[]

kulak tıkacı zararlı mı ve nasıl kullanılır?

eczaneden şu kulak tıkacını aldım. hem içinde 2 tane var hem de 13 lira verdim ne yazık ki.

www.hepsiburada.com

Bu kulağa zarar verir mi? Tam da sınava gireceğim zaman kulağıma kaçsın istemiyorum. bir de her şekli alıyor bu. önceltip iyice içine mi sokayım?

 
Kullanıyom zararını görmedim. Kulağına kaçamaz ki. Önce sıkıştır çubuk yap. Kulağına sok içeride eski halini alsın


  • glamdr1ng  (28.10.19 13:12:47) 
Aa bendeki öyle değil :/ linke bakmadan yorum attım. Turuncu 3mlerden var bende


  • glamdr1ng  (28.10.19 13:13:24) 
Yok yok kaçmaz merak etme, baya bi çaba sarf etmen lazım kaçırmak için.

Motosiklet binerken kullandım ama kullanması zor diye sünger tipe geri geçtim.

Bunun numarası su kaçmasını engellemek, silikonumsu bir malzemey ya, kulağa yerleştirip parmakla basıyorsun şekle giriyor.

Banyo yaparken kullanmak için almadıysanız, sadece ses içinse bir daha ki sefere sünger olanlardan alın.

Hayır inceltip kulağa sokmayın, düğme şeklinde kulak girişine yerleştirip dışarda kalarak şekil alması için biraz bastırın. Zaten bastırdığınızda birazcık kulak içine doğru şekil de çıkar.
  • John Bloor  (28.10.19 13:21:09) 
Ben denize girerken kullanıyorum bunu, diğer tıkaçlara göre daha verimli buluyorum. Öbürleri genelde ağrı yapıyor bir müddet sonra. Ama bu silikonlular da biraz şans işi. Bazen fazla elastik olmayabiliyorlar(raf ömrü ile alakalı), haliyle de kulağın şeklini iyi alamıyorlar.
Bütünlüğünü koruyorlar, parçalanma durumu elinle zorlamadığın müddetçe pek mümkün değil kulağına kaçmaz, ben şahsen uç kısmını biraz inceltip içeri sokuyorum (Mantarımsı bir şekil halinde). Ona rağmen bir buton benim kulağıma fazla geliyor, o yüzden bir butonun dörtte birini koparıp öyle kullanıyorum, denizde daldığım ettiğim halde içeri kaçma problemi olmadı.

  • diyanet takvimi  (28.10.19 14:02:04) 
ben askerde acemilik zamanında kullanmıştım 100 kişilik koğuşta rahat uyumak için.
sesi sıfırlıyor, mükemmel bir icat. kulağın içine kaçması pek olası değil.

  • japon askeri  (28.10.19 14:57:20) 
Çıkarınca sağırlaşma oldu mu?


  • banacevaplazım  (28.10.19 15:09:50) 
uzun süre kullanımda ağrı yapıyor. sert malzeme olanları kullanmayın. her çeşitini kullandım en iyisi 3m. aldıklarınız kulaktan çabuk düşüyor.


  • komurluk  (28.10.19 15:27:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.