[]

masturbasyon (18+)

Her gün yapmak sağlıksız bir profile mi işaret eder? (Yaş 30+)
Evliyken yapmak neyle açıklanabilir?
Masturbasyonu bırakmak libidoyu yükseltir mi?
Masturbasyon nasıl bırakılır?

 
1- cesitli teoriler var. yuzde 80 hergun yapmak zararlidir. yani sonucta nadir vakalar haric hergun sikissin diye yapilmamis bu alet cok kurcalamamak lazim. ikinci teori ise wolf of wall streetdeki karakterin dedigi gibi stresli bir isteysen gunde 2 kez yapsan da birsey olmuyor.
2-
3- yukseltiyor. 3. gun, 9.gun ve bir de 11. gunler zor geliyor. dayanabilirsen 18.gunde falan artik takimlar agrimaya basliyor. gerisi icin agrilarin azalip normale donmesini bekliyorum
4- irade gucu, yalniz kalmamak. bir de destekleyen bir arkadas grubunuza kendinize bunu yapmayacaginiza dair soz verdiginizi soyleyin. onlarla birlikte birakin.
  • charlotte blanc  (12.04.17 21:38:51) 
Ben uzun yıllar önce bıraktım. Ne zevk veren bir şey, ne de gerçek bir şey. Tamamen saçmalık.


  • MaNOfTheYear  (12.04.17 21:41:15) 
30+ bir insan her gün masturbasyon yapiyorsa, orada daha ciddi bir sorun vardir. evliyken de olur, birlikte de yapilabilir partnerle, karsilikli yapilabilir. bekar olmakla evli olmakla alakasi yok. kendine bir mesgale bularak, ellerini görünür yerde tutmaya devam ederek masturbasyon birakilabilir.


  • thewizardofearthsea  (12.04.17 21:44:10) 
Normal değil.
Kız arkadaşınla karınla ya da neyse konuşmalısınız bence

  • benaslindayohum  (12.04.17 22:01:35) 
1. Bilinç altına bağlı. 30 yaşında pek ala ergenlikteki gibi birçok şeyden tahrik olabilirsin.

2. Evliyken de yapılabilir. Seks yeterli gelmiyorsa birey kendini tatmin etmek için bir şeyler yapmak zorunda.

3. Hiç bırakmadım ama biraz ara verdiğim zaman daha enerjik oluyorum.

4. Bırakılmaz. Sadece azaltılabilir. İdeal periyotu belirlemek senin elinde. Vücutta sürekli sperm üretildiği için onlar bir şekilde atılmak zorunda. Ben en fazla 11-12 gün yapmadım ve sonunda kendiliğinden dışarı çıktı. Bu kimilerinde daha uzun ya da kısa olabilir. Kendini kıvrandırmak yerine 5-6 günde bir yapılabilir.
  • dissendium  (12.04.17 22:04:13) 
bir zararı olacağını düşünmüyorum


  • gazozailacatmauzmani  (12.04.17 22:24:39) 
Elindekini yavaşça yerine bırakarak başlayabilirsin "bırakma sürecine".
Libidoyu yükseltir.
Sağlıksız olsan her gün yapamazdın zaten at gibisin bildiğin. 30+ hergün osbir valla helal. Ama saç döker azalt.
  • tekila shot bardağı  (12.04.17 22:39:33) 
bana da sağlıksız geliyor. bir arkadaşım da öyle takılıyordu.

evliyken, evli olmadığım için bilemeyeceğim ama, tuhaf geliyor. şöyle bir şey olabilir:

(git:www.google.com.tr )

sanırım libido yükselir masturbasyon bırakılınca.

sosyal yaşamın capcanlı olması ve bir sevgili.

bir iki gün yapmayınca, bad bundy gibi, alt tarafın çıplak uyanmak var. gün içerisinde, özellikle çiş yaparken akıp gelmesi var. öyle de şeyler var işte.
  • runfor  (12.04.17 22:49:12) 
Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak zararlı bir şey.

Evliyken yapman makul görülebiliri ama bu kadar sık olması hem seni hem partnerini hem de cinsel yaşamınızı olumsuz etkiler.

Son iki sorun için de tedavi olman gerekir.
  • fragile lady  (12.04.17 23:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.