[]

Neden sevmediniz?

Black Mirror'ın 4. sezonunun 5. bölümü olan Metalhead'i neden sevmediniz? IMDB'de de 6.8 almış; şaşırdım. Bence gerek siyah beyaz ambiyansıyla, gerek üst düzey teknolojisiyle, gerekse yarattığı gerilimle muhteşem bir Black Mirror bölümü olmuş.




 
hikayenin öncesi yoktu. o yüzden olabilir. ben de beğenmedim açıkçası, sıktı sürekli kovalamaca sahnesi izlemek.


  • elorelia  (19.02.18 17:53:09) 
son sezon genel olarak çok kötü. ama sezonun en kötü bölümü metalhead değil bence de. hatta kendi içinde en tutarlı bölüm oydu. en azından düz kovalamaca-aksiyon-gerilim izledik. arkangel, crocodile, uss callister'dan falan daha iyi bölüm. daha iyi dediğim, bu saydıklarım on üzerinden üçse metalhead beş.


  • sir gawain  (19.02.18 17:55:10) 
Ben o bölümü hatırlamıyorum bile. Dördüncü sezonun en kötü bölümü olan Archangel'i hatırlıyorum, Archangel'i Archangel'dan daha iyi olduğunu da hatırlıyorum ama bölümü hatırlamıyorum. İz bırakmamış, ilgi çekmemiş demek ki.


  • femme vitale strikes back  (19.02.18 18:01:12) 
bulmacasız oluşu ve sürpriz eksikliği hemen dikkatimi çekmişti benimde, şaşırtmadı hiç..

maalesef black mirror kendi içinde çıtasını çok yükseltti, metalhead diğer bölümlere nazaran seviyesi düşük.
  • redeath  (19.02.18 18:07:02) 
Ben o bölümü daha bitirmedim bile, bir gün gerekli iradeyi bulurum umarım.


  • i was made for you  (19.02.18 18:13:49) 
köpeğin tasarımı çok başarılıydı, ben beğendim bölümü, belirsiz (aslında olmayan) hikayede bile oldukça çabuk çekiyor içine.


  • hasmetizm 2046  (19.02.18 18:25:02) 
kof bi gerilimi vardı. kovalama sahneleri sıkıcıydı. orijinal bi konusu da yoktu bence. klasik distopya.


  • thomson'un uzumlu keki  (19.02.18 18:28:50) 
Güzel bir temeli olmayan kovalamadan ibaret bölümdü. Bilim Kurgu türünde çok fazla şeyler izlemiş olanlar için pek bir esprisi yok. Sıkıcıydı bence.

Bu sezon genel olarak biraz eğreti geldi hatta. En güzel bölüm sezon finaliydi (Black Museum) ama o bölümde de son 5-6 dakika olmasa 10 üzerinden en az 2 puan daha alırdı. Aynısı Hang the DJ için de geçerli. Diğerleri giderek daha düşük puanlar işte.
  • nawar  (19.02.18 18:45:14) 
Bittiğinde “ee noldu şimdi yani” dedirtiyo. Son bölümde neden oyuncakların peşinde oldukları az çok anlaşıldı ama bölüm havada kalmış. O robotlar ne ayak, niye insanları öldürüyo? Dünyanın geri kalanı ne durumda? Diğer bölümler abd iken neden bu ingiliz? (Direksiyon sağdaydı)

Fikir falan iyi de fazla havada kalmış.
  • Delay Fuze  (19.02.18 20:38:01) 
Black Mirror tarzı değil daha çok bir kıyamet sonrası filmi gibiydi. Başı ve sonu da yoktu, çok kopuktu senaryo. Mutsuz sonla biteceğini de çok belli etmesi eksi puan oldu benim açımdan.


  • iwasbornonamountainside  (20.02.18 13:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.