[]

prozac ve alkol tuketimi hk

selamlar

yaklasik 5 gundur prozac kullaniyorum. alkol alan bir insanim haftada 3-4. simdi onu da biraktim tabii. fakat arada kacamak yapacagim gunler prozac i kullanmasam olumlu olumsuz bir durum olur mu?


 
Prozagı düzenli kullan :) Bünyeni bilmiyorum ama alkol alcağın zaman arada bi 4 saat olsun ilaç içtikten sonra. Çünkü ağrı kesici bile alsa biri prozacın akabinde, kafa bi güzel oluyo, boşluğa adım atıyomuşsun gibi oluyo :)


  • superfluid  (02.02.21 18:23:53) 
ilacı düzenli kullanın. illa ki alkol alacaksanız ilaç ve alkol arasına en az 3-4 saat süre koyun ve normalden daha az içmeye çalışın.


  • uuth  (02.02.21 18:45:48) 
Prozacın vücutta yarılanma süresi 24 saat olduğundan en az bir iki gün ara vermek gerekiyor alkolle dağılmamak için. böyle yapınca da ilacı düzenli kullanmamış olursunuz istediğiniz etkiyi alamayabilirsiniz.


  • heathen  (02.02.21 18:53:22) 
arasına saat koy ve ilacını al. kesinlikle " bugün ilacı almayayım ya alkol alayım " deme.


  • delidayi  (02.02.21 18:58:57) 
hergun prozac da içiyorum alkol de. en ufak kötü etkisi olmadı. ha bende olmadı sende olursa bişey diyemem.


  • cptxxx  (02.02.21 21:20:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.