[]

Superonline Fiber İnternet 10 mbit Limitsiz

- Modemin değişmesi gerekir mi, yeni modemin fiyatları ne kadardır?
- Her yere bağlanmakta mıdır? Bağlantı için ekstra ücret gerekir mi? Sokakta fiber kablo olması mı gerekir, apartmanda mı?
- 10 mbit'e kadar mı 10 mbit midir?
- Adil kullanım ücreti tarzı bir şey var mıdır?
- İstanbul; Göztepe; Şair Arşi Caddesi; Sahra Aralığı Sokak'ta oturuyoruz, burada bu hizmet var mıdır?
- Bu pakette genel olarak yaşanan bir porblem ve ya bu paket ya da fiber internet hakkında bilmem gereken bir şey var mıdır?

 
-Modemin değişmesi gerekir modemi farklıdır ancak kampanyalar dahilinde modem veriyorlar.Piyasada var mıdır bilmiyorum.
-Genelde sitelere yada apartmanlara kurarlar yani bir daireye fiber çekmezler.Yani oturduğunuz yere fiber tesisatının çekilmiş olması gerekiyor.
-10 mbittir.10 mbite kadar olanı var mıdır bilmiyorum.
-Adil kullanım yok.
-Dediğim gibi semtte varsa bile oturduğunuz yere tesisat çekilmesi lazım.Arayıp sormalısın.
-Önceden 20 mbiti kullandım.Hiçbir sorun yaşamamıştım dehşet bişi.
  • zaz  (11.05.11 16:08:46) 
Yani arayıp sadece bizim apartmana çekmelirinin mümkün olup olmadığını mı öğrenmeliyim? Bunun için ücret isterler mi apartmandan? Apartmanın tamamının mı kabul etmesi gerekir?


  • lorikcana  (11.05.11 16:11:06) 
- modemin değişmeli. superonline sözleşme karşılığı bir adet pirelli modem vermekte.
- her yere bağlanmamaktadır. sokağınız da olması yeterli değildir. aparman içinde çalışma yapılmalı ve sokaktaki fiber eve çıkarılmalıdır. (kablo tv gibi apartmana bir kutu koyuyorlar ve tüm katlara bu kutudan dağıtıyorlar)
-10 mbit
- adil kullanım şartları var. bi limitin üzerinde hızın kısıtlanıor
- hizmet alıp alamayacağını en iyi müşteri hizmetleri söyler. genellikle sitelere yönelmiş durumdalar.
- 2 seneye yakın süredir kullanıyorum. modemi resetlemem gerekmedi bile. abartı belki ama modemin yerini unutursun o derece

evin önünden geçtiğine eminsen ve apartmanından yeterli talep olursa ücretsiz evin kapısına kadar çıkartırlar. izmirde bizim evin önünden geçiyordu. öyle site vs değildir evimiz. 3-5 müracatın sonrasında(ben müracat etmemiştim) bizim evin kapısına kadar kabloyu çekip zili çaldılar internet ister misiniz diye
  • burgcry  (11.05.11 16:12:09 ~ 16:15:15) 
-modemi bedava veriyor sonra geri alıyorlar (abonelik biterse)
-hayır. mahalle site vs de olması gerek. bizim mahalle sosyete değil. ancak var (adana) siteler ise sadece iki blok olan adı "site" olan siteler. sözleşme yaparsanız montaj ücretsiz. yoksa 150 tl.
-10 mbit'e kadar değil. öylesi yok. en az 10 mbit. hatta şimdi 10 fiyatına 20 var turkcell kampanyası ile.(www.superonline.net)
-var ama şimdilik uygulanmıyor. ne zamana uygulanacak belirsiz. ancak bi de şu var, upload hızınızın 10 katı upload yaparsanız adil kullanım olmadığı sitesinde yazıyor. (www.superonline.net)
( upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.)
-superonline arayın sorun. apartanınıza switch kuruldu ise alabilirsiniz.
-yok. süper. hele ttnet kullanıcısı iseniz ödediğiniz paralara oturup ağlayabilirsiniz.
  • ben smyrna  (11.05.11 16:17:29) 
eğer sitede oturmuyorsan muhtemelen hizmet vermiyorlardır.
superonline sitesinde başvuru formu var. nerelerde olduğu yazıyor orada.

  • sutlu nescafe  (11.05.11 19:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.