[]

çok hızlı koşuyorum
şimdi ahali; sorunum şöyle ki (evet bu bir sorun) kendimi bildim bileli hızlı koşarım. dolayısıyla yer zaman mekan fark etmeksizin yürünecek bi mesafeyi bile koşuyorum. dolayısıyla bu da çevrede farklı tepkilere yol açabiliyor. biraz tez canlı olmamdan da kaynaklanıyor bu durum gerçi ama bu beni rahatsız ediyor. yüreyemiyorum çünkü. yürümek eylemini faster şekilde daha da ötesi seke seke en son koşma şeklinde gerçekleştiriyorum. sırf bu yüzden bisiklet aldım inanılmaz şekilde artık kısa mesafeler de değil bayağı 5-10 km'lik yolu bile bisikletimle kat etmeye başladım. yani şahsen şu ana kadar koşmanın tek faydasını otobüsü yakalama da falan gördüm zira yenibosna-şirinevler arası otobüsten önce şirinevler'e gidip otobüse binmişliğim oldu.(trafik göz önüne alınaraktan) ama ne bileyim bu bi enerjiyse en azından bana bi faydası olmalı. hani madem bu tarz bi yetenek değil de özelliğim var niye yararlı alanda kullanmayayım? var mıdır böyle bu tarz bi aktivite bildiğiniz??
not: bu arada sigara, alkol kullanmıyorum o yüzden nefeste sıkıntı olmuyor. ayrıca yaşım 25.
not: bu arada sigara, alkol kullanmıyorum o yüzden nefeste sıkıntı olmuyor. ayrıca yaşım 25.

atletizm'i bi ara düşündüm ama malum okul falan derken yaş 25 oldu. bi de bi ara araştırmıştım sanırım çok yaygın olan bi spor dalı değil türkiye'de. pek imkan tanınmıyor sanki. gibi gibi. ??
- pomaklar
(27.03.12 02:26:46)

avrasya koşusunda koş bari.
- ekaterina
(27.03.12 02:34:58)

bi ara ciddi ciddi düşündüm koşmayı fakat boğaz köpürüsüne ulaşım ve maratonun erken saatte olması ve ikamet olarak boğaza az biraz uzak olmamdan ötürü ve de şahsıma ait litresine 4.65 lira verebilecek bir aracım olmadığı için :) gerçekleştiremedim. yoksa düşünmedim değil ama işte şartlar öyle :(
- pomaklar
(27.03.12 02:38:19)

Atletizm.Okulu boşverin, sporcu olun.Herkesin doktor,avukat,mühendis vs. olması gerekmiyor.Söylemesi kolay tabi.Ekonomik durumunuz elveriyorsa sporcu olun.O da olmadı hobi olarak başlayın,sonra hem çalışır hem koşarsınız bir de bakmışsınız profesyonel olmuşsunuz.Sonra istifa edersiniz.
- grgn
(27.03.12 03:03:58)

atletizme, spora başlamak için 25 yaş maalesef çok geç. bu saatten sonra fiziğinizi maddi getirisi olacak bir işe verebileceğinizi sanmıyorum açıkçası. türkiye'de her şey olur o ayrı da, yine de zor.
- anonim yazar
(27.03.12 03:16:10)

@anonim yazar'ın dediğini saçma bulmamakla birlikte katılmıyorum.Geç değil başlayabilirsiniz.
- grgn
(27.03.12 03:20:31)

atletizm bencede. git derece yap hatta.
- yün prenses
(27.03.12 09:17:48)

Önce bir cooper test yap. Sonucu yaz buraya. Süre/Hız eğimini görelim, ona göre konusalım.
- dokuzeylul
(27.03.12 10:11:22)

cooper test mi? hemen araştırmaya başlıyorum onu tabi ki yapıp yazarım.
şu durumda zaten en mantıklısı atletizm oluyor.
mental sorunlarım olabilir evet katılıyorum ama yok yahu manyak falan değilim :)
şu durumda zaten en mantıklısı atletizm oluyor.
mental sorunlarım olabilir evet katılıyorum ama yok yahu manyak falan değilim :)
- pomaklar
(27.03.12 10:45:37)

(git: www.imdb.com)
bu filme konu olan sporu yapabilirsin. sanırım adı freerunning gibi birşey olsa gerek. tam bilmiyorum saçmalamayım yine de.
bu spor muhteşem bir sey. sahsen benim çok hosuma gidiyor.
28 yas olmasa biraz daha genç olsam baslardım bence.
bu filme konu olan sporu yapabilirsin. sanırım adı freerunning gibi birşey olsa gerek. tam bilmiyorum saçmalamayım yine de.
bu spor muhteşem bir sey. sahsen benim çok hosuma gidiyor.
28 yas olmasa biraz daha genç olsam baslardım bence.
- vadrigar
(27.03.12 11:27:11)
1