(2) 

PS5 Deluxe üyeliği

motosiklet burclu adam #1582163 
Selam. PS Plus Deluxe üyeliği ile gelen oyunların bazılarının bir süre sonra (örneğin 3-5 ay) deluxe paket kapsamından çıkartılması gibi bir durum söz konusu oluyor mu? Aylık oyunlar değil kastettiğim... Örneğin şu an NBA24 PS Plus Deluxe ile ücretsiz ve aylık oyun kapsamında değil. Ağustos ayında NBA24 artık paralı, deluxe pakete dahil değil gibi bir durum oluyor mu yani? Ona göre kütüphaneye atacağım beğendiğim oyunları, yoksa uğraşmayacağım.

Teşekkürler.
(8) 

Düğünde Ne Takmalıyım?

french lover #1582162 
Yakın bir arkadaşım oluyor. İyi bir yerde yemekli bir düğünü olacak. Masrafının çok olduğunu biliyorum. Kişi başı yemek masrafı 1000 tl gibi bir şey. Bir de maaşımın iyi olduğunu biliyor.

Yarım takabilirim ama tam takmak biraz zorlar. Ama onun muhtemelen tam altın beklentisi olur.
(1) 

Bu aptal iphone ile ilgili bir sorunum var

dedeminhirkasi #1582161 
Ses kaydı yapıyorum sesli notlar uygulaması ile. Kayıt yaparken telefonun kilidini actigimda kocaman kayıt ekranı geliyor önüme bunu nasıl engelleyebilirim. Yani ben kaydı açıyorum arka plana atıyorum kaydı yapıyor, telefonu kilitleyip tekrar actigimda bu zeki telefon kocaman kayıt ekranını bana tekrar gösteriyor. Bunu nasıl aşa biliriz
(1) 

taşıt kredisi ve kasko sorusu

baldan kaymak #1582160 
alacağım araç 735k tl
ben 400k tl kredi 36 ay sınırda kullanmak istedim
335k tl nakit vermek istedim

kasko değeri 860k tl
max kullanılabilir 378k tl demişler
bu durumda 36 ay alamıyor muyum 800k tl geçtiği için
yoksa bir şekilde bu 800’ü daha az gösterilemiyor mu?

Iqos vs Sigara

mabl #1582158 
Iqos'un sigaraya sağlık açısından bir üstünlüğü var mı? Neticede yanma olmuyor, kağıt dumanı solumuyoruz vs.
(1) 

Shengen vize seyahat sağlık sigortası mı yapılıyor?

coca cola #1582157 
Merhaba, Yapı kredi uygulamasından yapacağım. Seyahat sigortası-tüm avrupa seçeneklerini işaretlemem yeterli mi?
Başka bir sigorta yok değil mi? Yunanistan vizesi için soruyorum. Seyahat tarihlerim 13-16 temmuz. 12-17 temmuz şeklinde alacağım değil mi? Sigortayı daha uzun süreli yapsak daha uzun verirler mi vizeyi?
(1) 

filtreyi arıyorum

patronaj1 #1582156 
Selamlar. Bunu nerede yapıyorlar tiktok mu? Nasıl bulabilirim acaba x.com
(13) 

Borsadan hisse senedi alınca nasıl ortak oluyoruz?

ya ben lan neyse #1582154 
ben bir şirkete 1/1000 oranında hisse yoluyla ortak olduğumda o şirket 1000 dolar kar etse bana 1 dolarını vermiyormuş. canı isterse temettü adıyla veriyormuş. e bu nasıl ortaklık? ben kardan pay almıyorsam neden hisse senedi diye bir şey var? ben o hisseyi neden alıyorum?
(1) 

Dublin'de Taksi Ücretleri

Bluesque #1582153 
Konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirse müteşekkir olunur:

Dublin'de konaklayacağım yerle (Islandbridge) havalimanı arası 23 km görünüyor. Otobüs var ancak doğru durakta inebileceğimden emin değilim. Taksiler çok pahalı mı, bu 23 km tahminen ne kadar tutar?

Teşekkürler
(3) 

Ekşi sözlük silinen entry

avatar is back #1582152 
Bu entry silinme açıklamasına göre;

“ götümüze girebilir : şikayet edildi, dolandırıcı, kesinleşmiş mahkeme kararı olmadığından suç isnadı”

- Sözlük kafasına göre mi silmiş
- biri şikayet etmiş oradan mı silinmiş
- mahkeme kararı vs mi?

Bir de “dolandırıcı” yazıyor sebebi ne onun? Benim entry’de alenen bilinen bir dolandırıcıya ithaf vardı o mu kastedilmiş? Öyley olduğunu sözlükte okeyliyorsa gerçi benim entry niye siliniyor haha :) yoksa her gg’nin açıklama taslağı gibi bişey mi bu?

otobüs biletinde pazarlık olur mu?

izole #1582149 
malum bayrama yaklaşırken şimdiden bilet almak gerekiyor. internetten obilet fiyatları 700 tl civarında. kredi kartı yok bankamatik kartı ile alınca da indirim kampanya vs yok. acentelerden birine veya doğrudan otogara gitsek pazarlık yapabilir miyiz kamil koç veya metro gibi kurumsal görünümlü firmalarda.?
(1) 

Son yıllarda çıkan güzel romantik filmler

kahver #1582148 
Selam ahali.
Şöyle oturup bir şeyler içerken izleyebileceğim, biraz aşk acısı, biraz kavuşamama hikayesi, biraz sosyal medya soslu şeyler de olabilir. Ya da salt aşk hikayesi de olabilir. Ama tarihi, ergen ya da üniversite aşk hikayeleri olmasın lütfen. Bir de dediğim gibi son 2-3 yılda üretilmiş olsun. eskilerinin hepsini izledik.
Marija Kavtaradze'nin slow filmini mi izlesem diyorum, ya da past lives'ı mi izlesem bilemedim. Neyse ben önerilere açığım. teşekkürler.
(6) 

Hâlsizlik

dissendium #1582147 
Hâlsizlik nasıl geçer?
(4) 

Tarihten, mitlerden, roman, film vs.den hain örneği?

ya ben lan neyse #1582146 
isim verir misiniz?

Arkadaşımızın çocuğu için 0+ kan ve trombosit Eskişehir

ozzzz #1582144 
Eskişehirde lösemi tedavisi gören, okulumda öğretmen arkadaşımın çocuğu için 0+ trombosit kan ihtiyacımız var.
Damar yapısı nedeniyle erkek bağışçılar kabul edilmektedir.
Koşullar
1 Son bir hafta içinde herhangi bir ağrı kesici ya da ilaç kullanmamış olmak.
2 Son 24 saatte alkol almamış olmak.
3 Son 6 ay içinde ameliyat, endoskopi geçirmemiş olmak.
4 Son 6 ay içinde kanamalı diş tedavisi, dolgu, kanal tedavisi yaptırmamış olmak.
5 Son 6 ay içinde hacamat yaptırmamış olmak.
6 Son 6 ay içinde dövme, piercing yaptırmamış olmak.
7 Son 1 ay içinde aşı yaptırmamış olmak.
8 Covid hastalığının negatife dönmesi üzerinden en az 1 ay geçmiş olması

ÖNCELİKLE KİŞİ LİSTESİ OLUŞTURULUP İHTİYAÇ DUYULDUĞUNDA İLETİŞİM KURULACAKTIR.
İrtibat no 0534 696 73 10 Emre EFE
(2) 

Esenler metro istasyonuna nasıl giderim?

saturn #1582141 
Anadoluda gideceğim. Marmaraydayım şu an.
Nerelerde nereye aktarma yapacağım? Amacım Güngören e gitmek.
Tşk
(4) 

schengen nerden basvurabilirim

screwedup2 #1582140 
merhabalar,

yakin zamanda schengen almam gerekiyor. su an yunanistan, hollanda, italya, almanya ve fransa kapali. Yakin zamanda alan var mi? nereden alabilirim. Tesekkurler.
(3) 

saçma bir laptop ısınma problemi

duyurukullanıcısı #1582139 
laptop'un termallerini 2 ay önce değiştirdim fanlar sıkıntısız çalışıyor. geçen hafta birşey oldu ve laptop aşırı ısınmadan kapanmaya başladı.

3060 ekran kartı var ama ageof açsam bile aşırı ısınıp kapanıyor.

işin garip yanı prize takılı değilken hiçbir şekilde ısınmıyor ve tüm programları çalıştırıyor prize taktığım anda extra çalışıp ısınıp kapanıyor.

bunun sebebi ne olabilir?
(4) 

Ps3 Ps5 yeğen?

Trafalgar #1582138 
Elime bir ps3 geçti. 9 yaşında bir yeğenim var ona verdim. Ps5 alacak param var ve ps3 yeter mi çocuğa emin olamadım? Yaşı daha erken diye telefon konsol gibi şeyler almak istemiyorum ama ps3 artık var ve madem oynayacak ps5 alayım mı ps3 le mi devam edeyim?

Firefox Metin Kodlaması Düzetlme

balikci filozof #1582137 
Firefoz Wikipedia gibi saflarda Türkçe karakter göstemiyor bazen. Görünüm/Metin Kodlamadan UTF-8'i seçme bir çözüm olarak sunuluyor ancak bende "metin kodu düzeltme" var. Ve düzeltemedim. Nasıl düzeltebilirim? Mümkünse çözümün videosu varsa şahane olur. :)

hizliresim.com

hizliresim.com

elektrikli bisiklet önerisi

tempor #1582136 
Merhabalar, elektrikli bisiklet almak istiyorum. Aventon'un aşağıdaki ürününü düşünüyorum. Bu klasmanda bana önerebileceğiniz bir marka var mıdır?



www.aventon.com
(3) 

Aile hekimi sürücü raporu hk.

sasailic #1582135 
Merhaba,

6-7 ay önce sürücü belgesi yenileme sağlık raporu için aile hekimine gittiğimde adam e-nabızıma bakıp hangi branşlara muayene için gittiysem hepsine muayene olmamı istedi. Hiçbir hastalığım, teşhisim de yok üstelik. Sinir oldum yaptırmadım. Bugün fark ettim aile hekimim değişmiş. Gitsem eskisini görür mü yoksa en baştan mı değerlendirir?
(3) 

30'lu vitamin kutusundan neden 29 tane çıkıyor?

samterk #1582133 
Sevgili dostlar, zihinsel yorgunluk hissettiğim için reçetesiz satılan vitaminleri araştırmaya başladım ve önce CNR firmasının SmartUp DHA+, sonra da Eczacıbaşı'nın Dynavit Omega 3 ürünlerinden aldım.

Eczaneden aldığım SmartUp'taki kapsülleri merak edip saydığımda 30'lu olduğunu iddia eden kutudan 29 tane çıktığını görünce kısa süreli şok yaşadım. Gidip eczaneye durumu bildirsem mi diye düşündüm ama sonuçta kanıtlayabileceğim bir durum değildi ve ben de üzerinde durmadım. İçten içe uyuz oldum sadece.

Bugün de Amazon'dan aldığım ve yine 30'lu olan Dynavit gelince kutusunu boşaltıp saydığımda yine 29 kapsül olduğunu gördüm.

Bu herifler bu işi bilerek mi yapıyor? Yoksa basit bir hata tesafüden iki kez mi benim başıma geldi? Sizce ne yapmalıyım?
(2) 

Gss ödemezsem ne olur?

biseysorcaktim #1582132 
Ödenmemiş ve birikmiş gss borcum var. Ödemek istemiyorum. Özel sağlık sigortasından faydalanıyorum, lazım olduğundan ilacı özel sigorta ya da kendi paramla alıyorum. Bu yüzden gss için para vermek istemiyorum.

Ödemezsem ne olur?
(1) 

İstanbul Ataşehir Güvenilir Nakliye?

andy kaufman #1582130 
Selamlar,

2+1 evimi Ataşehir içinde 3 km öteye taşıtmak istiyorum. Güvenilir ve kurumsal bir firmayla çalışmak istiyorum. Önerisi olan ve nereden bulabileceğimi bilen var mıdır?

Çünkü Google'dan bulacaklarıma pek güvenemedim. Referanslı daha iyi olur sanki, hayattaki ilk taşınmam.

Sevgiler.
(4) 

fifa (fc) 24 sorusu

semaforo de medianoche #1582126 
4-5 yıl öncesinde falan iyi bir fifa oyuncusuydum. arkadaşlara karşı oynadığımda arada yenilsem de çoğunlukla üstün gelirdim. fut falan işine çok girmedim ama kariyer modu açardım playstationda efsanevi zorluğa karşı kazanırdım genelde. sıkmıştı biraz beni oyun malum sebeplerden ötürü birkaç yıldır doğru düzgün oynamadım anca denk gelince arkadaşla falan oynadık. şimdi ps5'te aylık oyunlarda bedava verilince bir kurayım dedim oynadım da efsanevi yz beni tokatlıyor her seferinde. dünya klasında kazandım ama orada da çok rahat değilim. efsanevide rakipten top almak çok zor cezasahasına kadar geliyorlar bir şekilde orada durdurabilirsem durduruyorum. legacy defending yapıyorum ama acaba artık legacy'yle iyi oynamak mümkün değil mi öyle bir değişiklik mi oldu? ya da ayarlarda başka dikkat etmem gereken bir şey mi var? sinirim bozuldu ya
(2) 

Adana Antalya arası otobüs firması

kahver #1582122 
Merhaba. Şimdi durum şu, gündüz yolculuk etmek isteyen birisinin, Adana-Antalya güzergahında bulabileceği firma sayısı geceye nazaran azdır.

Seçenekler:

Özkaymak
Alanyalılar Turizm
Güney Akdeniz (geçmişte olumsuz bir deneyimim var, o yüzden biraz mesafeliyim)

Bunlar dışında, daha erken saatlerde de: seyyidoğlu, yeni midyat, star diyarbakır, elazığ hazar turizm gibi seçenekler mevcut.

Bunlar arasında hangisi tercih edilebilir? teşekkürler.
(4) 

istanbul'dan atina'ya arabayla gidilir mi?

mr.goodcat #1582121 
12 saat falan gösteriyor. sabah erkenden çıkıp araçla gidilir mi sizce? bir yerde kalınmadan direkt. tek şöför. yollar falan nasıl? mantıklı mı?

planda selanik'e kadar gidip orda gezip gelmek vardı ancak atina mı yapsak deniyor da.

ilk giderken bir yerde kalınmayacak. dönerken konaklaya konaklaya dönülecek.
(6) 

Restoranlarda servis ucreti adi altinda para alinmasi hakkinda?

Zetnikov #1582115 
Mesela yemek yiyorsunuz ve fiyati ustune yuzde bilmem ne kadar servis ucreti eklenmis. Ne yapiyorsunuz ve genel yorumunuz nedir?
(7) 

Teyze Oldum

rock n roll #1582113 
Selam, çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yaptı, teyze oldum. Mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. Tebrikleri alabilirim :)
(2) 

Priz çoklayıcıya 6'lı priz bağlanır mı?

hincaluluc #1582112 
Merhaba ahali. Koca yatak odamda yalnızca bir adet priz var, o da yatağımın yanında. Ona kaliteli ve uzun kablolu bir 6'lı priz takıp odanın öbür ucundaki çalışma masama uzattım. Fakat gece yatarken telefonu/ akıllı saati şarja koymak olsun, gece yatmadan kitap okumak için küçük bir lamba yakmak olsun bunun gibi ihtiyaçlarım var. Acaba şu yonca şeklinde olan 3'lü sabit çoklayıcılardan alıp duvara taksam, onun bir tanesine 6'lıyı bağlasam çok mu abartı olur? Tesisatımız eski ama hem bir sorun yaşamadık şimdiye kadar hem de bütün bunlara en fazla iş laptopu, masa lambası, telefon vb. şarj aleti takıyorum. Yani çok güç harcamayacak şeyler kullanıyorum hep. Bir bilen yorum yapabilir mi tehlikeli olup olmayacağına dair?
(3) 

Turkiyede portal var mi?

lapaz #1582108 
(1) 

İnternet sayfasından video indirme yardım

horizon #1582107 
Merhaba çocuğun ödevi sunumu için bir video indirmeye çalışıyorum ama indireceğim bu sayfadaki videoyu nasıl indirebilirim yada indirip iletebilecek birisi var mı

kumbaradergisi.com
(2) 

KAFT dışında kaliteli tasarım tişörtler satan marka?

amortisman #1582104 
Merhaba,

KAFT'ın tişört tasarımlarını beğeniyorum ama benzer başka marka var mı diye sormak istedim. Erkekler için.
(1) 

Avrupa Şampiyonası varken Almanya?

put it in your appropriate place #1582102 
Hangi şehrine gitsem? Böyle festival havasında filan olur mu? Gerçi aklımda Düsseldorf geçiyor.

Sebebi ise bir Pub'un Amsterdam ve Brüksel'deki şubelerine gitsem tamamen denk gelmesi üzerine. Almanya'da 2 tane daha şubesi mevcut, biri Düsseldorf'da. Oraya gidip en fazla 2 gün durup, oradan diğer ülkelere geçeyim diye aklımdan geçti.
(1) 

Ücretsiz 25 metreküp doğalgaz bitiş tarihi

jepa #1582101 
Nisan faturanızda indirim olmuş mu? Mayısta bitecek diye okumuştum ama nişan faturasında bitmiş görünüyor bende.
(3) 

Bayramda Antalya tatil planımız hakkında tavsiye istiyorum.

bu yolun yolcusu #1582097 
Merhaba 17-22 Haziran arasında 3 kişilik ailemizle gezi yapmayı düşünüyoruz. Antalya'ya ilk gelişimiz olacak. Etrafı çokça gezeceğimizden otele kapanmayı istemedik ve Dsi Konyaaltı misafirhanesinde kalmayı düşünüyoruz. Gecelik fiyatı 750tl miş galiba. (sadece konaklama) yemekleri dışardan yesek bile maliyet çok uygun olacak.

ilk kez gelecek ve Konyaaltı'nda kalacak birisi için kesinlikle görmemiz gereken yer ve aktiviteler neler? Malum Antalya da gezilecek çok yer var ve 5 günde bitmez ayrıca 4 yaşında çocukta olduğu için düşük hızda takılacağız. En azından önemli yerleri kaçırmayalım.

Herkese teşekkürler.
(2) 

İrlanda'da Gezilecek Yerler?

Bluesque #1582096 
Net 5 günüm var, ağırlıklı olarak Dublin, bir ihtimal belki Cork'a geçilebilir arkadaş ziyaretine.

Kesinlikle git dediğiniz mekanlar, yerler nereler ya da aktiviteler neler?

Teşekkürler
(2) 

CSS kodu

red toy #1582094 
bir internet sitesi var, biraz css kodlarıyla oynayıp tasarımını değiştirmek istiyorum. Çok sınırlı bilgim var ve genelde deneme yanılma ile ilerliyorum. Sitenin css kodlarını değilştirmeye gerek kalmadan siteyi açıp “inspect element” kısmından değişimler yaparak nasıl sonuç alacağım hususunda fikir sahibi oluyorum. Ancak bu benim kendi kendime bulduğum bir yöntem ve eminim çok daha kolay yöntemler vardır. Fikir verebilen olursa çok memnun olurum.
(2) 

banka hesaplarını görüntüleyen uygulama

kondansator #1582092 
şirketin belirlenen banka hesabını görüntüleyen web tabanlı bir sisteme ihtiyacımız var. Belirli aralıklarla hesapları kontrol edip kullanıcılar girip görebilsin istiyoruz. Bu tarz bir sistem kullanan var mı acaba ?
(12) 

bulgur pilavına ne katıyorsunuz ?

WithWorth #1582090 
domates ve biber'den başka yakıştırdığınız bir şey var mı ?
(1) 

İş organizasyonu için hangi app'ikullanıyorsunuz?

kel aynak kusu #1582088 
Sb. Notion kullandım ama beni hıxlandırmak yerine aksine yavaşlattı. Daha düz ve görev girip, görevlere de tarih atayabileceğim, bildirim alabileceğim ve mümkünse apple sistemiyle uyumlu çalışan bir uygulamaya ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
(1) 

İstanbul’a Yakın 1 Günlük Kamp

6 yasimdan beri metal dinliyorum #1582087 
Nereyi önerirsiniz? Tesis olsa daha iyi.
(5) 

Bu spor programı iyi mi?

dejame #1582086 
Basit bir push pull legs programı yazdım, ilk hafta denedim ve çok sevdim, bir şey hariç. Push günü öyle yoruluyorum ki ertesi gün pull için yeterli verim alamıyorum.

Her kas grubumu haftada iki kez çalıştırmak istiyorum. Salon Pazar tatil, 6 gün gidiyorum. 14 Haziran'a kadar gideceğim, sonra yazlıkta olduğum için salon imkanım olmayacak. Koşu, yüzme, bisiklet ve mekik/şınav, belki evdeki 10 kiloluk bir çift dumbbell ile çalışacağım.

Zamanım kısıtlı olduğu için maksimum verim almak istiyorum. Daha önce çok kez düzensiz olarak spor salonuna gittim, altyapım var.

Hedefim belimi inceltip kaslarımı biraz daha diri hale getirmek. Hafif kalori açığı oluşturup temiz besleniyorum. Protein ağırlıklı ve dengeli yiyorum, sadece kreatin kullanıyorum.

Sizce program nasıl?

Push Pull Legs Spor Programı

Warm-up for 10 mins

Day 1: Push (Chest, Shoulders, Triceps)

- [ ] Butterfly (3 sets x 8-10 reps)
- [ ] Bench Press: 4 sets x 6-8 reps
- [ ] Incline Dumbbell Press: 3 sets x 8-10 reps
- [ ] Cable Chest Fly (3 sets x 8-10 reps)

- [ ] Shoulder Press (Barbell or Dumbbell): 4 sets x 6-8 reps
- [ ] Lateral Raises: 3 sets x 10-12 reps
- [ ] Front Raises: 3 sets x 10-12 reps
- [ ] Arnold Press: Until Failure (a few sets maybe)
- [ ] Shrugs: Until Failure (a few sets maybe)

- [ ] Tricep Pushdown: 3 sets x 8-10 reps
- [ ] Seated Dip Machine OR Cable Tricep Kickbacks: 3 sets x 10-12 reps

Day 2: Pull (Back, Biceps)

- [ ] Dumbbell Deadlifts: 4 sets x 6-8 reps
- [ ] Pull-Ups or Lat Pulldowns: 4 sets x 6-8 reps
- [ ] Bent Over Rows: 3 sets x 8-10 reps
- [ ] Seated Cable Rows: 3 sets x 10-12 reps

- [ ] Barbell Z Bar OR Dumbbell Bicep Curls: 3 sets x 8-10 reps
- [ ] Hammer Curls: 3 sets x 10-12 reps

Day 3: Legs & Abs

- [ ] Dumbbell Squats: 3 sets x 6-8 reps
- [ ] Leg Press: 3 sets x 10-12 reps
- [ ] Leg Extensions 3 sets x 10-12 reps
- [ ] Leg Curls: 3 sets x 10-12 reps
- [ ] Dumbbell Calf Raises: 4 sets x 10-12 reps

- [ ] Crunches 4 sets x 8-10 reps
- [ ] Hanging Leg Raises 4 sets x 8-10 reps
- [ ] Standing Oblique Twists 4 sets x 8-10 reps
(1) 

Busuu Premium üyesiyim, para çekip duruyor?

dejame #1582084 
Yıllık 500 liralık premium üyeliği aldım (Papara hesabımı kullandım), bir hafta sonra Papara'dan bildirim geldi, yeterli bakiye olmadığı için 500 çekilemedi diye. Bir hafta sonra yine aynı şekilde para çekmeye çalıştı.

Şimdi team@busuu.com adresine mail atacağım, sizin de başınıza geldi mi?
(6) 

Kiracıyı 55 günde evden çıkaran mahkeme

michael_knight #1582083 
Normalde bu mahkemeler 2 yıla yakın sürüyor.
Bu nasıl 55 gün sürmüş?

www.medyatava.com
(4) 

Yurtdışı Uçuşta Bagajdaki Valizde Çatal Bıçak

Bluesque #1582081 
Sorun yaratır mı?

İrlanda'ya giderken arkadaşımın isteği üzerine TR'den almam gerekti, 2-3 tane olacak. Valizi bagaja versem sorun yaşamam, değil mi?

Teşekkürler

Edit: Kabin bagajı değil, yani bavulu yanıma almıyorum.
(16) 

Şu loafer nasıl nasıl sizce?

we are floating in space #1582079 
(1) 

cem yılmaz'ın bir stand up'ında "fıkra mı kaldı zaten" dediği bölüm

sarper361 #1582078 
öyle bir bölüm vardı? Eski gösterilerinden birinde fıkrayla ilgili bir konu anlatırken "ya zaten fıkra anlatmak mı kaldı?" dediği gibi bir şey vardı.

hatırlayan çıkar mı?
(12) 

eşimin ailesi ailemi arayarak bana zarar vereceklerini söylemiş

hhhh99 #1582077 
ancak WhatsApp üzerinden sesli bir şekilde Almanya numarası ile aramışlar kendileri Almanya da benim ailem ise Türkiye de savcılığa bunun hakkında suç duyurusunda bulunursam bir sonuç elde edebilir miyim
1 ...  ... • 145    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık