(6) 

tek başına japonya'ya gitmek

semaforo de medianoche #1581860 
daha önce tek başına yurt dışı seyahatiyle ilgili soru sormuştum www.eksiduyuru.com şimdi daha spesifikleştirerek sormak istiyorum. tek başına japonya'ya gitmek sizce pişman olunacak bir hareket mi olur? açık ara en çok seyahat etmek istediğim yer. çok merak ettiğim ve gezmek istediğim bir ülke ama çok uzak ve çok farklı bir kültür (beni cezbeden kısmı da bu aslında). bu ilk kez yurtdışına çıkan ve bunu da tek başına yapacak biri için önemli sıkıntılara yol açar mı?

bir de eylül-ekim gibi gitmeyi düşünüyordum ama bu uzakdoğunun iklimi değişik o mevsimlerde yağmur fırtınadan gezemezsin asla gibi bir şey olur mu?
(1) 

Instagram reklamlarından verim alamıyorum

sonhakan #1581859 
Son 2-3 aydır işletmem için reklamlardan verim alamıyorum. Meta üzerinden denedim sonuc değişmedi. Danışmanı ayıracak çok butcem olmadığı için kendim yapmaya çalışıyorum Tavsiyesi olan..
(1) 

Trim boyatma

kullanıcıadınız #1581857 
Selam ,Araç içindeki gümüş vs. farklı renkteki trim parçalarını sanayide iyi bir boyacıda piano black ile boyatsam çok sırıtır mı , belli olur mu boyandığı?
(8) 

Tasavvuf öğrenmek

kirmizipilotkalem #1581856 
Arkadaşlar merhaba.
Epeydir tasavvufa merak sardım. Tasavvuf öğreneceğim güvenilir işi şarlatanlığa dökmemiş kaynak arayışım var.
Youtube, kitap, ya da ders alabileceğim bir platform arıyorum.

Youtubedan bir iki sufizm hesabına baktım katıl, abone ol vs.
Mesele bu değil tabii ama işi ticarete döküp kazanç sağlamak amaçlı trend kovalıyorlar gibi geldi bana samimi bulmadım.

Gönülden anlatacak bu işi özümsemiş insanlar arıyorum.
(3) 

instagram şifre yenileme

dunden beri dimdik #1581855 
hesabıma telefondan giriş yapmış durumdayım ama şifremi bilmiyorum. telefonda kayıtlı şifreyle pc'den giremiyorum son şifrem o değil değiştirmiştim unuttum. defalarca şifremi unutum seçeneğiyle uğraşıyorum ama mail gönderildi dediği halde gelmiyor. (mail adresimi biliyorum zaten gösteriyor nereye gönderdiğini)
telefon numaramı kaydetmemişim o sebeple telefona şifre isteyemiyorum kullanıcı bulunamadı diyor. bunun başka bir yolu var mı?
bir şekilde telefondaki instagramdan çıkış yapsam tekrar girme şansım yok şu durumda.
(9) 

Tv izlemek için koltuk vs. önerisi

sakince #1581854 
Arkadaşım 6 ay yanımda kalacak, akşamları film falan izliyoruz. Açıkcası sandalyede rahat edemiyor. Bana şöyle pahalı olmayan şeyler önerir misiniz? armut tipi koltuk düşünüyorum ama o da yer kaplıyor ne biliyim onun şişme hali var mıdır veya hızlıca katlanacak vs.

Amsterdam'da eurovision izlenilecek yer

robert bosch #1581853 
selamlar,

haftasonu eurovision finali var. Amsterdam'da izlenebilecek cafe, bar vs öneriniz var mi?
(4) 

spor salonu gibi istendigi zaman gidilebilecek surekli aktiviteler?

buenosdias #1581852 
neler var?

aksamlari bikac sey yapmak istiyorum; ama belli programa bagli kalmak, taahutte bulunmak istemiyorum. bu aksam yapacak biseyim yok oraya gideyim bari diyecegim seyler ariyorum.

Kredi hayat sigortası iptali

hrvl #1581849 
Merhaba herkese. Vatan bilgisayardan kredi kullanarak telefon almak istiyorum. Ama eski telefonu da takasa vereceğim için kredide hayat sigortası yapıyorlarmış. Bunun yasal olmadığı ve iptal edilebildiğine dair birkaç şey okudum internette. Daha önce benzer şekilde Vatan’dan telefon alıp Fibabanka hayat sigortasını iptal eden var mı? Cimer’e mi tüketici hakem heyetine mi yazmak lazım daha etkili sonuç için?
(7) 

Bulaşık makinesinde yıkanabilecek su şişesi

nundu #1581848 
İş yerinde durmadan çay kahve içtiğim için normalde çok su içen biri olarak son günlerde su içmediğimi fark ettim. Hem iş yerine götürmelik hem de belki spor salonunda kullanmak için bir su şişesi/suluk/matara vs neyse işte ondan almak istiyorum ama aldığım şişeyi temizlerken "Sirkeli su koy beklet" ya da "Elde yıka şişe fırçasıyla temizle" gibi süreçlerle uğraşmak istemiyorum. Atıyorum haftada bir ya da iki kez bulaşık makinesine atıp temizliğinden emin olacağım ve bu şekilde koku yapmayacak bir ürün var mıdır bildiğiniz?
(7) 

Kırık ayak ile yemek

kondansator #1581845 
bugün otobüsten inerken ayağımı burktum. Hafif bir kırık var diye doktor da alçıya aldı. Şansa yarın akşam için de arkadaşlarla yemek yiyecektik. Ben rahat giderim ama abuk mu olur alçıda ayak ile yemeğe katılmak ? Zaten restoran eve çok yakın
(6) 

ABD Vize Görüşmesi

mondayboredom #1581844 
Merhaba. Onumuzdeki gunlerde Ankara'da ABD vizesi icin gorusmeye gidecegim. Gorusme genel olarak nasil geciyor, gorusmeye girerken sahsi esyalarimi birakabilmem icin bir emanet var mi,vb genel olarak bilgi verebilen olursa cok sevinirim. Tesekkurler.
(3) 

Asya'ya uygun bilete denk gelen/yöntem bilen

Nature Works #1581843 
Merhaba,

Ağustos(esnek) gibi Güneydoğu Asya'ya gitmeyi düşünüyorum. Muhtemelen Tayland olur ama çok da önemli değil. Her hangi bir yere giderim keyif almazsam başka yere geçerim. Uygun bilet veya güncel kampanyaya denk gelen var mıdır? Skyscanner'dan baktım gidiş dönüş 30bin civarı, dolara vurunca çok pahalı gelmedi ama sektörden epeydir uzağım fiyatlara hakim değilim. Fırsatları takip ettiğiniz sayfa, grup önerisi varsa onu da alabilirim.

Teşekkürler
(8) 

Bu pantolon 50 yaşında 60 kilo bi kadına olur mu?

turuncu tonlarda #1581842 
ty.gl

Arkadaşlar bu pantolon çok genç işi değil mi? Binde sanırım düşük bel. 50 yaşında bi ablamız bu pantolonu beğendi, ben de senin yaşına gitmez 20 yaşındakiler giyiyo dedim.

Ama ablamız çok öyle kilolu filan değil, yaşına göre fit. Tarz olarak da kot tişört filan giyen genç görünen biri. Olur mu sizce?
(2) 

Sketchers kadar rahat ayakkabı

kaptan maydanoz #1581841 
Var mı?

Malta Dil Okulları

Malta Dil Okulları #1581840 
Malta Dil Okullarının tanıtımını yaptığım web sayfam mevcut. Sizlerde yurtdışında uygun fiyatlara dil eğitimi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
(bkz: )maltastart.com
(git: )maltastart.com
(3) 

Hangi yazım doğru

ust uste yatan oluler #1581839 
Alfa kuşağının yazımı ile ilgili kararsızlığa düştük. Bu kelime grubu nasıl yazılır hangi yazım dilbilgisi açısından doğrudur?

Alfa Kuşağı'nın mı
Alfa kuşağının mı
alfa kuşağının mı
(4) 

Hamur Yoğurma Makinesi Tavsiyesi

jackyr #1581838 
Annem stand mikser istedi. a101'e sinbo geliyor iyi mi bir bak dedi. Ancak benim hiç anladığım bir mevzu değil.

api.a101kapida.com

a101deki ürün katalogda var.

Almışken 7 kiloluk büyük alayım küçük almayayım diyor.
Peki bu aleti alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Ya da iyi bir önerisi olan var mı? Bütçe 15-20 bine kadar çıkabiliriz.

Bu arada a101'dekinin wattı yüksek ve fiyatı düşük olduğu için hoşuna gitmiş.
(1) 

Ramsay Bolton'a benzeyen futbolcu

frtcek #1581837 
Yüzü GOT'daki Ramsay Bolton'a benzeyen Türkiye liginde yıllar önce forma giymiş yabancı bir futbolcu vardı sanki, kafama fena takıldı.

Böyle biri var mıydı? Kimdi?
(2) 

Mide Botoksu - İzmir

whatdreamsnevercome #1581836 
tanıdığınız vs. biri olduysa, veya tanıdığınız güvenilir biri yaptırdıysa bana önereceğiniz yerler var mıdır?

Getir Çarşı, yemeksepeti mah, trendyol hızlı market üye işyeri

inside story #1581835 
Arkadaşlar merhaba,

Bu tarz şirketlerde üye işyeri olan kimse var mı? İş fikrim için bazı sorularım olacak, yeşillendirirse sevinirim.
(3) 

Devlet hastanesinde randevuya geç kalırsak ne olur?

namandigurai #1581833 
Muayene olamaz mıyız kayıt açmazlar mı?
(1) 

d-smart iptalinde kutu da lazım mı?

ya ben lan neyse #1581831 
alıcı, içindeki plastik kart, hdmi kablo, uzaktan kumanda ve güç sağlayan zımbırtı var. bunların içinde olduğu karton kutu yok. gelmiş miydi onu da bilmiyorum. yarın götüreceğim. "karton kutu yok. 500 tl alayım." derler mi?
(20) 

Kaç yaşında evlendiniz

dissendium #1581830 
Merhaba. Kaç yaşında evlendiniz? Eşiniz kaç yaşındaydı. Cinsiyet yazarsanız iyi olur. Teşekkür ederim.
(6) 

Hem şık hem de rahat sneaker önerisi?

Amaranta ursula #1581829 
Selamlar

Kadın için var mı begendiğiniz ayakkabı onerileri? Böyle hem günlük hem klasik olabilecek şık marka model arıyorum. Iş yerinde daha ziyade giymelik.
Vans dışında bu arada.

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.
(4) 

Pet cekimi sonrası doktor tarafından hastaneye çağrılmak

dedeminhirkasi #1581827 
Bugün babama pet taraması yapıldı. Yarın gelin görüşelim demiş doktor. Korkmaya başladım. Rapor desem bu kadar erken çıkar mı? Başından geçen varsa aydınlatır misiniz
(2) 

düğün kombinini sizce nerden ve nasıl yapmalı (erkek)

semaforo de medianoche #1581826 
normalde spor bir tarzım var zara, nike, wwf falan giyiyorum pek anlamam klasik erkek giyimden. dümdüz siyah takım, beyaz gömlek, siyah kravat gibi bir şey yapmak istemiyorum biraz klasik giyime modern veya belki spor dokunuşlar yapan bir kombin düşüncesi var aklımda. ilk sorum şu: kombin nasıl olmalı sizce? (atıyorum x renk blazer ceket, y renk keten pantolon tarzı tarifler istiyorum yani eğer yapabiliyorsanız tabi)

2. soru: hangi markalara bakmalıyım sizce? network var aklımda ama başka var mı? çok uçuk fiyatlara çıkamam da orta üst seviye alabilirim network zorlarım belki.

Karadag’da acilan sirketi kapatmak icin ne gerekiyor?

nefertarii #1581825 
Bir heves edip Karadag’da sirket actim. Ancak bu surecin asiri uzamasi yuzunden hevesim kacti. Bu sirketi nasil kapatabilirim? Oraya gitmem gerekiyor mu? Yoksa belli bir sure odeme yapmazsam kendileri feshederler mi? oradaki muhasebeciyle sorun yasiyorum, Karadag’daki sirketlerle alakali bilgisi olan biri bana yazabilir mi?
(1) 

Hollanda Vatandaşlığına Dönüş ?

KendineAteist #1581824 
Selamlar babam Hollanda doğumlu 18 yaşına kadar Hollanda'da kalmış hollanda vatandaşıymış. halamlarla yaşıyormuş. halam babamı istememiş ve vatandaşlıktan çıktığına dair babama bir kağıt imzalatmışlar vatandaşlıktan feragat gibi bir şey sanırım.
Şimdi sorum babam baskı altında kalarak bilmeden imzaladım ben bunu o zaman diyor vatandaşlığa geri dönme ihtimalim var mı diyor bunla ilgili nereye başvurulur ne yapılır bilgisi olan avukat arkadaşlar var mı acaba?
(12) 

askerlikte kindle

gule gule #1581821 
kullanabilir miyiz? yoksa el koyarlar mi?
(1) 

Otel konaklama devretme

marjinal kereste #1581818 
Merhaba,

Samsun'daki bir otelde hotels.com'dan geri ödemesiz ve iptalsiz 1 gece konaklama aldim. Şimdi o tarihte ilgili şehre gidemeyeceğim için sorum şu.

Ben şimdi parasi peşin ödenen hakkimi devredebilir miyim? Otel zaten iptal etmiyor. Para bari yanmasin madem diyorum ve benim yerime o gün başka arkadaşım gitse ve benim adıma 1 gece konaklama yapabilir mi?
(11) 

Erkeklere bir soru

dissendium #1581816 
Merhaba. Evli ve çocuklu olduğunuzu düşünün. Bir şekilde işi bıraktınız. Uzun süre iş arama lüksünüz yok. Bir iki günde iş bulmanız gerekiyor diyelim. Hangi işlerde çalışırdınız ya da çalıştınız? Bu iş sizi mutsuz eder miydi? Kadınlar da cevap verebilir. Teşekkür ederim.
(1) 

At kılı fırça sert mi olur?

fraise #1581815 
İlk defa at kılı fırça aldım ama bayağı sert bir şey bu; kuru fırçalama yapsam canımı acıtır gibi geldi. Ben daha yumuşak bir fırça beklemiştim.

Normali bu mu yoksa benim fırçada mi bir sorun var?

Teşekkür ederim şimdiden herkese.
(19) 

Kafayı yemek üzereyim.

kozm #1581814 
Selam seferoğulları,

2 senedir ingilizce ile uğraşıyorum sadece.. işim bile yok. 1.5 sene alt yapımı yapılandırmakla geçti ve 3,4 gramer kitabı bitirdim.

Yaklaşık son 5 aydır toplu ingilizce dersi alıyorum. Listening ve reading konusunda gözle görülür bir ilerleme kaydettiğimi görebiliyorum. Fakat her türk evladı gibi speaking konusunda kafayı yemek üzereyim çünkü ne yapacağımı bir türlü kestiremiyorum.

sadece ama sadece tek atımlık bi 400 bin param var ve önümde sadece 1 senem var. Ne yapmalıyım? 1 senede bu iş için 400'ü car cur etmeye hazırım, yeterki adam gibi konuşabileyim. Mesala iş yerinde sunum yapabileyim.

1. irlanda dil kursları, 6 aylık hem çalışma fırsatı hem dil okulu dedikleri,
2. cambly, preply vb.. özel hoca, Allah ne verdiyse iyi hoca bulana kadar aramak
3. Özel bir kurs'ta conversation için iyi bi hocam bul yüz yüze daha anlamlı ve etkili olur.

İngilizce seviyem için bir fikir: Depending on your circumtances you may wish to opt for one method or the other.

Fakat speakingim sıfır. :/

Teşekkürler şimdiden.
(11) 

istanbul'da araba kullanmak...

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim #1581812 
...ve arabayla hem ankara'ya hem edirne'ye gitmek?

ehliyeti avusturya'da almis, avusturya'da da köyde yasayan, yani viyana trafigine bile sadece 2-3 defa girmis biri türkiye'de araba kiralasa sorun yasar mi? ayda yaklasik 1000 km kullaniyoruz ama türkiye'deki trafik korkutuyor :/

shaker ve matara önerisi

lazylibra #1581811 
merhaba. evde detox suyu falan yapıyorum, onun kendi içme kabı pek iyi değil, onun yerine daha küçük böyle max 500 ml'lik falan bir shaker, bir de hem ofis hem de sporda kullanabileceğim bir matara tarzı bir şey arıyorum. önerilerinize açığım, nasıl bir şey almam lazım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(6) 

ABD Uyuşturucuyla mücadelede hangi konumda (videolu)

iggy pop #1581810 
YouTube’da çok sık denk geliyorum, birçok abd kentinde sokaklarda zombie gibi yaşayan yüzlerce insan var. Özellikle orada yaşamış ya da dinamiklere hakim kişilere sormak istiyorum, ülkenin bu kişilere bakış açısı nedir? Hiç müdahale edilmemesinin bir sebebi var mı? Bu bir sorun olarak görülmüyor mu? Görülüyorsa izledikleri bir politika var mı hakkaten merak ettiğim için soruyorum.

Biraz gezinirseniz bunun gibi yüzlerce video bulabilirsiniz;
youtube.com
(4) 

Çocuğa hediye

sumuklurakun #1581807 
6 yaşında kız çocuğuna doğum günü hediyesi olarak ne alınabilir? Bütçe max 600₺
(8) 

devam ettiriyim mi?

Ley #1581806 
Arkadaslar,

simdi birisi var, biz baska bir toplanti da tanistik. bana ilgi gosterdi, benim de baslarda hosuma gitti. sonra ben durdum.

Cunku, benim is yerinde mobbing ile ilgili sikintilarim oldu, ve ogrendim ki bu arkadas daha once benim calistigim yerde calisiyormus ve o kisilerin arkadasi. Benim oldugum yerde calismaya devam etseydi bana kotu davranan grupta olacakmis gibime geliyor.
Ustune, o tiplerden birini is gorusmesine cagirdigini da ogrendim, hem sogudum hem de bana tuhaf geldi cunku alanlar farkli.

ama arada kaldim cunku hem bana bir yanlisi olmadi hem de bunlar olmus seyler degil, benim dusuncelerim.

bana bir tavsiye verin.
(3) 

Erasmus stajı uzatmak mümkün mü?

Sumashi #1581804 
merhaba, Avusturya'da erasmus stajı yapıyorum, vizem ve stajım haziranın başında bitiyor. Erasmus stajını kurumun ve benim karşılıklı onayıyla uzatma imkanımız var mı? böyle bir durumda vizeyi uzatma hakkım olur mu? şimdiden teşekkürler.
(3) 

Lazer yazici tavsiyesi?

allstar #1581803 
-Siyah beyaz
-Lazer, cipsiz(yani toneri doldurabilen) bir yazici ariyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum?

Ucuz aksiyon kamerası

babilfish #1581801 
selamlar,

memnun kaldığınız ucuz aksiyon kamerası varsa link bırakır mısınız?

çocuğun verilecek, su altı falan derken fazla para vermek istemiyorum. gopro falan değil, şu ucuz serilerden lazım.

teşekkürler.

Badminton raket onerisi

lacrim #1581800 
Selam arkadaslar,

Yakinda badminton a baslamayi planliyorum. Lise donemi 2 sene lisansli sekilde oynamistim yani oyunla bir gecmisim var. raket onerisi istiyorum. Biliyorum bu isin sonu yok ama hafif saglam p/f bir raket onerecek olsaniz hangisi olurdu?

Ucuz, dandik raketlerin nasil zirt pirt patladigini, kirildigini bildigim icin, orta halli saglam bir sey onerin lutfen. Butce 1000-1250 tl civari
(2) 

döküm tencerede güveç yapmak

oldtimer #1581799 
yayvan, döküm bir tencere aldım ve güveç yapmak istiyorum. dana kuşbaşı soğan biber vs şeklinde. genelde internetteki tariflerde 200 ya da 190 derecede 50 dk 1 saat arası fırında pişirin diyor. ancak daha düşük sıcaklıkta daha uzun süre yapsak etin yumuşaklığı açısından daha iyi olmaz mı? örneğin 160-170 derecede 1,5-2 saat arası pişse?

bu konuda deneyimli olanlarınız ne önerir?
(2) 

Tv cast uygulaması kullanıyor musunuz? Şunu almaya değer mi?

respect #1581797 
i.hizliresim.com

250 lira çok değil ama çalışmıyor falan yazmışlar :P

Var mı kullandığınız memnun kaldığınız
(2) 

Barcode oluşturma

rewlack #1581796 
Satış yaptığımız bir ürünün detaylarını bir barcode’a aktarmak istiyoruz.
Yaklaşık bir sayfa bilgi var. Ağırlık, içerik son tüketim tarihi vs gibi. Ama tek satır barcode olması gerek.

Bunu nereden nasıl yaptırabiliriz? Reklam ajanslarına mı soralım? App mi indirelim?
Parasıyla yaptıracağız ama buna benzer bir şey için nereden destek alınır?

satilik 3 Kapili Tek Cekmeceli Dolap

dokunmakalbime #1581795 
Yeni dolap aldigim icin Adore marka dolabimi satiyorum.
Resimdeki gibi 3 kapili, tek cekmeceli bir dolaptir.
Yan arka tarafinda ufak bir kiriklik var. Onun disinda bir problemi yok.
Nakliye aliciya aittir.

Pazarlik yoktur. Satilmazsa depoda kullanacagim.

Olculeri su sekildedir:

en: 93cm
boy: 170cm
derinlik:47cm

fiyat: 1500 tl

yer: istanbul, kagithane

www.sahibinden.com
(3) 

İpad kitap okuma uygulaması

webbrowser #1581793 
Selamlar, ipadde hangi uygulamadan kitaplarınızı okuyorsunuz? Ücretli veya ücretsiz farketmez iyi çalışması önemli.
(1) 

teminat mektubu

thad castle #1581792 
karşı taraftan aldığımız mektubu tazmin etmek istediğimizde mektubun verildiği bankada hesabımızın olması gerekir mi?

teşekkürler

Opel Ötv Muafiyetli Araç Arayışındaysanız Buyrun

Sorucucimcime #1581791 
Grandland
Mokka
Crossland
Astra
Corsa

Bu modellerde size yardımcı olabilirim. Mesaj gönderebilirsiniz.
1 ...  ... • 149    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık