[]

Kedi çişi + Fiber Modem

Soru ya da durum şu:
Kedi, 3 yıllık Superonline Modeme çişini yapmak suretiyle pert etti. Sizce şu andan sonra nasıl bir yol izlenmeli.
Kedinin neden böyle yaptığı ayrı bir konu tabi.
Teşekkürler,
Rupi

 
ben boyle internetin icine s*carim demeye getirmis iste. aboneligini iptal etmek icin bir firsat bu.


  • exlibris  (29.11.13 22:05:09) 
kedi çişi hakkaten acaip korozif bişi, modemi açıp kontak temizleyici varsa Fren Balata Temizleme Spreyi ile giriş ama ı ıh sanmam bir hayır gelsin.


  • kyha  (29.11.13 23:01:12) 
uydumodemle aynısını yaptıydı benim p.ç içini açıp düzgün şekilde temizledim çalıştı. şans işi


  • exodia  (30.11.13 00:48:18) 
Kedilere ve kedi sahiplerine kaynak olsun.
Dün modemi söktüm, ana kartı çıkardım, aldım musluğun altında evire çevire yıkadım. Bir torbaya pirinç doldurdum, kartı içine yatırdım, altını üstünü kapladım pirinçle. Torbanın ağzını da bağladım. Yaklaşık 24 saat bekledim ve 5 dk önce taktım çalıştırdım: Çalıştı :D Sadece superonline arayıp teknik destekten tekrar modemi restletmem gerekti :) kablolu bağlantı girişi çalışmıyor, muhtemelen karttaki o kısım cortladı bilemiyorum ona ayrıca bakacağım. Wireless mükemmel çalışıyor.
büdüt: kablolu bağlantı da çalıştı.
Bu da böyle bir anımdır :)
  • Ruprect  (01.12.13 18:31:19 ~ 20:58:04) 
eğer kedinin en sevdiği oyuncağına falan yamuk yaptıysan oda senin en sevdiğin şeye yamuk yapmış olabilir.eğer yerden yüksekteyse kesin ima ara :D


  • Kozmik_Rakun  (01.12.13 18:47:47) 
Doğru diyorsun Rakun ama yamuk yapmadık. Ya da farkında değiliz ne yapıp yapmadığımızın. Kozmik ve karışık canlılar bu kediler.


  • Ruprect  (01.12.13 19:20:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.