[]

Hesabımın uçurulması / İlginç bir deneyim

gonion nickli yazardım 2007 veya 2008'den bu yana. etliye sütlüye karışan, ele aleme laf çakan biri de olmadım. bugün bir mail aldım, işte konsepti bilmeyenlerle yola devam edemiyoruz gibisinden, uçurulmuşum. sebep olarak da "reklam/spam" yazılmış.

modlog'dan baktığımda aynı gerekçeyle silinen entry'leri gördüm, bir kısmı zaten elektronik sigara ile alakalı, çin'den sipariş edilen ürünler. yani reklam yapacak olsan neyini yapacaksın? diğeri de aşık baba bez sucuk, tokat yöresinden. o da aynı sebeple silinmiş ama entry içeriği şöyle ki: "almayın, değmez."

modlog'da nicki aratırsanız göreceğiniz entry'ler herhangi bir yazarın herhangi bir entry'sinden farklı değil. kabaca kendi deneyimlerimi aktardığım entry'ler ---ki büyük kısmı zaten yazılalı aylar olmuştur. eksisozluk.com

belli ki biri takmış (son zamanlarda anti-akp birkaç şey yazmıştım, hatta debe'ye ilk sıradan girmiştim, o sıra göze batmış olabilirim) ve takan her kim ise güzelce reklam/spam diyerek ispiyonlamış entry'leri. ama değerlendiren kim? nihayetinde moderatör yok artık ama birileri değerlendiriyor bu ispiyonları değil mi? yani ispiyonu değerlendiren kişi bunların reklam entry'si olduğunu nasıl anlamadı ben oraya takıldım.

iletişimden mail attım, bu bir yanlış anlaşılma olmasın diye. nihayetinde 30 küsür yaşında evli çoluklu çocuklu adamım, işimde gücümdeyim, neyin reklamını yapayım ki falan diye, "tekrar değerlendireceğiz" diye dönüş yaptılar (ama not da düşmüşler, "eğer onaylarsak sözlüğe girersiniz, yok onaylamazsak bilgi maili atmayacağız" diye).

özet: ne yapılabilir? inanın reklam meklam yapacak insan değilim, kel alaka bir sebeple uçurulmuşum. art niyet var mı, varsa kimde var, nedir ne değildir? biraz da iç dökme amaçlı bir duyuru oldu. teşekkürler şimdiden.

 
kanzuk'un yancılarından birinin canını sıkmışındır. yani uçurulmayı geri alacaklarını sanmıyorum. çünkü bu durumda çaylak yapmaları falan lazım. kaç tane silinmiş entryn vardı mesela? gg den özellikle


  • cekilmis gayfe  (11.07.16 23:28:20) 
kanzuk'un yancıları uçurmuştur kardeşim yapacak hiç ama hiçbir şey yok.

benim de 15bin entryli 10 senelik hesabımı, ortada fol fos yokken silmişlerdi. (ekşisözlük yönetiminin ikiyüzlü davrandığını söylediğim için; 'yönetime ağır itham' suçuyla uçurulmuştum)

biri karısıyla kavga etmiştir,
öbürü 2 aydır kimseyle sevişmemiştir. uçurmuşlardır. değeriniz yok bu adamların gözünde.
  • tchuck  (11.07.16 23:34:43) 
@cekilmis gayfe: 6 entry silinmiş "reklam/spam" gerekçesiyle, 6'sı da birbirinden alakasız reklam demek için.


  • gonion  (11.07.16 23:48:09) 
hicbir sey yapilamaz. benim de 8000 entryli 9 yillik hesabim 4 tane gg ile uctu. gglerin iki tanesi gg bile degildi hatta.


  • baldur2  (12.07.16 08:39:50) 
Bana tekrar değerlendireceğiz diye dönmemişlerdi bile :) umarım hallolur en kısa zamanda


  • buffy de vampir sayılır  (12.07.16 09:33:49) 
  • gonion  (13.07.16 13:22:27) 
sevindim hesabınızın açılmasına :) ben de mail atmıştım ama hiç dönmediler bile. yoğundular ellam :))


  • buffy de vampir sayılır  (13.07.16 14:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.