[]

Tutar mı tutmaz mı?

Kısa tutmaya çalışacağım ama mümkün olmayabilir. Son 5-6 senedir görüşmediğim bir kız var, bir münasebetimiz olmadı kendisiyle daha önce. Telefonda da numarası varmış, whatsapp tan mesaj attım bir 4-5 gün önce. İyi muhabbet kurduk ettik, zaten aynı kitapları okuyup aynı konserlere gidiyormuşuz falan.

Detayları atlayıp önemli kısma geçiyorum, kızla gülüyoruz eğleniyoruz da

a-) Son 4-5 gündür her gün muhabbet ettik, hep ben başlattım muhabbeti, hiç reddetmedi ama daha öncesinde benim mesaj atmamama rağmen herhangi bir muhabbet başlatmadı. Keza son 24 saattir de bir şey yazmadım, kendisinden de tık yok.

b-) Şöyle yazma denemelerim oldu; ancak aldığım cevapları olumlu mu yormalıyım yoksa dalga mı geçiliyor emin olamadım.


b.1:

ben - rakı sofrası üzerine geçen bir muhabbette iyi meze yaptığımı iddia etmem
kız - "burda olsan beklerdim, katılırdın meze seansımıza :)
ben - "telafi edip ben kurayım sofrayı o zaman bir ara"
kız - "itinayla rakı meze sofralarına katılırım :D"

b.2:

ben: "bu arada bu fotoğraftaki saçların çok hoş duruyor"
kız: "bir süredir öyle saçlarım, gittikçe kısaltıyorum, çok rahatmış" (fail direkt bence ahah)

b.3:
ben: "gün batımı çok iyiydi bugün (şehir dışındayım bu sırada), burada olmayı isteyebilirdin, hatta burada olmanı isterdim
kız: "valla ben de tatile hayır demezdim :D"
ben: "gelecek yaza sözümüz olsun o zaman"
kız: "tamam anlaştık :)"

gülücüğe odaklan geyiği de bir kenara, işaretler olumlu gözükse de çok tereddütlüyüm, siz ne diyorsunuz objektif gözle; olumlu ise bir sonraki hamle ne olmalı, daha 5 gündür konuşuyoruz sonuçta

 
Objektif gözle diyorsun ama bildiğin tahrik oldum ajksdhaksjd. Şaka bir yana, olur gibi, olacak gibi. Bi an önce bi buluşma ayarlayın, her şey netleşir.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (04.09.12 01:01:35) 
olmuş la işte, görüşelim, içelim, konsere gidelim, bıdı bıdı yapalım vs. bi şekilde kızla görüş. güzel bi konser falan denk getirirsen;şöyle bi konser varmış gidelim mi deme, ben gidiyorum istersen sen de gel falan de. olur bu iş hafız.


  • 3dillustrator  (04.09.12 01:04:35) 
valla bence hep hedef saptırma var yani sürekli senin teklifine odaklanıyor kız sana değil, rakı sofrasına hayır demem, tatile hayır demem gibi genel yani sana özel değil mesajı gibi bir durum var da bilemedim.


  • lunedor  (04.09.12 01:05:09) 
şişman değilse oluru var.


  • excomzkko  (04.09.12 01:06:32) 
  • saiko  (04.09.12 01:08:07) 
sadece muhabbet zevkli olduğu için ve o an cilveleşmek istediği için de böyle konuşuyor olabilir. işte bu yüzden somut bir adım atarsan iyi olur. o somut adım da beraber rakı içmek olabilir mesela, muhabbette geçmişken hazır.
ekleme: baş başa olmazsa daha iyi olabilir.

  • nobetciokur  (04.09.12 01:08:15 ~ 01:09:25) 
@tahrik olmusken

abi nick-soru-cevap uyumu? :) ehuehh

@3dillustrator

ufukta bir konser var ikimizin de gittiği ama daha 15 gün var konsere ulan

@lunedor

abi tam olarak onu merak ediyorum aslında ben de, hedef saptırma gibi geldi bana da ondan kararsız kaldım ama genel tavır bu mudur yazılan kızlarda; idmanlı değilim bilemiyorum.
  • soth  (04.09.12 01:10:04) 
@saiko abi o aşamayı geçtik bence ya :)

@nobetciokur mantıklı olabilir

@bazilika üstüne düşmeme sınırı nedir abi ama, ses seda çıkmıyorsa selam da vermemeli miyim günlerce? o da ayrı bir dert yani, dediğim gibi son 5 günde hep ben başlattım muhabbeti
  • soth  (04.09.12 01:16:12) 
Odak noktası olsaydın kaşar damgasını yiyebilirdi, rakı sofrası ve tatil' odaklanması gayet normal, zaten gizli özne olarak sen varsın muhabbetlerde , rakı sofrası derken başka birinden de bahsetmiyor "'x' ve 'y' ile rakı balık keyfi" muhabbeti yok.

Bence bu yolda devam et , kız gayet temiz düşünceli hoş bir kıza benziyor.

Edit= imla
  • alixkandemir  (04.09.12 01:21:21 ~ 01:23:29) 
Sürekli mesaj atma mesela. Atıyorum araya bir gün boşluk koy. O bir günlük aradan sonra da "Eeee görüşemedik =)" şeklinde değil de, sanki muhabbet hiç kesilmemiş gibi, çat diye "yahu şurada da şöyle şöyle bir şey varmış, senin haberin var mı? ben gideyim diyorum da, yalnız da gidesim gelmiyor." falan de. açacak bir konun yoksa da sadece "Naber?" yazıp gönder, çoğu zaman iş görür =)

Onun dışında konuşmalarınızda sürekli onu övme gibi bir şeye gitme, tatlı tatlı takıl hatta.

Üstüne çok düşme dememin sebebi de, kızın olacakmış gibi yapıp yapıp sonra sebepsiz yere muhabbeti kesmesi olayının başıma 3 kere gelmiş olmasıdır. Kızların düşünce dinamikleri biraz farklı çalışıyor.
  • bazilika  (04.09.12 01:25:41 ~ 12:44:28) 
muhabbet akıyor mu konuşurken yoksa sen ittiriyor musun, hissedersin bunu? akıyorsa susmak bilmiyorsanız yardır gitsin hep senin selam vermen önemli değil o durumda bazı kızlar öyledir yok değilse o zaman nezaket mesajları, iş olsun diye cevaplar olabilir bunlar.


  • vavien  (04.09.12 01:27:17) 
@alixkan güzel insight, bu tarafından bakmamıştım ben pek

@bazilika sağolasın abi iyi tavsiyeler

@vavien ya ilk muhabbeti ben açıyorum ama hiçbir zaman 40 dakikanın altına inmedik diyebilirim, iki taraf da yeni bir konuya falan bağlayabiliyor rahat bir şekilde; hissettiğim kadarıyla bir ittirme durumu olmadı henüz

gönül işleri ne güzel bölümmüş bu arada ya, direkt süper tavsiyeler alıyoruz :)
  • soth  (04.09.12 01:33:36) 
hatunun canı sıkılıyor, sen de oyalıyorsun işte. başka bir şey bekleme.


  • devilred  (04.09.12 01:35:29) 
"bir denenecekler" listesine girmişsin, hiç konserle falan harcama bu deneme şansını, ucu açık bir şeyler olsun, rakı sofrası gibi.
deneyip bakacak işte.

  • yalnux  (04.09.12 02:05:46) 
2 hafta içinde eski sevgilisiyle barışıp selamını almamaya başlayacak.


  • atesikus  (04.09.12 02:36:09) 
bu is olmaz gibime geliyor. nedeni yok.


  • osuruklu  (04.09.12 03:37:05) 
çoğunluk benzer şeyler söylemiş, ama ben de söyleyim naçizane fikrimi.

kızların ilgilenilme ihtiyacı olduğu açık, boşta oldukları aralarda bu ihtiyacı tatmin etmek için ufaktan yazılan erkekleri etraflarında tutuyorlar, boşta kalmamak için çıkma dediğimiz hareketin kızlar açısından mantığı da bu. hemen her erkek bu oltaya daha önceden atlamıştır, ben de atladım tabii. birazcık dikkatli ol bence, az da olsa mesafe koy ki kız seni cepte diye düşünmesin (insanoğlunun bi şeyi elde ettiğini düşündüğü anda onu artık istememeye başlaması malum). bi de çok ümitlenme, büyük beklenti = büyük hayal kırıklığı.
  • leon the amateur  (04.09.12 05:07:16) 
bana özellikle dikkat ediyor gibi geldi. fazla kaptırmamaya, bu yüzden iltifatı ve diğer herşeyi geçiştirmiş sanki. birkaç gün birşey yazmadığınızda o yazarsa bi derece ama o da yazmıyorsa pek umutlanmayın derim.


  • islakkedicorbasi  (04.09.12 08:54:51) 
işte bi müsaade et. seni düşünmesine, aa mesaj atmadı demesine bi müsaade et rica edicem yaa.


  • mahnita  (04.09.12 09:25:07) 
hoca da durur mu yabıştırmış cevabı: "ya tutarsa?"...


  • based on a true story  (04.09.12 11:40:52) 
genelde çalışmıyo böle mevzular, hatta can sıkıcı bi hal bile alıyo. sklememek ya da en azından öle gözükmek en iyisi.


  • kelimeyounu  (04.09.12 15:01:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.