[]

Filtre kahve, içmelik :)

Selamlar,

Filtre kahve severek tüketen biriyim, konu çok göreceli onunda farkındayım.
Severek tükettiğim için de baya bir kahve masrafım oluyor. Bu konuyu ekonomik çözmek (f/p) için desteklerinizi bekliyorum, herkese yardımcı olabilecek bir başlık olabilir. nasıl kahveleri seviyorum;

Tchibo'nun Gold ve Guatemala'sı
Starbucks'ın House Blend'i
Jacobs'un Monarch'ı ehh.

Bu zamana kadar kendi içtiklerimden ağız tadımın tecrübesiyle, gövdesi orta sertlikte, asiditesi az şeklinde karar verdim.

Lütfen, f/p olarak önerilerinize açığım.

Edit: Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian 500gr denemek için almıştım, bana hitap etmedi malesef :(
Sevgiler.

 
takip. starbucks 24 liraydi, gecen 39a alinca degisiklige gitme zamani geldi.


  • brkylmz  (26.05.19 13:16:39) 
yurtidisindayim Lavazza Kirmizi iciyorum ama TR'de olsam Kurukahveci mehmet efendinin colombian'ini icerim herhalde. (lavazza tr'de pahali sanirim, burada 4 euro filan) geldikce KME alip gidiyorum zaten. bence cok guzel.

her gun iciyorum. cok usengec olmasam cekirdekten yapcam, en guzeli o cunku. ama bana gore deil o isler.
  • supergirl  (26.05.19 13:26:52) 
Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian
Fiyat performansın kralı bu zam gelen kadar. 250gr 18₺

  • malheiros  (26.05.19 13:27:57) 
kosta rika çekirdekleri kolombiyaya göre daha yumuşak, biraz asiditesi var turunç tatları, nedense ben gofret tadı alıyorum seviyorum :)


  • freebird5406_2  (26.05.19 13:39:56) 
TR icersinde taze kavrulmus en uygun fiyatli cekirdek temin edebileceginiz yerler:

www.toptankahveler.com
www.sanalbaharat.com

Bahsettiginiz kahvelerin hepsi endustriyel kavurma fabrikalarinda kavrulup, paketlenip, aylarca rafta bekleyen kahveler oldugundan, bu linklerdeki sitelerden alacaginiz en vasifsiz taze kavrulmus kahve daha verimli olacaktir.

Afiyet olsun.
  • Henry McClean  (26.05.19 13:46:51 ~ 13:47:43) 
Çok teşekkür ederim bu iki siteyi kesinlikle deneyeceğim.


  • Rocksteady  (26.05.19 13:50:33) 
Çok güzel öneriler var mobil takip için şuraya ilişeyim.

Ben de eskiden tchibo alırdım. Monarch'dan kesinlikle uzak duruyorum. Sadece granülde tercihim olur. Starbucks fiyat ve tat olarak bana hitap etmedi.
  • balik kraker  (26.05.19 14:38:03) 
çok yerde görüyorum ben Mehmet Efendi kahvelerini, Metro Alışveriş merkezinde tüm çeşitlerini görüyorum, ama genelde tercihim n11.com ücretsiz kargolar oluyor.


  • Rocksteady  (26.05.19 14:57:44) 
@onkiloversemtamamım ucler, migros filan gibi marketlerde var. hepsiburada'da var.

en azindan size yarasin cevabimiz :)
  • supergirl  (26.05.19 15:05:18) 
starbucks, tchibo, jacobs, lavazza..bircok kahveyi denedim, lakin benim su siralar favorim, taylors: www.taylorsofharrogate.co.uk aromasi olanlar da guzel. getirtirebiliyorsan, 3 pound civari 225gramlik paketleri.


  • ubi dubium ibi libertas  (26.05.19 17:47:30 ~ 17:48:14) 
Kahve dünyasını marka olarak hiç sevmem ama onların file'de vs. olan 250 gr.lık paketini denemelisin. Jacobs'u da denedim. Onlardan hem daha taze hem de aroması daha iyi.


  • thesL  (26.05.19 18:57:06) 
indirimde görüp Julius Meinl Expert Fruhstuck 1kg satın aldım her gün ofiste içmelik. jacobs monarchtan falan çok daha iyi diyebilirim.


  • 9kuyruklukedi  (26.05.19 19:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.