[]

Ehliyet Kursları hakkında

Bu yasa değişikliği nedeniyle bir sürücü kursuna kayıt yaptırmam gerekiyor...Ancak bunların fiyatları nedir, taksit yaparlar mı? Bi de kurs önerebilecek olan var mı diye merak etmekteyim?

edit : ankara


 
hangi şehir


  • we miss freddie mercury  (09.09.15 13:15:24) 
yasa değişikliği nedeniyle yaptırmanıza gerek yok. sırf ibnelik olsun diye yaptılar bu açıklamaları sürücü kursu federasyonları. stajyer ehliyet olayında iki yıl için 75 (her yıl 100 yerine) ceza puanı ve .50 yerine .20 promil sınırı var ehliyeti kaptırmamak için. geri kalan her şey aynı. hatta eski ehliet sahipleri de düzenli olarak sağlık raporu vermek zorundalar.

kaynak: sürücü kursu sahibi, hala insaniyet barındıran
  • klassno  (09.09.15 13:21:35) 
klassno sen varya adamsın, insansın...eyvallah


  • gkhT  (09.09.15 13:22:35) 
Madem bu başlıkta bir sürücü kursu sahibi var, bir soru sormak istiyorum.

B sınıı ehliyetim mevcut, a2 almak istiyorum. Sadece direksiyon sınavına gireceğim, teorik eğitim verilmiyor zaten kurslarda. Pratik için de ders vermiyor pek çoğu, buna rağmen 300 civarı fiyat istiyorlar. Bunun açıklaması nedir hocam ?
Oluru nedir ?
Mesela siz nasıl bir yol izliyorsunuz bu durumda ? Benim belgelerimi sadece kurs mu iletebilir milli eğitime ?

Şehir adana.
Teşekkürler cevap için.
  • aylakadam  (09.09.15 14:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.