[]

mikrodalga fırın

arkadaşlar mikrodalga fırın almak istiyorum ama küçük olması çok önemli tavsiye edeceğiniz hali hazırda kullanıp memnun kaldıklarınız hangisi? bir de ikinci el alınır mı ? teşekkürler.




 
ikinci el alınır. zaten temiz oluyor.
En basit ve ucuz mikrodalga fırını almanı öneririm, temizlemesi çok kolay olduğu için ve gıdaya direkt değmediği için ikinci el almakta da bir sakınca yok bence.
Arçelik md 574 vardı bende.

Şu anda dijital göstergeli, normal fırın özelliği de olan kombi mikrodalga bir ürün kullanıyorum, hiç sevmiyorum. Çok karışık.
Arçelik'im çok güzeldi. 2 düğme. Biri süre diğeri watt. Sorunsuz :)

İkinci elde uygun fiyata alabileceğini umuyorum çünkü bir sürü insan hevesle alıp nerede nasıl kullanacağını bilmeyip bir kenara atıyor.
  • michael_knight  (17.04.20 09:22:06) 
temizi, düzgün kullanılmışı bulunursa ikinci el alınır.

ben samsung kullanıyorum, aşırı memnunum.
eski mikrodalgadan dolayı önyargıyla yaklaşıyordum, yemeklerin tadını bozuyor, içindeki sıvıyı alıyor, yemeği plastikleştiriyor diye düşünüyordum.
tuhaf da bir koku yaratıyormuş gibi gelirdi nedense.
hiç sevmezdim, mikrodalgada ısıtılmış yemeği de pek yemezdim.

ama şu anda mikrodalgada ısıtılmış hiçbir şeyin tadı bozulmuyor, ocakta ısıtmışım gibi oluyor.
ocağım da tüplü olduğu için eskiye göre daha sık kullanmam gerekebiliyor, o açıdan kurtarıcı biraz benim için.
yeni mikrodalgaların hepsi mi böyle, yoksa samsung'dan dolayı mı böyle bilmiyorum.
  • blatta hiberna  (17.04.20 11:08:54 ~ 11:10:46) 
Teknosa bir süredir hotpoint satıyor indirimli 399a mikrodalga 599a fırın


  • gatherer  (17.04.20 17:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.