledikten sonra bugün Royal canin yavru kuru mama verdim denemek için. Birbirlerine sinirlene sinirlene afiyetle yediler. Kedilere sokakta bakıyorum. Hangisi ne kadar yiyor takibi zor ve bunlara ne kadar mama dökmem gerektiği oturamadı bende ya. Maşallah iştahlılar. Şu an günde 3 sefer totalde 3-4 tane falan yaş mama açıyordum. 4 tane oldukları için matematiğini oturtamadım. Bu kediler annesiz bir de. (Küfür gibi oldu bu da :)) Kuru mamanın arkasındaki tabloya göre günde kedi başı (:)) 40 gram falan demiş ama bana çok az geldi o bir de annesinden beslenen kediler için mi acep?Sadece ben besliyorum sayılır, etraftan nadiren pilav, salam gibi şeyler verildiğini gördüm. Görünce de çaktırmadan temizledim. Mama kaplarını boş gördükçe doldurmak doğru bir yaklaşım mı? Kediler takribi 1 aylık.

Teşekkürler,

Ankara’da 80’ler 90’lar

pilot monitoring #1581675 
Çalan, akşam arkadaşlarla güzelce içebileceğimiz mekan tavsiyesi var mıdır arkadaşlar?

Alternatif olarak da çer-çöp’ün olmadığı, hatta genellikle üniversite öğrencilerinin takıldığı meyhane de olabilir.

Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
(3) 

İşte tanıdık olmayanlarla konuşurken oluşan sosyal fobi nasıl aşılır?

psmstc #1581673 
Şöyleki yılda 2-3 sefer fazla iletişimimin olmadığı, tanıdığım olmayan gruplarla bireysel birebir görüşmeler yapmam gerekiyor. Müthiş ağlayacak derecede bir sosyal kaygı yaşıyorum. Fakat çok şükür pes te etmedim her seferinde yüzleşiyorum.

Bu tanıdık olmayan insanlara karşı sosyal fobimi yenmek adına yapabileceğim aktivite iş harici etkinlik öneriniz var mı?

Parekende ticarete çok meraklıyım aslında. Bu tarz yabancı insan fobimi yenebileceğim düzenli ve yoğun aktiviteler önerir misiniz?

Özetle hiç tanımadığım insanların yanında da son derece rahat konuşmalar yapmak takılabilmek istiyorum... Şimdiden çok teşekkürler.
(9) 

Arabayı çekiciden düşüren şoförün para isteyip hakkım haram olsun demesi?

dejame #1581672 
Geçen gün Kılıçdaroğlu misali böyle bir şey olabilir mi şekilde bir duyuru açmıştım fakat asıl soruyu sormayı unutmuşum telaştan.

Mevzu şöyle:
Arkadaşımın aracı bozuluyor, çekiciye biniyorlar ve şehre doğru yol alıyorlar. Arabanın içinde üç kişiler, çekicinin üstünde yol alıyorlar. El freni çekili, yokuşta halat kopuyor ve araba yola düşüyor. Arkadaşın aracı ağır hasar aldı. Kendileri de canından olabilirdi otobanda.

Şoför olay anında sürücüyü suçlayıp kavga ediyor, el frenini çekmediğini iddia ediyor fakat üç kişi şahit, el freni çekildi. Zaten asıl problem çürüyen halatın kopması, yani çekicinin sorumluluğunda olan bir olau. Ardından aracı sanayiye götürüp yaptırıyor ama ilk andan beri para istiyor. Üstüne hakkım haram olsun diyor.

Bu durumda arkadaşım ne yapmalı?

A. Normal çekici hizmetinin bedeli neyse ödesin, kaza bu, olabilir.
B. Sadece yakıt parasını ödesin, 20 km kadar bir mesafede taşıma yaptı.
C. Araca o kadar hasar vermiş, üstelik canlarından da olabilirdi. Üstüne o kadar kavga etmiş ve hiç özür dilememiş, geçmiş olsun bile dememiş. Hiç ödeme yapmasın.
(2) 

Katlanır büyük bahçe masası

anthemis nobilis #1581671 
www.amazon.co.uk

Şu linkteki gibi bir masa arıyorum. Benzeri bir şey gören var mı? Thanx.
(1) 

Kosmos vize randevu takip

etna #1581670 
Burada randevu açılır açılmaz nasıl haberim olur?
(1) 

Basit fotoğraf editleme

parka #1581669 
Fotoğraftaki çıplak ayağı boyayıp çorap varmış gibi göstermek istiyorum.
Bunu en kolay nasıl yaparım?
Teşekkürler.

Ankara pet otel tavsiyesi

rumeli beylerbeyi #1581664 
Merhabalar

7 yaşında dişi, golden köpeğim için hazirandaki bayram döneminde olacak şekilde bir pet otele ihtiyacım var. Daha önce bir kaç defa tecrübemiz oldu, iyi denilen yerler özensiz ve oldukça güvensizdi. Zaten resmi kayıtları da yokmuş. Güvenilir, temiz, özenli ve işini usulüne göre yapan bir yer var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.
(4) 

Green card cikarsa nereye gidip nasil bir hayat

lapaz #1581663 
Kuracaksiniz?
(4) 

Borç ödemek mi yatırıma devam etmek mi?

skr1292 #1581662 
Yatırıma ayırdığım ufak miktar para var şu an BIST ve fonlarda işlem görüyor.

kredi kartlarına ve kmh hesaplarında borcum var. eğer borsadaki paramın tamamını çekip borç ödersem aylık 1700 liralık faizden kurtuluyorum. siz olsanız ne yapardınız?
(5) 

asker kaçağı bedelli yapabilir mi?

hhhh99 #1581660 
diyelim yoklama kaçağı sonrada yakalanıp tekrar gitmesen bedelli yapabilir miyim
(2) 

Kullanılmayan cep telefonunu başkasına vermek hukuki açıdan sorun yaratırmı

s0phiesw0rld #1581659 
mı'yı ayıramadım karakter sınırından ötürü, kusura bakmayın.

Şimdi benim kullanmadığım bir cep telefonum var. Bunu ihtiyaç sahibi birine versem ve bu kişi de legal olmayan işlerde bu cep telefonunu kullansa benim başım ağrır mı? Kendi hattını kullanacak bu kişi, benimkini değil, tabi ki.

Teşekkürler
(1) 

Exxen paylasiliyor mu?

floydian #1581655 
Yani arkadas bana sifresini verse o izlemedigi zamanlarda kullansam tespit edip hesabi ucurma gibi bir olay oluyor mu?
(2) 

Beni engelleyen kisinin resmi gider mi

kafamdabiseyvar #1581654 
Whatsappte ben onu engelledim ama onun resmini hala goruyorum. Beni engelleyip engellemedigini nasil anlarim

Alkolmetre

Bruce #1581649 
Reklamına denk geldim, bu ürünler iş yapıyor mu cidden?
ty.gl
(5) 

Terasını arabanın üstüne yıkayan komşu

chicha_v2 #1581648 
Evimizin kenarında apartmandakilerin park ettiği bir ara var 5 aracın sığdığı bir çıkmaz sokak diyebiliriz.

En üstteki komşu iki seferdir terasını yıkarken çerçöpü, pis suları arabamın üstüne geliyor.

İlk seferde araba bir önceki gün yıkanmıştı arkam boştu geri aldım biraz. O sırada bağırdım yukarıya arabaya binerken beni de ıslattı biraz. Küfür etmemek için bindim kornaya bastım anlamadı yine. Eve çıkınca apartman whatsapp grubundan yazdım lütfen terası yıkarken dikkat edin vs. gibi oldukça kibar bir şekilde herhangi bir cevap gelmedi ama gördü herkes mesajı.

Bugün de hava hafif yağmurluydu evden çalışıyordum şarrr diye arabanın üstüne sular gelmeye başladı. Üç dört kez 5. kattan suladı arabayı. Eşim yağmur yağıyor bir şey demeye gerek var mı dedi ama ben yine çok sinirlendim.

Üçüncüde kapısına çıkayım mı napayım?

hipertriodi süreci

duyulmasi gerektigi kadar #1581646 
ilaç tedavisinin kesilmesi sonrasında 9-12 ay gibi bir sürede tekrarladı gibi. tsh düşük, serbest T4 yüksek geldi. Bundan sonraki aşama radyoaktif iyot tedavisi mi yoksa ameliyat mı?
(2) 

El yazısı geliştirme

büyük engizisyoncu #1581645 
El yazımı düzeltmeye çalışıyorum son zamanlarda ama yıllardır çivi yazısından hallice yazdığım için bir tekniği falan var mıdır diye Youtube'a bakayım dedim. Bakmaz olaydım.
En çok kullanılan el yazısı şekli Spencerian olarak geçiyor. Yazı şekli çok hoşuma gittiği için bunu taklit edeyim, böyle yazayım dedim. Ama yok arkadaş bu kadar kasmak istemiyorum. İlla kraliyet ailesi mektupları gibi yazmama gerek yok.
Neyse bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir yol yöntem var mıdır?
Fark ettim ki kendi kendime düzeltmeye çalışırsam da olmuyor. Taklit etmeye çabalamadığım sürece öyle ya da böyle kendi çivi yazıma dönüyorum. O yüzden yol gösterici bir şey lazım bana.
Var mı bu konuda bir fikriniz ve öneriniz?
(4) 

Hisse senedini kime satıyoruz?

ya ben lan neyse #1581644 
bende bir miktar hisse senedir var diyelim -hiç olmadı- bunu satmak istediğimde kim alıyor? halbuki kimin aldığını bilmeden hemen satabiliyorum. bu nasıl oluyor?
(6) 

Birikimlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

dedeminhirkasi #1581643 
1 milyonunuz varsayalım, bunun yuzdesel olarak dağılımı nasıl olmalı
Yani %50 hisse senedi % 30 altın %20 doviz gibi. Temkinli fakat yavaş yavaş sağlam ilerlemek isteyen birisi için bunun dağılımı nasıl olur
(2) 

6 watt hoparlöre telefonun 10 watt şarj aletini taksam?

ya ben lan neyse #1581640 
başka yok elimde. şarj aletinde 5.0v 2.0 amper yazıyor. sanırım 10 watt ediyor. doğru mudur?

hoparlöre bununla güç versem bozulur mu?

masaüstü pc'ye bağlı.
(4) 

Paslanan su vanasına w-40 sıksam suya karışır mı?

ya ben lan neyse #1581635 
su sayacının hemen yanındaki vana.

sıksam vanadan suya karışır mı?
1 ...  ... • 151    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık